-
2 קבצים מצורפים
מהו השפצור הכי גאוני שעליו חשבתם?
כמו בכותרת:
יד על הלב: מהו אותו שפצור גאוני שעליו גאוותכם, שעליו אף אחד לא חשב לפניכם? שאנשים שואלים אתכם שאלות בסגנון "תגיד, מה עשית לג'יפ??" ואתה במקום לענות "שתי נעילות וארבעה אינץ'" עונה "הנה משהו שבניתי לבדי משאריות של פסולת רפואית!". אז כזה. מסוג הדברים שאתם אומרים לאנשים שהשכינה נחתה עליכם בזמן שהיתם אחרי 2 ליטר גולדסטאר ולפתע חשבתם על הדבר הגאוני הזה. יא אללה. אתה זה שחשב על להרכיב פותחן על טמבון?? זה אתה???? שניה, שלא תחטוף כוויות בטקס הדלקת המשואות, זה אש!! זה חם!!!
מכיוון שאני שואל אז אני גם אתחיל: הדבר הראשון היה מפחית לחץ בצמיגים. שזה משהו קטן אבל מגניב. בזמן שחברי השקיעו במפחיתי לחץ מהודרים של ARB אני השקעתי כמה שקלים בעלי אקספרס וחיברתי כזה של ונטילים (זה השם המדעי אגב, "כזה של ונטילים" - או באנגלית "kaze shel ventilim") -
https://www.aliexpress.com/item/1005...32872056%22%7D
להברגה פשוטה - וכל טיול אני מלביש את זה על הונטיל ותוך 10 שניות על השעון יורד ללחץ שאני רוצה.
מצורפת תמונה.
ועוד דבר- אני פעם החרבתי בטעות את הכיסוי של דלת תא המטען שלי - אז עכשיו היא משמשת לציוד. בתוך הדלת יש ערכת עזרה ראשונה, את חפירה מתקפלת לגחלים, גזיה אחת הברגה ואחת לא הברגהקובץ מצורף 136006 ועוד כל מיני חרא
קובץ מצורף 136007
-
תגובה: מהו השפצור הכי גאוני שעליו חשבתם?
מגנט מתחת לפותחן על הפגוש, כזה שתופס את הפקק של הבקבוק ואני לא צריך להתכופף להרים.
זהו.
סגור ת׳דיון.
-
שולחן, ברז ו''כיור'' על הפלסטיקה המקורית של הפאג'רו. אמרתי לעצמי שאם זה יהיה ממש גרוע תמיד אפשר לקנות קפשוקה מאחד המשפצרים.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d6ce1d0ac2.jpg
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
מגנט מתחת לפותחן על הפגוש, כזה שתופס את הפקק של הבקבוק ואני לא צריך להתכופף להרים.
זהו.
סגור ת׳דיון.
נהוג לצלם.
אבל ללא כל קשר, אני מריח שילוב נדיר בין גאונות ובין יכולת למנוע פעולה פיזית שכבר קשה בגילי. זה חזק מאוד. מבקש שוב תמונה
-
-
הרסת את השרשור, אין טעם להמשיך :-)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
מכיוון שאני שואל אז אני גם אתחיל: הדבר הראשון היה מפחית לחץ בצמיגים. שזה משהו קטן אבל מגניב. בזמן שחברי השקיעו במפחיתי לחץ מהודרים של ARB אני השקעתי כמה שקלים בעלי אקספרס וחיברתי כזה של ונטילים (זה השם המדעי אגב, "כזה של ונטילים" - או באנגלית "kaze shel ventilim") -
https://www.aliexpress.com/item/1005...32872056%22%7D
להברגה פשוטה - וכל טיול אני מלביש את זה על הונטיל ותוך 10 שניות על השעון יורד ללחץ שאני רוצה.
מצורפת תמונה.
קובץ מצורף 136007
לא גאוני בפשטותו כמו המגנט של דורון (שלא רלוונטי עבורי למרות שיש לי פותחן זהה באחורי הג'יפ, כי אני פותח את הבירות עם טבעת ייעודית על האצבע...), אבל עדיין אהבתי. בבקשה רק תסביר איך זה יורד "ללחץ שאתה רוצה" ולא יותר מזה.
-
כמו פעם- 20 שניות המתנה. זה לא מדויק מדעית אבל זה עובד - וכמובן שאני מגבה את זה במדידה עם מד לחץ.
-
בסמוראי, טרום עידן הניווט הסלולרי-
2 קליפסים ש"הושאלו" מג'נטקסים חוברו לחלקו העליון של הסך שמש לנהג. הייתי מקפל את המפה למקטע הרלוונטי ותופס עם הקליפסים. מוריד את הסך שמש כשצריך להסתכל במפה ומקפל חזרה למעלה...
-
מגנט שאמור להחזיק את הטלפון בפתח מיזוג. אוויר, מחזיק את המע"ד של הקשר
*סליחה, אין לי תמונה יותר טובהhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...05a3d7bdc3.jpg
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
-
האמת שאצלי חצי אוטו הוא שיפצורים כאלו :)
דלת צד במקום החלון האחורי,
אירגונית ומתקן לכוסות שהודפסו ב 3D
והאחרון שבעיני יצא מוצלח במיוחד, הציליה:
http://mylandrover.rocks/wp-content/...ning-shade.jpg
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
תומר,
אם אני מבין נכון, מחברים את זה לונטיל והאויר פשוט יורד? סופרים X שניות בכל גלגל, נכון?!
למה משמש החלק המשושה?
סביון
-
לדאוג שמישהו אחר ישלם על זה
Sent from my HD1903 using Tapatalk
-
עוד מימי הפג'רו ולמרות דירגו עלי, הכיור עם הברז והמגנטים.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f82c3de4d1.jpg
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
savyon
תומר,
אם אני מבין נכון, מחברים את זה לונטיל והאויר פשוט יורד? סופרים X שניות בכל גלגל, נכון?!
למה משמש החלק המשושה?
סביון
אך ורק שיהיה נוח להחזיק, סוג של ידית. זה עולה כמה שקלים בכל חנות פרזול
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
אך ורק שיהיה נוח להחזיק, סוג של ידית. זה עולה כמה שקלים בכל חנות פרזול
שפצור מדהים.
איך לא חשבתי על זה בעצמי ובאותו המחיר של השפצור שלך ( כ 10 דולר ל 4) רכשתי ברוב טמטומי את הדיפלוטרים עם הקפיץ שגם עוצרים לבד בלחץ הרצוי.
סחטיין [emoji6]
לפחות יש לי פותחן בירה שממתין כבר כמה שנים להתקנה.
יום אחד בזכותו אהיה בראש הרשימה…
מזל שבא סער ומזכיר לנו איך משפצרים על באמת.
ראש , שתי ידיים מוכשרות ומעט כלי עבודה.
ג׳יפאות אמיתית.
מקנא בך סער על היכולות!
-
אין לי תמונות, לצערי זה היה לפני שנים, אבל בסופה ואחריה גם בדיפנדר היה לי על הדשבורד תופסן שמשמש במקור לתפיסת קנה של נשק (אאלט פורק מאיזה טרקטורון צבאי) ואצלי היה תפוס עליו טוש מחיק שבאמצעותו הייתי רושם דברים על השמשה. מספרי טלפון, תאריכים וכו... עד הגיעי ליומן או עד ששמרתי באנשי קשר. סמארטפונים עוד לא היו.
ההפך מלרשום זה לשכוח וזה...
-
מתקן לזבל מחובר לשולחן.
נכון שתמיד מנסים לאלתר לאן מחברים את השקית זבל בעצירות/חניון?
והשקית תלויה על משהו מאולתר או על הרצפה.
אז קדחתי 2 חורים בדופן בצלע הצרה של השולחן, אליהם משחילים 2 מוטות אוהל ישנים שבולטים כ-30סמ החוצה, ועליהם מלבישים את השקית, שמאובטחת עם 2 מקלות כביסה, או עם הידיות של השקית.
הפתח בגובה עבודה, פתוח, השקית מתוחה ולא צריך לגעת בה בשביל לזרוק משהו.
בין הטיולים המוטות בתוך השולחן המקופל.
-
איך עוד לא עלה הקישור לשרשור מתקן אופנים שהוא פח זבל?
והכננת לטרקטורון של חנן.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
איך עוד לא עלה הקישור לשרשור מתקן אופנים שהוא פח זבל?
.
כיסא גינה שהפך למתקן זבל.
אחד הדברים הכי משפרי חיים לטיולי שטח שבניתי.
-
אם למישהו יש רעיון למתקן אשפה למיצובישי bk שאיננו לזרוק את השקיות על הגגון (לא רוצה יותר טפטופים.....) אשמח לשמוע. הבעיה נובעת כמובן מהעיצוב הסופר דקורטיבי ופרקטי לגלגל ספייר.....
-
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyo
אם למישהו יש רעיון למתקן אשפה למיצובישי bk שאיננו לזרוק את השקיות על הגגון (לא רוצה יותר טפטופים.....) אשמח לשמוע. הבעיה נובעת כמובן מהעיצוב הסופר דקורטיבי ופרקטי לגלגל ספייר.....
כל מתקן אופניים. הרצועות מתחברות למשקוף העליון ולצדי הדלת, והמתקן נתמך על איזה מיקום שאתה מוצא לנכון.
משהו כזה:
קובץ מצורף 136010
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
כל מתקן אופניים. הרצועות מתחברות למשקוף העליון ולצדי הדלת, והמתקן נתמך על איזה מיקום שאתה מוצא לנכון.
משהו כזה:
קובץ מצורף 136010
לחדד:
על המתקן תולים בלת בניין בינונית(לא המפלצות), ובתוכה את השקית זבל.
יצא לראות כאלו שתלו את השקית ניילון וכל הזבל התפזר מאחוריהם.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
שפצור מדהים.
איך לא חשבתי על זה בעצמי ובאותו המחיר של השפצור שלך ( כ 10 דולר ל 4) רכשתי ברוב טמטומי את הדיפלוטרים עם הקפיץ שגם עוצרים לבד בלחץ הרצוי.
סחטיין [emoji6]
מקנא בך סער על היכולות!
אשמח ללינק לדיפלייטורים ב $10 ל-4 יחידות.
בכל מקרה הרעיון של תומר יפה... גם המגנט...
-
בבקשה, מלא החופן. גם בזול יותר.
תומר, איך אתה מודד שניות בזמן שאתה מטפל בו זמנית בשני גלגלים [emoji849]?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ecc24c3f68.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c81ac43825.png
-
מי שרוצה יש לי 4 כאלו. תביאו בירה בתמורה [emoji12]
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
20 קבצים מצורפים
שום דבר לא היה ממש בזול... הרוב מועתק.. והושקעה בהכל המון מחשבה... ולצערי לא אחרי שישיית מכבי 7.9%...
או שכן? לא זוכר כבר...(:
1. פותחן עם מגנט לאיסוף הפקקים.
2. צינור מבני כחלק מהמתקן גלגל ספייק מחזיק תאורת רוורס שיושבת על מוט טלסקופי שנפתח לתאורת מחנה.
3. פינת שטיפה על הזנב...
4. מתקון להייליפט, עלה בקיצוץ של 3סמ מהייליפט, אבל עכשיו הוא נסתר מהעין וממזג האוויר, נגיש תמיד גם כשהרכב עמוס לעייפה, ממותקן נמוך מאוד.
5. פרוגקטורים הלוגן עתיקים הם היום התיבה לזוג רמקולים של אינפינטי על הקשת האחורית...
6. 7. נמצא מקום אחסון לפלאנגה, קיר נושא עומס בין המקרר לארגז מטבח...
8. פאוצ לjk מאיביי... הרחיב משמעותית את יכול האחסון בתא כפפות.
גם פאוצ נוסף מלא תאים וכיסים, גם סגר את החלל המקורי שמתחת לתא כפפות והפך אותו ליותר שימושי... דברים לא עפים ונופלים בכל עלייה.
9. פאוצ מסקאי ב100שח שתפר תופר מקומי..מתלבש על הידית הילוכים .. מייצר פח קטן ותא לבקבוק 1.5ליטר.
10.11 תאורת ארונות מטבח ב3שח... היא הבסיס לתאורת תא כפפות.
12.תאורת סלעים מובנית בפגוש...
ההשקעה בלייזר השתלמה.. אני נהנה להגיע לחניון .. ובלחיצת כפתור כל הקרקע מוארץ בתאורה נעימה.
13. המעד מחובר עם יו יו שתמיד דואג שיחזור למקומו בסיום השימוש.
14. מד טעינה בחור של המזגן שלא קיים.
מד לחץ אוויר וטמפ' .. מקל על החיים כל הזמן השטות הקטנה. מעוגנת לדש בורד בעזרת duralock ופריקה ברגע להורדה ומילוי אוויר.נטען מהשמש.
15.16.17.18.19נרכשו צירים פריקים לסמוראי בשילוב תושבות למראות , אוזן לקשירץ שרשרת, תושבת לפנס ואף אחד מהן מחזיקה שנורקלי מגיברית זמני (כבר 4שנים...) בלי שום חור לפח של הרכב!
20. מחיצה מפח.. והסטה של המיכלים בתא מנוע יצרו תא שמכיל את כל כלי העבודה שאני עלול להזדקק להם.
21. 2 פסי לדים ומתג מגע דואגים שבכל פתיחה של מכסה המנוע הוא מוצף באור בהיר ונעים לעבודה.
אני בטוח שפספסתי כמה....קובץ מצורף 136015קובץ מצורף 136016קובץ מצורף 136017קובץ מצורף 136022קובץ מצורף 136023קובץ מצורף 136024קובץ מצורף 136025קובץ מצורף 136026קובץ מצורף 136027קובץ מצורף 136028קובץ מצורף 136029קובץ מצורף 136030קובץ מצורף 136031קובץ מצורף 136032קובץ מצורף 136033קובץ מצורף 136034קובץ מצורף 136035קובץ מצורף 136036קובץ מצורף 136037קובץ מצורף 136038קובץ מצורף 136039
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
ראיתי בפעולה, אכן מבריק. ובהגדרה מבריק אני מתכוון למשהו שיכול להתחרות במוצר סדרתי שעולה פי 10 ולא משפר בכלום את השימושיות והתפקוד הייעודי של השפצור.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
1 קבצים מצורפים
אני עובד על כיור סטייל צחי... אבל אי אפשר לשלוף את כל השפנים בבת אחת.
הנה אחד שפספסתי, רלוונטי לבעלי גיפים פתוחים בלבד.
כדי לאטום טוב יותר משפריצים של מים ובוץ שאיכשהו נכנסו ברווח בין התיקתקים של הברזנט , ביקשתי מהתופר שיתפור לי רצועות בין כל תיתק... לתוך החלל השחלתי מגנט ארוך מאיביי ... מסביב לכל האמבטיה של הרכב, והנה הרכב אטום ושקט משמעותית.
נ.ב לא זה לא "אצבעות חשיש" המגנטים עטופים סרט דביק כדי שלא יחליקו מהשרוול.קובץ מצורף 136040
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
-
פתוח שאינו דיפנדר [emoji6]