-
שרשור דיווחי באגים ותקלות באתר החדש
הי,
המטרה היא לא ליצור שרשור קיטורים, אלא לדווח על תקלות באתר החדש כדי לסייע לצוות האתר לייצבו בהקדם.
(את הדיעה הפרטית שלי על העיצוב כבר כתבתי במקום אחר ...)
1. האתר איטי משמעותית מהאתר הישן, לפחות כאשר עובדים ברשת מהירה, אבדוק מאוחר יותר בבית לגבי תנאים ביתיים. האיטיות באה לידי ביטוי במיוחד בשלה ה"העברה", כלומר אחרי חיפוש או פרסום הודעה.
2. תפריטי "קהילה" ו- "אפשרויות פורום" נפתחים מתחת לפלאש של הבאנר הפרסומי ...
3. התפריט העליון (מעל לוגו ג'יפולוג) נבלע בגרפיקה ובקושי קריא
זהו בינתיים, חזרה לעבודה (שלי) ...
נדב.
-
תגובה: שרשור דיווחי באגים ותקלות באתר החדש
תודה נדב.
הבעיות שכתבת ידועות ויש עוד הרבה אחרות, והן יטופלו ביסודיות ובהקדם עד כמה שאפשר. החלטנו שהמצב מספיק טוב כדי לעלות בחזרה ולתת לעסק לעבוד, גם מתוך מטרה לאסוף את הפידבקים מהשטח. כמה שיותר גולשים-בודקים, יותר טוב.
-
ברזולוציה של נטבוק 1024X600 - אם רוצים להכיל את כל רוחב האתר, הכיתוב קטן מידי בשביל לקרוא.
גלילות ימינה/שמאלה כבר פסו מן העולם...
הנקודהלציון סטטוס שליד השם של כל משתמש לא מבדילה בבירור בין אפור לירוק. לדעתי צריך להגדיל אותה.
איל
-
בלחיצה על מקש "הודעות אחרונות" מקבלים רשימה ארוכה מאד של כל הכתבות שאי-פעם היו באתר ולא את ההודעות האחרונות בפורומים השונים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Jeepolog.com
תודה נדב.
הבעיות שכתבת ידועות ויש עוד הרבה אחרות, והן יטופלו ביסודיות ובהקדם עד כמה שאפשר. החלטנו שהמצב מספיק טוב כדי לעלות בחזרה ולתת לעסק לעבוד, גם מתוך מטרה לאסוף את הפידבקים מהשטח. כמה שיותר גולשים-בודקים, יותר טוב.
בכיף... יש פה כמה קרציות רציניות ביותר, אנחנו כבר נעלה על הבאגים...
אגב, כאשר תתאוששו מהתקלות אני מציע לפתוח שרשור נפרד להצעות שיפור וקיטורים ...
מבטיח להיות פעיל בו :twisted::twisted::twisted:
נדב.
-
+1.
לא רק זה, ככל הנראה לא מופיע לך סימון ברגע שהגעת להודעה האחרונה שקראת בכניסה הקודמת. זה היה אחד הפיצ'רים השימושיים ביותר בפורום.
-
כל הכבוד על ההשקעה במעבר לאתר החדש ,
מעבר למה שנאמר , יש לפעמים בעיות עם תמונות , במיוחד איקונים - הם לא ניטענים.
למשל ההודעה של נדב בשירשור הנוכחי מ 00:11 האיקון Twisted Evil מופיע כתמונה לא קיימת.
גם חלק מהאיקונים בתוך האיקונים של תגובה להודעה לא קיימים.
הבעייה קיימת גם בשירשורים אחרים לגבי אייקונים אחרים , ולפעמים גם לגבי תמונות אחרות ,
יתכן שחלק מהמיקומים של התמונות השתנו ולא עודכנו בשרת החדש , או שחלק מהתמונות לא הועתקו למיקומים החדשים.
-
אין יותר מנגנון הודעות למייל על תגובות בשרשור?
-
טוב, בבית אני מקבל הרבה פעמים "This tab has been recovered" עד שהדפדפן מתייאש ומסרב לנסות יותר... זה קורה בעיקר בכניסה מרשימת שרשורים לתוך שרשור בודד.
מדובר באקספלורר 8.0.6001.18702
-
עדכון: זה קורה בשיטוט בפורומים, גם ברשימות ולא רק בכניסה להודעות ...
-
טוב, עדכון: זה קורה גם בשיטוט בפורומים (ברשימות), וקרה גם בנסיון הראשון לכתוב את העדכון הזה ...
עריכה: התגובה הקודמת נכשלה ולא הופיעה, ואז כתבתי שוב, ופתאום 2 ההודעות כאן...
עריכה נוספת: זה בלתי אפשרי לעבוד ככה, שוב ושוב אני נזרק החוצה (החלפתי דפדפן כדי לערוך שוב את ההודעה הזאת ...)
-
למי שכתב על הנושא של הודעות חדשות - זה קיים, רק כרגע הכתבות הישנות עדיין מתעדכנות ועולות בתור הודעות חדשות בחיפוש.
לפי הקצב הנוכחי אני מניח שנפסיק לראות אותן עוד יומיים שלושה.
אז יהיה אפשר לסמן הכל כנקרא ולהתחיל דף חדש.
לגבי דפדפנים - המערכת נתמכת בצורה הטובה ביותר בפיירפוקס.
אין הרבה סיבות לעשות שימוש באקספלורר ולא בפיירפוקס, ולפי הנתונים שלנו רבים מאוד מגולשי ג'יפולוג הקבועים כבר הבינו את זה.
לשאר - הנה עוד סיבה לעבור.
ומי שמתעקש או נאלץ להישאר עם אקספלורר - בתיבת הדוא"ל של ביל גייטס יש עוד הרבה מקום לנאצות.
אסף.
-
גם אני סובל מבעיית רזולוציה באתר החדש, זה נורא מרגיז לגלול את המסך שמאלה ימינה כל הזמן...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eysham
ברזולוציה של נטבוק 1024X600 - אם רוצים להכיל את כל רוחב האתר, הכיתוב קטן מידי בשביל לקרוא.
גלילות ימינה/שמאלה כבר פסו מן העולם...
הנקודהלציון סטטוס שליד השם של כל משתמש לא מבדילה בבירור בין אפור לירוק. לדעתי צריך להגדיל אותה.
איל
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אין הרבה סיבות לעשות שימוש באקספלורר ולא בפיירפוקס, ולפי הנתונים שלנו רבים מאוד מגולשי ג'יפולוג הקבועים כבר הבינו את זה.
ומי שמתעקש או נאלץ להישאר עם אקספלורר - בתיבת הדוא"ל של ביל גייטס יש עוד הרבה מקום לנאצות.
אסף.
אסף,
אני מקווה שהתגובה הזו היא דעתך האישית בלבד, ולא מדיניות האתר ...
אני לא בדיוק חובב גדול של מיקרוסופט (לא מאמין לי - תשאל את יניב ...), אבל בגלל מגבלות של פיירפוקס, אני לא יכול לעבוד איתו (אם אתה ממש רוצה לדעת למה, אתה מוזמן ליצור קשר בה"פ או לנייד שלי, זה קשור לתצורה ספציפית שלי וכנראה לא יהיה רלוונטי לשאר הגולשים). האם באמת זה מה שאתה מציע לי לעשות, או שמערכת האתר לוקחת אחריות קצת יותר רצינית ומקצועית לפחות לגבי הדפדפנים העיקריים ?
נדב.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אסף.
אסף,
אני אוהב לעבוד עם כרום, FF ממש לא לטעמי (מצטער אם פגעתי במישהו :-) ) אבל עדיין יש דברים שאני עושה עם IE.
אתר צריך לעבוד עם כל הדפדפנים. (בכוונה כתבתי "אתר" ולא "האתר", כיוון שהדבר נכון לכל אתר שמיועד לקהל הרחב)
ואכן יש משהו בדברי הטוענים שהאתר לבן מדי, חסרה הפרדה ברורה בין הפורומים השונים.
לגבי בעיות:
נראה שחלק מהסמיילים נעלמו
איטיות... רשת ביתית של 2.5MB , ללא בעיות באתרים אחרים (ואני גולש בהרבה אתרים אחרים ;) )
סער.
-
עדכונים על הודעות חדשות בשרשורים רשומים לא מגיעות למייל ...
-
+1 לכרום.
עם פיירפוקס לא התחברתי...
איל
-
אמוטיקונים חיוורים ובהירים מדי, עד כי לא ניתן להבחין בכלל מה כוונת האמוטיקון.
אכן בהיר מדי, יותר מדי.
איטי, כב ראמרו, מניח שזו בעייה זמנית.
גם ההפרדה בין התקיות - בין תיקיה שיש בה משהו חדש ובין זו שאין בה כל חדש - אמור להיות הבדל בצבע, ולא רק בפתיחה, שגם כך חיוורת מדי.
-
1. אפשרות גלילה רוחבית - חסרה כשעובדים עם רזולוציה אחרת, מסך קטן או כשמפעילים זום.
2. קישורים מופיעים כמו טקסט רגיל - ללא צבע כחול וקו תחתון.
3. החלוקה לאתר ולפורום לא מאפשרת מעבר מהפורום לחלק ספציפי באתר אלא מחייבת מעבר בעמוד הראשי
4. הודעות "העברה" לאחר הכנסת פרטי משתמש ו/או שליחת תגבה מופיעים תלושים - בלי החלק העליון של האתר ולמעשה בלי שום חלק מהאתר
-
הי,
בניגוד לאתר הקודם - החדש נראה לא טוב על אייפון. השוליים חתוכים
בהצלחה
-
נושא המהירות ישתפר בימים הקרובים. ההתאמה למסכים קטנים כנ״ל, יש פתרון, יסודר בתחילת השבוע.
-
בגלריה יש מסגרות שלא מתאימות לגודל התמונות
-
החיפוש לא ממש מתפקד. ז"א ממש לא מתפקד.
מעקף בינתיים למי שצריך: חיפוש ישירות בגוגל ושם להוסיף בהמשך למה שמחפשים site:jeepolog.com
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
גם ההפרדה בין התקיות - בין תיקיה שיש בה משהו חדש ובין זו שאין בה כל חדש - אמור להיות הבדל בצבע, ולא רק בפתיחה, שגם כך חיוורת מדי.
ובנוסף, ההבדלה בתוך שרשור בין הודעות שכבר כראתי בעבר לבין הודעות חדשות שנוספו אליו היא קשה מאוד (אם הבנתי נכון שלראשונה יהיה אייקון של דף בצבע לבן ולשנייה האייקון יהיה בצבע תכלת בהיר מאוד)
עירא
-
http://www.jeepolog.com/forums/images/icons/icon1.png לא הבנתי למה אני לא רשאי לפרסם תגובות, ולמה אני מצליח רק להעלות "תגובה מהירה" בלי סמיילים וכו' :-
-
אני הייתי מאוד שמח לקבל חזרה את מתי הייתי בפעם האחרונה.
וסמון של ההודעות החדשות שפורסמו לפני הביקור האחרון.
מעבר לזה ולמה שנאמר , נראה סבבה לגמרי.
באנדרויד לא ראיתי בעיה של גודל.
-
בקיצור, לא סתם יש תמונה של דיפנדר בבאנר הראשי-התצורה החדשה בדיוק כמוהו:
לבן מידי, הגה שמאלי מידי (בעיות ברזולוציה גבוהה) ,מינימליסטי מידי, נוזל כבר מרגע השקתו ו...עובר הכל.
מעבר לכל מה שכבר אמרו ומתומצת למעלה, יש לי הרושם שהפונטים קטנים מידי.
ברכות ותודות לשוקדים על שיפור האתר.
-
שני דברים נוספים:
1.לדעתי לחצן "פורום" בעמוד השער צריך להיות "פורומים" משום לשון ריבוי שמתאימה יותר למציאות כאן.
2.סבור ששתי התבניות השמאליות בעמוד "פורום" מיותרות ותופסות מקום יקר. ניתן להסתפק בהפניה וציון כותרות הכתבות האחרונות.
בב'.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מידבר
שני דברים נוספים:
1.לדעתי לחצן "פורום" בעמוד השער צריך להיות "פורומים" משום לשון ריבוי שמתאימה יותר למציאות כאן.
2.סבור ששתי התבניות השמאליות בעמוד "פורום" מיותרות ותופסות מקום יקר. ניתן להסתפק בהפניה וציון כותרות הכתבות האחרונות.
בב'.
לכתוב בעברית "פורומים" זה כנראה בסדר, למרות שצורת הרבים של המילה פורום היא fora כמו שצורת רבים של מדיום היא מדיה ולא מדיומים.
-
הבעייה של קצה הדף השמאלי שהופיע חתוך באייפון נפתרה , תודה :D