עלות רכב מהעבודה, חיתוך משרשור אחר
אמנם לא ממש רלוונטי לג'יפולוג, אבל מכיוון שזה נחתך משרשור אחר, יותר רלוונטי, וכדי שלא יישאר באוויר, אז אני שם את זה כאן:
אני כתבתי:
ציטוט:
לא ממש הבנתי את מה שכתבת. הקנגו מהעבודה עולה לי כולל הפסד תוספת הברוטו שיכלתי לקבל אם לא הייתי לוקח אותו, כולל הפסד תנאים סוציאלים, כולל שווי רכב והכול בסביבות 2400 ש"ח נטו כך שאין שום דרך לומר שזה לא נחשב כרכב שאני "מחזיק" מבחינת הוצ' כספיות. כל החרטא סביב ה"רכב צמוד" שאנשים חושבים שאנחנו "מקבלים" זה אכן חרטא. למעשה, זה הרכב הכי יקר לאחזקה אצלי בבית.
אביגדור כתב:
ציטוט:
לא הבנתי איך הגעת לסכום כל כך גבוה. אצלי עד היום זה לא היה כך. בכל מקרה זה לא הדיון בעניין, לכן נשאיר את זה לדיון אחר, או לשבוע הבא.
אתה בטוח שלא הגעת לסכום כ"כ גבוה?
אם לא הייתי לוקח את הקנגו הייתי מקבל 2200 ש"ח יותר בברוטו.
אז העלות של זה בנטו, בחישוב של 55 אחוז מס הכנסה, ביטוח לאומי ומס בריאות היא 45 אחוז- 990 ש"ח.
מחשבים לי שווי למס של 980 ש"ח, אז עוד 55 אחוז מזה, זה 539 ש"ח .
אם הייתי מקבל עוד 2200 ש"ח ברוטו אז הייתי מקבל עליהם פנסיה, קרן השתלמות ופיצויים שזה עוד 28.833 אחוז ? עוד 623 ש"ח.
סה"כ : 2250 ש"ח, הגזמתי מעט עם ה2400 .
זה על רכב עם גיר ידני. על רכב עם גיר אוטומטי זה עוד 500 ש"ח והסכומים עוד יותר גבוהים.
:(
Re: עלות רכב מהעבודה, חיתוך משרשור אחר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן א.
אמנם לא ממש רלוונטי לג'יפולוג, אבל מכיוון שזה נחתך משרשור אחר, יותר רלוונטי, וכדי שלא יישאר באוויר, אז אני שם את זה כאן:
רלוונטי חביבי ,תחליף בחתימה שלי את המילה "קיבוץ "במילה" חברה".
חוץ מזה שכבר מזמן הגעתי למסכנה שגנגו זה ה"ג'יפ "של רנו.