מבקש המלצה לחנות באיזור המרכז לרכישת נעלי עבודה רדבק או בלנסטון במחיר שפוי. תודה
Printable View
מבקש המלצה לחנות באיזור המרכז לרכישת נעלי עבודה רדבק או בלנסטון במחיר שפוי. תודה
תנסה באליטל בבני ציון.
פעם אחרונה שהייתי שם היה אפשר להתמקח על המחיר.
חבר שלי קנה שם ב450.
אגב - תנסה להביא מחו"ל דרך BUY2USA.
יוצא יותר זול
רשת חנויות הגרעין 450 ש
באילת אפשר ב 380, עכשיו קניתי
יש למצוא גם ב 300 לפעמים. בזמנו היה בחנות נעלים ההיא בבצרה במחיר כזה.
אומנם לא רדבק אוסטרלי ,
אבל אחלה נעל לעבודה לשטח וליומיום
http://www.nogaeinat.co.il/?Category...leID=18&Page=2
קניתי לפני שנתיים נראה לי ב 250 ש"ח ועדיין במיטבה .
נראה לי תוצרת אנגליה , אם אני זוכר נכון .
בנוסף למחיר, אני מציע לשים דגש על תאריך ייצור הנעל/מגף.
תאריך הייצור במגף בלנדסטון, מצוין בתחתית הסוליה- שנת היצור מצוינת בשתי ספרות בתוך עיגול קטן (בדומה לצמיג), את חודש הייצור מציין חץ בעיגול נוסף.
לא להתפתות ולקנות נעל כביכול חדשה.
לא לא ושוב לא!
זאת הנעל השלישית שיש לי של נגה-עינת.
השתיים הקודמות היו נעלי עבודה עם שרוכים, שתיהן התפרקו תוך שנה.
כנ"ל זאת, אצלי בסביבות השנה וכבר הסוליה מתחילה להתפרק וחודרים דרכה מים.
אמנם אני בעל מקצוע שנועל את הנעל כל יום אבל אני לא משתמש בה שימוש חריג (ללא הליכה בדלקים/שמנים) סה"כ עבודה רגילה
כולל טיפוס על סולמות. חרא נעל.
אגב, מיוצרת בהודו.
שני הסנט שלי.
איתי
חרא נעל וקנית 3 פעמים ?
ניחוש שלי - מקבל מהעבודה...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
מהעבודה? הצחקתם אותי. ספרו את זה לפקיד השומה שלי...
רוצים פרוט מלא?
אגב, כולן נעלי בטיחות עם כיפת ברזל אם זה משנה משהו.
את הראשונות קניתי כנעלי עבודה ראשונות לפני בערך 4 שנים לפני חורף 09/10
התחילו להתפרק אחרי שנה וקצת ומשכתי איתם כמה חודשים עם סוליות מחוררות כי אוטוטו היה קיץ ולא היה לי אכפת.
את השניות קיבלתי מאחי שקיבל אותם מהעבודה ושימשו אותו 4 פעמים (מפעל קלין טק גדול עם חדרים מטוהרים, הן הגיעו אלי בלי שבב אבק :p).
כנ"ל, החזיקו שנה וקצת, משכו עוד כמה חודשים של קיץ והלכו לפח.
הנוכחיות נקנו בתחילת החורף שעבר, שוכנעתי ע"י חבר בעל חנות לציוד טכני שהן מעולות והסוליות במגפיים הרבה יותר מוצלחות מאשר
בנעלי השרוכים מסיבות כאלו ואחרות. נאדה. דרעק. גורנישט, זיפט! החזיקו חורף+קיץ והתחילו להתפורר לפני שבוע-שבועיים.
חבל, הייתה לי סימפטיה לנעליים "תוצרת הארץ".
מספיק מפורט?
איתי
ב2003 קיבלתי "מגפיים אוסטרליות" של נגה עינת מהעבודה דאז, עם כיפת ברזל וכו'....
ב2006 או ב2007 זרקתי את מה שנשאר מהן לפח, אחרי שימוש יום יומי (כמעט. בכל זאת שבתות, חגים, מילואים וכו'...).
לי יש ניסיון מאוד מוצלח איתן.
מאז שנהייתי עכבר משרדים אין לי סיבה ללכת עם נעליים עם כיפת ברזל
קניתי בלנדסטון בחנות בעינת.מדובר בדגם הפשוט.מחיר שפוי-פחות מחמש מאות שקל.
אני סוגרת איתן שנה עכשיו וחוץ מבלאי חיצוני "דקורטיבי" אין ולא היו לי בעיות.הם גם נוחות לי מאוד וזה שאין שרוכים זה מצוין.
אני עובדת איתן רוב הזמן במים ובוץ במשתלה.לא ליופי.
תודה על העזרה של כולם!
מצאתי חנות באזה"ת בכפר סבא שמוכרים בה ציוד לרכיבה על סוסים יש שם זקן נחמד מאוד שירות מצוין מבחר של דגמי רדבק ובלנסטון ומחיר הכי זול שמצאתי 450ש"ח לנעלי רדבק עור הפוך.
ישנה עוד חנות נעליים ברחוב היוצרים כפ"ס "נעלי ניצן" מוכר רדבק ובלנסטון במחיר 480 ש"ח
עוד אחד מתחיל...
צא מהכיס של היבואן، אם לא טוב לך אז אל תקנה והוא יבין את הרמז. כמובן שקח בחשבון עלויות יבוא ומיסוי ושכר עבודה לפני שאתה משווה לדשא של השכן.
לא "עוד אחד" - "האחד" !
לא נכנס לכיס של אף אחד חוץ משל עצמי. כבר מזמן לא טוב לי ולא קונה. גולדמן עדיין לא הבין את הרמז וגם לא צפוי להבין בקרוב. מאז שמגפי העבודה האלו נהיו אופנתיים בגוש דן - אין סיכוי שהמחיר ירד, ככה זה, התל אביבים האלו ממשיכים להרוס כל חלקה טובה.
דרך אגב - אני מבין דבר או שניים ביבוא ולקחתי את כל המרכיבים בחשבון. עדיין יצא לי "חזירות".
לא כועס עליך או משהו אבל באמת שהרווחיות שלו מעניינת את ה@$@. מצאת דרך יותר טובה להביא את זה, טוב לך עם זה וטוב לך עם השירות מסביב, דיינו. אתה רוצה לעשות משהו לטובת האחרים, תפרסם את הדרך שמצאת כדי שגם אחרים יהנו ואולי אז זה ישפיע על היבואן וכן הלאה וכן הלאה.
כולם רוצים להרוויח בסופו של דבר, במקום להסתכל להם בארנק, צריך להסתכל בארנק שלנו.
שיטה נוספת אגב היא שיטת הקבוצתיות. לא מעט אנשים עושים זאת וזה מצליח להוריד מחירים, להשפיע על יבואנים (לא מדבר על הספציפי) ואולי לשם השוק צריך לשאוף.
+1 !!!
נועל אותן תיכף שנתיים יום יום, כולל בעבודה פיסית רבה. נכון לעכשיו, אין סימן לשחיקה.
בעבר, הלכתי עם בלנסטון ורדבק, (2 זוגות מכל סוג) - אכזבה זו לא מילה בשביל מה שעברתי איתן.
יותר משנתיים בלי שהסוליה תיפתח / תישחק (בבלנסטון) או שהעור יסדק (ברדבק) - לא הצלחתי לסחוב.
והן טופלו על ידי היטב, הרבה יותר טוב מאלו הנוכחיות...
אני כבר החלטתי, לא קונה אותן יותר, נצמד לנוגה עינת.
המחיר לא פלצני והנעל טובה מאופן משמעותי (אם כי ללא ה"פוזה" המתלווה לנ"ל)...
אני כבר בערך 5 שנים נועל בלנסטון עם כיפת ברזל
כמובן שב5 שנים החלפתי בערך 4 זוגות כי הסולייה נשחקת ומתחילים לחדור מים (חוץ מזה הנעל נראה מעולה גם אחרי שנה וחצי בערך)
אני עובד הרבה במפעלים אז ככה שלפעמים יש שמנים על הרצפה וכל מיני כימיקלים והרבה מים
בנעל הבאה (שזה בקרוב ) אני חושב לעבור לרד בק ממה שראיתי הסוליה נראת יותר ''מלאה'' (שקופה כזאת..)
אז ככה שנראה לי שגם אחרי שחיקה קטנה עדיין לא יחדרו מים(?)
בכל מקרה הבלנסטון חוץ מהשחיקה של הסוליה ממש נוחות
ה"שקיפות" שאתה רואה היא שכבת סיליקון התורמת לאחיזה ושיכוך (לפי מה שהיה כתוב על הקופסא...). הרדבק הקודמות- היו כמו ללכת על קרשים, אלו נוחות משמעותית. בדוק אם יש מקביל לבלנסטון.
בברכה, אסף
יש מבצעים ברשת קרוקס (אותו היבואן של בלנדסטון) למשלמים בפייפאל באתר, שווה לבדוק.
בקבוצת פשפשוק בפייסבוק גם מישהו מוכר סטוק בזול, נכון ללפני כמה ימים.
בזמנו קניתי באליטל בבני ציון, שם אפשר להתמקח איתם על המחיר ( נכון ללפני כמה שנים, שמעתי שהם כבר לא כ״כ זולים)
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש מישהו עם פלטפוס שנועל את הנעליים האלו? חוות דעת?
אני עם פלטפוס גמיש, חמור יחסית. נועל בלנדסטון כבר שנים רבות.
זה, וניו באלאנס. ולא תתפוס אותי עם משהו אחר.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
בלנסטון ניתן לקנות גם במחיר של 350-380 שח לגבי הרדבק אני לא סגור אבל לגבי המחיר של הבלנדסטון זה בדוק
איפה?
כמה חנויות של הספקה טכנית , אחת מהם ליד כרמיאל במג׳דל כרום ״פאהד סנטר״ (: