נכתב במקור על ידי
polar bear
נתחיל הדבר האחרון שנאמר - לא שונה בהרבה - ובכן - זה לא חדש ואתה בטח יודע, שיש הבדל אטומי בזמינות החלקים לGMים לסוגיהם מהשנים ההן לאמריקאיות אחרות. וכשאתה בא לשפץ רכב, זה יכול לעקב מאד שאין למצוא חלק מסוים לא חדש ולא מפירוק בארץ { עיין בתגובתו של שחר לגבי יבוא חלקים }.
דבר שני - התהליך שאני עברתי בזמנו הביא אותי למסכנה, שאין שום סיבה לקנות רכב רק בגלל שיש לו "צורה" מאגניבה, או כל דבר אחר. אתה רוצה רכב ש"נראה" כמו ג'יפ ישן? אתה לא חייב לקנות ג'יפ ישן בשביל זה, אתה יכול לקנות רכב דומה במימדים ולהחליף פח. { החלפות פרונטים הם ענין של מה בכך במקומותינו, אני עשיתי את זה לבליזר שהיה לי }. אתה רוצה רכב לטיולים ועבירות? כל עוד הוא לא מכוער טיכו { סופה 92 נניח } אני לא רואה סיבה לקנות כזה רק ע"פ הצורה. צריך שיהיה פרקטי אמין, וטוב. צורה זה בונוס שאיננו מחויב המציאות.
לכן, לדעתי, הסיבה היחידה לקנות את הרכב הזה היא - ניירת. ז"א - היותו רכב אספנות,ולאחר מכן להתנהג אליו ככזה. אתה רוצה רכב טיולים? לך על משהו יותר פרקטי ופחות סנטימנטלי, ובטח על משהו פחות "יפה". שלא יכאב לך כל אבן שתגרד את הצבע....
ועוד אולי דבר קטן - השלדות של הדברים האלה, הן כבר לא דבר להתפאר בו, גם אם תנקה , תרתך סדקים, ותצבע, עדיין זו מתכת ישנה מאד ומועדת לשברים.