תגובה: תמחור אופנוע אספנות
אתה רוצה ... אז תשלם !
סה"כ לא מדובר על סכום הזוי
אפשר לחשוב שיש אופנועים בלי סוף
מי שנכנס למגרש הזה שלא יחשוב כלכלית .
אתה רוצה להכנס לתחום על בסיס מסחרי ... זה כבר סיפור אחר
הי איציק,
תודה על התגובה המהירה.
ברור שאני לא נכנס לזה בשביל להרוויח משהו. סתם שואל אם הסכום ריאלי (תחושת הבטן אומרת שכן, חיפשתי את האישור..)
האם אתה מכיר את היצור במקרה?
אסף
אני מעדיף משהו יחסית צנוע עם שוק חלפים יחסית גדול. בלי שום קשר שהרשיון שלי מוגבל בנפח עד 500 סמ"ק..
התכוונתי לרשיון הישן, אני מניח שעד 500 סמ"ק של פעם שזה שווה ערך ל-33 כ"ס לא מספיק לאופנועים שציינת. בלי קשר שבקושי יש לי זמן לפרויקט אחד כזה, אז שניים??
כשאתה קונה רכב אספנות לפרויקט, במיוחד במחירים כאלו, הקניה היא הדבר הזול ביותר בתהליך.
אם אני מזהה נכון את המכירה (ליאור) הבחור אספן מאוד ידוע, בדרך כלל מוכר במחירים הוגנים בלשון המעטה.
אני כמעט קניתי ממנו דו"ג אחר ( ליום יום ) השבוע אבל הקדימו אותי.
ממליץ לך בלי קשר לקניה הספציפית להיכנס לשירשורים שלו בפולגז וקארספורום ולקבל השראה ....
כדאי שתעשה שעורי בית לגבי העלויות של הפרויקט כולו, לא שיפצתי אופנוע וזה בטח זול יותר, אבל ברכבים רמה טובה חוצה את ה50K מהר מידי.
אם זה מה שאתה מחפש, ואתה באמת חושב שתשפץ אותו וכו', אני בהחלט ממליץ לך ללכת לראות את הכלי. ואם זה באמת מוצא חן בעינך, לקחת אותו מהר לפי שיגמר.
ואני מזהיר אותך זה מחלה לא פחות קשה מג'יפים, כי כשאתה אספן יש לך תרוץ להחזיק כמה רכבים ולא רק אחד ליום יום ואחד לשטח ....אוי ביטוחים והטסטים.
אסף יש לי וו גרירה (אין לי עגלה) מתי שתרצה ת'רכב דבר איתי.
1 קבצים מצורפים