-
איך כזו קבוצה של גיפאים ועוד לא התארגנה מחאה של 100 גיפים ברוטשילד ?
איך קרה שלא צמח פה איזה שירשור של התארגנות מהירה ולקיחת יוזמה
לנסוע לשדרות רוטשילד 20 30 50 100 גיפים ולדומם מנוע ולחסום את התנועה עד קיבינימט ואולי נעזור להעיף את כול
האינדיאנים שאוכלים לנו את הכיס !!!
יאלללה .....
אני + 2 כבר בפנים
-
תגובה: איך כזו קבוצה של גיפאים ועוד לא התארגנה מחאה של 100 גיפים ברוטשילד !!!!!!!!!!!
אני בפנים ממליץ לפעול עוד השבוע
-
תגובה: איך כזו קבוצה של גיפאים ועוד לא התארגנה מחאה של 100 גיפים ברוטשילד !!!!!!!!!!!
לך תפגין באמריקה יא בוגד!!!
סתם אחי אני בפנים.. אולי אם נצליח תחזור לטייל
-
תומר אתה אצלי ב +2
יאללה להתגבש עוד אנשים אני לוקח על עצמי ומקדיש את עצמי ביומיים שלושה הבאים אני מוכן לעשות מה שצריך
צרו איתי קשר שנראה שזה רציני אני מוכן עם קצת עזרה מאנשים טובים שרוצים להמשיך לטייל במחירים סבירים
בואו נתמוך בהם ברוטשילד נראה להם שגם לנו אין שקל על התחת
ועכשיו בכנות אנשים יקרים גם למי שיש חצי מליון שקל בחשבון הבנק יכול לנגב תתחת אולי לפתוח
דוכן שווארמה
צרו קשר 0528656327
סתיו מואתי
*** אפשר להביע מחאה ועדיין לכבד את המקום שאתה כותב בו ואת מי שקורא את מה שאתה כותב. - תודה, המערכת ***
-
חברים לתחרות שקשוקות אתם מתנדבים בקלות מה קורה פה ???
-
אני בדיוק חוזר מהשדרה. הלכתי לחזק קצת את התודעה המהפכנית שניזוקה עם השנים, עת הפכתי לבורגני.
אומרים שכשאתה אדם בוגר, זה טירוף להיות סוציאליסט.
אבל כשאתה צעיר, טירוף לא להיות.
בסופו של דבר זה בדיוק כמו כל פסטיבל קיצי אחר. זוכרים שהיינו בני עשרה ונסענו לפסטיבל ערד? ישנים על מזרנים באמצע העיר? הופעות, נאומים נלהבים, יש חופש באוויר... כלומר בחורות עם רסטות ובגדים מבדים קלילים ובלי חזיה....? אז זה אותו דבר, רק עם בתי קפה שווים מסביב ושירותים כימיים.
בסופו של הסיבוב פגשתי הערב שני מהפכנים צעירים שהגיעו כל הדרך מפרישמן. הם באים כל ערב, יש מלא בחורות שוות שמדברות על שיתוף ואחווה ומתות שיזמינו אותן למקלחת ושירותים נורמליים. אומרים שבינתיים הולך להם לא רע.
אני חושש שלא תתקבלו בהתלהבות על ידי המהפכנים. ג'יפים לא עושה להם טוב בעין. ככה שטפו את מוחותיהם כל השנים, ג'יפים זה רע, זה דיכוי.
אסף.
-
תגובה: איך כזו קבוצה של גיפאים ועוד לא התארגנה מחאה של 100 גיפים ברוטשילד ?
אולי סטיב מוכן להסביר על מה מדובר לחסרי השכלה כמוני?
-
אסף אני פחות סקפטי ממך , אני סטודנט בעצמי וכמוני יש עוד מספר רב באתר הזה...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני בדיוק חוזר מהשדרה. הלכתי לחזק קצת את התודעה המהפכנית שניזוקה עם השנים, עת הפכתי לבורגני.
אומרים שכשאתה אדם בוגר, זה טירוף להיות סוציאליסט.
אבל כשאתה צעיר, טירוף לא להיות.
בסופו של דבר זה בדיוק כמו כל פסטיבל קיצי אחר. זוכרים שהיינו בני עשרה ונסענו לפסטיבל ערד? ישנים על מזרנים באמצע העיר? הופעות, נאומים נלהבים, יש חופש באוויר... כלומר בחורות עם רסטות ובגדים מבדים קלילים ובלי חזיה....? אז זה אותו דבר, רק עם בתי קפה שווים מסביב ושירותים כימיים.
בסופו של הסיבוב פגשתי הערב שני מהפכנים צעירים שהגיעו כל הדרך מפרישמן. הם באים כל ערב, יש מלא בחורות שוות שמדברות על שיתוף ואחווה ומתות שיזמינו אותן למקלחת ושירותים נורמליים. אומרים שבינתיים הולך להם לא רע.
אני חושש שלא תתקבלו בהתלהבות על ידי המהפכנים. ג'יפים לא עושה להם טוב בעין. ככה שטפו את מוחותיהם כל השנים, ג'יפים זה רע, זה דיכוי.
אסף.
איזה קטע, כשאני הלכתי את כל הדרך מהבית (כיכר רבין כזה) עד לשם, הרגשתי בדיוק אותו דבר..
מסכים עם כל מילה, חוץ מהעובדה שכשאני הגעתי עוד לא היו שירותים כימיים.
-
ג'ו - מדובר על מחאת הדיור בר השגה , שמתגברת ברחבי הארץ , ובמיוחד בשדרות רוטשילד בתל אביב , שם הקימו מאהל אוהלים מכובד ...
ליותר פירוט - כל אתר חדשות ישראלי
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמיר ב.א
ג'ו - מדובר על מחאת הדיור בר השגה , שמתגברת ברחבי הארץ , ובמיוחד בשדרות רוטשילד בתל אביב , שם הקימו מאהל אוהלים מכובד ...
ליותר פירוט - כל אתר חדשות ישראלי
אבל אני לא טוב בסוציאליזם או בחדשות,
תגיד, הביאו את הכלבים ואת הגז דמעות כבר? :-)
אז זה יהיה בחדשות...
-
אסף
מה אכפת לי עם התלאביבים יתלהבו או לא אני רוצה 100 גיפים מדוממים מנוע בשדרות רוטשילנד שעתיים פקק אני מוכן להיות הרכב הראשון או האחרון או באמצע או זה שיעגן את כול הרכב שלא יגררו לנו 100 איש מכבים את המכוניות לכמה רגעים לקבל קצת מצלמה נגמר לנו הכסף לדלק קיבינימט 7 וחצי שקל לליטר ???????.
אנשים צאו מהמקלדת אני מוכן לתאם את הכול עם כולם רק תנו אוקי שאתם בעניין יש לנו הזדמנות מצויינת אין שם נציגי דלק יש נציגי קוטג ויש נציגי דיור ויש נצידי תחת
הם לא מבינים שהכול מתחיל ונגמר בנפט שאונסים אותנו בנפט במקום שנשלם 4 שקל לליטר אנחנו משלמים 7 וחצי דייייי נמאס
-
-
אני לא בטוח שנכון לך לרכב על וודסטוק דיור עם טענת דלק, זה לא ישמע בחוצות ישראל,
מה שזה כן יעשה, תלוי באיזו שעה תפגין, זה יגרום לאנשים לאחר למקום העבודה, לפגישות והכי גרוע- להגיע לילדים שלהם,
או אז תהפוך להיות שנוא ביותר.
סביון
-
אפשר לשאול בנימוס בעצם מה האג'נדה?
אני לא מדבר מהתחת, אלא מכיוון שאני עובד באופן יומיומי עם משרד האוצר וכאשר הם מעצבנים אותי אני כותב על זה-ולשמחתי אני נמצא במקום בעל השפעה ניכרת על מדיניות האוצר.
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3524220,00.html
אבל לא כ"כ הבנתי מה בעצם אתם רוצים. הורדה של מיסוי על הדלק? - לא יקרה. לא שאני רוצה להשבית את שמחתכם אך הכנסות המדינה מדלקים הן חיוניות לאוצר.
תסתכלו בדו"ח הכנסות המדינה ממיסוי לחציון הראשון של 2011. בהתחשב בתנודות הניכרות בשערי המטבעות וגם במצב הפוליטי במדינות שבהן הנפט מופק, האוצר גם לא יקח על עצמו הורדת מס, כי אם מחר ארה"ב תכבוש את לוב, סתם לדוגמה, הדלק יוזל ואז הורדת המס היתה לשווא. בנוסף, תהיו טיפה חכמים. מה בדיוק אתם רוצים? דלק בשביל שתוכלו לטייל בסופ"ש? זה לא יקרה. אחת הסיבות הנוספות לכך נמצאת מסביבכם בכבישי ישראל, תחת כל רמזור רענן- ובמיוחד בשטח - מכוניות ליסינג. כמה אתה נוסע כולל טיולים? 18 בשנה? (אני נוסע 10 כי אני על אופניים ביום יום- כדי שיהיה לי כסף לטייל בסופש). יפה- עכשיו קח בחשבון שמכונית ליסינג ממוצעת נוסעת 30 בשנה. מחזיקי מכוניות הליסינג טוענים בלהט שהם נוסעים 30 בשנה כי מדובר ברכב לצרכי עבודה. משום מה, כל מחזיקי רכבי הליסינג שאני מכיר נוסעים את אותם 10 ק"מ לעבודה שאני נוסע - ועדיין מצליחים לנסוע 30 בשנה. למה? תחשוב לבד....
על פי נתוני רשות המיסים - נכון לסוף שנת 2010 51% מן המכוניות שבכבישי ישראל הן של ציי רכב. אתה קולט מה זה???? 51%!!! עכשיו- קח בחשבון שמדובר באנשים שמבחינתם המונח "קילומטראז' מוגבל" אינו קיים. בכלל. אולי לחלקם עשו נו נו נו כשהם עברו את ה25 אלף. כל האנשים האלה מתדלקים את המכוניות בדלק בדיוק כמוך. נכון, החברות רוכשות אותו יותר בזול ממך- כי מדובר במיליוני ליטרים - אך עדיין מדובר בדלק שמשולם עליו מס. ובקרב החברות האלה, שמשלמות כסף לאוצר על מיליוני ליטרים, אף אחד לא הקים אוהל בשדרות רוטשילד. הם משלמים בשמחה- רק שהעובדים יהיו מרוצים ויוכלו לנסוע לאילת "לאכול איזה דג טוב ולחזור הביתה" (משפט ששמעתי "במו עיני"). האוצר מצידו מקבל את ההכנסות שלו מאותם 51%. זה המון מכוניות והמון כסף. אז למה שמחאה שלך, אזרח שאינו הרוב תזיז משהו למישהו? בנוסף, אל תשכח שחלק גדול מיתרונותיה של מחאה חברתית הוא שהיא סוחפת מאסות- בכל הקשור לרכב- רכבי הליסינג הם המאסה. אף אחד שם לא ירוץ לבכות על מחירי הדלק. אז מה אתה תעשה? תעצור את התנועה ברוטשילד עם רכב שטח? השתגעת?????
מעבר להתלהמות הרגעית על "כל מי שמזיין אותנו" (אגב, אני איתך, באמת מזיינים אותנו על ימין ועל שמאל, פשוט כי זו מדינה חרא), תחשוב על דרכים יותר פרודוקטיביות להוריד את מחירי הדלק שלך, החל באופניים אם אתה יכול וכלה בהצטרפות למועדון לקוחות שמוזיל מחירי דלק. אבל אל תלך לחסום את התנועה ברוטשילד, כי מגרשי החרמת הרכב של המשטרה גם ככה מלאים. קח בחשבון שאתה משתייך לקבוצה שאינה אהודה במיוחד. הסיבה לכך היא שאנחנו חיים במדינה די מנוונת שעדיין חיה בשנות הצנע בנוגע לדברים מסוימים- לכן רכב שטח -אפילו כזה שעולה 30 אלף שקל- נחשב כאן לאיזו הפגנת עושר לא מקובלת. אני יודע שזה אידיוטי ושבמדינות אחרות אדם שמשקיע בתרבות הפנאי שלו-פשוט כדי שלא ישתגע מהיום יום-נחשב לנורמטיבי לחלוטין - אבל זה לא המצב כאן. חסימת כביש עם רכב שטח או תהלוכה של רכבי שטח להורדת מחירי הדלק שקולה בערך לחבורה של בעלי שעוני רולקס שמקיימים תהלוכה להורדת מחירי סוללות השעונים (רוב הרולקסים אוטומטיים, אני יודע שהדוגמה אינה טובה). זו לא דרך טובה וחבל שתנקוט בה.
אגב, בשעתו עשיתי מעשה קטן והוצאתי סטיקרים שעליהם היה כתוב "הדלק שלי מסבסד מכונית ליסינג". כל ה100 נחטפו.
-
סביון
אתה רוצה להגיד לי שבגלל שאיזה אמא תאחר לקחת את הילד שלה מהגן אני צריך לשלם 7 וחצי שקל לליטר
כשאשתי נוסעת להביא את התינוקת לפעוטון או את הילדה לבית ספר זה עולה לי ונמאס לי ונמאס לכול תושבי המדינה
אנחנו כזו קבוצה גדולה עם למפגש שקשוקות מגיעים חברה ביום שבת לירקון ועם לארוע ספורט שעובר מפה לאוזן מגיעים 100 גיפים
אז למה שלא נראה את עצמינו אולי לחסום את הכביש לחצי שעה אולי לנסוע מחיפה לתלאביב ולחסום את כול הכביש ל70 קמש
לעשות לעשות לעשות חייבים לעשות עם לא נעשה ימשיכו לחרבן עלינו ימשיכו להעלות לנו את הדלק את הביטוח את המיסים על צמיגים מיסים על חלקי חילוף
מחיר הקוטג שאתה קונה לקחת לטיול בדרום שיהיה לילד לאכול משהוא עם המלפפון !!!! וכו וכו וכו
-
סתיו, זה שאתה צודק לחלוטין, לא אומר שמה שאתה מתכנן הוא חכם ונכון.
הסיסמה הנבובה שנוקטים בה במסגרת ה"מלחמה בתאונות" (עוד הגדרה מפגרת) - "אל תהיה צודק, תהיה חכם!" היא דווקא רלוונטית ביותר כאן.
אני אישית בעד המאבק, אפילו בעד מהפכה או איך שתרצו לקרוא לזה, ואפילו אשיק כוס לחיים אם וכאשר המחאה הזו תהפוך לאקטיבית ואחר כך גם לאלימה ותתחיל גם לפגוע פיזית בפוליטיקאים הרעים שבגללם כל כך רע וקשה לחיות כאן. אבל כנראה שאתה לא מבין עם מה ועם מי אתה מתעסק. המאהל הספציפי בשד' רוטשילד מוטה חזק מאוד פוליטית לכיוון השמאל הרדיקלי. ג'יפים ורכבי שטח, אפילו זולים, ישנים וחבוטים כמו סמוראים וסיקסים, נתפסים שם כדבר רע ומזיק - סמל ל"עושר" ל"הרס הסביבה" וכו' וכו'. ה"עשירים" כקולקטיב נתפסים שם כנצלנים, כמדכאים, כאויבי האנושות. זה שחלק ניכר מה"מהפכנים" התל-אביביים האלה , כמו כמעט כל שמאלן רדיקלי מקצועי, באים מבתים מאד מבוססים, מדושנים ושבעים... זה לא העניין כאן.
כמו שתומר כתב - הדלק שלך שיותר מחצי ממחירו מורכב ממיסים, יקר ויהיה יקר עוד יותר כי הוא מממן את מאות אלפי משפחתומטיות הליסינג המאוסות שהרסו את שוק הרכב בארץ ושסותמות כאן את כל הכבישים, המכוניות שכל פישר וכל קאקר מקבל היום מהעבודה. זה בדיוק מה שמאפשר לרבים גם בפורום הזה, להחזיק ג'יפ ל"טיולי סופ"ש נטו". תחשוב על זה.
רוצה לתמוך במחאת הדיור? זה כן, ואני ממש בעד. עזוב את הג'יפ בבית. תגיע לת"א באוטובוס ולך לשדרה ברגל. תלבש חולצת צ'ה גווארה, כפייה פלסטינית על הצוואר וכפכפים על הרגליים, תביא איזה דגל או שלט, תצעק קצת סיסמאות, תצטלם מחובק עם בחורות בשרוואל ופרח בשיער. כמו שנאמר - יש שם אווירת וודסטוק עם כל מה שמשתמע... ואני בכלל לא אתפלא אם רבים וטובים מגיעים לשם לא כדי למחות, אלא כדי לעשן משהו טוב ולצוד בחורות.... ובינינו - ואי אפשר להתווכח על העובדה המוכחת - אצל השמאלנים התל אביביים האלה יש תמיד חומר טוב לעישון ותמיד-תמיד הרבה יותר כוסיות....:)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
סתיו, זה שאתה צודק לחלוטין, לא אומר שמה שאתה מתכנן הוא חכם ונכון.
הסיסמה הנבובה שנוקטים בה במסגרת ה"מלחמה בתאונות" (עוד הגדרה מפגרת) - "אל תהיה צודק, תהיה חכם!" היא דווקא רלוונטית ביותר כאן.
אני אישית בעד המאבק, אפילו בעד מהפכה או איך שתרצו לקרוא לזה, ואפילו אשיק כוס לחיים אם וכאשר המחאה הזו תהפוך לאקטיבית ואחר כך גם לאלימה ותתחיל גם לפגוע פיזית בפוליטיקאים הרעים שבגללם כל כך רע וקשה לחיות כאן. אבל כנראה שאתה לא מבין עם מה ועם מי אתה מתעסק. המאהל הספציפי בשד' רוטשילד מוטה חזק מאוד פוליטית לכיוון השמאל הרדיקלי. ג'יפים ורכבי שטח, אפילו זולים, שנים וחבוטים כמו סמוראים וסיקסים, נתפסים שם כדבר רע ומזיק - סמל ל"עושר" ל"הרס הסביבה" וכו' וכו'. ה"עשירים" כקולקטיב נתפסים שם כנצלנים, כמדכאים, כאויבי האנושות. זה שחלק ניכר מה"מהפכנים" התל-אביביים האלה , כמו כמעט כל שמאלן רדיקלי מקצועי, באים מבתים מאד מבוססים, מדושנים ושבעים... זה לא העניין כאן.
כמו שתומר כתב - הדלק שלך שיותר מחצי ממחירו מורכב ממיסים, יקר ויהיה יקר עוד יותר כי הוא מממן את מאות אלפי משפחתומטיות הליסינג המאוסות שהרסו את שוק הרכב בארץ ושסותמות כאן את כל הכבישים, המכוניות שכל פישר וכל קאקר מקבל היום מהעבודה. מה שאפשר לרבים גם בפורום הזה, להחזיק ג'יפ ל"טיולי סופ"ש נטו". תחשוב על זה.
רוצה לתמוך במחאת הדיור? זה כן, ואני ממש בעד. עזוב את הג'יפ בבית. תגיע לת"א באוטובוס ולך לשדרה ברגל. תלבש חולצת צ'ה גווארה, כפייה פלסטינית על הצוואר וכפכפים על הרגליים, תביא איזה דגל או שלט, תצעק קצת סיסמאות, תצטלם מחובק עם בחורות בשרוואל ופרח בשיער. כמו שנאמר - יש שם אווירת וודסטוק עם כל מה שמשתמע... ואני בכלל לא אתפלא אם רבים וטובים מגיעים לשם לא כי למחות, אלא כדי לעשן משהו טוב ולצוד בחורות.... ובינינו - ואי אפשר להתווכח על העובדה המוכחת - אצל השמאלנים התל אביביים האלה יש תמיד חומר טוב לעישון ותמיד-תמיד הרבה יותר כוסיות....:)
פשוט, + הרבה מאוד 1 - ים ...
כמה שזה נכון!
-
תגידו,איפה עושים את הרסטות האלה ?.....
-
לא, לא בגלל זה אתה משלם 7.5 ש"ח,
אבל אם בגללך (או בגלל כל מפגין אחר) אני אאחר לקחת את הילד שלי מהגן והוא עלול להישאר בחוץ, אני מתחייב!!! לעשות הכל גם אם זה אומר שאצטרך לדרוס אותך, ובתנאי שאגיע אליו בזמן.
רוצה למחות, תמחה, אל תפגע באחרים.
תחשוב על זה.
-
מסכים עם דרור ועם תומר,
יש כאן בעיה עמוקה וצריך לנסח אג'נדה רצינית וכוללת , לא לצאת למלחמה נקודתית.
מחירי דלק גבוהים זה אחד הסימפטומים זו לא המחלה, כל פלסטר שתשים על פצע אחד יגרום להופעת פצע חדש - אולי במקום רגיש יותר.
מדובר בתקציב מנופח שניזון מפלח מסויים באוכלוסייה - זה שמסוגל לשלם מיסים. מי שמאד עשיר יכול לחיות עם זה לא רע, אבל הרוב המכריע מתפרק תחת הנטל או במקרה היותר טוב - מצליח לצוף . אנחנו שייכים לפלח האוכלוסייה הזה.
אם אנחנו רוצים להיכנס לזה ברצינות - אנחנו צריכים להסכים על מספר דברים לפני שיוצאים לרחוב -
1. איפה אנחנו רוצים לחסוך ? סביר להניח שההוצאה הכי גבוהה היא "תקציב הבטחון" או ליתר דיוק תקציב "הבטחון" - שוטפים לנו את המוח מאז שנולדנו, שאנו נמצאים באיום מתמיד ובסכנה קיומית. אנחנו באמת מאמינים בזה. מספרים שיש לנו את הצבא החזק בעולם והטוב בעולם. על זה כמובן חייבים לשלם ביוקר... ,
האם זה אכן כך ? האם התקציב אכן מחזק את הבטחון שלנו ? האם קיצוץ התקציב הזה אכן יפגע בבטחוננו האישי או רק בבטחונם הכלכלי של 90% הג'ובניקים משרתי הקבע שיצאו לפנסיה בגיל 45 ?
2. איפה אנחנו לא רוצים לחסוך ? בריאות/ חינוך - נראה שלא תהיה כאן בעיה להסכים.
3. את מי אנחנו מוכנים לסבסד ? זקנים/ חולים/ חרדים (וערבים בעלי משפחות מרובות ילדים שזוכים מההפקר) .
4. כמה המקסימום שאנחנו מוכנים לשלם ? באחוז מההכנסה, בצורה פשוטה, בלי חרטא - זה לא משנה באיזה חור מכניסים לנו את האלמנט, זה משנה כמה עמוק מכניסים לנו אותו.
בואו נגיע להסכמה על הנ"ל קודם כל.
אח"כ כבר לא נצטרך לדומם את הג'יפים בשדירות רוטשילד (אני ד"א זוחל שם בכל יום בבוקר במהירות 3 קמ"ש עם הג'יפ, לא צריך אג'נדה - הבחורות בלי החזייה מהסיפור של אסף מספיקות. אם לא הייתי נאלץ לנהוג (ולעבוד) הייתי מפנה את מבטי לצד השני וקורא פרקי תהילים...) .
פשוט נכבוש את המדינה הזאת ונחייה בה כמו שאנחנו אוהבים.
עד אז , בואו נפסיק לבלבל את המוח.
-
ניר ,אתה צודק,ואתה רואה את זה נכון מאד.
ביטחון- תמיד ימציאו לך פעולה או מלחמה בכדי להצדיק את הבזבזת שמשמנת פה לא מעט....
בוא נמתין לספטמבר ונדבר.
החושים שלי אומרים שאנחנו הולכים להיכנס לעוד "סיבוב".
ולא סיבוב קטן.......
"הסיבובים" הללו הם הפתרון המיידי לכל "התעוררות ציבורית" ,רק מישהו צריך ללחוץ על הכפתור...
טל
-
איך מדביקים אותן (הרסטות) לקרחת
אגב המחאה הביאו מספר כוכבי היי טק לראיון כמדומני בערוץ 10 כמשפחה ממוצעת כאשר שני בני הזוג מביאים ביחד כעשרים אלף ש"ח ומיללים על מר גורלם כי הם לקחו משכנתאות מגוחכות.
אז ככה ממוצעים בתחת של האומה רוב האוכלוסיה מביאה כ10000ש"ח לבית אב ואף פחות מכך וונלחמים על זכותם לדיור וחיים הגונים האם נראה למישהו שהם יכולים ללכת למחות נהג משאית חלוקה שמביא שכר מינימום או עובד מדינה זוטר שמרוויח מינימום או האדם שמסדר את השמנת במכולת השכונתית או נהג האוטובוס או עובד הניקיון במשרד,ביה"ס שאוסף את החרא אחרינו או או או או ועוד 6מליון או יכולים ללכת למחות?)
הבעייה אינה נעוצה בדיור (אפילו קאדפי סיפק דירות בתחילת דרכו לעם הלובי) כאם בשלטון הרקוב שמנהיג את מדינת ישראל לדורותיה ואין זה משנה ימין שמאל.
אנו מדינה סמי פאשיסטית שבשם הבטחון, היהדות או מה לא נכנעים לנבלות מלמעלה שידועות לספק לעצמן מיץ לישיבות ארוחות חינם ותנאים על חשבון משלם המיסים שעובד בפרך ללא פגרות כמו שנהוגות אצל "האומללים" היושבים בכנסת
המדינה יודעת הכל על האזרח הקטן אנו רשומים מגיל צעיר (אני מניח שיש לנו את אחוז חולי הנפש הגבוהה בעולם בשביל פטור מצבא).ומקוטלגים החל מבית הספר.
אגב תחריר זה כאן רק אין מי שיישם זאת
בקיצור הכל שטויות
אנו נמשיך לקטר ולילל ואגב תחריר זה כאן רק אין מספיק אנשים שיצאו לרחובות.
-
ינון, גם על זה דיברו כבר. הרוב לא יוצא לרחובות כי הוא עסוק בעבודה. מלחמת קיום. זה ממש לא מצחיק.
המאהל בשד' רוטשילד זה קרחנה אחת גדולה - סטודנטים עדיני נפש לקולנוע, לתיאטרון. אלה שרוצים לגור במרכז ת"א ומייללים כי שכר הדירה הגבוה גומר להם את כל התקציב שהיה מיועד לגראס ולמסיבות. הם לא מוכנים לשמוע על שום דבר אחר חוץ ממדינת שינקין. מה שיש שם זה וודסטוק קטן - סטלנים, עישונים, הופעות, כל מיני סלבס שבאים להיראות וכל מיני חרמנים עם עיניים שוקקות שבאים לתפוס שם זיונים עם ה"פעילות החברתיות" מהגדה השמאלית, אלה הבחורות עם הפרח בשיער הפרוע, השרוואלים והגופיות של צ'ה גווארה והפיטמות שעומדות, כי הן בלי חזיה מתחת.
רוצים לראות מצוקה אמיתית? עזבו אתכם מרוטשילד. לכו למאהלים בחולון, בקרית שמונה, בפריפריות. שם תפגשו את אלה שבאמת אין להם איפה לגור. אנשים שביומיום ישנים במקלטים, בחדרי מדרגות, אמהות חד הוריות עם עשרות אחוזי נכות וארבעה וחמישה ילדים, בלי עתיד, בלי תקווה. אף אחד לא סופר אותם, וגם כשהמחאות יסתיימו והסטודנטים יקבלו כל מיני אתננים ומעונות והנחות בתחבורה ציבורית בתמורה לפירוק המאהל, המסכנים האלה יקבלו כלום בחזקת כלום ויחזרו לחדר המדרגות.
מה שמדהים זה שדווקא אלה, המסכנים האמיתיים, הם אלה שעוד כועסים על "המערך" ובגלל זה הם מצביעים לביבי. וככל שיתקע להם חזק יותר, ככה המטומטמים האלה יעריצו אותו יותר.
רמז דק - גם לשם אל תבואו עם הג'יפ. ישנאו אתכם שם באותה מידה.
-
דרור צודק. ואני אומר את זה רק בגלל שביומיים הקרובים אני צריך לנשום את הפלוצים שלו במכונית סגורה. אבל ברצינות - אני הלכתי עכשיו לראשונה בחיי למאהל.לא בגלל שרציתי אלא בגלל שעיתונים נוטים להפיל לפעמים משימות "כולבויניק" על כתים בקטע של "שב שם למקרה שיהיה משהו". נסעתי באופניים ולא עם הקיה.
תסלחו לי- אבל זה בדיחה!!!! מזכיר את עיר הנוער בערד או בומבמלה. ילדים משועממים לפני גיוס עם ראסטות וחולצות צ'ה גווארה ונעליים ב800 שקל מסתירים ג'וינט בכף היד לפני שיבוא שוטר זו לא מחאה חברתית. לא ראיתי שם אנשים כמוני- עם משכנתא ותינוקת. כן ראיתי סלבז שבאו להצטלם (!!!) לפני שהם חוזרים למכונית הממוזגת שהם קיבלו מיבואן רכב בהנחה, שתיקח אותם לבית במושב נחשב -לא קרוב לתל אביב, אבל בטח שלא רחוק ממנה יותר מדי. זה מה שקורה כשאנשים לא נפגשים אחד עם השני אלא מנהלים את החיים שלהם בפייסבוק, כל מפגש אמיתי עם בני אדם הופך במהירות לבדיחה.
דרך אגב- לא נעים לי לשאול - אבל כל מחוסרי הדיור האלה לא שמעו על לעבוד קשה? ראבאק- אני ואשתי ממוצעים לחלוטין (אני קצת שעיר בעורף). משכילים ברמה סבירה, מרוויחים ברמה סבירה, תינוקת. ואיכשהוא כן מצאנו כסף לא מאבא כדי לקנות דירה מצ'וקמקת ברמת גן וגם ג'יפ. משהו בצורה שאנשים במדינה הזו חיים דפוק לחלוטין. אני לא אומר את זה בצחוק- ראיתי את האנשים שמתראיינים בטלויזיה-יש להם הכנסה של 20 ברוטו והם לא יכולים לקנות בית???? אז תחזירו את מכונית הליסינג שאוכלת לכם 6000 שקל מהברוטו ותקנו קורולה בת שמונה. אל תסתמו לי את הכביש בסוף שבוע עם המאזדה שלכם כי אתם נוסעים לסדנת טעימת יין שעולה 800 שקל. אל תספרו ביום ראשון בעבודה שהלכתם לאכול בבראסרי.
לפני הילדה חיינו עם מכונית ספורט שאכלה כסף (פיז'ו...), ובשכירות - וחסכנו המון כסף - ממשכורת משולבת של בערך 20. עד כדי כך שאחרי כמה שנים שחיינו כמו כלבים בדירת שני חדרים מסריחה- קנינו 2.5 חדרים. ועכשיו אנחנו עומדים להרחיב אותה כי נכנס כסף-לא כסף שהלך על ארוחה במסעדה אלאט לחיסכון - זה לא הרבה - אבל בית. משהו בסדר העדיפויות של אנשים כאן מוזר. אתמול ריאיינו את מנהיגת המאבק או משהו כזה- היא חזרה לפני חודש לארץ. מאיפה??? מתואר בהארווארד!!! ראבאק- שנה שם עולה כמו לנדקרוזר משומש. עאלק מצוקת דיור- עוד ילדה משועממת שמחפשת מטרה, שאבא שלה מסתכל מהצד וצוחק-כי היא הרי תבוא אליו לבקש כסף לדירהב כשהשגעונות יצאו לה מהראש. והדירה הזאת לא תהיה ברמת גן- אלא בשדרות רוטשילד שבהן היא מפגינה.
-
מה ?
חוץ מרסטות צריך לעשות גם עגילים בפיטמות ופירסינג בלשון ???
כוס אמם
שיעשנו ויזדיינו עם הסלבס.
אני לא הולך לשם.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
... וודסטוק קטן - סטלנים, עישונים, הופעות, באים לתפוס שם זיונים עם ה"פעילות החברתיות" מהגדה השמאלית, אלה הבחורות עם הפרח בשיער הפרוע, השרוואלים והגופיות של צ'ה גווארה והפיטמות שעומדות, כי הן בלי חזיה מתחת.
.
דרור, שכנעת אותי אני מצטרף ל...מחאה. http://www.jeepolog.com/images/smilies/rolleyes.png
-
אני לא מסכן,
אני מאלו שמצליחים לצוף,
פעם בשנתיים להתפנק באיזו חופשה יוקרתית בחו"ל ולהרגיש ש"הרווחתי את זה ביושר " " אני עובד מספיק קשה בשביל זה" וכו'
להחזיק פרייבט ו SUV ולהצליח לתדלק אותם.
לאכול מדי פעם במסעדה שווה שלא במסגרת התפקיד ...
וכו' וכו' כמו לא מעטים כאן כנראה (הרי כולנו מקוטלגים כבעלי רכבי שטח בורגנים ומזהמי הטבע)
אלא שמדי פעם, כאשר מוסיפים עוד ועוד משקולות לרגליים שלי , לאט לאט, בצורה מבוקרת, אני בולע קצת מים. מישהו לידי טובע.
אני מניח שבעוד תקופה אני אבלע יותר מים, אולי אפילו אטבע, אני אאלץ להילחם על החיים פשוטו כמשמעו.
אז כנראה יהיה לי דחף אמיתי לשבור את הכלים, לצאת לרחוב , לחסום, לשבור , לשרוף, לחטוף מכות משוטרים אומללים, להיעצר ל 48 שעות, לחיות.
-
תומר, מצבך טוב. הכנסה חודשית של 20 K למשק בית זה מצוין. אם ההכנסה הזו גם בטוחה, אז אפשר לקחת סיכונים ומשכנתות. הרוב, אפילו כאן, רק חולמים על זה.
שלא תבינו אותי לא נכון - אי חושב שהמחאה אמיתית ונכונה ומוצדקת, הבעיה שלי היא עם אלה מרוטשילד שלוקחים אותה לכיוונים הלא נכונים, ובעיקר עם בעלי האינטרס הפוליטי שמכוונים אותם מלמעלה. זו מחאה שצריכה לחצות את כל השכבות, הדעות והמגזרים. מה שהם עושים שם זה צחוק מהעבודה. עוד חודש וקצת מתחילה שנת הלימודים האוניברסיטאית שלהם, והם ממילא יפרקו את המאהל ולא ישיגו כלום, ועכשיו הממשלה משחקת איתם על זמן - למי יש יותר אורך רוח, והתוצאה הסופית ידועה.
כדי שמשהו יזוז המחאה צריכה להיות אקטיבית. משרדי ממשלה בוערים ולפחות איזה פוליטיקאי ביש מזל אחד או שניים שבסוף מתנדנדים על חבל. שום דבר פחות מזה לא ישיג כלום.
-
אל תדאג דרור.
רגע אחד לפני שנשבור את הכלים,מישהו שם למעלה ייצא ל"סיבוב" (מלחמה).
וירגיע אותנו לעוד 20 שנה.
זה עובד ועבד ככה בכל העולם.