צמיגים 285/75R16- למה לא?
http://tires2.digiknow.com/goodyear/...p;sidewall=OWL
מידה מאוד מקובלת באמריקה. בתרגום מהמידה המילימטרית- 33X11.5R16- למה לא אצלנו?
אם אני במילא צריך לקנות ג'נט 15 חדש בשביל צמיגים 33", אז לדעתי כבר עדיף לקנות ג'נט 16X8 או 16X7.5 חדש ולשים עליו את הצמיגים האלה. (האמריקאים שמים את הצמיג הזה גם על ג'נט 16X7 המקורי, אבל נגיד שזה לא טוב, כי אנחנו הולכים בדיוק לפי ההנחיות של היצרן)
אז למה לא?
אסף.
תגובה להודעה: צמיגים 285/75R16- למה לא?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ארז
2 סיבות...
1 פשוט אין את המידה הזו בארץ
2 גם אם יביאו לי במיוחד...אז לא יהיה לי כשאקרע צמיג...כשהיה בלאי וכו'...(ותת סיבה-ידחפו לך מחיר מהשמיים...)
חוץ מזה אחלה מידה!
השתנה משהו מאז 2003 ?
יש זמינות גבוהה יותר למידה הזאת ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asih
הצמיג היה ניראה סביר ביותר, לא ניראה ישן ויבש, הוא אמר שזה מעודפי הצבא ב 100 ש"ח ליחידה.
חבר בעל פנצ'רייה שהיה קונה מכרזים כאלו ומוכר את הצמיגים האלו בעבר אמר שהצבא הפסיק למכור כמשומשים ומה שנמכר כעת הם רק צמיגים פסולים שמיועדים לגריסה.
בגלל זה הוא הפסיק למכור אותם- קח בחשבון שאין דבר כזה "עודפים" בצמיגים בצבא, אם זה נמכר זה כי הצמיג פסול או ישן מידי.
קח בחשבון שמה שהוא אמר לי היה לפני כמעט 3 שנים כך שמה שמסתובב בפנצ'ריות הוא כנראה באמת זבל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
חבר בעל פנצ'רייה שהיה קונה מכרזים כאלו ומוכר את הצמיגים האלו בעבר אמר שהצבא הפסיק למכור כמשומשים ומה שנמכר כעת הם רק צמיגים פסולים שמיועדים לגריסה.
בגלל זה הוא הפסיק למכור אותם- קח בחשבון שאין דבר כזה "עודפים" בצמיגים בצבא, אם זה נמכר זה כי הצמיג פסול או ישן מידי.
קח בחשבון שמה שהוא אמר לי היה לפני כמעט 3 שנים כך שמה שמסתובב בפנצ'ריות הוא כנראה באמת זבל.
לקרוא ולשמור בראש
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sos4u
השתנה משהו מאז 2003 ?
יש זמינות גבוהה יותר למידה הזאת ?
השתנה משהו מ 2003
285.75.16 זו מידה סטנדרטית של האמר (H2,H3) אזרחי.
יכול להיות שבעקבות זה היבואנים התחילו להחזיק מבחר צמיגים במידה זו.
נדמה לי שהאמר מגיע עם צמיגי ברידג'סטון 50-50 במקור.
הדיל הכי טוב - למצוא סט יד שניה כחדש בגלל שבעלי ההאמר החליף את הגלגלים המקוריים ל DUBBS ניקל "22...
בברכה,טושי
טוב אני הולך לבלותץ בזמני הפנוי בסוכנות של האמר ולחכות לאיזה פארח שיבוא לקנות מכונה לענות אותה
ככל שאני יודע 285/75/16 אינה מידה סטנדרטית בהמר הH2 נועל 315/75/17 אם אני לא טועה(מקביל ל35") והH3 יושב על 265/75/16(מקביל ל32")
אצלי באוטו כבר סט שני של של BF MT במידה הזאת.
אני יודע שיש אותם גם ב COOPER STT.
לא נתקלתי בבעיית זמינות.