העברת טסט, כנראה שבאמת אי אפשר לבד.
אז היום הלכתי להעביר את האוטו טסט. הלכתי למוסך והוצאתי אישור בלמים (מזכיר שהרכב משנת 82) וניגשתי לטסט לבדי.
בהתחלה לא הסכימו לקבל אותי (ובצדק) מסתבר ששכחתי להביא אישור "רכב מיושן" אבל אחרי שהצלחתי לשכנע אותם שפקס מספיק טוב בימינו, באמת פיקססו לי את האישור והתחלתי את הטסט.
בסופו של הטסט קיבלתי את דף התוצאות והיו בו 4 סעיפים שבהם נכשלתי, חלקם מוצדקים ועל חלקם ארצה לדון בהמשך.
א. פסים זוהרים :shock: - יצאתי אידיוט ושכחתי להדביק לפני שיצאתי ולכן מוצדק לחלוטין.
ב. פנס אור למספר אחורי :oops: - המספר אצלי על הפגוש (זמני) ולכן האור מהמנורה לא טופס אז כנראה שהפעם הפתרון של המספר באמת יהיה זמני ולא "זמני קבוע".
ג. כיוון אורות ראשיים :? - גם אני מקבל בהבנה (בשבת האחרונה נסעתי בחושך ובדיוק אמרתי למי שהיה איתי שהאורות נמוכים מידיי ולא רואים כלום ושאני חייב לכוון אותם)
ד. תפוחי הגה :evil: - פה אני רוצה להפנות לדיון הבא:
http://jeepolog.com/jp_forum/viewtop...7%E9+%E4%E2%E4
שנכתב שם שזה לא אני זה הם. השאלה שלי האם יש דרך לברוח מזה?
התפוחי הגה אצלי הוחלפו בטסט האחרון (לפני חצי שנה) ומאז הרכב היה מושבת 4 חודשים ולכן קצת קשה לי להאמין שהם באמת נגמרו.
יש הצעות??? (לעכשיו אני אלך למוסך מפני שאני חייב אישור שלהם על התיקון, אבל לעתיד)
עירא
Re: העברת טסט, כנראה שבאמת אי אפשר לבד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי עירא
אז היום הלכתי להעביר את האוטו טסט. הלכתי למוסך והוצאתי אישור בלמים (מזכיר שהרכב משנת 82) וניגשתי לטסט לבדי.
בהתחלה לא הסכימו לקבל אותי (ובצדק) מסתבר ששכחתי להביא אישור "רכב מיושן" אבל אחרי שהצלחתי לשכנע אותם שפקס מספיק טוב בימינו, באמת פיקססו לי את האישור והתחלתי את הטסט.
בסופו של הטסט קיבלתי את דף התוצאות והיו בו 4 סעיפים שבהם נכשלתי, חלקם מוצדקים ועל חלקם ארצה לדון בהמשך.
א. פסים זוהרים :shock: - יצאתי אידיוט ושכחתי להדביק לפני שיצאתי ולכן מוצדק לחלוטין.
ב. פנס אור למספר אחורי :oops: - המספר אצלי על הפגוש (זמני) ולכן האור מהמנורה לא טופס אז כנראה שהפעם הפתרון של המספר באמת יהיה זמני ולא "זמני קבוע".
ג. כיוון אורות ראשיים :? - גם אני מקבל בהבנה (בשבת האחרונה נסעתי בחושך ובדיוק אמרתי למי שהיה איתי שהאורות נמוכים מידיי ולא רואים כלום ושאני חייב לכוון אותם)
ד. תפוחי הגה :evil: - פה אני רוצה להפנות לדיון הבא:
http://jeepolog.com/jp_forum/viewtop...7%E9+%E4%E2%E4
שנכתב שם שזה לא אני זה הם. השאלה שלי האם יש דרך לברוח מזה?
התפוחי הגה אצלי הוחלפו בטסט האחרון (לפני חצי שנה) ומאז הרכב היה מושבת 4 חודשים ולכן קצת קשה לי להאמין שהם באמת נגמרו.
יש הצעות??? (לעכשיו אני אלך למוסך מפני שאני חייב אישור שלהם על התיקון, אבל לעתיד)
עירא
יפה מאד בתור נסיון ראשון, באמת יצאת בזול!
תרשה לי להעיר הערות בונות:
א. פסים זוהרים - לא יצאת אידיוט. אם היית מדביק חדשים לפני היית גורם להם לחפש יותר לעומק משהו אחר. 30 שקל על פס זה "מס", רג'קט יזום.
ב. אור למספר - לי מעולם לא היתה תאורת מספר, גם לא בסמוראי... לא הפריע. לא אומר כמובן שום דבר, זה לא שיש משהו הגיוני בכל העסק... זה לא שאנחנו חיים באותה המדינה אם אותם החוקים. אז תסדר איזו תאורה נחמדה.
ג. זה חשוב באמת.
ד. התפוחים... לדעתי, בכל מקרה אתה תצטרך להחליף תפוח אחד לפחות, אז תשאיר גם את זה בתור רג'קט יזום להבא... הטעות הכי גדולה תהיה להשקיע בזה מראש.
אני במקומך, עם ג'יפ תקין מאד שאתה מכיר בעל פה, הייתי עושה אחת משתיים -
אופציה ראשונה - לא מכין כלום, הולך לטסט, מקבל את רג'קט התפוחים (ומיסבי גלגלים) מראש, הולך למוסך עם החלקים, אישור מוסך, וזהו.
אופציה שנייה - עושה את הכל דרך המוסך - שהמוסך יעביר טסט. פחות כאב ראש, רג'קטים דביליים כמו תאורת מספר, כנפיים חסרות, ושאר שטויות לא נחשבים בכלל כשמוסכניק הולך לחבר שלו... אתה בכל מקרה תשלם 500-700 נוספים מנסיוני, אם זה על מספרים ופסים, אם זה על המוסך, אם זה מראש ואם זה בדיעבד, אז קח את זה באיזי...