פירסמתי מודעה למכירת הגראנד ביד 2 , ולא קיבלתי אפילו טלפון אחד היתכן ?
לא פירסמתי מחיר כך שלא הפחדתי איש
יש לי רכב שמור מאד ובכל זאת איש אינו מתקשר
מה אתם אומרים???
Printable View
פירסמתי מודעה למכירת הגראנד ביד 2 , ולא קיבלתי אפילו טלפון אחד היתכן ?
לא פירסמתי מחיר כך שלא הפחדתי איש
יש לי רכב שמור מאד ובכל זאת איש אינו מתקשר
מה אתם אומרים???
שאולי דווקא בזה שלא פרסמת מחיר הפחדת אנשים?
כשאני רואה מספר מודעות ובאחת אין מחיר, בד"כ היא תהיה האחרונה שאתקשר אליה, אם בכלל.
סער.
דעתי כדעתו של סער.
אין שום סיבה לא לרשום מחיר אלא אם כן יש מה להסתיר. כנ"ל לגבי אלו שלא רושמים כמה ק"מ עבר הרכב, איזה יד הרכב וכו.
לא סתם באתר הזה מכריחים לרשום מחיר
בשוק המניות כדי שעסקה תצא אל הפועל צריך שני אנשים
שחושבים הפוך אחד חושב שכדאי למכור ואחד חושב שכדאי לקנות (מדובר באותה מניה)
שוק הרכב היום בעיקר של גיפים גדולים זללני דלק בני כ 10 שנים הוא שוק של מוכרים בלבד
ולכן זה טבעי שאף אחד לא מתקשר אליך. צריך הרבה סבלנות ואולי גם הערכה מחדש לרצון שלך למכור.
הכי טוב במצב הזה לחכות עד שמישהו שואל אותך "מוכר ?".
גם אחותי לא התחתנה ,כ"כ מהר !!בסוף מישהו בא ראה ,נדלק וקנה גם בית!
סבלנות ידידי,אמונה ,ידע אייך להציג את הרכב,ואייך אתה סוחר בו.ילך בסוף ,
בדיחה:אחד ישב מול הים,עם מראה גדולה ,דלי ונבוט,שאל אותו מישהו ,מה זה?
ענה לו אני דג דגים ,תהיה בשקט!אייך ?אתה אפילו לא במיים,זה יעלה לך 10 ש"ח אם אני אגלה לך אייך אני דג עם זה,
נתן לו הבחור 10 ש"ח רק כדיי לראות את הפטנט,אמר לו הדייג
טוב תראה:הדגים עולים מדי פעם לשאוף אויר,רואים תמראה ,חושבים שייש פה גם מיים ,ואז שוחים לכיון של המראה,אני שם להם זפטה בנבוט ,וזהו!
צחק זה ששילם ,כי ראה שהדלי רייק,ושאל וכמה דגים דגת היום?
אתה הראשון אמר לו הדייג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
תחכה לו הוא עוד יבוא!!
גל cj64
הגזמתם מי שבאמת מחפש רכב מתקשר לכולם...
לפני שנה מכרתי גראנד ללא דופי...היה קשה מאד...לא התקשרו אפילו אם מחיר או בלי מחיר.......
אם תמונה כזאת או אחרת.... הביקוש נמוך מאד נקודה.
שאולי, לא הביקוש השתנה, אלא ההיצע... רק בלוח פה באתר ספרתי שישה גרנדים למכירה משלושת הימים האחרונים... מה קרה ???
כשאתה רוצה למכור, אין קונים ואין סיכוי להשיג את המחיר שאתה מבקש.
כשאתה קונה, אין מוכרים וכולם מבקשים מעל המחירון..
לפני 10 חודשים התחלתי לחפש ולקח לי 4 חודשים עד שמצאתי את הגראנד שלי, ממש לא היו רכבים נורמאליים למכירה, ונתקלתי בדרך רק בגרוטאות ובסיפורים שלא יאמנו.
כשחיפשתי כלבה לבת שלי, לא הצלחתי למצוא גורים מהסוג שחיפשתי, וכשמצאתי כולם נחטפו. היום, יש לי גורים מדהימים ואף אחד לא רוצה אותם..:mad:
יש תקופות שהרבה מחפשים ואין היצע, ויש תקופות (אולי עכשיו), שיש רכבים מעולים למכירה ואין ביקוש.
השאלה היא רק עד כמה אתה לחוץ. כפי שנאמר, הרבה סבלנות זה המפתח :roll:.
בהצלחה, חן
אולי כי אין סיבה למכור רכב במחיר הרבה מעל המחירון שלו.
הרכב הזה מופיע במחירון יצחק לוי בסביבות ה 30 אלף ש"ח. גם אם תוסיף 50% על התוספות לא תגיע למחיר שציינת.
גם אני פרסמתי לפני מספר ימים ועדיין לא קיבלתי טלפונים וכן פרסמתי מחיר. לדעתי זו תקופה כזו, סוף החופש, בית ספר וכו'.
כמו כן אל תשכח שקהל היעד שלך מאוד מצומצם וייחודי - אנשים שמכירים ומבינים את הרכב הזה.
יש יותר סופות למכירה בלוח וחלקם במאות אחוזים יותר ממחיר המחירון.
אבל..מה אתם מתפלאים כל כך, בשנים האחרונות הגראנד הפך לאחד הרכבים הפופולרים בקרב חברי האתר, אני חושב שיש יותר בעלי אינדיאנים מבעלי ל"ר וטויוטה ביחד.
זה באמת נדיר לראות כל כך הרבה רכבים משופרים וטובים למכירה, מי שמחפש כזה כנראה זה הזמן לרכוש,
מנסיון, מחיר ריאלי לגראנד ZJ 96-98 מתוקתק ומשופר היטב הוא כ 50-60K בהתאם לתוספות, וגם זה "מציאה" כי לשפר אחד בתול טיפ-טופ יעלה הרבה הרבה יותר מההפרש בין מחיר המחירון.
אבל.. תנאי השוק, לחץ המוכר \ קונה משנים את התמונה וניתן למצוא עיסקאות טובות לשני הצדדים.
עוד לא הבנתי למה מפרסמים בלי מחיר?
תרשום מחיר ומי שמתאים לו יתקשר,ולא יבלבלו לך את המוח.
כמו כן לא מנהלים משא ומתן בטלפון,מי שמנסה להוריד במחיר לפני
שפגש את הרכב לא רציני לקנות.
ב ה צ ל ח ה.
אז מה... זה הזמן לקנות גראנד? יש עודף היצע? :rolleyes::rolleyes:
אסף.
בימים אלו אני מתחיל בחיפושי אחרי ZJ לימיטד 5.2
יש לי זמן וסבלנות עד שאמצא את מבוקשי.
כמינימום הוא חייב להיות שמור ומתוחזק היטב מכנית וקוסמטית.
רצוי שיפורים בינוניים לטיולי שטח, פחות מתעניין בשיפורים קיצוניים אם כי אני יודע להעריכם...
מאחר וכמעט כל המודעות שראיתי נמצאות במידה כזו או אחרת מעל התקציב אני מזמין מוכרים שחושבים שנוכל להסתדר על המחיר לשלוח לי הודעה פרטית או מייל.
[email protected]
רכבים לאחר תאונות או כאלו שדורשים השקעות גדולות בטווח הנראה לעין אינם באים בחשבון.
תודה
בועז
התקציב 30-40K עם אפשרות חריגה קלה במידה והרכב ממש מושקע והדליק אותי
חבל לך על המאמץ, אתה מכיר את הביטוי: "זול מתחיל ב..."
ד"א, מישהו מפרסם גראנד ב 29000, ישאר לך עודף.
אביגדור
אביגדור,
נכון שזול מתחיל ב'ז', אבל מיד אחר כך יש 'ו' ו 'ל' שאם הופכים את הסדר שלהם זה בדיוק מספר הצדיקים הנסתרים בכל דור.
ואם הבנת את הקשר הגימטרי הזה למחירון של גרנד ZJ אז תספר לי.
יש פה עניין של היצע וביקוש רגיל לחלוטין, בתוספת סוגיה (שגם היא רגילה לחלוטין) שבעלי רכב שקנו רכב בכמה עשרות אלפים, משקיעים ברכבם כמיטב מסורת האתר + משקיעים בתוספות - נמצאים בקונפליקט מתמשך עם המחירון היורד, הערכת היתר שהם מעריכים את הגרוטאה שלהם, העובדה שהזמן אינו מטיב עם הרכב וכמובן עם הציפיה הלא ריאלית הראשונית.
אז כשיש 'הייפ' סביב רכב מסויים, הוא מקבל מחירון ולמעלה מזה, אך לרוב, המצב בטטה.
רבאק, ZJ שנת 97 הוא כמעט בן 14. גרוטאה.
זה שמישהו השקיע בו את ממיטב כספו, זה לא בגלל הנשמה היתרה, זה פשוט על מנת לתקן בו את המינימום, או קצת למעלה מזה.
ובסוף, כפי שנמרוד ציין, זה שוק חופשי.
בברכה,
יוני5
זה שכנראה הרכב שלך "גרוטאה" ! מאיפה אתה מביא מסקנות כאלה " רבאק תיקנו תמינמום...."
מודובר על(חלק) מהרכבים שהושקעו בהם עשרות אלפי שקלים בשיפורים לא בתיקונים...
תתאר תגראנד שלך בלבד לא של אחרים.
זה שמדובר ברכב ישן לא מחייב שהוא גרוטאה, יש רכבים בני 14 במצב טוב יותר מאחר בן 3 שנים!
http://img127.imageshack.us/img127/2...c00994b3qp.jpgת'שמע..
יושב אצל אודי מזרחי בצומת בילו הגראנד האדום של ברוך שעזב לארה"ב, ( הגראנד לשעבר של יואב HITOY), אמנם הוא מודל 94, אך מצבו מצוין והוא משופר יפה, כנראה זה הדבר הכי הטוב שתמצא במסגרת הקרובה לתקציב שלך.
בהצלחה.
זיק5 וקאלם,
אנא ממכם, לא לרדת לפסים אישיים.
הרכב שלי אינו גראנד. לי יש טויוטה היילקס שנת 95. כמרבית הרכבים מהשנים הללו מדובר בגרוטאה.
גם שלכם, אפילו אם קשה לכם לשמוע.
אל תספרו לי על "טיפול אוהב", בלי אף תקלה... תאמינו לי שאת סוגיית האמינות אני מכיר טוב טוב.
אבל, ולמרות הכל, הכיסאות, השלדה, הדלתות, צירי הדלתות, מנגנוני החלונות, מחברי צנרת מיזוג האויר ועוד 27,578 פריטים שונים, אותם אתם יכולים למצוא בהיינס וגם ברכב שלכם - הינם בני 15 שנים.
99% מהם עובדים ללא דופי.
98% מהם ימשיכו לעבוד ללא דופי גם בשנתיים הבאות.
אבל אחוז בודד מעשרות אלפים מגיע להרבה.
לבלאי הטבעי אין מזור. כשמו כן הוא - טבעי.
ישנם רכבים אמינים יותר, וישנם פחות. ישנם רכבים שקיבלו טיפול לפי הספר וכאלה שלא. אבל שום רכב לא תוכנן להחזיק לעד - ונאמנים לתכנון, הם אכן לא מחזיקים לעד.
אני לא נגדכם. אני ממש בעדכם. אם יהיה חוק שרכב מעל 15 שנים יימכר בסכום של לא פחות מ מיליון ש"ח, אהיה מבסוט בדיוק כמוכם.
אבל בואו נהיה כנים עם עצמנו, אנחנו מחזיקים ומתחזקים גרוטאות.
מי שלא מודה בזה, חי באשליה.
(ויכול להצטרף למועדון לנדרובר, שמאוד מזכיר לי את חברי תנועת 'עלה ירוק'. גם אלה וגם אלה, חיים עם הגרוטאות בת"א, אבל אחרי כמה שאיפות - אלה מהבאנג, ואלה מחשבוניות הגורו התורן - בטוחים שהחיים ורודים, וכל השאר פשוט לא גילו את האור)
בברכת שנה טובה לכולם: לחולמים, להוזים, למכירים במציאות ואפילו לבעלי הדרעק האנגלי
יוני5
*
יוני..
(יאללה איתך, לא השתנית..)
נשק יום הדין, מוכר לך :
זאת מדינה חופשית, אתה לא צריך להסכים עם אף אחד פה. תמשיך לטעות..
דני (בעל גרוטאה פרטית משלי)
הכוונה שלי היא ...להגיד למי שהשקיע עשרות אלפים בשיפורים..שמדובר בתחזוקת שבר...זה לא לעניין.
והדוגמא שלי ור היה לי גראנד 95 0 תקלות. נקודה. ..סליחה היה ניקוי מגעים בצג תחתון ושריפה של פיוז עקב מגע רופף. אבל הוספתי לו arb x2,קיט 3.5 ",טרנספר 5 מצבים,צמיגים 31.
זאני בכלל לא נכנס לעניין מחיר הרכב.
ניב היתה לי גם סופה שהתקלקלה בחניה...
ואתם יכולים לנחש לאיזה רכב החלפתי...
איזה שרשור הזוי ?!
לא עושה טוב עם א'פחד ,
מסוג הנבואות שמגשימות את עצמן ....
אני לעומת זאת מוכר מעל למחירון .
גרנד WJ מיוחד במינו ,מדהים ומושקע בכל טוב ארה"ב ,
מי שמכיר את הרכב מכיר ומי שלא הפסד שלו .
120,000 ש"ח למהירי החלטה 8-)
רונן