-
finally - השקת הוויליס, יער חדרה, יום שישי 28.7.06.
שימו לב, לאור המצב המפגש נדחה ל-28/07 פרטים נוספים כאן
הבטחות צריך לקיים, וזו הבטחה בת 3 (שנים).
בהמשך לעדכון מצב הויליס:
http://www.jeepolog.com/forums/showt...t=%E4%F9%F7%E4
http://www.jeepolog.com/forums/attac...tid=1472&stc=1
יום שישי 28.7.06, עוד שלושה שבועות, בשעות הבוקר/צהריים, נאמר - החל מ-10:30-11:00 ועד צהריים , יער חדרה.
איך מגיעים: http://www.jeepolog.com/forums/showt...049#post114049
בשר, שתייה וכו' - נמשיך במתכונת ההשקות הקודמות, ראה קישורים בהמשך.
מנגל גדול - עלי, אלכוהול (לימונצ'לו קפוא) בכמויות - גם עלי.
שנה וחצי אחרי ההשקה הקודמת, של הדיפנדר שכבר לא קיים: http://www.jeepolog.com/forums/showt...t=%E4%F9%F7%E4
שנתיים ושלושה חודשים אחרי ההשקה של עירא: http://www.jeepolog.com/forums/showt...t=%E4%F9%F7%E4
נא לשריין המועד, בתקווה שלא נצטרך לשנות.
-
חוזר: finally - השקת הוויליס, חורשן, יום שישי 21.6.06
-
חוזר: finally - השקת הוויליס, חורשן, יום שישי 21.7.06 (הכותרת נערכה. הכותב מסטול מאדי צבע)
מזל טוב!
איזה כיף שזה קל"ב - אני מגיע. בתקווה שעם זוג כנפיים חדשות.
:-P
-
חוזר: finally - השקת הוויליס, חורשן, יום שישי 21.7.06 (הכותרת נערכה. הכותב מסטול מאדי צבע)
מגיע כאילו, דא.
תביא ת'סוליד, שמיל.
מזל טוב!
-
-
-
-
מגיע - אי"ה וזוגתי
NOT NECESSERELY IN THAT ORDER
:-)
-
חוזר: finally - השקת הוויליס, חורשן, יום שישי 21.7.06 (הכותרת נערכה. הכותב מסטול מאד
אם אפשר, אשמח להצטרף
פינוקים מתוקים - זה אני
אפי
-
-
שמיל, אם תחכה רק שנה שנתיים תוכל גם לצרף את עומר להשקה :twisted: :twisted: :twisted:
חוץ מזה, קל"ב - בטח שאנחנו שם.
-
בוקר טוב שמיל,
נראה לי שזאת תהיה הזדמנות טובה להכיר(אני אותך, ואתה אותי, אם תרצה...:-D )
אפשר לבוא עם הצפרדע2 ? היא לא אוכלת הרבה, רק מתה על לימונצ'לו בכמויות.
-
בלי נדר...
גם אני אגיע.
מוני
-
ולו רק בשביל לראות את הצבע הסגול . . . :grin:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
אפשר לבוא עם הצפרדע2 ? היא לא אוכלת הרבה, רק מתה על לימונצ'לו בכמויות.
לאוכל אני לא אחראי, ולבוא עם הצפרדע - היא תסתדר עם חסרון האגם ועם החברים של מאיר שאורבים בדרכים?
לימונצ'לו יהיו כעשרה ליטר - זה יספיק לה?
you are more than welcome,
gooja - בודאי.
ההשקה פתוחה לכל חברי הפורום, אין צורך לקבל "אישור", חוץ מברוך והצפרדע, שצריך אישור ממשרד הרישוי ;-) .
-
חוזר: finally - השקת הוויליס, חורשן, יום שישי 21.7.06 (הכותרת נערכה. הכותב מסטול מאד
אם לא יהיה איזה בלת"ם...
אני מגיע.
-
מזל טוב נראה נהדר :-D
מקווה מאוד שאוכל להגיע...
דני
-
עוד מפגש שאני יפספס.....
יש תוכניות אחרת שלא ניתנת לשינוי והיא מקבלת בצדק עדיפות.
תהנו
-
חוזר: finally - השקת הוויליס, יער חדרה, יום שישי 21.7.06.
שמיל, שינית את מיקום ההשקה מהחורשן ליער חדרה - בתוך הטקסט ולא בתגובה חדשה - ואני לא בטוח שאנשים יקלטו זאת. ולפני שאתה סוגר סופית על יער חדרה יש לי הצעה אחרת - פארק נחל חדרה: חורשות גדולות, דיונות להשתעשע בהן, אולי גם כמה מקומות לטפס, אבל לא ממש רציניים. אם תרצה, אפשר לעשות שם סיור מקדים.
-
עופר, איפה זה יוצא פארק נחל חדרה? צמוד לתחנת הכח?
מה קורה שם בימי שישי? האם המקום לא מלא מדי?
-
-
המקום שונה ליער חדרה או שאני לא זוכר מה קראתי אתמול?
המיקום המקורי היה בחורשן לא?
מצד שני, יער חדרה עדיף (יותר קרוב...)
אביגדור
-
איפה שונה?
לא ראיתי שום שינוי בשום מקום בשרשור.
אני דוקא מאד אוהב את חורשן - אויר נהדר גם בשיא החום, צל ונוף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
איפה שונה?
בכותרת.
תעקבו אחרי הכותרות של שרשורי מפגשים.
אם יש שינוי, אנחנו משנים שם, כדי לוודא שלא צריך לחפש בתוך השרשור אחרי שהשינוי האחרון.
-
בעקבות הצעתו של עופר- נקפוץ מחר בצהריים, עופר ואני, גם ליער וגם לפארק, נבדוק מה המצב שם בימי שישי בצהריים מבחינת עומס, מה מצב הצל, מקומות חנייה לאור צפי ההגעה, מה מצב דיונות/שבילים וכד', ונחזור עם מסקנות, נ.צ., ותצ"א להגעה (למתקשים בניווט 8) ).
-
אני עם ברוך, חורשן נהדר בזמן הזה, לדעתי יותר נחמד מיער חדרה.
מה הסיבה לשינוי במיקום? יותר קרוב לרוב המגיעים?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי shmil
נקפוץ מחר בצהריים, עופר ואני, גם ליער וגם לפארק
הצעה שלי - תבדוק גם את איזור חירבת סמרה.
חלק מהאיזור סביבה אמנם שמורה, אבל אני לא בטוח שהכל (אין לי מפות של האיזור),
ויש הרבה יותר פינות / צל / מרחב.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אמנון
אני עם ברוך, חורשן נהדר בזמן הזה, לדעתי יותר נחמד מיער חדרה.
מה הסיבה לשינוי במיקום? יותר קרוב לרוב המגיעים?
הערכה זהירה, גם שלי וגם של חלק מהמנהלים, מדברת על מספר דוספרתי לא נמוך של ג'יפים שיגיעו, מספר שיהיה גדול במקצת על החורשן, ובפרט על אזורי צל.
לאחר התייעצות והעלאת מקומות אחרים אופציונליים, החלטנו לחפש מקום שיהיה בו מקום לאותו מספר דו-ספרתי משוער, צל, וגם אפשרות השתעשעות באזור הסמוך.
בין אם מדובר ביער חדרה, פארק חדרה, או כל מקום אחר, אחד הקריטריונים להחלטה יהיה אכן אפשרות להשתעשע, אם כי נכון שמעלות לא יהיו, יהיו באזור הזה דיונות, גבעות, ושבילים.
אגב, זאביק, חירבת סמרה עלתה, ואפילו כאפשרות מועדפת, אך נפלה בגלל השמורה הצמודה, ריבוי הפקחים, וחוסר רצון לסבך גי'פאים שעשויים לטעות ולהכנס לשם.
סתם אנקדוטה, זאביק - הבסיס לכיסא ההידראולי שלך (לשעבר) נמצא מתחת לכיסא הנוסע...;)
-
-