-
12 קבצים מצורפים
תעוד מצולם של בניית רכב העבירות החדש של ברוך המסגר
לאחר 3 שנים שבהן נהנתי רבות ממפלצת העבירות האדומה שמוכרת כאן גם מתחרויות קרוס קאנטרי וגם ממלך הגבעה לקחתי החלטה לפרק אותה ולבנות את כלי העבירות החוקי הראשון . מתקונת הבנייה והרעיון הגיעו משני כיוונים 1: הרכב של tim cameron הירוק שלדת צינורות חסופה שעליו אני חולם כבר זמן ארוך ו2: מנוע שנמצא בסדנא של קרט 24 כבר כמה שנים כאילו אומר לי בוא אלי . מדובר במנוע 454 ביג בלוק כולל סופר גרגר עילי ומערכת ניהול מנוע שיודע להוציא המון כוח . בפגישה ביני לבין אילן קרט הוחלט כי יוצאים לדרך שמשלבת גם בנייה חוקית גם מימוש חלומות שלי ושל אילן בשאיפה לבנות את רכב העבירות הטוב , החזק , והיפה ביותר !!!
אני רוצה לשתף את חברי הפורום בכול תהליך הבנייה עד כמה שאוכל בתמונות ואני אשמח לקבל ביקורת בונה . בשלב הזה התמונות הם של פירוק הרכב וההכנה לבניית הכלוב.
-
1 קבצים מצורפים
תגובה: תעוד מצולם של בניית רכב העבירות החדש של ברוך המסגר
אתה מתכוון לטים קמרון הזה? וואה... זה הולך להיות מרשים... בהצלחה!
קובץ מצורף 46390
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
קובץ מצורף 46390
מכיוון ובארץ ישנם חוקים לגבי כלוב ועובדים לפי תקינה ארופאית אז הכלוב נבנה לפי התקן ואת העיצוב נבצע בקידמת הרכב ובאחוריו . מערכת המיטלים והסרנים מוטות רדיוס ובולמים נשארת בדיוק כמו שהיא לא נוגעים . כמו שנאמר " סוס מנצח לא מחליפים" הרעיון של שילדה חסופה מאוד מוצא חן בעיני גם מהפן העיצובי וגם כי אני בא מהתחום . מה שנשאר זה לבחור את בעל המקצוע " האמן" שידע להביא את הרעיון העיצובי הזה לידי ביצוע במסגרת המגבלות של החוק כאן .עבודה בכיפוף , עירגול צינור זו מומחיות בפני עצמה ואת זה אני מצפה לישם בפרויקט הזה .
-
הייתי הולך על עידו לוריה, בהצלחה בפרוייקט
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
קובץ מצורף 46390
אני מתקוון בדיוק לזהhttp://www.youtube.com/watch?v=e7m62...eature=related
-
בהצלחה. יהיה מלהיב לעקוב אחרי התהליך
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מאיר רוטברג
בהצלחה. יהיה מלהיב לעקוב אחרי התהליך
מה שיפה כאן שאני העמדתי לוח זמנים מאוד צפוף כתנאי ראשוני לביצוע הפרויקט וזה שההשקה תתבצע במפדש גיפולוג ב23 בספטמבר . ורק לאחר שקיבלתי את ההסכמה ללוח הזמנים יצאנו לביצוע מה שמשאיר לבונים 6 שבועות לבנות מחדש את הרכב מה אתם אומרים משימה אפשרית.???
-
בהצלחה, אם אתה צריך ליווי של בוחן טכני על מנת שלא יעשו טעויות אני אשמח לעזור. בחינם.
-
אם יש חוזה, צריך לעמוד בו.
השאלה היא: מה הפיצוי, לפי החוזה, באם לא עומדים בלוח הזמנים...:rolleyes:?
סביון
-
פסיכי לגמרי!!!
http://www.youtube.com/watch?v=rFQGd...feature=relmfu
לא הרבה סרטונים גורמים לי לרצות לנהוג במכונת עבירות...
-
-
1 קבצים מצורפים
כמו שאתם רואים נבנה מתקן שבעזרתו ניתן לסובב את הרכב בזמן הבניה 360 מעלות וכך להגיע לכל מקום נדרש . כל מוטות הרדיוס יורדים ועוברים ציפוי ניקל , הסרנים יורדים לניקוי חול וצביעה מחדש , והמשך יבוא !!!!!!
-
היי ברוך
קודם כל בהצלחה וכל הכבוד :)
בסרטון רואים דבר אחד בעייתי......
יותר מדי כח על פחות מדי משקל ! שים לב כי כל הזמן הגלגלים מחליקים ואין להם אחיזה.
לא רק כיפוף ועירגול צינורות הוא מומחיות.....
גם לדעת איך לבנות את כל החבילה זו מומחיות :rolleyes:
וכן ברוך......אם היה לי את התקציב הנכון גם הייתי בונה :D
בכל אופן
בהצלחה בבניה ותמשיך לעדכן....
אני אישית נהנה לראות
רפי
-
רפי, זה יכול להיות גם סתם לחץ אוויר עודףףףףףףףף, הרבה עודף.
למרות שבמחשבה הראשונה,חשבתי מיד על יותר מידי כוח,פחות מידי שכל וטכניקה...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רפאל
היי ברוך
קודם כל בהצלחה וכל הכבוד :)
בסרטון רואים דבר אחד בעייתי......
יותר מדי כח על פחות מדי משקל ! שים לב כי כל הזמן הגלגלים מחליקים ואין להם אחיזה.
בכל אופן
בהצלחה בבניה ותמשיך לעדכן....
אני אישית נהנה לראות
רפי
רפי אני לא רואה את הבעיה של חוסר משקל כאן כחיסרון לחץ אוויר לא מתאים יכול להיות הבעייה של ההחלקות וגם סוג פני השטח {חלק או דרדרת }
באופן כללי איך אתה רואה את רכב העבירות במתכוונת הזו כשילדה חשופה ללא חיפויים.?
-
אם ברכב הירוק עסקינן אז לדעתי הנהג רק רצה להתחרע :-)
הרכב עצמו לא לטעמי אבל הסרנים שלו זה משהו מיוחד. חולם עליהם בלילה...
-
ברוך אתה תהיהי חייב, בגלל התקנון, קצת חיפויים. בייחוד בגג ובאיזור של מיכל הדלק.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
אם ברכב הירוק עסקינן אז לדעתי הנהג רק רצה להתחרע :-)
...
מיכה תפתח את הקבצים של הרכב הירוק ותראה איזה יכולות נהיגה יש לנהג ושנית מי כמונו יודע שהעבירות צריך ביצים גדולות ולפעמים גם עיניים עצומות בכדי להפוך את הבילתי עביר ל"זה מאחורי" .
-
הרעיון להעתיק את הרכב הירוק נחמד למרות שהבעלים שלו לא ניראה נהג מי יודע מה כשרואים את כל הסרטים של הרכב הזה נוסע. (לפי רמת הבניה והחלקים יש לו הרבה כסף)
מה שכן ברוך הרכב הזה שונה לגמרי מהרכב שלך זה שאתה מפרק, שלך עד כמה שרואים בתמונות עם מנוע אחורי וזה עם מנוע קידמי וסרנים אחרים אני חושב שיותר פשוט לבנות הכל מחדש לפי הרכב הירוק רק להשתמש במנוע והגיר בולמים אולי סרנים ומערכת ההגה וזהו, אבל את זה בסוף אתה תגיד אם היה שווה.
בהצלחה טל
-
ברוך רואים שבסרטון לפחות במכשול הראשון הוא באמת נותן המון בגז וגם עם מצימים מלאי אוויר וכנראה לכן האוטו מחליק. התכוונתי שאולי הנהג פשוט רצה להתחרע ולא לעבור את המכשול בצורה מדוייקת ומהירה.
אני רואה עכשיו את הסרטים שלו ביוטיוב ולמרות שזה לא אומר הרבה
http://www.youtube.com/watch?v=l2ZVb...feature=relmfu
עושה רושם שהוא פשוט לא יודע לנהוג או שלרכב המון כוח.
-
היי ברוך
כמה דברים......
לדעתי רכב ללא חיפויים משמעותית יותר איטי (מאותו רכב עם חיפויים) באופי התחרויות שיש היום..... תחשוב על מעבר בוץ שבו כל ספר הדרך שלך מתמלא בבוץ. תחשוב על מעבר מים שבו כולך נרטב. וכן גם אני נסעתי ברכב עם חיפויים מינימליים ולכן אני מרשה לעצמי לכתוב זאת.
כמו כן מבחינה חוקית והתאמה לתקנון אתה חייב חיפויים מסויימים !!!!
לגבי הקונספט....... הרכב הנ"ל הינו עם מנוע קדמי השונה לחלוטין מהרכב הישן שלך שהינו עם מנוע אחורי. עקב כך מערכת המתלים הנוכחית שלך לא תתאים. כמו שכבר כתבתי לך..... יש לדעת להכין את כל החבילה בשלמותה :rolleyes:
אם הייתי עומד היום בפתחו של פרויקט דומה הייתי הולך על קונספט אחר לגמרי... ואל תשאל איזה כי אני לא מגלה - הרי מתי שהוא אני רוצה לתת לך בראש :D:D:D
וברוך.... עזוב אותך מעניני המשקל ומהויכוחים שכבר נדושו בנושא זה מעל גבי הפורומים הרבים..... כדי שתוכל למצות את כל הסוסים שיש לך במנוע צריך להעביר אותם לקרקע ! ואת זה צריך לדעת לעשות נכון.........
תהנה מהבניה ואני שמח לעכוב אחרי הנושא
רפי
-
טים קמרון הוא אחד הנהגים הטובים ביותר בארה"ב בתחום ה - rock buggy . האגרסיביות בנהיגה וללא הורדת אויר נראית לנו כחוסר שכל אבל אצלם זה להראות למי יש יותר חזק ושלא נשבר.
ללא ספק הבאגי העכשווית של קמרון עלתה הרבה מאד אלפי דולרים ורואים זאת לפי איכות החלקים מהם היא מורכבת.( לנו בישראל אין יכולת להשיג חלקים custom made כאלה). מדובר בנאבות,ציריות,ידי סרן .. וכו'. הבאגי הקודמת של קמרון (fat girl ) מככבת ביו טיוב בעשרות סרטים.
בקישור תקבלו מושג על הטרוף:http://www.bustedknucklefilms.com/ev...madnessvideos/
-
-
השאלה היא - איזה צבע תהיה השלדה החשופה ? אחרי האדום הכל כך אטרקטיבי הזה :)
ברוך, בהצלחה!
-
7 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 46580קובץ מצורף 46579. יש עידכונים לשרשור הבניה
1 הסרנים ירדו כמו כן גם הבולמים והמוטות רדיוס כול החבילה נשלחה לניקוי חול וצביעה בגוונים החדשים .
2. הרכב כולו נתפס על הסטנד שאותו אני מכנה בשם " התרנגול בגריל " ככה ניתן לסובב אותו 360 מעלות בכדי להגיע לכל מקודת ריתוך בקלות
3. צבע הרכב אדום פררי לוהט!!!!!
תמונות להנאתכם קובץ מצורף 46572קובץ מצורף 46573קובץ מצורף 46574קובץ מצורף 46575קובץ מצורף 46576קובץ מצורף 46572קובץ מצורף 46573קובץ מצורף 46574קובץ מצורף 46575קובץ מצורף 46576
-
שהיה בהצלחה תמשיך לעדכן ממתינים לך במפגש מספר 4 :p
-
עשה טובה לעצמך ותביא מצלמה קצת יותר נורמלית. אתה עושה עוול לתיעוד הפרויקט שלך. בטח ובטח כשיחזרו החלקים מצביעה וכמובן כשהכל כבר יהיה מורכב.
-
ברוך אתה חייב לצלם טוב טוב את תהליך הבנייה כי תדרש להציג את התמונות בתהליך הרישוי של הכלי. כלים מבנייה עצמית נדרשים להראות ע"י צילומים את תהליך הבניה. תדאג שהתמונות תהיינה ברזולוציה טובה (מצלמה דיגיטאלית ולא מצלמת טלפון אלא אם כן היא מאוד איכותית) ותצלם את עצמך ליד הכלי בשלבים השונים (ליתר בטחון :-)).
-
נפו מזל טוב
אין אין אתה פשוט ...................אין לי מילים כול הכבוד על ההשקעה מסתבר שמאוד קשה לשבור אותך . לגבי המנוע פשוט חלום רטוב של כול גיפאי
חזי בצלאל ואילן קרט חובת ההוכחה עליכם אני בטוח שתרגשו אותי .בהצלחה
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שי משה
נפו מזל טוב
אין אין אתה פשוט ...................אין לי מילים כול הכבוד על ההשקעה מסתבר שמאוד קשה לשבור אותך . לגבי המנוע פשוט חלום רטוב של כול גיפאי
חזי בצלאל ואילן קרט חובת ההוכחה עליכם אני בטוח שתרגשו אותי .בהצלחה
פשוט מה? מה לא ברור לך שאותי לא שוברים אולי רק לרגע אבל כשאחזור זה כבר יהיה סיפור אחר לגמרי . בינתיים הגיעו הצינורות שנקנו מיובל מלמד לסדנה גם הכיפופים הגיעו מכל כיפוף והתוכניות הראשוניות אושרו . בשבוע הבא הכוונה לבנות את הכלוב ולאשר אותו סופית .אני רוצה לשמוע כאן דעה עד לתאריך 23 לספטמבר יהיה גמור או לא .