נכתב במקור על ידי
שחר 9
ברק , אתה מדבר שטויות ברוטב ...... וכנראה זה בגלל שעוד לא התרגלת לשתות כל היום בירה !!!
אבל למה אתה צועק (פרוש: 3 סימני קריאה ברצף פרושם צעקות). אגב, נראה לי שנתפסה לך המקלדת, מקש הנקודה ממשיך ללא הסבר תחבירי מובן.
בירה? למה לשתות כל היום בירה?
רוטב? בקרב משפחתך וחבריך, באיזה רוטב מומלץ להשתמש כשמגישים שטויות? אגב הרוטב צריך להיות חם או קר?
ראשית ,אתה לא חי בישראל (גם לא חודשיים בשנה*) . נקודה . אתה בא לביקור חודשיים בשנה !!!
שוב, למה אתה צועק? או שגם מקש סימן הקריאה נתפס לך?
תודה לך שהגדרת לי את חיי. אני רגוע, עכשיו אני יודע איפה אני מבקר ואיפה אני עובד. איזו קביעה עובדתית, אין ספק שהשימוש במילה"נקודה" הוסיף לעוצמתיות המשפט שלך (אגב, תחבירית אתה שוב כותב ג'יבריש).
אתה מכיר אותי בכלל? אתה יודע מה אני עושה בארץ או מחוצה לה?
אתה יודע איפה אני עובד, משלם מיסים, ביטוח לאומי, עושה מילואים או כל דבר אחר?
זה רק למען הסדר הטוב, אבל זה לא הדיון רק כמו שאתה לא מדייק בהגדרות האלה אתה גם לא מדייק בהגדרות העיניניות של הדיון.
הפראדו הוא לא מפלצת מוצצת כהגדרתה ,
נהפכו הוא רכב חסין ועמיד עם אמינות טובה מאד בעיקר בגלל פשטותו.
לא ולא. סוזי כבר העמיד אותך על טעותך, אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך.
הוא לא פשוט בכלל, הוא די מורכב. מדד אמפירי לאמינות עוד לא ראיתי עד היום, אז כמו שאומר דרור, אין כזו הגדרה "רכב אמין" יש אגדות (לטוב ולרע).
רכב לא הופך להיות מבוקש בגלל אגדות
רכב הופך להיות מבוקש בגלל שהוכיח את עצמו ונהיה מבוקש כי יש שמוכנים לשלם עבורו.
סובארו לאונה בשנות השמונים, מיצובישי לאנסר בשנות התשעים, יונדאי אקסנט בתחילת שנות האלפיים, אלו מכוניות טובות? לא, אלו מכוניות בינוניות שבעקבות תסביך העדר הפכו למאוד מבוקשות בזמנן ונסחרו בעשרות אחוזים מעל למחירון.
האם זה הופך אותן למכוניות טובות? בפרוש לא.
זה מראה שהרוכש הישראלי רואה ברכב אפיק השקעה ולא מוצר מתכלה שתפקידו לשרת אותו ולא להפך. זה די הגיוני בהתחשב במחירי הרכב והמיסוי בארץ ואפילו מובן, אבל האם זה הופך את זה לדבר הנבון לעשות? לא.
הפראדו בהחלט הוכיח את עצמו בעשר השנים האחרונות וקנה לעצמו את המחיר שמבקשים עבורו.
מי שמבין מוכן לשלם את המחיר (המופקע) הזה,(אפשר לומר את אותו הדבר על אנטריקוט מיושן מהקצב או קפוא בקלקר מהסופרמרקט)
מי שאינו מבין יעדיף ללכת על טרופר עם 5 שנים קדימה וערכת פינוקים עדיפה , אבל ברור לנו לאן הוא יגיע עם הטרופר (בעיקר לUMIׂ) כי התקלות יהיו כ"כ כבדות שרק המוסך המרכזי יצליח לפתור אותם .
מה הקשר פתאום של האיסוזו? מנסה להסיט את מהות הדיון? מאיפה פתאום נכנס פה האיסוזו?
אגב, לראשונה בחיי סוף סוף הבנתי מה פרוש המשפט "למבינים בלבד" במודעות מכירת הרכב. זה לאנשים כמוך, לא לטיפשים כמוני ש"לא מבינים"
לא ראיתי פראדו מתהפכים יותר מכל רכב אחר ...
פה אני מציע שתבדוק את עצמך.
אם יש לך גישה כל שהיא למאגרי מידע של חברות הביטוח, תבדוק שוב, בסגמנט של SUV.
הרכב הזה מככב במתהפכים המודרנים וללא הגב הענק של חברת טויוטה, כבר מזמן היו עושים ממנו מטעמים, כמו שעשו עם הסמוראי בארה"ב בשנות השמונים.
הרכב הזה סובל מ"עודף אחיזה" (כן, אני יודע, זו לא הגדרה מקצועית) ומרכז כובד גבוה.
הוא מתהפך הרבה יותר מרכבים אחרים בקבוצתו (SUV מודרני עם 4X4 קבוע). תבדוק קצת בפורומים זרים ותראה על מה מדובר.
לא ראיתי גם באוסטרליה אמהות קונות פראדו כדי להסיע את הילדים לגן (הם מעדיפות הולדן).
האוסטרלים כבר לא כל כך נאמנים למותגי הולדן או פורד, רוב המכוניות הנמכרות בפאסיפי הן מבית טויוטה.
בגן של הבן שלי (בסביבות 30 ילדים), יש ליותר מ-10 אמהות פראדו, זה פסאודו סטטיסטי :D.
הרכב שדרס את הנערה המסכנה במעבר חציה לא היה פראדו אלא לנדקרוזר של באסטיונר מהשוק .....
זה כבר נושא אחר לדיון, סתם שמתי את הדוגמה הזו להקניט. הרכב לא דרס את מיטל אהרונסון, הערס שמאחורי ההגה דרס אותה.
אה, כן, שוב נתפס לך מקש הנקודה.
בקיצור תפסיק לקשקש , דבר לעניין , מטרת הדיון להיות מענין ואינפורמטיבי .
מילים קצת גדולות מאד שמבין, לא?
וכן מחירי הפראדו הם מופקעים ,לא הגיונים ,והם לא בהכרח הבחירה הכי טובה אבל למי שמשלם את המחיר המופקע הם הבחירה האלוטימטיבית .
I rest my case
אתה עושה את העבודה בשבילי, כמו שסיכמת: המחירים מופקעים, לא הגיוניים ולא הבחירה הטובה ביותר.
וזה בא מאחד שמבין.
:mrgreen::mrgreen:
ואולי הבירה היא פתרון עדיף מלדבר לענין .........
מה בירה שוב? אצלי רק בוקר.
אה, כן, שוב נתפס לך מקש הנקודה.