-
1 קבצים מצורפים
מפגש גרנד צ'ירוקי סטנדרטיים (פחות או יותר) ZJ WJ WK WK2 יום ו' בבור 4.5.12
בהמשך לשרשור:
http://www.jeepolog.com/forums/showt...t=65157&page=2
כדי להבין האם ג'יפ מתרחקת מהשטח ולהשוות מערכות ושיפורים, נפגשים בבור, יום ו' הקרוב בשעה 14:00.
מקום המפגש ברחבה הצפונית בבור. אני אהיה שם ב 14:00, WK שחור.
למי שלא מכיר, ראו תמונה, ונ.צ. להכניס ב Google maps: 32.136065, 34.789710
האירוע יכלול השוואת יכולות של הרכבים, יכולות בהצלבות, טיפוס, פתיחות וכו', בעיקר ניסיון להבין אם יש שיפור במערכות ה 4X4 של ג'יפ במשך השנים במקביל לירידה ביכולות שטח.
האירוע לא תחרותי ויותר חברתי, מפגש בעלי צ'ירוקי. קפה בטוח יהיה.
רמאות גדולה נחשב: צמיגי שטח מעל 31" ונעילות. רמאות קטנה מותרת: הגבהות, בולמים וקפיצים :cool:
מחפשים WK2 שיצטרפו (גרנדים חדשים מ 2011), ZJ, WJ ו WK כבר יש.
כרגע מגיעים:
אבשלום WJ.
אילן WK
רמי WK
יוני ? WJ
השועל (כנראה יהיה השופט...)
גרנד (גיבוי ל WJ...)
רונן WJ (לפי התמונות של הפתיחות שלו אין לנו סיכוי...)
ארתור עם ZJ.
צלמים כבר יש שניים. אבשלום עליך כתיבת סיכום האירוע, אני אסייע, בשביל מאמר, יהיו גם צילומי וידאו וסטילס.
מי שמגיע שיוסיף עצמו לשרשור ונתראה בבור.
-
תגובה: מפגש גרנד צ'ירוקי סטנדרטיים (פחות או יותר) ZJ WJ WK WK2 יום ו' בבור 4.5.12
יופי אילן.
קדימה בעלי WK2 (הגראנד שירוקי החדש).. מי מכם ירים ת'כפפה ויצטרף לחוויה מלמדת ומאלפת?
יחס חם ואוהב מובטח למתייצב/ת
-
תגובה: מפגש גרנד צ'ירוקי סטנדרטיים (פחות או יותר) ZJ WJ WK WK2 יום ו' בבור 4.5.12
איזה כיף אני רק רמאי קטן :)
-
מה אני אגיד.. גם שופט בעל כורחי וגם רמאי גדול..
-
מצטער דווקא השבוע הזה אני לא נמצא
-
אין סטנדרטי ממני...
אם יתאפשר אבוא
בתור צופה בלבד ...
-
כמו שרשום, אני אגיע...
אפילו נרחוץ את הרכב לפני, רק בשביל ללכלך אותו שוב פעם...
גם זה רמאות?!
-
מה שמזכיר לי... ככה בדרך אגב..
למה ה WK לא מצויין בראש הפורום הזה?! לא תקין...
-
חדשות טובות, רפי השכן עם WK2 אוברלנד דנדש מצטרף אלינו.
הוא מציין שיש לו צמיגי כביש במידה 265-50-20. כן כן ג'אנט 20 לא 19 כמו שחשבתי. השם ירחם.
-
ענק, זה הולך להיות מפגש סוף!
רמי אתה באמת רמאי גדול :-)
מחכה למחר להכיר את כולם.
-
-
אם יתאפשר אגיע.
רמאי קטן עם zj בא לצפות כעיקרון
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רוכברודאו
חדשות טובות, רפי השכן עם WK2 אוברלנד דנדש מצטרף אלינו.
הוא מציין שיש לו צמיגי כביש במידה 265-50-20. כן כן ג'אנט 20 לא 19 כמו שחשבתי. השם ירחם.
שכן , שכן ואולי הוא עוד יפתיע אותך ויתן לך בראש !
-
אהלן וסהלן שכן נוסף! אשמח להפגש סוף סוף. וכל המטרה היא שרפי יפתיע...
-
שלום לכולם ,
כנראה גם אגיע עם WJ קרוב לסטנדרט
נתראה
לירן
-
אני מצטער להודיע שלא הספקתי לשטוף את הרכב... אגיע "מלוכלך"...
רמי
-
התוכנית להיום:
כיוון שהכוונה להוציא מאמר כלשהו מהעניין נעשה את העניין מדעי במקצת.
נעשה את רישום הפרטים הבאים ואת המדידות הבאות במקום:
רכב |
בעלים |
שנה |
דגם |
מנוע |
רמת גימור |
שלוש ספרות אמצע רישוי (לצורך זיהוי תמונות) |
מערכת הנעה |
מרווח גחון, מנקודה תחתונה ביותר |
צמיגים (סוג/גודל) |
הגבהה " |
קפיצים |
בולמים |
מרחק גלגל מכנף ברגיל |
מרחק גלגל מכנף בפתיחה מליאה |
שיפורים אחרים |
כמאמר לא יפורסמו פרטים מזהים כמו מספרי רישוי, גם בתמונות יטושטש.
מתכנסים ב 14:00
מוצאים עליה חביבה עם הצלבות, משהו שיהווה אתגר אבל לא בלתי עביר.
כל אחד עולה פעמיים את העליה.
בנוסף השופטים (סובייקטיבי, ככה שכדאי להביא קפה ופינוקים...) יתנו ציון על יכולת עבירות בעליה, ציון 1-10 שיתווסף לפרטים.
אם יש פרטים נוספים שכדאי לקחת ולמדוד אז תנו הודעה ונוסיף.
-
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
מקרר נחשב רמאות ?
מקרר מלא מעלה את הציון :D
-
וואו, איזה מפגש ספונטני זה היה, היו לנו:
1 ZJ (ארתור תודה שבאת מב"ש)
10 WJ
3 WK
1 WK2
1 ליברטי ששימש להשוואת דיפ' פתוחים (תודה ליואב)
יכול להיות ששכחתי מישהו, היו הרבה רכבים מסביב...
כבר מעלה את הווידאו לכונן משותף, מי שרוצה גישה שישלח לי בפרטי את כתובת ה gmail שלו ואתן לו גישה.
עלינו שני מעלות ועוד משחקים מסביב, יש מעל 400 תמונות, הרבה קטעי ווידאו והרבה מידע לעבד. המסקנות לא חד משמעיות אבל יש מסקנות שישותפו עם כולם במאמר שיכתב עם אבשלום.
שבת שלום לכולם וניפגש בפעם הבאה.
-
היה ממש נחמד ,
כמו שרק ספונטני יכול להיות ...
מרשים לראות את הדור החדש של הגרנד לסוגיו מתקדם ומשתפר .
המערכות האלקטרוניות/חשמליות הן לא כוס התה שלי אבל הן עובדות יפה מאד !
סופ"ש נעים,
רונן
-
אכן כן היה מפגש מעניין ובנוסף לפגוש חברים,שאת רובם אנחנו מכירים מעל המקלדת !!
וכמו שרונן אמר הגרנדים החדשים עם שיפורים ויכולות עבירות מעולות,מה שכן אין להם מהלכי מתלה וכולם מרימים גלגלים באויר
אבל האלקטרוניקה מישרת קו
תודה לאילן ואבשלום המבחן האמית זה בשטח
-
8 קבצים מצורפים
אכן מפגש איכותי.
מגוון יפה של רכבים. אין ספק שהמפתיע לטובה הוא ה- WK2 - רכב סטנדרטי לחלוטין עם צמיגי כביש על ג'אנטים 20 אינצ' מצליח לעבור הצלבות ולעלות במקומות שגם רכבים משופרים עם מהלכים יפים ללא נעילות לא מצליחים לעלות...
מצרף כמה תמונות להתרשמות.
-
ארי תמונות חזקות - כל הכבוד.
חברים היה מפתיע ומרגש. הגיעו פי שניים ויותר ממה שציפינו. אני אף פעם לא ראיתי כזו כמות של גראנדים מסביב. כיף גדול.
רוצה לומר שאפו לכולם על הסדר האדיבות וההתגייסות למען המטרה: לבדוק מה הדורות השונים ותת הדגמים QD1,2 QT1,2 יודעים לעשות.
כל אחד קיבל הזדמנות שווה בתורו ועידוד/כיוון מהחברים ע"מ להראות מה הרכב מסוגל לעשות. אין פה מפסידים, כולם ניצחו (טוב אולי הליברטי הנספח קצת התקשה אבל לא באשמת הנהג..).
אני ואילן עובדים על לסדר את הוידאו/סטילס ולפרסם מהר ככל האפשר עם רשמים מסכמים.
כפתיח למסמך המסכם ניתן לומר שהדורות הישנים (zj,wj) לא איכזבו ועברו בלי למצמץ (טוב נו אם מנטרלים בעיות של מדרגות צד נמוכות מדי וכו'). הפתעת היום היתה חבורת "המניפים" ה WK ו ה WK2 שלמרות הנפות גלגל אלגנטיות כמעט ולא עצרו הודות לאלקטרוניקה יעילה שהוכיחה את עצמה בשטח פעם אחר פעם.
מבחינת אלגנטיות טיפוס המכשולים, נוכחנו לדעת שדברי קהלת רלונטיים גם להיום: מה שהיה הוא שיהיה. השילוש הקדוש צמיגים, גובה ונעילות (לסוגיהן) קבע בעצם באיזה קלות צלח כל גראנד את המשימה. ועל כך נרחיב בהמשך.
תודה לכל מי שהגיע ותרם להשכלת הרבים. וכמובן תודה לשופטים!
אבשלום
-
אחרי שצפיתי בסרטונים אני חייב להודות שקשה לשפוט איזה דגם עביר יותר.
כנראה שהתוואי לא היה מספיק מאתגר אז כולם פשוט עברו בלי להתאמץ יותר מדי.
בכל אופן, זו התרשמותי:
WK2 - אם עד היום חשבתי שהרומן שלי עם הגראנדים ייעצר ב WJ כי הדורות החדשים זה לא באמת רכבי שטח אז במפגש הזה הוכיחו אחרת. שני הדורות החדשים (WK WK2) בהחלט ראויים להיקרא רכבי שטח.
הגראנד החדש הוכיח עבירות גבוהה עם אפס שיפורים (אפילו צמיגי כביש) ונראה שלפחות לפי המבחן הזה הוא הרכב שמשלב את רמת הנוחות והפאר הכי גבוהה
עם יכולות שטח מרשימות מאד.
WK - הנעילות בהחלט עובדות, אפילו מצוין, אבל משום מה זה נראה כאילו בדגם החדש הן עובדות בצורה יותר יעילה. כך או כך, גם ה WK עבר הכל באלגנטיות.
WJ - למעט אחד שהתקשה, שמסקרן לדעת מדוע, כולם עברו יפה, אבל אם לשפוט לפי הסרטונים, לדעתי זה הדגם הכי פחות עביר מכל 4 הדורות.
ZJ - ה ZJ הוכיח מה שחשבתי עליו כל הזמן - לדעתי זה הגראנד המתאים ביותר לשטח, עם מהלך מדהים שמייתר את הצורך בנעילות.
-
אירוע ספונטני אבל מאורגן מצויין - כל הכבוד לאילן.
גם אני הופתעתי מכמות האנשים שהגיעו אבל בעיקר מה"קליק" המיידי והחברותא בין אנשים שחלקם לא נפגשו פנים אל פנים מעולם. חבורה איכותית.
אני עם פאג'רו אבל כבר כמה זמן מחפש להחליף לגראנד. אילן יעיד וגם כמה שרשורים שפתחתי.
בכל מקרה אני יחכה למסקנות הכמעט מדעיות שתפרסמו.
כאחד שמחפש רכב טיולים שיהיה רכב שלישי בבית, ההתלבטות שלי היא הין ה- WJ ל - WK. כרגע המסקנות שלי מהארוע הן כאלו:
1. מהלך המתלה הקצר ב- WK מחייב (לדעתי) QD2 כדי להרגיש נוח בכל תוואי שטח
2. WJ עם QD בגלל הסרן החי מלפנים ומהלכי מתלה עדיפים בהרבה, כנראה יהיה עביר באותה מידה.
3. בכל מקרה הגבהה של 3.5 אינטש היא המינימום לשני הרכבים כדי לשמור על הגחון, על הדיפונים וכדי שאני יוכל להמשיך ולעשות כל מסלול (כמעט) בארץ.
מחכה לתמונות, סירטונים, וכתבה,
שי
-
אין ספק שבשבט יש אחלה אנשים ותמיד נעיפ להיפגש.
-
היה טוב,
היה מהנה...
היה קצר מדי
אני כועס שאני לא קיבלתי אף תמונה/קישור/סרטון
אילן, איבדת את המייל שלי?
יש לי גם סלולרי... מהר לשלוח לי את התמונות והסרטונים...
בכל מקרה, שמחתי לראות שאוששתי מה שחשבתי, שהמערכת QD2 על ה WK מפצה על המהלכים הקצרצרים ועושה את זה בקלילות ובנוחות.... שים ב LOW, תכוון טוב, ותסע... זה יעלה..
מה שעוד נוכחתי לגלות, זה שאני רוצה עוד גובה.... עם גובה נוסף שיקל על הפחד שלי מלדפוק משהו, ועם ה QD2, זה הרכב האולטימטיבי מבחינתי, פשרה בין הכל... גם מטייל וגם בכביש... רק חבל שהוא גם צורך דלק, אם היה חשמלי אז מצאתי גאולה... :)
לטעמי, ה WJ דווקא "פישלו" כאן... ואני מדבר באופן יחסי, כן.. שלא תכעסו עלי... גם עם הגובה העדיף שלהם, גם עם הסרנים שלהם, הם התקשו יותר לעלות איפה שה WK עלה בקלילות... אולי הוא יתאים יותר לשטח עם נעילות מלאות ועם גובה נוסף, אבל שימו את זה על ה WK ויש לכם את אותה היכולת.
ומסקנה אחרונה...
אני רוצה להחליף ל WK2 עם QD2 ומנוע HEMI בגרסאת OVERLAND...
זה המסקנה הנחרצת של היום הזה... הרכב הזה מדהים. גם ויזואלית וגם מעשית... פאר על גלגלי 33" :)
רמי
-
גם אני לא קיבלתי לינק לווידאו .....