https://youtu.be/WH9xaI4RdRs
https://youtu.be/mvoaS-lQooY
https://youtu.be/_tWXu372O3k
החלק שלי? בלימת החגיגה הזו.
Printable View
https://youtu.be/WH9xaI4RdRs
https://youtu.be/mvoaS-lQooY
https://youtu.be/_tWXu372O3k
החלק שלי? בלימת החגיגה הזו.
אם לא לך מותר .. אז למי ? ...
רק שתי הערות קטנות ( וקנטרניות .. )
1. אתה שם לב שאתה אוייבו המושבע של ברלי ? .. אתה במו ידיך מקרב את קיצו של עידן הכיף של ברלי .. :) ( לא שאני רוצה לחמם .. אבל .. חח )
2. בכל הסירטון הזה לא ראיתי צמיג MT אחד ולא ראיתי צמיג במידה מעל 27" ... #רק_אומר :)
ובנימה רצינית, מדהים. מטורף ! ולגמרי העתיד.
כל הכבוד !!
כל הכבוד!
באמת כל הכבוד!
תשמע, התקדמת יפה עם הבאגי של הקטנה... [emoji14]
סחטיין חנן. באמת כל הכבוד!
סחטיין.
אני מחכה לראות מתי יקום רכב שטח ראוי שמבוסס על הטכנולוגיה הזו. זה יכול לעשות מהפיכה מוחלטת בתחום המתלים...
תחשבו על זה: אין ציריות שצריך להעביר, לא צריך סרנים, טראנספרים, דרייבשאפטים, והכל בשקט-בשקט
עכשיו שלבו את זה עם בולמים נשלטים שיכולים לספק ניהוג הדוק בכביש, ובהינף כפתור גמישות ומהלכי מתלה אינסופיים.
מותר לחלום, נכון ?
סחטיין, מתי זה על הכביש? :)
אני אקח גרסא הגדולה, שטוחה, אוטונומית. אידיאלי. עולה עליו עם הג'יפ, אומר לו "עין יהב". יורד לטייל, אומר לו "תחכה לי מוצאי שבת בשש בשדה בוקר". מסיים טיול, עולה עליו, "הביתה", מעלה תמונות לג'יפולוג והולך לישון.
אני חושב שהפלטפורמה הזו במיוחד מקרבת אותנו לעידן ה pay per use יותר מכל רעיון אחר שהוצג בשוק.
אפשר יהיה כל פעם להזמין פלטפורמה שמולבש עליה חלק עליון מודולרי.
זה אומר שכל המוסכים יתחילו לסגור אחד אחרי השני ?
אם במקום גלגל ספייר תהיה יחידה כזו, אז בכלל..... לכל תקלה כלשהיא מחליפים, ואת החלק שולחים לתיקון
מותר. אפילו רצוי.
זה מזכיר את המעבר מטלפון ל smartphone...
Sent from my iPhone using Tapatalk
ראיתי עכשיו בפייסבוק שפרסמת ורציתי להעלות כאן - הקדמת אותי.
באמת כל הכבוד
מקנא בך שאתה חלק מזה (מחפשים עובדים :))
ליאור
לדעתי REE אכן מחפשים עובדים.
בהתחשב באמת בזה שהכול יהיה בגלגל אתם לא חוששים שזה יתן עודף כח לפנצ׳ריות ולמי שעומד בראשם מר בגושים?
אתה נותן רעיונות והוא עוד שנייה קונה פינה ומצמיד אותה עם איזולירבנד לחישוק.
https://youtu.be/PM5vDyvMyTM
חנן האויב שלי?... הגזמת גיא. הומור ירוד לפעמים מצחיק, בדיחות על עיזים וקקי למשל.
אבל לא הפעם.
המוצר של REE מרשים מאוד - צמצום מכלולי ההנעה, ההיגוי והמתלה למינימום נפח שמרוכז ביחידה אחת בפינה של הפלטפורמה - מה שמשאיר את רוב השטח השימושי של הפלטפורמה לנוסעים ומטען ומקל על החלפת קפסולות מודולריות על אותה פלטפורמה.
הבעיה שלי היא לא במה חנן עוסק לפרנסתו, ולא עם הנעה חשמלית או גרעינית או הידראולית - אלא עם העובדה שלדבר הזה לא יהיה נהג.
כל התפיסה שמאחורי טכנולוגיה אוטונומית - היא האויב האמיתי. לא רק שלי אלא של כולכם.
התפיסה הנוראה שגורסת שלא צריך בני אדם, אם יש מחשבים ומכונות שעושים הכל טוב מהם.
וכרגיל, תיכף יגיעו ההערות המטומטמות לגופו של אדם במקום לגופו של עניין מכיוונם של האידיוטים הקבועים. מבטיח לא לענות.
מכיוון שברלי כבר הגיב , אז זה אומר שהשלום חזר למחוזותנו.
אותו דבר (קצת פחות אוטונומיה)
עם גלגלי 40" , 1000 כ"ס , היגוי כפול, מתלים מתכווננים ועוד...
נראה דומה אך הרבה יותר גדול
https://youtu.be/ol4Sr2RoRn4
עכשיו רק נשאר להמתין ולבדוק איך הוא עובר במעלה עשוש (ברוחב) או איך הוא מסתדר עם מצלעות צין (בגובה)
אוי דרור ... קצת חומור ... בלי קקי פיפי.
;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
חנן,
כל הכבוד, יפיפה!
זה פורץ דרך ולגמרי מדהים בכל קנה מידה. אני כבר עוקב אחרי הפרסומים מזה זמן.
מתי יוצא קיט להיילקס 97 ;)?
קונספט מקורי ומדליק. בהצלחה באקזיט. (האם מוגן בפטנט???)
[QUOTE=חנן-ג'יפולוג;
החלק שלי? בלימת החגיגה הזו.[/QUOTE]
תהיה בוגטי חנן, ...... למה לבלום משהו שנוסע כל כך יפה? :)
חנן, לא ראיתי ממש יכולת היגוי.
לא מבחינת בתי הגלגל שלא משאירים מרווח גדול ולא ממש שינוי בסרטונים של כיוון הגלגל.
מה הרעיון?
האם זווית פניה קטנה בכל ארבעת הפינות מספיקה לעשות רדיוס סיבוב דומה למה שמספק רכב קונבנציונלי?
האם ההיגוי מתבצע על ידי היפוך כיוון תנועה של חלק מהגלגלים?
קודם כל שאפו זה מדליק ומפחיד בו זמנית.
בהיותי הדיוט בתחום המיכאני לא מצליח להבין איך ההנעה, ההיגוי והמתלים מתנקזים לפינה אחת של המשטח - אבל בכל מקרה הקונספט של פלטפורמה אחת רב תכליתית מדליק.
כמו דרור האוטונומיה היא זו שמפחידה ומבאסת אותי...
חנן - שאפו מאחל הרבה הצלחה.
לכל מפחדי/מאותגרי נהיגה אוטונומית, אתם יכולים להרגע.
נהיגה אוטונומית מלאה לא תהיה עוד הרבה שנים.
כן יהיו אקזמפלרים מאוד יקרים שיעשו זאת (בתנאים מאוד מבוקרים)
הסיבה פסיכולוגית פשוטה. אנשים מפחדים לסמוך על "מכונה"
רחוק מאוד היום שבו רכב אוטונומית יעשה אפס תאונות.
ועד אז רכב אוטונומי יעשה פחות תאונות מנהג אנושי, אבל הם יקרו.
וכאשר יקרו, קרקס שלם יתחיל...
ועל כן הדרך לרכב אוטונומי תהיה איטית והדרגתית.
מערכות מסיעות לנהג שיהיו יותר ויותר אוטונומית עד שיעלם דור הדינוזאורים (ברלי)
או לפחות יהיה פחות רלוונטי... ואנשים יתרגלו למערכות אוטונומיות.
ואז יקרה המהפך, והוא יכול להיות מאוד מהיר (כמו שהיה בזמנו המהפך לטלפונים חכמים עם מסך בלבד)
זה יקרה אולי עוד 10 שנים, ואולי יותר
עד אז, ברלי אתה יכול לנהוג עצמעונית עד הפנסיה (-:
אני צריך להיות סופר זהיר שלא לכתוב שום דבר שלא פורסם כבר בתקשורת, חתום על סודיות וזה, אז לא ארחיב יותר מדי, אבל זוויות ההיגוי סטנדרטיות, אפילו עוד לפני שלוקחים בחשבון סימטריות של כל הפינות והיגוי של הגלגלים האחוריים, ולגבי השאלה השניה התשובה שלילית, לפחות נכון לעכשיו.
אין ויכוח או מחלוקת שכדי שמערכות אוטונומיות יעבדו באופן אופטימלי, צריך להיפטר מכל הנהגים האנושיים המפריעים שמסביבן.
אפשר לצחוק על מדע בדיוני עד מחרתיים - אבל הוא מציע הרבה חומר למחשבה. במקרה של סקיינט, בשניה הראשונה שהוא מבין שבני האדם מאיימים עליו - הוא יוצא למלחמת השמדה נגדם. למזלנו אנחנו עוד לא שם, בני אדם עדיין מנהלים את העסק - אבל בני אדם שבידם נמצא כוח להשחית, במיוחד טייקונים ופוליטיקאים, הם חמדניים ותאבי בצע עד מאוד. הם לא יהססו למעוך את כל בני האדם האחרים כדי להרויח מזה הון עתק.
וזה בדיוק מה שיקרה. כל מה שצריך כדי שזה יקרה כבר בקרוב ממש זה רק אינטרס כלכלי - של טייקוני הטכנולוגיה ושל פוליטיקאים חמדניים.
ושלא יהיה לך ספק מוני - ככה זה יעבוד. בטח בישראל. הטייקון (שישלם הון למפתחי הטכנולוגיה שכל מה שהם שואפים אליו הוא האקזיט הנכסף), ירצה שהטכנולוגיה שלו תשלוט ללא מצרים, תהפוך לתקן מחייב ומעמדה יובטח על פי חוק, מה שיהיה שווה לו הרבה יותר מיליארדים. לצורך זה הוא יגייס את הפוליטיקאים תאבי הכוח-כסף-כבוד וישמן אותם בממון רב - ואנחנו ניאלץ לציית כמו כבשים. טכנולוגיה מתקדמת תפקח על הצייתנות המוחלטת שלנו ותאכוף אותה בנחרצות.
ואז נמרוד (שיהיה כבר פנסיונר ויהיה לו המון זמן פנוי לטייל ולהינות מהחיים) לא יוכל להעמיס את הסבן-וינטאג' המשופץ לתפארת שלו על הפלטפורמה שפותחה ע"י REE ולזרוק לה פקודה "לעין יהב" - כי על פי חוק כבר ייאסר עליו לנהוג בסבן שלו בכלל. לא רק בכביש אלא גם בשטח... אולי חברות כמו REE יפתחו עד אז גם פלטפורמה כזו של רכב שטח חשמלי מתקדם עם גלגלים גדולים, מתלים ארוכים ויכולות מוחלטות, שתוכל לקחת אותו לטייל מעין יהב לשדה בוקר - בהנחה המאוד-אופטימית שעדיין יהיה מותר לרכב כלשהו שאינו שייך לצבא/רשויות לנסוע בשטח - אבל לנהוג בה הוא בוודאי לא יוכל. יהיה אסור לו. וכל נסיון לתחמן את המערכת יתגלה מיד ויפעיל עליו אכיפה דרקונית וסנקציה כואבת ויקרה.
במערכות סמי-טוטליטריות שמהותן היא איסורים והגבלות ושנעזרות בטכנולוגיה מתקדמת כדי לאכוף את האיסורים וההגבלות הללו, השתן של המנהיגים עולה מהר מאוד לראש והן הופכות לטוטליטריות "מלא-מלא". אבל אז נהיגה אוטונומית/איסור על נהיגה אנושית יהיו הצרות היותר קטנות שלכם. כי מקסימום, תמצאו לעצמכם תחביב אחר לזמן הפנוי שלכם - ביומיום, דברים הרבה יותר מהותיים יעסיקו אתכם.
תחשבו על אבטלת המונים (כל אותם המונים שאינם אנשי הייטק ומהנדסי פיתוח של בינה מלאכותית/רכב אוטונומי/רובוטים כמו אנושיים), שאותם מחשבים ורובוטים ומכונות יתפסו את מקומם, כי הם יבצעו כל מלאכה - מחיתוך ירקות לסלט דרך נהיגה באוטובוס ועבודת שיטור ועד להוראה ואפילו ניהול מערכות גדולות, באופן הרבה יותר זול ויעיל. לעמך, להמונים האלה, כבר לא יהיה זמן וכסף לתחביבים. הם יהיו משועבדים ועסוקים בהישרדות מיום ליום.
כפי שציין מוני, גם אני מהמר שתחילת האיסור על נהיגה אנושית "תהיה מבצעית" בערך כשאני אגיע לגיל פנסיה - היי, זה לא כל כך רחוק! (גם אם גיל הפנסיה שלנו יועלה ויידחה הרחק קדימה בעקבות המשבר הכלכלי שעומד לנחות על ראשנו ממש בקרוב, אחרי הקורונה) זה רק עוד 15 שנה!.... אנחנו עוד נספיק למרוט בגלל זה בייאוש את שארית השיער שעוד יישאר לנו על הראש...
אבל הדור של הילדים שלנו?... מי מביניהם שהיום מוציא רשיון ומגדיר את עצמו "חובב נהיגה", נגיד הבן שלי (בן 20), יצטרך ללכת מכאן למקומות שעוד ירשו להם, זמנית, לאחוז הגה בעצמם. אבל כדאי מאוד שהילדים האלה יהמרו כבר מעכשיו על בחירה מושכלת בעיסוק מתאים שיוכל להבטיח להם פרנסה ועתיד כבר בעוד 15-20 שנה. משהו שרובוט/מחשב לא יעשו טוב מהם. גם זה כאמור, רק זמנית.
בהצלחה לכל העוסקים במלאכה המופרעת הזו.
ותודה מראש על האסון הנורא שהם מביאים על ראשנו.