-
הרנגלר הכי פסיכי, הכי בעל יכולת והכי יקר הגיע לארץ וייחשף הערב אצל יריב קלר ברוך...
רנגלר רוביקון מהדורת 20 שנה גרסת 392 עם חבילת גימור של AEV (רק 150 כאלו יוצרו) - מפרט מהיצרן שעדיין לא נראה בארץ שכולל:
מנוע המי 392, צמיגים 37", קיט הגבהה של AEV 2.5 וזה מעבר להגבהה המובניית של 1.5 אינצ' הסטנדרטית בחבילת הריקון אקסטרים, פגושי ברזל קדמי ואחורי כולל מנשא גלגל AEV, כננת וורן, תאורת שטח AEV, קופרסור מובנה ועוד ועוד...הכל מהיצרן והכל מאושר וחוקי למהדרין....
המחיר בארה"ב .... 113,000$ המחיר בארץ....אללה יוסתור...
מבחינתי זה אכן רכב החלומות האולטימטיבי ומייד אחרי שאבדוק את כרטיס הלוטו שרכשתי שלשום ואוודה שזכיתי ארכוש כזה...
https://youtu.be/mq_OPLhOr-E?si=S_aYOXr1yN3XYf3J
-
תגובה: הרנגלר הכי פסיכי, הכי בעל יכולת והכי יקר הגיע לארץ וייחשף הערב אצל יריב קלר ברוך...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
מבחינתי זה אכן רכב החלומות האולטימטיבי ומייד אחרי שאבדוק את כרטיס הלוטו שרכשתי שלשום ואוודה שזכיתי ארכוש כזה...
אמן!
-
תגובה: הרנגלר הכי פסיכי, הכי בעל יכולת והכי יקר הגיע לארץ וייחשף הערב אצל יריב קלר ברוך...
איזה רכב פסיכי ,מטורף ועוד ייצור סדיר לכביש ופחות מדירה בגוש דן
-
רוב הדברים ביקום פחות מדירה בגוש דן
מפלצת ובסוף מרכיבים עליו צמיג AT ? או שאני כבר זקן ולא רואה
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
סליחה על הבורות,
מזה AEV?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
תיקון קטן שלמה ועוד אחד שאני לא בטוח לגביו:
1. הרכב שהגיע לארץ בגרסת AEV הוא עם צמיגים 35 ולא 37
2. ההגבהה המקורית של 1.5 מגיעה מספיסרים או מקפיצים? כי אם היא מקפיצים ומחליפים קפיצים ל 2.5, אז ההגבהה נשארת 2.5 ולא 4.
3. למי ששאל - AEV (American Expedition Vehicles
) היא סדנת שידרוגים אמריקאית שמשתפת פעולה עם היצרן לאפשר קניה של רכב כבר משודרג ומאושר.
-
שי, לא ראיתי את הרכב שהגיע לארץ אבל חבילת AEV כולל צמיגי 37" כחלק מהחבילה.
יש מצב שבגלל משרד התחבורע שינמכו חלק מחבילת AEV לצמיג קטן יותר.
תכלס צמיג 37" זה הדבר שכמעט הכי קוסם לי ברכב הזה.
אם זה אכן כך והרנגלר הגיע עם צמיג 37" אז כבר עדיף לחלום על הברונקו רפטור שמגיע ביבוא סדיר דרך היבואן הרשמי עם צמיג 37"..
-
הרנגלר הכי פסיכי, הכי בעל יכולת והכי יקר הגיע לארץ וייחשף הערב אצל יריב קלר ברוך...
לפי איזה שער דולר זה מחושב?
זה שהיה כשהוא נשלח או זה כשהוא הגיע?
יש מצב שההפרש יותר גדול מערך הגיפ שלי
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
https://www.aev-conversions.com/2023...vel-ii-by-aev/
להבנתי, זה מה שיריב הולך לייבא
-
ניר זה גם מה שאני הבנתי וכפי שכתבתי החבילה כוללת צמיג 37"
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sgill
תיקון קטן שלמה ועוד אחד שאני לא בטוח לגביו:
1. הרכב שהגיע לארץ בגרסת AEV הוא עם צמיגים 35 ולא 37
2. ההגבהה המקורית של 1.5 מגיעה מספיסרים או מקפיצים? כי אם היא מקפיצים ומחליפים קפיצים ל 2.5, אז ההגבהה נשארת 2.5 ולא 4.
3. למי ששאל - AEV (
American Expedition Vehicles
) היא סדנת שידרוגים אמריקאית שמשתפת פעולה עם היצרן לאפשר קניה של רכב כבר משודרג ומאושר.
aev:
American Expedition Vehicles
לעוד הרבה מותגים ולא רק ל jeep.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הכוכב הכחול
סליחה על הבורות,
מזה AEV?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
לפי איזה שער דולר זה מחושב?
זה שהיה כשהוא נשלח או זה כשהוא הגיע?
יש מצב שההפרש יותר גדול מערך הגיפ שלי
ענק.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
-
מישהו שהיה בהשקה אתמול יכול עדכן אם הגיע עם 35 או 37?
-
-
לפי התמונה הג'אנטים לא בידלוק ועל פי מיטב הערכתי זה נראה צמיג 35"?
-
מיליון שקל רק כדי להתגלגל על 37'??.....
עולמות הרנגלרים ומתחריהם כבר מזמן חורגים מכל מחוזות ההגיון.
בהצלחה בהגרלת הלוטו!
-
זה ממילא יגנב בתור כמה חודשים.
סתם חבל על הכסף ובמיוחד שבסוף זה גם רק 35 עלובים.
לא מבין על מה המהומה.
-
התשובה הסופית לאחר החשיפה בפועל - צמיג 37".
דרור, צמיג 37" הוא הדובדבן בקצפת הדברים שיש בדגם הזה....כן המחיר פסיכי אבל כל אחד והשיקולים שלו אם שווה לו.....
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
זה ממילא יגנב בתור כמה חודשים.
סתם חבל על הכסף ובמיוחד שבסוף זה גם רק 35 עלובים.
לא מבין על מה המהומה.
עדיף 10 רנגלרים ישנים בחניה מאיזה jl מפונפן שייגנב לא תוך כמה חודשים אלא אפילו תוך כמה ימים, רק הפחד מגניבה היה מוציא את כל ההנאה.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
-
נו באמת, הגזמתם, אם לא יהיה בעל היכולת לקנות jl מפונפן , לא תהיה היכולת לקנות אותו משומש ולא גניב בעוד 10-15 שנה.
תפרגנו , זה יחסוך לכם כסף בעתיד למימוש החלומות.
-
..אהבתי את הטעם שלו, הצבע הלבן והגנט הלבן.. וינטאז.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
-
הלבן זה כי מדובר באדם צנוע שמבקש לא למשוך תשומת לב…
טל, ריגשת.
שמת את עצמך יחד עם אלו שרק עוד 15 שנים יוכלו להגשים חלומות על רכבים מופרעים שיוצרו לאחרונה…. [emoji4]
או שבעצם אתה מתנשא מעלינו המוגבלים לגרוטאות? [emoji13]
אגב, זה לא הכי לטעמי גם אם מתחת לחצאית הוא אולי במפרט הכי הכי שלהם.
לטעמי האישי זה קצת נראה כמו רכב ששייך לאנשים מסוימים ( באשמת היצרן אגב) ואם לא ישר יזהו אז הם כנראה מיד יוסיפו לו את חליפת הפרצוף כועס.
-
הו הו .קמת הפוך הבוקר בועז ?
בניגוד אליך אני משתדל לא לתפוס צד, כל אחד שיבחר מה טוב לו, אני רק ציינתי שאחד שבוחר לקנות רכב כזה פותח אופציה עתידית למישהו אחר, זהו. בלי שליליות כזו או אחרת.
-
יחיו הקנאים, יראו ויסבלו.
15 שנה…
😂
הפוסט הזה מידרדר מרגע לדודלי.
-
רק לי עבר בראש שבמחירים כאלה כבר הייתי הולך על זיבר?
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
-
בועז,
קינאה זה דבר בריא לדעתי. קינאה דוחפת את הקנאי להשגיות ולמאמץ להשיג את מושא קנאתו.
אבל צרות עין זה איכסה מבחינתי ולצערי מדברייך משתמעת צרות עין.
תכלס הרנגלר הספציפי הזה כמו כל הרנגלרים כמעט שומר באדיקות על העיצוב האיקוני של ג'יפ, גריל שבעת הפסים, פנסים עגולים, גוף רבועי וצר עם כנפיים בולטות- אישית מאד אוהב.
מסכים איתך שהרנגלר עם שוק איבזור האפטר מרקט המטורף שיש לו משמש לא אחת מופת לטעם רע באיבזור ובקישוט אבל גם חלק גדול אם לא רוב רוכשי הרנגלר לא שם.
אישית אם הייתה לי היכולת הכלכלית הייתי רוכש כזה בלי למצמץ וחוץ מעץ ריח וגגון לא הייתי מוסיף לו כלום.
דרך אגב לא בטוח שצריך לחכות 15 שנה כדי שאחד כזה יהיה בהישג ידם של רבים מאוהבי רכבי השטח - רק לדוגמה, ניתן כיום להשיג 392 עם חבילת ריקון אקסטרים בן שנתיים בקצת מעל 500K ש"ח שזה כבר מחיר שמתקר למחיר של טויוטה לנדקרוזר חדשה שנמכרת כמו לחניות טריות
-
בחייאת..
זה רכב אולטרא-שימושי.
הכי שימושי להנאה מוטורית עם שטח.
(בלי ציניות).
הייתי שמח להיות מסוגל להעמיד צעצוע כזה בחנייה.
-
תהיה בריא שלמה ושנה טובה מעומק הלב.
אין בי שמץ של קנאה או צרות עין ברכב ובמי שיהיו בעליו.
הייתי רוצה את זה עם המכסה מנוע הרגיל על 35/37 עם הגבהה נחמדה וזהו.
בכזה לא הייתי נוסע אפילו בטרמפים אבל זה עניין של טעם אישי ותו לא. ושלא יובן לא נכון, אני סולד מהעיצוב המקורי מהמפעל שהרכב קיבל.
ובגלל שיום כיפור עוד שניה אז סליחה שיש לי דיעה שונה משלך ושאני אפילו מעיז להביע אותה באופן כמעט בלתי מתקבל על הדעת.
הנה, כזה עדיף בעיני בהרבה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d1b06df5c0.jpg
-
ועכשיו גלדיאטור על 37״ מהיצרן.
בקצב הזה זיבר ירגיש סטנדרט…
https://www.icar.co.il/%D7%97%D7%93%...8%D7%95%D7%A8/
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
ו.
בקצב הזה זיבר ירגיש סטנדרט…
חוץ מהקטע של רשיון למשאית.......
Sent from my SM-F916B using Tapatalk