למה הוא גורם (לא, אני לא הולך להתקין את זה בסופה!!)?
איך זה עובד?
Printable View
למה הוא גורם (לא, אני לא הולך להתקין את זה בסופה!!)?
איך זה עובד?
זה מזריק אוויר רווי חמצן לתא השריפה, מעשיר את תערובת האוויר והדלק בחמצן - פיצוץ הרבה יותר חזק, יותר אנרגיה, יותר הספק.
הניתרו הוא בעצם גז מדכא בעירה שמוסף לחמצן על מנת שהתערובת לא תהיה דליקה מידי.
מכאן השם של המערכת .
כמובן שהזרקת ניתרואוקסיגן לבד לא תעזור אלה תשרוף את המנוע, כמות הדלק חייבת לעלות בהתאם .
שחף
שלילי בזנט!ציטוט:
נכתב במקור על ידי shawa
אם הניטרו היה מדכא בעירה הוא היה יוצר אפקט הפוך לחלוטין, N2O משמש כ"מחסן" חמצן, בטמ"פ של בערך 300 מעלות הוא מתפרק לשני המרכיבים (חמצן וחנקן) ובכך מגדיל את כמות החמצן בתא השריפה, מה שאכן מאפשר לשרוף יותר דלק ביחס לנפח הנתון, בנוסף לכך הזרמת הניטרו (גז דחוס) דרך סעפת היניקה, מקררת את האוויר הנכנס, מה שמאפשר כניסת אוויר צפוף יותר וגם זה מוסיף לליבוי הבעירה.
HOW NITROUS OXIDE INJECTION WORKS
http://www.diy-nitrous.fsnet.co.uk/h...rous-works.htm
http://www.idavette.net/hib/nitrous.htm
גם כאן תוכל למצוא תשובות.
חשוב מאוד להרכיב מערכת ניטרו כמו שצריך, עם הגבלות ושליטה של חיישני זרימת אויר כך שלא יווצר מצב שבו תשוחרר מנת ניטרו בזמן לא נכון - דבר שיגרום לנזק מידי למנוע.
המערכות הטובות מנוהלות מחשב ומזריקות את הניטרו היישר אל חלל השריפה, קצת פחות טובות הן הממוחשבות שמזריקות את הניטרו אל סעפת היניקה.
כדאי להימנע ממערכות ידניות טיפשות וזולות במיוחד שמשחררות את הניטרו בכל לחיצת כפתור מבלי שיש מערכת שתימנע את הזרקת הניטרו בסל"ד לא נכון.
* גילוי נאות - אני מוכר ומתקין מערכות ניטרו מזה כחמש שנים.
ניטרו הוא גז שסימנו N2O. הוא מורכב מחמצן 33-34% והיתר חנקן. באוויר הרגיל שאנו נושמים יש כ-20% חמצן והיתר חנקן 78% וגזים אחרים 2%.
הניטרו מעשיר את האמולסיה בחמצן ומקרר אותה בהרבה. חשוב להוסיף גם דלק.
להתקנת ניטרו יש שני סוגים:
1. יבש - גז בלבד.
2. רטוב - גז+דלק.
בשני הסוגים חייבים לאזן את כמות הדלק בצורה כלשהי.
בהעלאת הספק מעבר ל30% הקיים במנוע (חוק אצבע שלי, לא משהו מדעי, סתם מנסיון של התקנות), יש צורך בהתאמת מערכת ההצתה כדי למנוע דטונציות.
הוספת של מערכת ניטרו היא סוג של גדישת מנוע בדומה לטורבו/סופר צ'ארגר רק שהיא רגעית.
הרבה אגדות ובורות קיימים בנושא הניטרו. ניטרו לא הורס מנועים, ניטרו לא גורם נזקים למנוע.
מי שמתקין ניטרו לא נכון, בדומה למי שמתקין טורבו לא נכון, גורם נזקים.
ניטרו הוא הפתרון למי שמחפש הרבה כוח סוס למעט זמן. ההתקנה הכי זולה והכי הרבה כ"ס לשקל.
מספר דוגמאות לבורות בנושא ניטרו:
חשוב מאוד להרכיב מערכת ניטרו כמו שצריך -משפט נכון מאוד.
עם הגבלות ושליטה של חיישני זרימת אויר - אין צורך בחישת האוויר במערכת ניטרו.
כך שלא יווצר מצב שבו תשוחרר מנת ניטרו בזמן לא נכון - דבר שיגרום לנזק מידי למנוע - שוב, אין זמן לא נכון ולא נגרם נזק מיידי למנוע שהמערכת בו הותקנה טוב.
המערכות הטובות מנוהלות מחשב ומזריקות את הניטרו היישר אל חלל השריפה - עוד לא ראיתי מערכת שמזריקה אל חלל השריפה, אשמח אם תאיר את עיני....
קצת פחות טובות הן הממוחשבות שמזריקות את הניטרו אל סעפת היניקה - אין שום צורך במחשוב המערכת, זו מערכת טיפשה למדי...
כדאי להימנע ממערכות ידניות טיפשות וזולות במיוחד שמשחררות את הניטרו בכל לחיצת כפתור מבלי שיש מערכת שתימנע את הזרקת הניטרו בסל"ד לא נכון. - שוב, אין סל"ד לא נכון.
מערכת שמכויילת נכון לא תגרום נזקים למנוע ואף תגרום לבעירה נקייה יותר של המנוע בשאר הזמן מכיוון שתשרוף את משקעי הפיח הקשים. מומלץ בכל התקנת ניטרו/טורבו/מגדש-על, להוסיף שעון טמפ' גזי פליטה, על מנת לראות עליות מסוכנות בטמפ'.
מי שרוצה לראות דוגמאות מוזמן...
כמו כן, Nitrous הוא גם גז צחוק, שאפשר למצוא אצל כל רופא שיניים.
אמיר (לא טעיתי בשם נכון?), אם יש לך תמונות של התקנות אני אשמח לראות.
אמיר, תמונות זה רעיון מצויין...
אני אתאם מולך התקנה לרנו 4...
אני דוגל בהתקנה מוסלקת ככל האפשר.
יש לי כמה תמונות למי לשלוח שיעלה באתר?
אני אשמח להעלותן,
[email protected]
שלחתי לך, תעלה את התמונות ואני יוסיף הסברים
האם אפשר להוסיף לדיזל?אולי אוכל סוף סוף לעלות את הדיונה
בעצם זה כמו במועדוני צלילה לא? אוויר מועשר חמצן ?
המיכלים עצמם הם מיכלי צלילה לא? של 200-300 בר ?
ניתן להוסיף ניטרו גם לדיזל, אם כי ההעשרה של הדלק בעייתית יותר.
הגז הוא כמעט כמו במועדוני צלילה, אבל לא....
תמונה ראשונה היא של ההתקנה בתוך ידית ההילוכים, מעין לחצן FIRE כמו בג'ויסטיק.
תמונה שנייה קצת פחות נעימה בעת החרמה משני רכבים....
a-pitam, שלחתי לך עוד תמונות, איפה הן?
אשמח אם תפרט למה לא.
איפה ממלאים את המיכלים?
ידית אני רואה, אך היכן נמצא הכפתור?!
אגב, באיזה אוטו מדובר?
נ.ב, בבקשה, הן הגיעו באיחור מה (:
http://forums.ort.org.il/files/30/2330876/7302961.JPG
http://forums.ort.org.il/files/30/2330878/5702115.JPG
http://forums.ort.org.il/files/30/2330879/7684598.JPG
מועדוני צלילה דוחסים אוויר רגיל (20% חמצן 2% אחרים 78% חנקן) וחמצן. אחוז החמצן ניתן לשליטה לפי צורך הצולל.
N2O זה 66.6% חמצן והשאר חמצן.
לחץ עבודה יעיל של מערכת כ-120 באר.
איפה ממלאים - סוד מקצועי.
הרכב המדובר זו איפרזה טורבו.
שימו לב שמיקום הסולנואיד מתחת לאינטרקולר בצורה שלא ניתן לראותו בשום מקרה.
הדלק מוזרק ליד המזרקים המקוריים של הרכב. הכפתור משולב בידית ההילוכים, אין תמונה שלו.
במועדונים ניתן לדחוס נייטרוקס, זה עד 40-50% חמצן (תלוי בהתאחדות).
אבל זה לא משנה לדיון כל כך. הסיבה שהעלתי את זה היא שכתבת שבדר"כ אתה דוחס 30% חמצן שזו תערובת נייטרוקס שיגרתית.
אגב, מה יקרה אם תשתמש ב100% חמצן? זה מעשי בכלל?
שאלה שמעניינת אותי:
בעצם כמה זמן אפשר לעבוד רצוף עם N2O
זאת אומרת האם זה פרקטי להשתמש בניטרו לעלייה של דיונה שלמה?
חגי
לפני שנמרוד יענה - 100% חמצן זה דלק טילים! סכנה רצינית.ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
עוד - http://www.jeepolog.com/forums/showt...?t=6046&page=1
ניתן לעבוד עם ניטרוס ללא הגבלת זמן (אם מערכת ניהול המנוע/התקנה רטובה ערוכה לזה)
לא ניתן לשים חמצן נקי, זה סופר מסוכן. תיאורטית ניתן כמובן, אבל מה הטעם?
בדיזל ניתן להוסיף פרופאן (גז-בישול בעצם) ויש מערכות מוכנות כאלה מארה"ב.
ניתן גם לבנות כזאת מערכת על פי תוכנית שאפשר לקנות ברשת, היתרון דומה לניטרו בבנזין ועדיף כי פשוט.
היה על זה גם פעם כתבת מבחן בפורווילר שממש עושה חשק...
אמיר, טוב לראות שאתה בעסק, באמת אני צריך לדבר איתך, אבל בכל זאת הגישה שהצגת והשלילה של מה שכתבתי היא מה שהאמריקאים יכנו OLD-SCHOOL... - מערכות טיפשות זה לא לגמרי דבר חכם... ושם כשמדברים על ניטרו מדברים על העלאת הספק ביותר מ- 30%.
באחוזים כאלה של ניטרו ממש ממש כדאי לשנות את ההצתה ולשים מערכת עם הגנות ותיזמונים מדוייקים של הזרקת הניטרו.
מוגי - ניטרו היא מערכת פשוטה כשמבינים אותה. כמו מנוע....
שים לב מה כתבתי:
בהעלאת הספק מעבר ל30% הקיים במנוע (חוק אצבע שלי, לא משהו מדעי, סתם מנסיון של התקנות), יש צורך בהתאמת מערכת ההצתה כדי למנוע דטונציות.
אני לא מגביל ל-30%. בניתי גם מערכות דו ותלת שלביות של 450 כ"ס. אין שום צורך במחשב. יש צורך בתיאום מערכת ההצתה אבל זה לא קשור.
כמה עולה התקנה ?
כמה עולה מילוי?
והאם אפשר לחבר למנוע מוזן מאייד?
מה כוללת ההתקנה? רכיבים..
מותקן בקדיחה כ"עוד דיזה".
אך חייבים העשרה מסיבית של דלק.
אני הבנתי שיש קיטים גם של 30-40 כ"ס שמוסיפים הרבה כוח אבל פחות אגרסיבים וגם מנועים סטנדרטיים יכולים לאכול אותם בלי פגיעה גדולה באמינות.