מתכונים וטיפים להכנת המאכל מס'1 שלנו.
אני מתכוון לחומוס של פעם כמו של מפגש הסטייק בת"א, לא למשחה שמוכרים לנו היום עם הרבה שמן וכמעט בלי טחינה גולמית.
מהוא היחס בתערובת בין הטחינה לגרגירים?
איזה סוג של חומוס לקנות ספרדי ,הדס.... ?
האם להוסיף בצל בזמן הבישול של הגרגירים?
תבלינים?
הטיפים שלי.
אני משתמש בסיר לחץ כדי לבשל את הגרגירים. חוסך הרבה זמן בישול.
מחליף הרבה פעמים את המים לפני הבישול.
טחינה לצערי רק של שכם
השרייה ארוכה של הגרגירים לפחות 12 שעות.
לא משתמש בסודה לשתיה.
ניגוב טעים ובתאבון.