סיקס שנכבה בעליות - בעייה מעצבנת שחוזרת על עצמה !
היי ,
יש לי CJ8 שיום אחד לפני כמה זמן נתקע בעלייה של הקסטל כנראה מחוסר אספקת דלק .איבחון ראשוני היה משאבת דלק .משאבה הוחלפה לחדשה .בפעם הראשונה שנסעתי איתו כולל הקסטל הוא נסע כמו שד .שבוע לאחר מכן ,נסעתי בנחל ייתלה ( מתחת לנווה אילן ) ובעלייה לחירבת מצד ,התחילו עוד פעם אותן בעיות כשהפעם כל 50 מטר הרכב נכבה ,אני ממתין כמה דקות ונוסע עוד 50-100 מטר .כך עד נווה אילן .פתחתי דיזה ראשית .בדקתי פילטר דלק.בדקתי מעבר דלק עד לקרבורטור - הכל נראה טוב .שוב נסעתי איתו עד אבו גוש ( ירידות ) נסע בסדר .רק התחילו עליות הוא התחיל לגמגם ולהיכבות - נתקעתי בקסטל .ג'יפ שעבר בדרך ( שי ואמיר אחלה ) משך אותי עד מבשרת .הנעתי ונסעתי עד הבית ( מבשרת ) .הבאתי אותו שוב לג'יפריש כשהפעם אמר לי דן שהוא ניקה פילטר אחורי ליד/בתוך הטנק דלק ????? .האמת יצאתי מהמוסך ,הרכב שוב נסע טוב בעליות בלי שום בעיה .
שוב עבר שבוע .נסעתי באזור ובסוף הטיול הבחור מג'עג'ע .הגעתי הביתה .התזתי ספריי על הקרבורטור בפנים ובחוץ החלפתי בואתה הזדמנות פלגים שלא הוחלפו הרבה זמן ויצאתי היום לנסיעה קטנה ובחששות גדולים - שהתתממשו .בהתחלה נסע כמו שד בעליה בוצנית בראשון LOW וכך לאורך הנסיעה .רק התחלתי לעלות בכניסה האחורית למבשרת הוא שוב התחיל .לקח לי קצת זמן עד שהגעתי .יש לציין שדלק היה כל הזמן .
דן מג'יפריש טוען שהקרבורטור נראה טוב והאמת הרכב נשמע טוב .
יש למישהו רעיון לפתרון הבעייה המעצבנת הזו ??
יוני
(הערה - הכותרת שונתה ע"י המערכת. נכון שהבעייה מעצבנת, אבל תשקיע עוד שנייה בכותרת כדי שכולם יבינו על מה מדובר)
תודה .אני אלך לכיוון הקרבורטור .
האם ישנן הנחיות מיוחדות לפירוק הקרבורטור?אני רוצה לקחת אותו לפירוק וניקוי יסודי .