תגובה להודעה: הגבהות, איך ולמה
אני מאד מפחד מביקורות של משרד התחבורה לא רוצה להגיע למצב שיורידו אותי מהכביש כתוצאה מבודי ליפט!!! יש למישהו נסיון עם הביקורות האלו?
אחי ממש לפני קניה של סופה משלו , הסופה נועלת צמיגים 33 עם כל השינויים הכרוכים בכך , בנוסף יש לרכב בודי ליפיטים 5-6 ס"מ וברשיון רשום שיש אישור לצמיג 33 ולהגבהות(טוען שזה עבר עמדה 1)!!!
מישהו מכיר רשיון כזה? זה רשיון שהוא תקני ? לא יכול להיווצר בעיות בטסט השנתי ? או לחלופין בביקורות של משרד התחבורה..כבר אמרתי שהם ממש מפחידים אותי ואני לא רוצה להתגרות בהם..
תודה
עוזי:)
מעטים מאוד (עד לא קיימים) הג'יפים שעוצרים אצל בוחן תנועה ויוצאים ללא הורדה, וכמה שהג'יפ יהיה מקורי, כשתתקל בבוחן זה לא ישנה הרבה. תחיה עם הידיעה ותנהג בהתאם, אלה החיים עם ג'יפ בארץ.
באשר לבודי ליפט שרשום ברשיון- אין כזה דבר.
האישור היחיד על גובה מדבר על גובה כללי של גג הרכב מהרצפה ולא ספציפית על הגבהה תהיה כל שתהיה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
מעטים מאוד (עד לא קיימים) הג'יפים שעוצרים אצל בוחן תנועה ויוצאים ללא הורדה, וכמה שהג'יפ יהיה מקורי, כשתתקל בבוחן זה לא ישנה הרבה. תחיה עם הידיעה ותנהג בהתאם, אלה החיים עם ג'יפ בארץ.
באשר לבודי ליפט שרשום ברשיון- אין כזה דבר.
האישור היחיד על גובה מדבר על גובה כללי של גג הרכב מהרצפה ולא ספציפית על הגבהה תהיה כל שתהיה.
לפי מה שאתה אומר להחזיק גיפ(סופה) בארצנו הקטנטונת זה בלתי אפשרי :???: ,אלה אם כן אתה סוג של "מזוכיסט", ונהנה מהתעללות במיוחד של הרשויות בך:confused::confused::confused:..וכן אני נוהג בעדינות לא משתולל בכביש..
רשיון שרשום בו הגבהות אני מבין שההתיחסות לא לבודי ליפט למרות שבעל הרכב טוען שכן חד משמעי ושזה עבר עמדה 1 במשרד הרשוי (שינוי מבנה)..
יש ברכב בולמי ייצוב מעבר לבולמים הרגילים ובעל הרכב טוען שחובה לשים בודיליפט על מנת שהבולם ייצוב ישב בצורה טובה!!
וכאן המוכר שלך התחיל לסבן אותך, ולספר לך סיפורי פראייר...
"בולמי ייצוב", הם כל כך רציניים, מקצועיים וטובים, תוכל רק להזכיר לנו למה בדיוק?
קובי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kobiarava
וכאן המוכר שלך התחיל לסבן אותך, ולספר לך סיפורי פראייר...
"בולמי ייצוב", הם כל כך רציניים, מקצועיים וטובים, תוכל רק להזכיר לנו למה בדיוק?
קובי
חח..אל תתקיל אותי לא יפה;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עוזי5555
אני מאד מפחד מביקורות של משרד התחבורה לא רוצה להגיע למצב שיורידו אותי מהכביש כתוצאה מבודי ליפט!!! יש למישהו נסיון עם הביקורות האלו?
אחי ממש לפני קניה של סופה משלו , הסופה נועלת צמיגים 33 עם כל השינויים הכרוכים בכך , בנוסף יש לרכב בודי ליפיטים 5-6 ס"מ וברשיון רשום שיש אישור לצמיג 33 ולהגבהות(טוען שזה עבר עמדה 1)!!!
מישהו מכיר רשיון כזה? זה רשיון שהוא תקני ? לא יכול להיווצר בעיות בטסט השנתי ? או לחלופין בביקורות של משרד התחבורה..כבר אמרתי שהם ממש מפחידים אותי ואני לא רוצה להתגרות בהם..
תודה
עוזי:)
אם יש למישהו נסיון?.....
אלה שודדי דרכים.
מטרת המארבים שלהם היא להוריד מהכביש כמה שיותר ולמלא את הקופה בקנסות - בנוסף להורדה מהכביש מקבלים גם קנס (250 ש"ח לליקויים "קלים", 1000 ש"ח לליקויים "חמורים")
עצרו אותך לבדיקה? לא משנה מצב הג'יפ. תגיד שלום לרשיון הרכב שלך, תכין אלפיה לדו"ח ותתכונן לטסט...
שום ג'יפ סיקס או סופה, גם סטנדרטי לחלוטין במצב מקורי ותקין לא עובר אצלם.
במה הם אוהבים לחטט? בהכל, אבל דבר ראשון הם הולכים למידות הצמיגים ולהגבהות.
- אסור לגלגל לבלוט אפילו מ"מ מהכנפונים, למרות שזה לא כתוב בשום מקום בתקנות התעבורה.
- הקפיץ היחידי שמקבל מהם חותמת כשרות הוא קפיץ עייף וישר לגמרי, כדי ש"לא יהיה גבוה". גם זה לא כתוב בשום מקום.
אם כל אלה תקינים, הם מתחילים לחטט בדברים אחרים עד שימצאו משהו, ותאמין לי - הם תמיד ימצאו. דוגמאות?
- כל דבר שצריך להיות רשום ברישיון - מידת צמיגים, מנוע, וו גרירה, כננת, סגירה קשיחה/ברזנט, מס' מושבים וכו'.
- כל צמיג שאין לו "שערות" או שהדופן שלו לא חלקה כמו תחת של דוגמנית, הוא כבר "בלוי ופסול לשימוש".
- כל צינור שאינו מבריק וחדש הוא "פסול ודולף".
- גומיה חסרה על אחת הדוושות - עילה להורדה.
- סדק של ס"מ וחצי בזכוכית של פנס קדמי - כנ"ל.
ועוד ועוד.
איך אמר לי פעם בוחן שנואש מלמצוא ליקויים אמיתיים שלא היו, והתחיל לעשות לי טסט קומפלט ולהתקרצץ על שטויות - "אם אני החלטתי שזה לא תקין, אז זה לא תקין, ואם אני החלטתי שאני מוריד אותך מהכביש, אני כבר אמצא משהו שיצדיק את זה". ככה זה עובד.
כדי להימנע מהמפגשים איתם, צריך לשנן וללמוד איפה הם עומדים ולהימנע מלנסוע שם בשעות העבודה שלהם (בוקר עד אחה"צ). יש להם מקומות קבועים פחות או יותר שחביבים עליהם.
במילים אחרות צריך לנהוג בסופה עם מד דופק מהיר..כמובן שלא יעלה על המותר!!!
נשמע ממש פרויקט ,עצם הנהיגה "מהולה" באנדרנלין..:(:(
מה עושים שיוצאים לטיול ארוך?? במילים אחרות תתחפש למאזדה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עוזי5555
לפי מה שאתה אומר להחזיק גיפ(סופה) בארצנו הקטנטונת זה בלתי אפשרי :???: ,אלה אם כן אתה סוג של "מזוכיסט", ונהנה מהתעללות במיוחד של הרשויות בך:confused::confused::confused:..
אפשרי- כן, קל- (נפשית בעיקר) ממש לא.
להינות מההתעללות הזאת מן הסתם אף אחד לא נהנה אבל עם הזמן (ובמיוחד למי מאיתנו שחי במרכז, שם הבעיה קשה הרבה יותר), אתה לומד איך להמנע מאותם מפגשים וכאן נעצור.
ציטוט:
וכן אני נוהג בעדינות לא משתולל בכביש..
גם אם תהיה הנהג המצטיין של השנה ואזרח העשור, כל עוד אתה על ג'יפ מהסגנון המדובר אתה עבריין בעייני אלו שמהם אתה חושש. למה? ככה. אלה הדברים ואם אתה חושב אחרת אתה משלה את עצמך.
ציטוט:
רשיון שרשום בו הגבהות אני מבין שההתיחסות לא לבודי ליפט למרות שבעל הרכב טוען שכן חד משמעי ושזה עבר עמדה 1 במשרד הרשוי (שינוי מבנה)..
למה שלא תראה במו עיניך מה כתוב ותספר לנו מה ראית, במקום לספר מה הוא טוען?
ציטוט:
יש ברכב בולמי ייצוב מעבר לבולמים הרגילים ובעל הרכב טוען שחובה לשים בודיליפט על מנת שהבולם ייצוב ישב בצורה טובה!!
בולמי יצוב יש באופנועים כבדים. לא בסופות:rolleyes:.
ציטוט:
מישהו מכיר רשיון כזה? זה רשיון שהוא תקני ?
אני מכיר. יש מי שקיבל אישור כדין, ומדובר בסופות ספורות. אף אחד לא אומר שהג'יפ הזה הוא אחד מהן, אבל מי יודע? תבקש מהמוכר את מכתב האישור המקורי, ושיהיה צמוד לרשיון, תמיד.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני מכיר. יש מי שקיבל אישור כדין, ומדובר בסופות ספורות. אף אחד לא אומר שהג'יפ הזה הוא אחד מהן, אבל מי יודע? תבקש מהמוכר את מכתב האישור המקורי, ושיהיה צמוד לרשיון, תמיד.
אסף.
תודה רבה נראה לי שעזרת לי מאד:p:p:p
כן. על זה שפוסלים אותך על משהו שלא מוגדר.
תביעה אישית. אולי בבית משפט לתביעות קטנות ?