האם מישהו יודע או יכול להעריך האם ההחלטה על מסנן חלקיקים תרג מסדר היום ?
Printable View
האם מישהו יודע או יכול להעריך האם ההחלטה על מסנן חלקיקים תרג מסדר היום ?
ומה זה יעזור לך בדיוק אם נעריך?
כרגע זה בתוקף, וכמקובל במדינת חלם - הודעות לא מפתיעות בכלל על "מחסור עולמי במסננים בגלל עודף ביקוש", במיוחד למשאיות, יגרום לאלפי כלי רכב לא לעבור טסט...
אם אתה שואל אותי - זהו ספין מלוכלך ומתוכנן היטב שמטרתו להקפיץ את מחירי המסננים (המופרכים גם כך) ולעשות מכה על כיסי בעלי הרכב ועל הסיבסוד של מדינת ישראל.
לפי מה שהבנתי זה כבר לא חובה לטסט
האם ניסאן פאתפיינדר 2006 (עליה לכביש בינואר 2006) נדרש להתקין את המסנן?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
יש ברדיו כל הזמן תזכורות על זה שחייבים לטסט.
Sent from my iPhone using Tapatalk
בעלי טראנו וגם פראדו ולנד קרוזר שהרשיון שלהם רשום m1 מרכב אחוד פנאי שטח, קיבלו כבר חידוש רשיון ללא בעיות ועם הערה שרשום דרגת זיהום רגיל
#המדען_המטורף
נשמע מצוין - מיצובישי ?
אני מבחינתי נכון שתהיה הגבלה כללית לכל רכב מלהיכנס למרכזי בערים. חוצמזה רכב שטח, מה יש לך לחפש בעיר...??
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
איך האכיפה הולכת להתבצע??
אם זה רק בדמות שוטרים אז יש סבירות גבוהה שלא תיתפס..
LPR
מי צריך שוטרים..?
אסף.
then we're screwed...
טל.
זיהוי לוחיות רישוי באמצעות מצלמות.
כל חיפה מרושתת ב'מערכות תנועה חכמות' כלומר הכל מצולם כל הזמן ומספרי הרישוי מפוענחים לצרכים שונים.
אסף.
כן
ייתכן שאפשר לעבוד עליהם כי המצלמות בכניסות ויציאות של המנהרה. ביציאה האמצעית אין מצלמות.
מצד שני אולי הם מודדים זמן בין הכניסה ליציאה .. אולי יקלטו אותך במצלמות הפנימיות.
יסלחו לי החיפאים ויונה יהב,
אין בעיר הזו שום אטרקציה מתמרצת מספיק שאוותר על רכב השטח שלי בטיול משולב שטח ואטרקציות, כמו שאנחנו עושים מידי פעם, ששווה התחכמות למערכת הניטור הזו.
מאיר שלו כתב על בטור משעשע לפני כמה שבועות, ובנוסף לתובנות מכניות על הזיהום הצפוי.מהתקנה הדבילית הזו, הוא די הצהיר שחיפה הפסידה אותו.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
אני בתור חיפאי נדכא. שחי פה לא באמת בגלל שאני רוצה.
מוותר לך על כל העלבון. יש אמנם כמה אטרקציות פה .. ואפשר לוותר על הפרייבט כי ממילא יהב דאג שלא יהיה לך איפה לחנות ... למרות שתחבור׳צ הוא לא דאג לייצר.
אבל באמת לא יקרה אסון אם לא תבואו אתה והוא. ( או אני )
ומחר תגיד את אותו דבר על ת"א, אשדוד, נתניה, ירושלים, חולון ואילת??
מעניין מה הולכים לעשות בעלי הרכבים המזהמים שגרים במרכז חיפה? זה או להתקין מסנן או למכור את הרכב...
אבל רגע...איך האח הגדול יידע לגבי התקנת המסנן?? אולי לפי הטלאי הצהוב שנקבל על שמשת הרכב? אבל ברור לי שבאותו הרגע שידביקו לי בטסט את המדבקה, היא תורד ותיזרק לפח..
אז ללא המדבקה אין בעצם שום אמצעי זיהוי חיצוני שניתן יהיה בגינו לשלוח לי דוח...לא?!
טל.
למזלי הרכב שלי שעד היום עמד במבחן הרישוי בתקנות זיהום הנדרשות ממנו הוא לא חלק מהפרנסה שלי, ואני לא גר בחיפה או מרכז ירושלים.
לדעתי השינוי בתפיסה הציבורית יגיע עוד רגע בפיצוץ מכיוון הציבור במעמד ביניים-נמוך שהרכבים הקטנים בתוך הקטגוריה הזו מהווים את שדרת העסק הקטן-בינוני שלהם.
זה לא עוד גזירה של לבלוע ולהמשיך עם עוד משקולת על הגב, זו פגיעה כלכלית קשה במגזר שגם ככה נאבק.
השלב הבא יגיע עוד רגע, בינואר, כשקהל גדול מאד יבין שזימברו אותו בלי להתחשב בזכויות פרט מינימליות.
אני מכיר שני בעלי עסקים קטנים בחיפה עם רכבים בקטגוריה הזו.
מסנן הם לא יכולים להתקין, לא כלכלית ולא מעשית.
הם לא יודעים מה לעשות.
כבר עכשיו ירדו חלקית מהעץ, עם ההחרגה של רכבי דיזל שאינם מסחריים.
מה שיתקדם שם יקבע מה יהיה בהמשך.
המשרד לאיכות הסביבה כבר הצהיר בפרסומים שהמדבקה לא קשורה לרישוי ולא למשרד התחבורה ולא לפנות למשרד התחבורה בעניין=זה לא תנאי לטסט או רישוי.
מכאן והלאה זה קיטבג.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro