לא היו נפגעים והוא המשיך בנסיעה
צילום יחידת חילוץ ערד
קובץ מצורף 110985
Printable View
לא היו נפגעים והוא המשיך בנסיעה
צילום יחידת חילוץ ערד
קובץ מצורף 110985
..... תודה ששיתפת....
לפחות תסתיר את לוחית הרישוי. לא בטוח שהבעלים ישמח על השיתוף שלך ושלנו.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
כל הכבוד הצלחת להיות הראשון שפרסם את התמונה פה, קבל ח"ח עיתונאי.
ובנימה יותר רצינית להבא שאתה רץ לדווח על רכב שלא שלך מן הראוי שלפחות תצנזר מספר.
ועדיין אנחנו לא צריכים להאכיל אותם בדרך
כאמור- רכב לא שלך, צנזר מספר. מה שאחרים עשו לא הופך את זה לבסדר.
לפעמים פרסום עם מספר יכול להועיל לאחרים
ראיתי את סרטון ההפיכה שלו וסביר להניח שנגרם לו נזק,
רכב כזה בקלות יכול לצאת בקרוב לשוק כ "רכב שלא ראה שטח"
זה לא מהבוקר, זה משעות אחר הצהריים, וחבל מאוד שככה מתנהגים אנשים ומפרסמים דברים שלא שייכים להם, ועוד כאלה שחושבים את עצמם ג׳יפאים.
זה לא עיניינך מה הרכב עבר, רוצה לקנות? קח לבדיקה.
מישהו יכול להסביר איך הוא התהפך בירידה??
מראה דווקא רכב נקי מלמטה
אני דווקא מבסוט שפרסמו מספר,
הרכב דומה להחריד לשלי וכך, אם יום אחד ארצה למכור זה יסיר חשדות. אגב לפני כמה שנים היה דיסקברי שנראה ממש דומה לזה שפורסמו תמונות שלו על הגג. מעניין אם זה משהו סדרתי (-;
נ.ב. אני היחיד ששם לב שהטרנספר יבש?
את הגג מחליפים וגם את הכנף האחורית שמאלית.
חלונות בנוסף...
העיקר לא נפגעו אנשים.
לא יודע אם ניסה לתקן ברוורס וכו', אבל ירידת מדרגה גבוהה באלכסון או סתם הורדת גלגל קדמי לבור עמוק בירידה תלולה, יכולה להיות מסוכנת ביותר. כשגלגל קדמי יורד לבור או במדרגה גבוהה, הגלגל האחורי המנוגד לו עולה גבוה באוויר, הזנב ממשיך לעלות והופ - אתה מתהפך. הדיסקו הזה התהפך על צידו השמאלי ולפי איך שנראית המדרגה, אין לי ספק שזה בדיוק מה שהפך אותו.
זה מקרה קלאסי שבו קצת עבודת מע"צ עוזרת מאוד גם בירידה. אז אל תתביישו.
תיקון קל: הל"ק שהתהפך לפני כמה חודשים בדיוק שם, באותה סיטואציה ממש, על אותה טעות נהיגה בדיוק, היה מהדגם הארוך. יש תמונות ברורות מאוד. הוא גם היה בצבע שחור, למי שמתעתד לרכוש אחד כזה - נא לבדוק טוב.
כשאתם אומרים מסתובב ברשת ... איפה ? מעניין אותי לראות את הסירטון.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
צודק דרור, הל"ק היה ארוך לא קצר.
עוד דבר לימודי. בסיטואציה בירידה שדרור תיאר, החשוב הוא לא לבלום. בלימה זורקת את מרכז הכובד עם כיוון התנועה, מעבר לקו הנדנדה והופה, התהפכת. במצב כזה דווקא נותנים גז בעדינות כדי שהגלגל הנמוך בירידה יצא מהבור וישיג את מרכז הכובד.
אסף.
אבל לך תריב עם האינסטינקט...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
מכיר את המדרגה הזו, מאוד מטעה המראה שלה, רק כשנכנסים אליה מבינים את הזוית האמיתית...
יצא לי לעלות ולרדת אותה, הירידה יותר מפחידה, היא נראית תמימה בגלל שהיא נמצאת גם בסיבוב קל.
לא היתה כוונה לזילזול אם זה מה שחשבת... להיפך, אולי מצביע על אנשים עם קצת ניסיון ועל זה שהדבר יכול לקרות לכל אחד מטיפה של חוסר תשומת לב או הסחת דעת...
ד"א הדיסקו שלי גם כן מזכיר את זה שבתמונות(למרות שלא דומה בכלום לזה שהתהפך) וקיבלתי כבר הודעות מחברים וקרובים שלא מכירים את הרכב כל כך ושאלו לשלומו... :-(
אז לפני שנה +/- טיילנו באיזור ואישתי שתחיה אפילו דילגה את יאיר למטה בלי להתבלבל אפילו טיפה :-)
ראיתי הסרטון, גם ממנו יש מה ללמוד.
זה דיסקו 2, שבמקור מגיע בלי ידית נעילת הדיפ המרכזי?
סרט ההפיכה חזרה
https://vimeo.com/185647455
זה הלינק למקור
https://vimeo.com/185647455
תודה
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk