-
רכישת מטען מצברים והחזירות החוגגת בישראל
רכשתי היום מטען מצברים של חברת :CTEK MXS 5.0 Battery Charger with Automatic Temperature Compensation, 12 V, 5.0 Amp
המחיר ששילמתי באמזון גרמניה 270₪ עד הבית כולל הכל
החזירות של כל האתרים הישראלים פשוט בלתי נתפסת, כן כן גם האתרים שהרבה חברים פה ממליצים לרכוש מ
אם היה אפשר גם את האוכל היתי מזמין מחול...
-
תגובה: רכישת מטען מצברים והחזירות החוגגת בישראל
תצרף קישור בבקשה
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
אכן...
ד’א יש את הנוקו 5אמפר מאמזון ארה’ב ב69 דולר עד הבית , נדמה לי שהוא לא פחות טוב
Check this out! https://a.co/d/atnK27w
-
כן, עשו כבר את כל החישובים וארנונה ומכון התקנים והכל.
עדיין יש לך את האופציה לבחור, ותחשוב מה היה כאן אם היבוא האישי היה חסום.
-
זה הקישור למוצר באמזון דויטצ׳לאנד: https://www.amazon.de/gp/product/B00...?ie=UTF8&psc=1 בארהב עולה מעל 100$+משלוחה , בבדיקה שעשיתי מול אמזון ארהב זה הכי משתלם ...
לגבי הנוקו, לפי הרשמים (תעיף מבט באילו שנתנו כוכב 1...) רכשתי וביטלתי לאחר שעברתי על הביקורות...
אם הקישור לא עובד אז תעשה copy&paste
קשה לי מאוד להבין פער של יותר מ400₪
-
לא התנסיתי עם הנוקו אבל העולם לא שחור ולבן
סיטק דווקא יש לי והוא אחרי שנתיים שלוש לא בדיוק תפקד … כפתורים לא נלחצים, לא משנה מצבים , אינדיקציות לא ברורות . לא מצטיין באמינות ועמידות במיוחד
כך שדווקא הנוקו נראה היה לי כאפשרות לפעם הבאה
הד
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
הנוקו כבר כמה שנים בשימוש , הדגם הקודם ה3500 וגם כמה מהסדרה החדשה אצלי בשימוש שוטף , כולל אחד שמחובר כבר כמה שנים ברציפות על גנרטור גדול, עד עכשיו רק מילים טובות.
ודא אם מתוך 12 אלף דירוגים באמזון הוא קיבל מעל 80 אחוז 5 כוכבים, הייתי די מתעלם מרוב השטויות שכתבו אלו שנתנו כוכב אחד..
-
[QUOTE=הדסופה;1001769]לא התנסיתי עם הנוקו אבל העולם לא שחור ולבן
סיטק דווקא יש לי והוא אחרי שנתיים שלוש לא בדיוק תפקד … כפתורים לא נלחצים, לא משנה מצבים , אינדיקציות לא ברורות . לא מצטיין באמינות ועמידות במיוחד
כך שדווקא הנוקו נראה היה לי כאפשרות לפעם הבאה
אינני מבין גדול במטענים הפוסט הועלה לא כהמלצה למטען כזה או אחר אלה בעיקר להראות איך שוחטים פה את העדר....
מנסה ליישם את חוכמת ההמונים אף על פי שידוע שחוות דעת נרכשות בכסף או בהטבות מבעלי ענין, מוצר שמוצג באמזון עם 1% של מתלוננים (כוכב 1) ו 85% מרוצים מאוד... מתוך כ 25000 חוות דעת אומר לי לפחות דרשני.
-
מעבר לזה שהסיטק מקבל יחסי ציבור הרבה מעבר למה שהוא באמת שווה ( ויש לי שניים) , הוא לא תומך גם 110 וגם 220.
מטען סיטק אמריקאי לא יפעל בארץ.
נדמה לי שראיתי שנוקו יתאים ל 100-240 וולט.
אני כבר כמה שנים עם מטענים סיניים בכ 20 דולר. אין תלונות.
-
-
מתעלק עם שאלת הדיוט,
מה היתרון של מטען נוקו 5A על נוקו 2A או 1A? רק מהירות הטעינה? או שיש יתרונות נוספים?
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
-
יצאת נגד האתרים הישראלים, אבל נראה לי שהם לא החזירים המרכזיים.
המדינה היא החזירה מספר אחת, ומיד אחריה היבואן.
יש מלא תלונות על זה אבל בפועל, כל מי שראיתי שעבר צד (הפך מלקוח לנותן השירות) לא ממש יכל/רצה/הצליח לשנות את זה.
אז כנראה שיש לזה סיבה מסויימת.
הרבה אנשים מעולם לא היו עצמאים ומעולם לא התחברו לקצה קצהו של החישוב איך לתמחר מוצר.
תודה לאל שיש את אמזון ואפשרות לייבא אישית, אני צרכן קבוע ומבסוט, שלא יובן אחרת.
-
יש לי מטען סיטק, אבל כמו בועז, משתמש בשנים האחרונות במטען סיני עם מספר תוכניות טעינה (לפי סוגי המצברים וגם תוכנית "ריענון" למצברים המתאימה לחיבור ממושך של מצבר לחשמל ביתי). קנייה מעולה במחיר של כעשרים דולר.
נשלח מהנייד
-
אם יש יתרון מסויים של נוקו או סיטק על הסיניים זה בחיבורים המהירים.
אפשר לשחוט סיטק או נוקו ולחבר במקום התנינים המקוריים.
אפשר גם להחליף למחברי SAE ולהקפיד שהפלוס של המצבר נמצא בצד החבוי מוגן.
אם מישהו מאתר רק חיבורים סטייל סיטק אשמח לדעת.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...281dbe0770.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...178487efa2.png
-
הנוקו החדשים עם חיבורים שנקראים x-connectקובץ מצורף 140088
-
אני גם מייבא לבד מאתרים בינ"ל ונהנה מחיסכון גדול במחיר.
אבל תשאל את עצמך מה העלויות של היבואן? אם הוא מקבל מהיצרן הנחה משמעותית על כמות, אבל מה לעשות וכל השוק הישראלי הוא כמו דילר קטנטן במדינה קטנה בארה"ב.... פחות מהדילר שמוכר באמזון... אז אולי הוא לא מקבל הנחה כל כך גדולה.
ואז צריך לשלם על המשלוח. מכולה עולה 20000 דולר. אתה יודע כמה מטענים נכנסים במכולה? וצריך לשלם עליהם עם האספקה, האמריקאי לא יודע מה זה שוטף פלוס .... וכמה זמן ייקח למכור את כל המטענים האלו כשכולם כאן בארץ קונים באמזון?
אבל לפני שמכרת את המטען הראשון אתה צריך אישור של מכון התקנים. ולא, זה שיש תקן אירופאי או אמריקאי לא אומר שבישראל זה חוקי. מכון התקנים יודע יותר טוב. אור לגויים.
אז תיקח את המטען למכון התקנים, תפקיד אותו במעבדה לחשמל ותחכה. יקח שבוע שבועיים שלושה, לא נורא העיקר הבטיחות.
בזמן הזה כבר הוצאת את הכסף. אשראי עולה לא מעט וכל הזמן בין התשלום למכירת כל המטענים - אתה משלם על הכסף.
ולא לשכוח שכדי לעבור את מכון התקנים צריך מדבקה בעברית, שצריכה להיות מודבקת כבר לפני המשלוח, ולא זה לא מעניין אף אחד שהאמריקאים לא יודעים עברית. והמדבקה צריכה להיות מתקן מיוחד. יצרני המדבקות קוראים לזה 'מדבקה בתקן מכון התקנים' ואפילו האמריקאים לא מבינים מה אתה רוצה מהם אז כדאי שתשלח להם מדבקות ותשלם כמה דולרים לאיזה דודה באמריקה שתדביק אותן על כל מטען ומטען. ומה עם הוראות שימוש בעברית? הלו, לא כולם כאן יודעים אנגלית. אז בכל אריזה ואריזה צריך לשים הוראות שימוש בעברית. וזה עוד כמה דולרים לדודה של המדבקות שתהיה בריאה.
ועברו כמה שבועות, שילמת כמה אלפי שח למכון התקנים עבור בדיקה. ואם יש לך מזל אז הם מוכנים לבדוק לא כל משלוח אלא רק כל משלוח שני או שלישי ואז אתה משלם קצת פחות אבל מחכה קצת יותר ל'זיהוי ונטילה' שזה אומר שמישהו ממכון התקנים בודק שמה שאתה מוציא מהמכולה זה בדיוק מה שהם בדקו בפעם הקודמת ושאין טעות במדבקה.
ואחרי כל זה צריך גם לשלם מס קניה, מכס, מע''מ. תזכיר לי.... כמה שילמת מיסים על המטען באמזון? אה, זה מתחת לסף המס? יופי. ליבואן אין כזה דבר. הוא משלם מיסים מהסנט הראשון.
ואחרי כל זה הוא צריך לשלם משכורות, שכר דירה, ארנונה...... ורק אז הוא מתחיל להרוויח.
מותר לו להרוויח. בעיניך להרוויח = חזירות. הבנתי. אבל אני מחשב באצבעות ונראה לי שהרווח לא כזה גבוה.
אז פעם הבאה שצועקים 'חזירות' תחשבו על ההפרש בעלויות ביניכם לבין היבואנים. וכמה הנחה הם באמת מקבלים על הכמויות האלוהות שאפשר למכור בארץ. וכמה רווח נשאר להם בסוף.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
תגובה ל asafk
לפי מה שכתבת, ציוד צילום, מערכות סטריאו וכו׳׳ צריכים לעלות הון תועפות, אבל מה, המדינה גובה עליהם רק מעמ, אין מס קניה וכו כך שהמחירים די דומים לחו׳׳ל ולפעמים גם זולים יותר, איך יכול להיות? כנראה ישנם תחומים עם חזירות בלתי נתנת לתיאור, של היבואן או המוכר או שניהם.
בכל העולם המוצר עולה בין 70-90 יורו בארץ הקודש כ 200 יורו ו״רק בגלל מכון התקנים, שינוע וכו״
אגב אני רוכש גם מוצרים שיותר יקרים מה75$ ועדין יוצא לי יותר זול, (יש לי נסיון לא קטן, סיימתי לבנות בית פרטי ורכשתי כמעט כל מה שיכולתי מחו׳׳ל כלי עבודה לבניה , סניטריה, חשמל וכו׳׳. וחסכתי הון לא קטן)
נכנס קצת לטרחנות...:
לגבי כמה נכנס במכולה, נניח שרק משנעים מכשירים כאלה העלות לאחד דולרים בודדים ואפילו פחות, מידות האייטם לפי אמזון :
16.8 x 6.5 x 3.8 cm; 600 Grams
-
...וזה אומר שאו שאתה ממלא מכולה ונתקע עם מלאי שייקח לך שנתיים למכור... או שהשינוע יקר מאוד.
ההבדל בינינו הוא שאני עסקתי בייבוא לפרנסתי במשך כמה שנים. אני יודע איך זה נראה 'משם'.
אני לא מנסה להגן על מי שכן נוהג בחזירות. אבל תחשוב טוב גם איך זה נראה מהצד של היבואנים.
ואז תחשוב שוב - אם מישהו מרשה לעצמו לנהוג בחזירות. איזו זכות קיום יש לו בעולם הזה שבו אפשר לייבא הכל לבד?
אסף.
-
הנפגעים העיקריים מהחזירות אלו המוחלשים בחברה שהם לא מעט , כמו עולים חדשים ואנשים שמאותגרים טכנולוגית או שיש מחסום שפה
נראה לי שמיצינו....
בתקווה שהחזירות תעלם מהעולם...(:
-
סליחה שאני מסרב לשחרר.
אתה לא יכול לצפות מיבואן שלא יהיה חזיר, כשהעם ממנו הוא צמח הוא חזיר.
ראה מחירי שכ"ד,
ראה מחירי רכבים משומשים.
זאת ביצה ותרנגולת כי "אני חייב לדרוש הרבה כסף, בגלל שיוקר המחיה גבוה, ובכסף שארויח אצטרך לקנות רכב אחר".
רוצה לעשות שינוי?
שכנע את כל מי שאתה מכיר למכור רכב במחיר מחירון (למשל).
-
הרכב שלי משמש בעיקרו לטיולים.
זה אומר עמידה ממושכת של מינימום שבוע ולפעמים יותר.
כדי לשמר את המצבר הוא מחובר קבוע לפאנל סולרי דרך בקר סולרי שיודע לעבוד עם המצבר הספציפי.
הסיבה לפאנל היא בעיקר כי אני לא רוצה חוטי חשמל 220 חי מהבית לרכב.
מסוכן מידי לדעתי עם ילדים וחיות.
האם יש אפשרות לנצל את ה"חוכמה" של המטעני מצברים האלו אבל עם חיבור למקור מתח סולרי?
הפאנל יכול לספק בשעות האור 2-4א"ש במתח משתנה 14-16V.
?
-
ונניח שהוא ישכנע אותם, את כולם... איזה שינוי זה בדיוק יגרום? כלום בפיתה.
אני כבר מזמן מזמין ביגוד, היגיינה, ועוד הרבה מוצרים בסיסיים מחול.
-
אז מה התובנות ?
המדינה חזירה.
היבואנים גובים פער מחיר גבוה, שרובו הולך למדינה החזירה. יש גם יבואנים חזירים אבל לא כולם.
ביבוא אישי המדינה חזירה פחות, במיוחד מתחת לרף המכס.
אז מה ההצדקה לקיומם של היבואנים המסחריים ?
-
תרחיב את זה נדב…
אז מה ההצדקה לקיום המדינה שבה כולם חזירים ובוכים.
הגששים כבר מזמן שרו על זה שיר את בוכים לך מולדת. עדיין רלוונטי בדיוק כמו מזמן.
מה זה מזמן? כזה שחברה בני 20-30 לא שמעו על זה מעולם
https://youtu.be/yI6tOQchhlM
-
בועז נהדר! תודה על השיר.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
מעבר לזה שהסיטק מקבל יחסי ציבור הרבה מעבר למה שהוא באמת שווה ( ויש לי שניים) , הוא לא תומך גם 110 וגם 220.
מטען סיטק אמריקאי לא יפעל בארץ.
נדמה לי שראיתי שנוקו יתאים ל 100-240 וולט.
אני כבר כמה שנים עם מטענים סיניים בכ 20 דולר. אין תלונות.
בועז
אשמח להמלצה/קישור למטען סיני שאתה מרוצה ממנו.
תודה
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
YoavR
בועז
תודה
באזור שלך וחנייה כמו שלך, פאנל פשוט עם בקר פשוט.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
YoavR
בועז
תודה
שלי צהוב אבל במגוון צבעים.
יש לי שניים כאלו שעובדים כמה שנים.
לא חושב שהם עמידים למים אז אצלי המטענים עם ה 220 וולט נמצאים בקופסת חשמל עם דלת וממנה יוצא רק החוט למטענים
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e6d11f4f32.png
-
גם שלי נראה מאד דומה, משהו כזה - https://www.banggood.com/IMars-12-or...7184&rmmds=buy
(לפחות דומה מאד, נקנה באחד המבצעים במחיר של כ-18 דולר)
-
אני פוחד מאוד ממיטב האלקטרוניקה הסינית.
הרכב אספנות שלי יקר לליבי. מעדיף להמר פחות על משהו שעלול לעלות באש ויותר על מוצר בעל שם.
(למרות שכידוע 'בראשית ברא אלוהים את השמים ואת הארץ וכל השאר מייד אין צ'יינה'. )
לג'יפ אספנות שלך, יואב, אני ממליץ לך על הנוקו בעל החיבור הקבוע. בקמפר יש לי שניים כאלה, אחד לכל מצבר.
אסף.