-
ריכוז הערות לגבי הפורומים החדשים
אמנון כתב:
ציטוט:
ברכות.
אני אישית מאוד נהנתי לקרוא את השטויות שכתבתם בעמוד הראשי בכל יום.
זה אחרי שמצאתי מחשב עם אינטרנט - המודם שלי נשרף בעקבות מכת ברק.
כמה דברים:
- הסמיילים, מה קרה להם? יתוקנו?
- עריכת הודעות בפורומים השונים, תתאפשר? לדוגמא בפורום הכותבים..
- במצב העכשווי האייקון של כותב ההודעה מופיע מעל ההודעה כולה ולא בצד כמו פעם. ישנה אפשרות להעיף את זה חזרה ימינה?
חידושים - אני שונא להתרגל!
נראה אחלה!
אז קודם כל גם אני צריך להתרגל - מחקתי בטעות במקום להעביר. בכל מקרה, לרגל המעבר פתחנו גם את הפורומון הזה בסוף הרשימה לריכוז נושאים ובעיות תפעוליות, הסברים על הפיצ'רים החדשים (כמו האפשרות של כל אחד להכניס את הסמלון האישי שלו לאתר סוף-סוף - ראיתי שכבר יש כמה וכמה שניצלו זאת).
לשאלות -
- הסמיילים יתוקנו, כמובן.
- עריכת הודעות - לדעתי מאופשר לערוך הודעות במשך 5 דקות לאחר פרסומן. זה מאפשר בעצם לכל אחד לקרוא את ההודעה שלו ולתקן שגיאות כתיב וכולי - מה שתמיד ביקשתם ובצדק.
- איקון למעלה ולא בצד - עניין של עיצוב וטעם. אני מציע שתתרגל (סמיילי מוציא לשון!)
באופן כללי - תתרגל. יש פה אנשים שהתרגלו לנסוע בלנדרובר, אז להתרגל לפורום חדש (וטוב יותר)? קטן עליך.
-
חוזר: ריכוז הערות לגבי הפורומים החדשים
שימו לב בבקשה שבכרטיס האישי ניתן לבחור בממשקי תגובה. הממשק (מנשק למען האמת) יכול להיות הפשוט, מה שבא בברירת המחדל, מתקדם יותר או ממש משהו בסגנון וורד.
:p ;) :( :D :confused: :-D :shock: :x :twisted: :arrow: :-o :lol: :evil: :idea: :sad:
זה נכתב במנשק הלא בסיסי אבל לא הכי מתקדם.
-
הודעה זו נכתבה במנשק המתקדם ביותר.
נחמד ביותר :rolleyes:עושה רושם שעובד בצורה יחסית טובה עם הפיירפוקס על לינוקס.
-
אומנם אני מברך על המהפך, ..אך בכל זאת יש לי פידבק, מקווה שתתייחסו.
רשימת ריג'קטים-
*בשנת 2006, האתר צריך לדעת ל"המתח" לרזולוציה בה עובד המשתמש.
קיים יותר מידי שטח מת בצידי השולחן עבודה למי שמשתמש ברזולוציית עבודה הגבוהה מ-800X600.
*חלק מהסמלים האישיים של החברים בפורום ביצעו השתלטות עויינת, יש להגבילם לגודל מקסימלי.
*בכותרת ההודעה של כל משתמש, הסדר הפוך, הכינוי אמור להופיע לצד שמאל של המסך והכתובת בעיברית בצד ימין, לדעתי. (אלא אם כן יש חבר'ה עם כינוי בעיברית כמו המוהנדס)
לעת עתה.. אם יהיו עוד אעדכן.
-
משום מה נראה לי שקצב (מהירות) העלאת הדפים הינה הרבה יותר איטית.
בעיה אצלי?
בשרת של החברה אצלה יושב החומר?
עומס משתמשים של הימים הראשונים?
-
הערות עיצוביות - אנחנו מתייחסים בשיא הרצינות. בינתיים אנחנו בהרצה, אוספים נסיון, מן הסתם המערכת תעבור עוד סבב של שינויים קלים בשבועות הראשונים.
לגבי הסמלונים - אנחנו נגביל אותם, אבל לא באלימות (מחיקה) - קודם כל אני מבקש שאנשים יקטינו בעצמם. לא צריך יותר לקשר סמלון מאתר חיצוני - אפשר ורצוי להעלות את הסמלון מהמחשב שלכם לאתר. כל אחד בזמנו הנוח מוזמן להיכנס לעדכון הפרופיל שלו ב"לוח בקרה למשתמש".
לגבי מהירות - אני לא מרגיש בעייה מיוחדת, אבל זה באמת עניין אישי של כל אחד והחיבור שלו. יבדק בצורה רצינית יותר.
-
בקשר מערכת הדואר הפרטית - ה"פ
רצוי שיתאפשר לשלוח ה"פ למספר משתמשים, או אפשרות ל העתקים.
למה צריך להמתין 60 שניות בין משלוחים ?
היה נוח לבחור משתמשים מרשימת החברים האישית - למשלוח ה"פ.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
איקון למעלה ולא בצד - עניין של עיצוב וטעם. אני מציע שתתרגל (סמיילי מוציא לשון!)
עריכת הודעות - לדעתי מאופשר לערוך הודעות במשך 5 דקות לאחר פרסומן. זה מאפשר בעצם לכל אחד לקרוא את ההודעה שלו ולתקן שגיאות כתיב וכולי - מה שתמיד ביקשתם ובצדק.
לגבי האייקון למעלה - יכול להיות שזו אופציה שכל משתמש מגדיר לעצמו? או שזו ברירת מחדל שרירותית? (הערה עיצובית!).
לגבי עריכת ההודעות - אכן זה מבורך שישנה אפשרות לעריכה עד 5 דקות מזמן הפרסום.
אבל, אתה לא חושב שבפורומים מסויימים, כמו הכותבים ומדור Reader's Rides, צריך לאפשר עריכה בכל זמן נתון?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אמנון
לגבי עריכת ההודעות - אכן זה מבורך שישנה אפשרות לעריכה עד 5 דקות מזמן הפרסום.
אבל, אתה לא חושב שבפורומים מסויימים, כמו הכותבים ומדור Reader's Rides, צריך לאפשר עריכה בכל זמן נתון?
אתה צודק, בשני הפורומים האלו אמורה להיות עריכה בלי הגבלה, כך זה היה בפורום הישן. יתוקן בהקדם. תודה.
-
שאלה נוספת:
להיכן נעלמה האפשרות "הצג הודעות מאז הביקור האחרון"? לא כל כך נח להכנס לכל פורום בנפרד, ולנסות לזכור אם קראתי כבר את ההודעה או שהיא חדשה...
ד.א, שאלתי שאלה זו בשרשור הברכות, ניתן למחוק את השאלה משם (לא ראיתי את הפורום הזה)
אולי כדאי להעלות את הפורום הזה למעלה בזמן הרצת האתר?
אביגדור
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי AvigdorAharon
שאלה נוספת:
להיכן נעלמה האפשרות "הצג הודעות מאז הביקור האחרון"? לא כל כך נח להכנס לכל פורום בנפרד, ולנסות לזכור אם קראתי כבר את ההודעה או שהיא חדשה...
ד.א, שאלתי שאלה זו בשרשור הברכות, ניתן למחוק את השאלה משם (לא ראיתי את הפורום הזה)
אולי כדאי להעלות את הפורום הזה למעלה בזמן הרצת האתר?
אביגדור
זה קיים אביגדור, תראה למעלה: "הודעות חדשות"
-
כשאני לוחץ על "צפה במנהלי הפורום" אני מקבל רשימה עצומה של "משתמשים ותיקים" .
-
אני לוחץ על "סמן פורומים כנקראו" ועדיין חלק מההודעות והפורומים מופיעים בכחול וחלק בשחור.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי shmil
משום מה נראה לי שקצב (מהירות) העלאת הדפים הינה הרבה יותר איטית.
בעיה אצלי?
בשרת של החברה אצלה יושב החומר?
עומס משתמשים של הימים הראשונים?
גם אצלי יש את התופעה.
-
להיכן נעלמו כל השירשורים הותיקים יותר. ז"א בכל פורום יש רק את הנושאים החדשים יחסית בני חודש פחות או יותר.
-
grand, אתה יכול לבחור בכל פורום, למטה, כמה נושאים להציג.
אבל, ולדעתי עדיף, להגדיר את אפשרות שתראה את כל הנושאים ללא קשר לגילם, כמו בעבר.
את זה אתה עושה ע"י:
כניסה ללוח הבקרה למשתמש > ערוך אפשרויות > אפשרויות תצוגת נושא > סינון נושאים ע"י גילם > ואז לבחור ב-הראה את כל הנושאים.
-
אמנון, אבל אם אתה עושה את זה, אתה לא בעצם יוצר במו ידיך את הבעייה שהדף עולה יותר לאט? הרי גרמת לכך שהרבה הרבה יותר מידע צריך לרדת כדי שכל הנושאים יראו.
-
יכול להיות, אבל גם לפני שגיליתי את האפשרות הזו היתה איטיות לא מוכרת מלפני השינוי.
האיטיות קיימת גם בטעינת דיף בתוך שרשור ולווא דווקא הצגת נושאים בפורום מסויים, לא יודע אם זה משנה משהו.
ולמרות שקיימת איטיות, אפשר לחיות איתה, לא כיף, אבל אפשר.
-
עניין האיטיות מובן לחלוטין.
כל הממשק היפה.. והאתר המעוצב בא כמובן על חשבון מהירות.
אני מקווה שהעניין נלקח בחשבון לכל אורך הדרך, בזמן הבנייה והעיצוב, וכל תפריט לוגו או תמונה נשקלו והגעתם לתוצאה סבירה, גם מורכבות הדפים גבוהה ולכן גם הדפדפן עובד קשה יותר ומורגש עומס יחסי.
בנוסף יש את עניין הרוחב פס של השרת שלכם, ככל שהוא גבוהה יותר לנו נוח יותר לגלוש באתר.
האיטיות מורגשת אך נסבלת, השאלה אם היא נעשתה בטוב טעם.. או ככל שמספר הגולשים יעלה וריבוי התכנים הגלישה תהפוך לבלתי נסבלת. (הכל אגב תלוי במתכנת שתכנן את העיצוב ומבנה האתר החדש, או החברה ששילמתם לה כסף...)
מכיוון שהאתר הפך למסחרי, סביר להניח ומקובל שההשקעות הראשונות מהרווחים יושקעו באכסנה ראויה ותשתית שתאפשר גלישה נינוחה וגישה מהירה לתכנים.., העכשווים וגם להתפתחות עתידית.
-
- קיימת כבר האפשרות של ערכיה 5 דקות מפרסום ההודעה? לא מצאתי אפשרות כזו..
- יש איזו בעיה עם הגדרת הזמן בפורום. יש שעתיים הפרש בין השעה המתועדת לבין האמיתית.
לדוגמא, אני מפרסם הודעה בשעה 21:30, אבל היא מוצגת כנכתבה ב-19:30. רק אצלי או שזו בעיה כללית?
-
תתחדשו.
יפה מאוד.
מצד שני, בפורומים שהשם שלהם באנגלית ( למשל טויוטה ) זה מתערבב אצלי עם הסוגריים. כמו כן אני לא יכול להכנס לקישור של הפורום עצמו. זה פשוט לא לחיץ.
אני יכול רק דרך ההודעה האחרונה ואז לעבור לפורום עצמו....
האם זה רק בשוא"ש או בכלל ?
-
וגם ... איך עורכים הודעה אחרונה ?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
תתחדשו.
יפה מאוד.
מצד שני, בפורומים שהשם שלהם באנגלית ( למשל טויוטה ) זה מתערבב אצלי עם הסוגריים. כמו כן אני לא יכול להכנס לקישור של הפורום עצמו. זה פשוט לא לחיץ.
האם זה רק בשוא"ש או בכלל ?
כן זה רק בשוא"ש..
משום מה, למרות שדיברו על תמיכה בדפדפן כדרישה בסיסית.
אגב, גיא אתה יכול ללחוץ.. פשוט שדה הלחיצה נמצא באיזור התחתי של אחת מאותיות הכותרת..
תנסה לחפש, ברגע שהסמן משנה צורתו ל-יד, לחץ!
עוד הערה, לי מפריע שבשום מקום בדף אני לא מוצא את כותרת הנושא,
רק בכותרת של החלון.
אגב.. מתי האתר ידע להתאימו לרזולוציות גדולות מ-800X900
תודה.
-
לגבי הלחיצה על ה"פורומים"- דווקא אצלי זה עובד. (גם אני מהמשתעלים, גרסה 1.5). מה שכן- יש גלישה של החלון "הודעה" שבתוכו אני כותב את התגובה בממשק לצד ימין.
חוץ מזה, גם במערכת החדשה, אין גלילה לרוחב. התמונות שדבילים כמוני מצרפים, והן רחבות מהחלון- רואים רק את חלקן הימני.
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אמנון
- קיימת כבר האפשרות של ערכיה 5 דקות מפרסום ההודעה? לא מצאתי אפשרות כזו..
- יש איזו בעיה עם הגדרת הזמן בפורום. יש שעתיים הפרש בין השעה המתועדת לבין האמיתית.
לדוגמא, אני מפרסם הודעה בשעה 21:30, אבל היא מוצגת כנכתבה ב-19:30. רק אצלי או שזו בעיה כללית?
כנס ל "לוח בקרה למתמש" ל - ערוך אפשרויות
ותשנה את הגדרת הזמן שלך.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
לגבי הלחיצה על ה"פורומים"- דווקא אצלי זה עובד. (גם אני מהמשתעלים, גרסה 1.5). מה שכן- יש גלישה של החלון "הודעה" שבתוכו אני כותב את התגובה בממשק לצד ימין.
חוץ מזה, גם במערכת החדשה, אין גלילה לרוחב. התמונות שדבילים כמוני מצרפים, והן רחבות מהחלון- רואים רק את חלקן הימני.
אסף.
שוא"ש 1.0.6 -> גנו/ לינוקס 2.6.8
אמנם לא הכי מעודכן .. אבל הכל פועל אז אני לא נוגע.
לא יכול אחרת, אין לי חלונות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי e-Pit@m
אגב, גיא אתה יכול ללחוץ.. פשוט שדה הלחיצה נמצא באיזור התחתי של אחת מאותיות הכותרת..
תנסה לחפש, ברגע שהסמן משנה צורתו ל-יד, לחץ!
תודה.
פשוט לא קיים....
וגם לא מוצא איך עורכים הודעה.
-
קיים, לחיץ!
תמצא..
(:
אגב, אתה לא מוצא אופציה של עריכה כי לא קיימת עוד.
-
הערה קטנה:
לא מצאתי את האפשרות "זכור אותי" בעת ההתחברות.
א. הראיה שלי הולכת ונדפקת
ב. לא קיימת.
רפי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי rafi
הערה קטנה:
לא מצאתי את האפשרות "זכור אותי" בעת ההתחברות.
א. הראיה שלי הולכת ונדפקת
ב. לא קיימת.
רפי.
זה דווקא כן מופיע אצלי. מצד שמאל של השם והסיסמה.