-
יבוא אינג'קטורים מחו"ל
הי.
אשמח לכל עזרה בנושא יבוא חלפים מחו"ל. אני רוצה לבדוק את האפשרות לרכוש אינג'קטורים ולייבא לארץ (מודע לעובדה שהמס על חלפים עומד על ~48%).
אם יש מישהו שכבר התנסה בעניין הזה או שיש לו תובנות, אודה לו על שיתוף המידע באשכול.
כמו כן תתקבל בברכה כל הפניה לאתר אמין, זול וטוב שכדאי לרכוש דרכו חלפים מקוריים.
המק"ט של המזרקים הנוכחיים שלי הוא 23670-39316.
לא סגור עדיין מה המק"ט המתאים של דנסו למזרקים האלה. זה או DCRI107780 או DCRI107480.
תודה ושבוע :)
-
תגובה: יבוא אינג'קטורים מחו"ל
זכור לי שהיה כאן גולש שכתב שעשה את זה. תנסה לעשות חיפוש בנושא.
יש הבדלים בין המזרקים לאורך השנים גם אם הם מבחינה פיזית דומים. חשוב שתוודא תאימות לפי מספר ה vin.
בכל מקרה אשמח אם תעדכן כאן את ממצאיך.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
-
-
https://www.megazip.net/
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
-
מבחינת שילוח אין בעיה אם תשלח בשילוח רגיל (בסיסי, דואר ישראל), והנה ההזהרה - תבדוק 5 פעמים שהם לא נשלחים אליך ע"י חברת שילוח כלשהי (UPS/ DHL/ FEDEX) אחרת זה יגמר בבכי ולא שלהם, ה48% יהיו הכסף הקטן. ראה הוזהרת.
-
מה מחיר המזרקים הצפוי כולל משלוח לארץ ומסים? (וכמו שכבר נכתב - תתכונן להפתעות, סביר שבסוף תשלם יותר ממה שתיכננת בעקבות "עמלות שקר" של חברות השילוח).
לדעתי עם האופציות שיש היום להחלפת מזרקים בארץ (כ- 7500 ש"ח כולל הכל למזרקים של denso) כבר לא בטוח ששווה להביא מזרקים לבד.
-
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafy
זכור לי שהיה כאן גולש שכתב שעשה את זה. תנסה לעשות חיפוש בנושא.
יש הבדלים בין המזרקים לאורך השנים גם אם הם מבחינה פיזית דומים. חשוב שתוודא תאימות לפי מספר ה vin.
בכל מקרה אשמח אם תעדכן כאן את ממצאיך.
להבנתי, אני צריך את המק"ט 23670-39316 (בעבר היה מסתיים בספרה 5, אבל קראתי איפשהו שהקודם עבר שיפור בסוג החומר של חלק מסויים של המזרק).
בלינק הזה אומרים שאין משמעות לסיפרה האחרונה של החלק:
https://www.dencodiesel.com/pages/id...njectors-denso
הינה צילומסך:
קובץ מצורף 130200
בכל מקרה, לאור התגובות באשכול, יתכן ואוותר על היבוא. הנושא עוד בבדיקה.
תודה רבה.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
מבחינת שילוח אין בעיה אם תשלח בשילוח רגיל (בסיסי, דואר ישראל), והנה ההזהרה - תבדוק 5 פעמים שהם לא נשלחים אליך ע"י חברת שילוח כלשהי (UPS/ DHL/ FEDEX) אחרת זה יגמר בבכי ולא שלהם, ה48% יהיו הכסף הקטן. ראה הוזהרת.
תודה רבה על האזהרה. אתה יכול בבקשה לפרט קצת יותר? מה הבעיות שאני עלול להיתקל בהן?
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
A r i
מה מחיר המזרקים הצפוי כולל משלוח לארץ ומסים? (וכמו שכבר נכתב - תתכונן להפתעות, סביר שבסוף תשלם יותר ממה שתיכננת בעקבות "עמלות שקר" של חברות השילוח).
לדעתי עם האופציות שיש היום להחלפת מזרקים בארץ (כ- 7500 ש"ח כולל הכל למזרקים של denso) כבר לא בטוח ששווה להביא מזרקים לבד.
ארי, איפה אפשר למצוא מזרקים + הרכבה במחיר כזה? איך אפשר לוודא שמדובר בחלק מקורי וחדש (ולא מאליאקספרס או מחודש)?
אני לגמרי מסכים איתך שבמחיר כזה אין טעם להתעסק ביבוא. השאלה הגדולה היא איפה הקאטץ' פה שמייצר כזה פער במחירים?...
תודה רבה.
- - - Updated - - -
גרשון וגיא888 - תודה על הלינקים. את מגהזיפ כבר בדקתי, את האתר הדני לא הכרתי... :)
-
הי mishu,
החלפתי מרססים לפני שנתיים בערך,
הייתי במצב כמו שלך.
עזר לי מכר בתהליך, יש לו איש במזרח ששלח לי מרססים מקוריים של דנסו ע"פ מספר ה vin. העלות כולל שילוח עד הבית ב dhl הייתה 1150 דולר.
את ההחלפה כולל האטמים ביצעתי במוסך חי מוטורס בנס ציונה כולל סט אטמים בעלות של 1000 ומשהו שקל.
לפני ההחלפה במוסך ראו שהמרססים מתאימים לדגם 2008 ושלי דגם 2004.
תוך כמה ימים שלחנו את המרססים הלא מתאימים והגיעו חדשים המתאימים לשנה שלי ללא עלות נוספת.
אם אתה מעוניין אברר מול המכר אם הוא עדיין מתעסק בזה, שלח הודעה פרטית במידה ותרצה
דוד
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
david.winnik
הי mishu,
החלפתי מרססים לפני שנתיים בערך,
הייתי במצב כמו שלך.
עזר לי מכר בתהליך, יש לו איש במזרח ששלח לי מרססים מקוריים של דנסו ע"פ מספר ה vin. העלות כולל שילוח עד הבית ב dhl הייתה 1150 דולר.
את ההחלפה כולל האטמים ביצעתי במוסך חי מוטורס בנס ציונה כולל סט אטמים בעלות של 1000 ומשהו שקל.
לפני ההחלפה במוסך ראו שהמרססים מתאימים לדגם 2008 ושלי דגם 2004.
תוך כמה ימים שלחנו את המרססים הלא מתאימים והגיעו חדשים המתאימים לשנה שלי ללא עלות נוספת.
אם אתה מעוניין אברר מול המכר אם הוא עדיין מתעסק בזה, שלח הודעה פרטית במידה ותרצה
דוד
הי דוד. תודה רבה על תשובתך ועל הנכונות לעזור. האם העלויות שתיארת כוללות מכס/מע"מ וכו' או שמשלוח עבר מתחת לרדאר?
אני בוחן כרגע את כלל האפשרויות שלי. בהחלט אשמח להיעזר בך במידה ואחליט לייבא מחו"ל.
שוב, תודה 🙂
-
אני לא יודע מה זה משלוח מתחת לרדאר
הזמנתי והגיע, אולי יותר מזל משכל או שהמכר שעזר לי וידידו במזרח מכירים את הפרוצדורה ולכן לא נדרש תשלום נוסף
דוד
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
david.winnik
אני לא יודע מה זה משלוח מתחת לרדאר
הזמנתי והגיע, אולי יותר מזל משכל או שהמכר שעזר לי וידידו במזרח מכירים את הפרוצדורה ולכן לא נדרש תשלום נוסף
דוד
תודה דוד. התכוונתי שהמשלוח לא נעצר במכס וכו' (יכול לקרות, לא בהכרח בכוונה).
דיברתי היום עם ניר ממכון אלרום. הציע לי חדשים במחיר של 6300+-. אמר שלדעתו מחודשים (שעולים הרבה יותר זול) עושים עבודה טובה וסתם יש עליהם "שם רע" בחוץ.
זו עוד אופציה לשקול במכלול האפשרויות שלי כרגע.
-
איזה אחריות הוא נותן על חדשים ואיזה על מחודשים?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mishu
אמר שלדעתו מחודשים (שעולים הרבה יותר זול) עושים עבודה טובה וסתם יש עליהם "שם רע" בחוץ.
זו עוד אופציה לשקול במכלול האפשרויות שלי כרגע.
מחודשים זה שם מכובס למשופצים?
כי אצל גיסי שיפץ במכון דיזל מוכר והחזיקו 25-30k ק"מ ... למי שלא נוסע הרבה אולי זה כלכלי, אבל מי שעושה את זה בשנה אז שיקח בחשבון.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zerez
איזה אחריות הוא נותן על חדשים ואיזה על מחודשים?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
הי ארז. על החדשים האחריות היא של 3 חודשים ולמחודשים/משופצים אני חושב שגם 3 חודשים (לא זוכר במאה אחוז). בעידן הקורונה, אם אסע 1500 ק"מ ב-3 חודשים, זה יפתיע אותי. אחרי הקורונה אני צפוי לנסוע כ-110 ק"מ ביימי חול + טיולים בסופ"שים מתי שיצא. האחריות היא לגבי התפקוד של המזרקים בתקופה הזו.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
מחודשים זה שם מכובס למשופצים?
כי אצל גיסי שיפץ במכון דיזל מוכר והחזיקו 25-30k ק"מ ... למי שלא נוסע הרבה אולי זה כלכלי, אבל מי שעושה את זה בשנה אז שיקח בחשבון.
כן, ראיתי כבר שציינת את זה ולקחתי לתשומת ליבי (תודה). אני בינתיים אוסף אינפורמציה ובוחן את האפשרויות. בסוף זה יהיה עניין של עלות מול תועלת וסיכונים אפשריים של כל אופציה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mishu
איפה אפשר למצוא מזרקים + הרכבה במחיר כזה? איך אפשר לוודא שמדובר בחלק מקורי וחדש (ולא מאליאקספרס או מחודש)?
אני לגמרי מסכים איתך שבמחיר כזה אין טעם להתעסק ביבוא. השאלה הגדולה היא איפה הקאטץ' פה שמייצר כזה פער במחירים?...
תודה רבה.
אופציה אחת - אצל תומר פלד, מזרקים חדשים מקוריים של Denso.
אני לא הייתי אצלו ולא החלפתי מזרקים אבל לפי כמות השבחים ששמעתי על תומר פלד בתקופה שהיה לי לנד קרוזר לא הייתי חושש (תנסה להכנס לקבוצות הווטסאפ של לנד קרוזר ותן מבט גם בקבוצות בפייסבוק - יש שם המון מידע בנושא).
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
A r i
אופציה אחת - אצל תומר פלד, מזרקים חדשים מקוריים של Denso.
אני לא הייתי אצלו ולא החלפתי מזרקים אבל לפי כמות השבחים ששמעתי על תומר פלד בתקופה שהיה לי לנד קרוזר לא הייתי חושש (תנסה להכנס לקבוצות הווטסאפ של לנד קרוזר ותן מבט גם בקבוצות בפייסבוק - יש שם המון מידע בנושא).
לא מכיר אותו אישית אבל משבחים אותו מאוד ועכשיו הוא מוכר מזרק ב 1350, שווה לך להרים לו טלפון
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hosham
לא מכיר אותו אישית אבל משבחים אותו מאוד ועכשיו הוא מוכר מזרק ב 1350, שווה לך להרים לו טלפון
למזרק חדש מקורי בקופסה?
זה מחיר יותר זול מהמחיר בח"ול...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
למזרק חדש מקורי בקופסה?
זה מחיר יותר זול מהמחיר בח"ול...
כן, גם אני ראיתי את הפרסום. דנסו חדש בקופסה. אני מניח שהמחיר לפני מע"מ.
-
אני גם הזמנתי מזרקים של דנסו דרך המעכר הזה, הגיע עם dhl תוך 3 ימים, עלה כ1000 דולר. התקנתי במוסך טויוטה בכ1000 שח.
כבר 30,000 קמ ו3 שנים והכל בסדר.
הוספתי למוסך כמה זוזים על 5 אטמים שמומלץ להחליף.
-
הערה לגבי הנושא, לפי הFSM של טויוטה בעת החלפת מזרקים צריך להחליף גם את צינוריות הדלק המתכתיים שמתחברים אליהם מהמסילה המשותפת. אני יודע שבין המוסכים שהוזכרו לא מחליפים אותם. לא ברור לי מדוע צריך להחליף אם לא פוגעים בהם במהלך הפירוק וההרכבה אך אלה הוראות היצרן.
מין הסתם זה רכיב נוסף שמעלה את העלויות כאשר ניגשים למוסך יבואן שכן מחליף.
-
-
מחליפים את הצינורות בגלל ההפשלה שבחיבור למזרק.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
מחליפים את הצינורות בגלל ההפשלה שבחיבור למזרק.
אסף.
ומי שלא עושה את זה, האם אתה צופה בעיות רציניות בגלל זה?
-
הימור לדעתי. הצינור קשיח וההידוק הסופי הוא במכסה שסתומים. כלומר אם החיבור למזרק לא מחזיק את הלחץ הגבוה או שלכלוך מונע ממנו להתהדק או שנכנס לכלוך ישן למזרק חדש - תדע את זה רק לאחר נסיעה ואז כל הפירוק וההרכבה - מחדש.
אסף.
https://youtu.be/0nTUeJikDEE
-
1 קבצים מצורפים
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mishu
להבנתי, אני צריך את המק"ט 23670-39316 (בעבר היה מסתיים בספרה 5, אבל קראתי איפשהו שהקודם עבר שיפור בסוג החומר של חלק מסויים של המזרק).
בלינק הזה אומרים שאין משמעות לסיפרה האחרונה של החלק:
https://www.dencodiesel.com/pages/id...njectors-denso
הינה צילומסך:
קובץ מצורף 130200
בכל מקרה, לאור התגובות באשכול, יתכן ואוותר על היבוא. הנושא עוד בבדיקה.
תודה רבה.
- - - Updated - - -
תודה רבה על האזהרה. אתה יכול בבקשה לפרט קצת יותר? מה הבעיות שאני עלול להיתקל בהן?
- - - Updated - - -
ארי, איפה אפשר למצוא מזרקים + הרכבה במחיר כזה? איך אפשר לוודא שמדובר בחלק מקורי וחדש (ולא מאליאקספרס או מחודש)?
תודה רבה.
- - - Updated - - -
גרשון וגיא888 - תודה על הלינקים. את מגהזיפ כבר בדקתי, את האתר הדני לא הכרתי... :)
תומר פלד מבית שאן מפרסם במחירים כאלו
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
bechoril
אני גם הזמנתי מזרקים של דנסו דרך המעכר הזה, הגיע עם dhl תוך 3 ימים, עלה כ1000 דולר. התקנתי במוסך טויוטה בכ1000 שח.
כבר 30,000 קמ ו3 שנים והכל בסדר.
הוספתי למוסך כמה זוזים על 5 אטמים שמומלץ להחליף.
הרם אפשר להעזר בך?
-
מכיון שהאדם אליו אתה פונה לא נכנס לאתר בשנתיים האחרונות, למה שלא תעזר בכולם ותשאל כאן את השאלה?
נכתב מהנייד
-
מקפיץ ,
היום פה כמה שהמליצו על ספקים בחול שיודעים לשלוח אינגקטורים לארץ
אשמח לאיש קשר כזה
מחפש אינגקטורים לפראדו