Article: והפעם - ראט-רוד ג'יפ וויליס 1945 - יצירה מוטורית מחרידה.... או מגניבה?
תגובה: Article: והפעם - ראט-רוד ג'יפ וויליס 1945 - יצירה מוטורית מחרידה.... או מגניבה
באמת שאין מילים יפה , משגע ומשוגע הכל ביחד
תגובה: Article: והפעם - ראט-רוד ג'יפ וויליס 1945 - יצירה מוטורית מחרידה.... או מגניבה
הייתי מוותר על כל הכתבה חוץ מהמישפט "יבוא לכם לרצוח את מי שעולל את זה לג'יפ המקורי" והתמונות שמראות למה :)
ואוו לקח לי זמן לעכל את הדבר הזה,
יש איך דבר כזה יכול להיות עם יכולות שטח, הרי הרכבים האלה הם נמוכים מאווווד, זה הקטע שלהם איך דבר שנוגע ברצפה יכול להיות עם יכולות שטח ?
התמונה הראשונה שהבאתה הוא רכב בסגנון RAT ROD פשוט אין מכסה מנוע וכו' לא ?
שי, זה יפה! וניתן לביצוע לבד ובתנאי חצר. לך על זה.
רק אל תעיף דלתות ומכסה מנוע...
אגב שי לדעתי נחמד מאוד התכנון שלך, בעיקר אהבתי את הצבעים השונים.
2 קבצים מצורפים
שי, באמריקה מאוד מקובל עכשיו גימור "פאטינה" - משאירים את הצבע הישן והדהוי והחלודה החיצונית (לא רקבונות, אותם מתקנים. אני מתכוון רק לחלודת שטח). מלטשים טיפונת בעדינות ועושים על זה לכה מט-משי. אם הבודי שלך טוב ולא רקוב/מקומט - זה יוצא אדיר. לטעמי לפחות.
ברור שמתחת לפאטינה המגומרת בקפדנות מסתתרת מפלצת אמיתית שמושקעת בהרבה אלפי דולרים....
קובץ מצורף 70023קובץ מצורף 70024
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Scrusher
ביננו?
אם לא היה שם את החזית של וויליס ועוד כמה סימנים שצועקים "תראו איזה גברים אנחנו. שחטנו וויליס כדי שיהיה לנו יצור שאף אחד לא העז לבנות" וגלגל הגה מכוער להחריד,כנראה שהיו פה הרבה יותר מחמאות על היצור הזה.
זה קונספט מגניב,פשוט עם הבודי הלא-נכון.
שמע, על טעם וריח קשה להתווכח. מצד שני יש להם ג'יפים כאלה כמו זבל.
את הראט-רוד'ס ממילא הם בונים מגרוטאות שהיו בדרך להפוך לקוביית ברזל ממוחזר... או להתפורר למוות.
אז למה לא להשתמש במרכב של ג'יפ? אישית? בעיני זה מדליק לחלוטין.
4 קבצים מצורפים