-
דחוף! דרושה עזרה בהעפה סופית של פייסבוק מחיי
כידוע אין משהו שאני מתעב יותר מאשר את הפייסבוק. אפילו לא המשטרע ומשרד התחבורע.
"אין לי פייסבוק, יש לי חיים" הוא המוטו שלי והחתימה הנוכחית שלי כאן. עד היום חשבתי ככה.
אין לי פייסבוק? מסתבר שלא בדיוק. פעם, לפני שנים, עשיתי טעות ופתחתי דף בפייסבוק. כמובן שמיד החלה מתקפת האשפה הגדולה על תיבת הדוא"ל שלי, שסתמה אותה מדי יום ביומו בשטויות, בתמונות מטופשות ובלהג פייסבוקי עילג שאופייני לאנשים חסרי חיים ומשועממים מהסוג הנפוץ, המיותר והמעצבן, כאלה שהפייסבוק הוא מהות חייהם.
חבר מכאן עזר לי לפני כשלוש שנים להיפטר מה"עדכונים" הללו, ואכן המתקפה חדלה. אבל הדף ששמי מתנוסס עליו נותר אי שם במזבלת הפייסבוק, ולמרות שאני לא נכנס לשם בכלל כבר שנים ולא יודע את הסיסמה בכלל, העסק ממשיך לעבוד ולהכות בי במרץ.
אמנם כשאני פותח את תיבת הדוא"ל במחשב היא לכאורה נקייה מאשפת הפייסבוק, אבל בטלפון, למרות שאין לי אייקון של פייסבוק על המסך, אני מקבל כל הזמן עדכונים על מעללי החתול המטופש של זה, הכלב של אחר, הנוד שהפריח מוישה, או התמונה האמנותית שצילם יעקב בטיול ג'יפים אי שם בדרום. לדוגמה - רק מהבוקר יש 35 "עדכונים" מהסוג הזה והיד עוד נטויה. ככה זה כל יום, כל היום.
זה מעצבן אותי, אני לא רוצה את זה, אני שונא את זה. זה מטרד. ואני מודה שאני מאותגר טכנולוגית מכדי לטפל בזה.
בקיצור - דרושה עזרה בדחיפות - איך למחוק את פייסבוק מחיי לתמיד. לאלתר. לא רוצה שום קשר, שום עדכון, שום כלום. לא במחשב ולא בטלפון. אני לא שם ולא רוצה להיות שם, לא רוצה ששמי יתנוסס שם ולא רוצה שהמטומטמים שמתגוררים שם יוסיפו את שמי לקבוצות שלהם וישלחו לי את הזבאלה שלהם. צאו לי מהחיים!!!!
אנא, רק מי שיודע ויכול לעזור. בלי להסיט את הדיון לכמה אני טועה ומפסיד כי פייסבוק זה טוב, לאפל נגד אנדרואיד, ללנדרובר נגד טויוטה נגד ג'יפ נגד סוזוקי וכו'.
-
תגובה: דחוף! דרושה עזרה בהעפה סופית של פייסבוק מחיי
תאקטב את החשבון, תסמן email opt out ותסגור אותו שוב.
Sent from my Ass
-
1. איך עושים את זה?
2. מה עוד לא יגיע אלי חוץ מפייסבוק?
-
תיכנס לפייסבוק, תסמן ותסגור את החשבון.
לא אמור להגיע אליך כלום מהפייסבוק אחרי.
Sent from my Ass
-
דחוף! דרושה עזרה בהעפה סופית של פייסבוק מחיי
עזוב, זה גדול על היכולת הטכנולוגית ומצב העצבים שלך.
תפיל את זה על חבר קרוב שנמצא לידך ויבצע את סגירת הפיסבוק.
במקביל תבקש מברנרד שיסביר לך איך לבטל את עידכוני ה״דחיפה״ האלו באנדרואיד.
כנראה גוגל שאוספים עליך כל פיסת מידע קישרו בין הטלפון שלך לפיסבוק שלך ו/או לגוגל פלוס שבטח גם אותו יש לך בלי ששמת לב...
אם היה לך המכשיר הנכון הייתי עוזר לך בעצמי
-
היות ומעולם לא נירשמתי לזבל הזה - אולי תשלח להם תמונת מצבה עם שימך עליה - והתאריך של היום.
אולי זה יעבוד ובינתיים תהנה מעיצוב פונקציונלי.....
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4214938,00.html
- - - Updated - - -
https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
-
-
גם אני נפלתי בפח ופתחתי חשבון לפני שנה וחצי-שנתיים, אבל מהר מאוד סגרתי אותו(בעזרת חבר), לא זוכר בדיוק איך אבל זה אפשרי, רק מה הסגירה היא לא מיידית, יש לך איזה חודש "להיתחרט" ואז אם ניכנסת לחשבון אז תהליך הסגירה מתבטל.
-
מה אכתוב לך דרור?
גם אני לא אהבתי ולא היה לי פרצוף ספר
אך בלחץ העסק פתחתי כרטיס בפרצוף הן עסקי והן אישי
לחנות הגיעו הרבה לקוחות חדשים עקב הפרסום בפרצוףספר ועל כך אין לי להלין,
להיפך
-
הבעיה היא שכדי למחוק צריך להיכנס לפח הזבל הזה (ברררר... בעעעעע....) ובשביל זה צריך סיסמה. אין לי ולא זוכר אותה בכלל.
-
קודם כל תמחק את אפליקציית פייסבוק מהטלפון. תחזיק על הסמלון שלה ותגרור למעלה לפחות האשפה.
-
אפליקצית פייסבוק לא קיימת אצלי. לפחות אין סמלון בכלל.
-
אתה בטוח? תבדוק ברשימת האפליקציות שלך.
-
בטוח. בדקתי.
או שאני מפספס משהו?
-
יש את המסך בית והמסכים הנלווים (שבהם אתה שם קישורים לאפליקציות שאתה רוצה) ויש גם את רשימת האפליקציות המלאה המותקנת על המכשיר. בנוסף, צריך לראות בהגדרות שאין סינכרון מול פייסבוק.
-
בדקתי גם ברשימת האפליקציות המלאה. ברור שאין שם פייסבוק וגם לא יהיה.
איפה בודקים ו/או מבטלים סינכרון מול פייסבוק?
-
תבקש ממישהו שיש לו פייסבוק שידווח על הדף שלך כמעודד שנאה או גזעני והם כבר יסגרו אותו בעצמם. לא?
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
הבעיה היא שכדי למחוק צריך להיכנס לפח הזבל הזה (ברררר... בעעעעע....) ובשביל זה צריך סיסמה. אין לי ולא זוכר אותה בכלל.
פשוט תיצור סיסמה חדשה:
https://www.youtube.com/watch?v=p2G3Dtroo0I
-
אם תיצור קשר הערב, אחרי 21:30, אשמח לנסות לסייע.
0549416181
-
כמו בכל דבר, גם פה דרור צריך מעכר ;)
-
באנדרואיד צריך להיכנס ליישום "נהל והסר יישומים" ואז ללחוץ על היישום פייסבוק "הסר".
-
כמה דברים:
1. לא תמיד נחוצה אפליקציית פייסבוק, יש גם אופציה לקבל עדכונים ב-SMS. אם זה המצב, אתה אמור לקבל הודעה עם לינק על כל עדכון כזה. ניתן לנתק את העדכונים האלה מתוך החשבון ברגע שתצליח להיכנס אליו.
1א. אם זה לא המצב, ואתה מקבל עדכונים עם סמלון F כחול בשורה העליונה של המסך - כנראה שבכ"ז האפליקציה מותקנת אצלך. לחץ על ההתראה והיא כבר אמורה להוביל אותך לתוך האפליקציה, משם תוכל לעשות בד"כ את כל השינויים הנדרשים. הרי אם האפליקציה מותקנת ומעדכנת - סימן שעל מכשיר הטלפון אתה כבר logged in.
2. שחזור סיסמה הוא לא פעולה מסובכת והמנגנון היעודי קיים כיום בכל שירות אונליין. נסה פשוט להיכנס לאתר של פייסבוק עם האימייל שנרשמת איתו ואז חפש כפתור בסגנון "שכחתי סיסמה". משם זה כבר אמור להיות פשוט.
3. "אין לך פייסבוק - יש לך חיים"... אתה רומז שלי אין חיים? ושכל אותם מיליוני משתמשים עסוקים רק בלצלם סלפי'ז על האסלה כל היום? או שאולי יש דברים בגו' ופייסבוק הוא לא פלטפורמה כ"כ גרועה אם יודעים להשתמש בה נכון? אני מבין את הגישה הבדלנית הזאת אצל זקנים שלא מסוגלים לעמוד בקצב הטכנולוגיה, אבל אצל אדם אינטליגנטי כמוך זה נשמע לא לעניין.
אני למשל נמצא בפייסבוק מ-2008, יש לי קצת מעל מאה "חברים" (זה נחשב מעט) וכל אלו הם באמת ידידים טובים ולא סתם עוברי אורח שפגשתי בדרך. יש שם קולגות לשעבר מישראל ומחו"ל, חברים מביה"ס וכמה קרובי משפחה רחוקים. פעמיים בשנה אני מנקה מהרשימה חברים שאינם פעילים או כאלה שהגיעו לשם במקרה, כאשר עם חלקם אני מעביר את מערכת היחסים ללינקד-אין או לוואטסאפ, תלוי מה יותר נח להם.
עכשיו תסביר לי, מר "יש לי חיים" - איך אתה מציע לעדכן 130 איש בעשר מדינות שונות על המעבר שלי לאנגליה, על העבודה החדשה או על מכירת הרכב ללא פייסבוק או כלי אחר בסגנון? לשבת על הטלפון ולחייג לכולם אחד אחד? לשלוח גלויה? אימייל? זה נראה לך כמו שיטות שמתאימות לעשור השני של המאה ה-21? ואני כבר לא מדבר על שיתוף מאמרים מעניינים שקראתי, חדשות מהתעשייה וכו'.
כל דבר יכול להיות גרוע אם עושים אותו בצורה גרועה וללא מידתיות. פטיש הוא כלי מסוכן אם לא יודעים להשתמש בו. רוכבי אופנועים סובלים במדינות רבות מתדמית של פורעי חוק ופרחחים, גם אם הם רוכבים בזהירות ועם מיגון מלא... מי כמונו יודע את ההבדלים בין תדמית ותפיסה למציאות. אז אולי פייסבוק היא לא פלטפורמה שמתאימה לך וזה בסדר גמור, אבל נכון להיום, לצאת בהצהרות מיליטנטיות כאלה ולעשות "דווקא" ממש לא מוסיף לך כבוד ולא עושה אותך גיבור רומנטי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Derish
כמה דברים:
3. "אין לך פייסבוק - יש לך חיים"... אתה רומז שלי אין חיים? ושכל אותם מיליוני משתמשים עסוקים רק בלצלם סלפי'ז על האסלה כל היום? או שאולי יש דברים בגו' ופייסבוק הוא לא פלטפורמה כ"כ גרועה אם יודעים להשתמש בה נכון? אני מבין את הגישה הבדלנית הזאת אצל זקנים שלא מסוגלים לעמוד בקצב הטכנולוגיה, אבל אצל אדם אינטליגנטי כמוך זה נשמע לא לעניין.
אני למשל נמצא בפייסבוק מ-2008, יש לי קצת מעל מאה "חברים" (זה נחשב מעט) וכל אלו הם באמת ידידים טובים ולא סתם עוברי אורח שפגשתי בדרך. יש שם קולגות לשעבר מישראל ומחו"ל, חברים מביה"ס וכמה קרובי משפחה רחוקים. פעמיים בשנה אני מנקה מהרשימה חברים שאינם פעילים או כאלה שהגיעו לשם במקרה, כאשר עם חלקם אני מעביר את מערכת היחסים ללינקד-אין או לוואטסאפ, תלוי מה יותר נח להם.
עכשיו תסביר לי, מר "יש לי חיים" - איך אתה מציע לעדכן 130 איש בעשר מדינות שונות על המעבר שלי לאנגליה, על העבודה החדשה או על מכירת הרכב ללא פייסבוק או כלי אחר בסגנון? לשבת על הטלפון ולחייג לכולם אחד אחד? לשלוח גלויה? אימייל? זה נראה לך כמו שיטות שמתאימות לעשור השני של המאה ה-21? ואני כבר לא מדבר על שיתוף מאמרים מעניינים שקראתי, חדשות מהתעשייה וכו'.
כל דבר יכול להיות גרוע אם עושים אותו בצורה גרועה וללא מידתיות. פטיש הוא כלי מסוכן אם לא יודעים להשתמש בו. רוכבי אופנועים סובלים במדינות רבות מתדמית של פורעי חוק ופרחחים, גם אם הם רוכבים בזהירות ועם מיגון מלא... מי כמונו יודע את ההבדלים בין תדמית ותפיסה למציאות. אז אולי פייסבוק היא לא פלטפורמה שמתאימה לך וזה בסדר גמור, אבל נכון להיום, לצאת בהצהרות מיליטנטיות כאלה ולעשות "דווקא" ממש לא מוסיף לך כבוד ולא עושה אותך גיבור רומנטי.
כמה צפוי.
האמת היא שהפורום גילה בגרות ראויה לציון.
הייתי משוכנע שהנעלב התורן יגיע תוך חמש דקות ולא אחרי 3 - 4 שעות.
אני אמרתי שאין לך חיים?... אני אמרתי שפייסבוק הוא פלטפורמה גרועה?... אני אמרתי שבעיני הוא משול לפח אשפה.
וכן, עשרות מיליונים עסוקים בלצלם סלפיז, לשתף ולהתמוגג מזה כמו ילדים מפגרים (בעיני. זכותי לחשוב ככה). מי שזה מתאים לו - שייהנה.
מי אתה תאשר לי אם להיות בדלן או לא?
אם מהות חייך לשבת בפייסבוק, להתלהב מתמונה של חתול מפליץ ב-"חחח גדול אחי אתה תותח", שיבושם לך. תהנה.
מה אכפת לי מי אתה, מה אתה עושה בחיים ובפייסבוק, את מי אתה משתף ובמה.
הטענה שלי היא לא אליך אלא לצורה שבה פייסבוק מתוכנן ועובד - כי אותי זה ממש לא מעניין אם עברת לאנגליה, מכרת את האוטו או עשית ניתוח לשינוי מין. והפייסבוק הזה לא שואל אותי אם אני מעוניין לקבל את העדכונים על מעלליך. הוא דוחף לי אותם בכוח!
אני לא עושה דווקא, לא ביקשתי להעיף את פייסבוק מחייך אלא מחיי בלבד. כמ ושאמרתי - יש לי חיים - והם שלי בלבד. רק אני אחליט איך להתאים את אורח חיי למאה ה-21. בטח לא אשאל לדעתך. לכן תיארתי את הבעיה וביקשתי במפורש - מי שיכול לעזור לי להתנתק סופית מפח האשפה, יבורך. ויש כאן הרבה אנשים טובים שמתמצאים בזה יותר ממני (כנראה שכולם כאן מתמצאים בזה יותר ממני וזה בסדר גמור מבחינתי. יש דברים אחרים בחיים שאני אולי מתמצא בהם יותר מכולם ואנשים כאן שואלים/מבקשים את עזרתי כל הזמן - ומקבלים אותה בשמחה) אבל, וזה אבל גדול - אני לא מתכוון להפוך את השרשור להתנצחות למה פייסבוק זה טוב או רע או כל דבר אחר בסגנון. אז אל תנסה לגרור אותי בכוח להתנצחות המיותרת הזו.
בפעם הבאה קרא שוב ושוב לפני שאתה מגיב בצורה שהגבת.
שא ברכה.
-
רק אני שמתי לב פה לסדקים בשיריון, העשוי מעור חיה מסכנה, שעוטה דרור?
בו תסביר לי את "פעם, לפני שנים, עשיתי טעות ופתחתי דף בפייסבוק" ולמה הסתרת את זה מאיתנו עד עכשיו?
אני, למשל, בלי הלוגו שלך ב"חתימה", מעולם לא עשיתי את הטעות ולא פתחתי חשבון בשקץ הזה ועדיין, כך מסתבר, יש חשבון על שמי (כנראה שאחד משונאי הרבים, מתישהו תפס יצירתיות דיאבולית..) ומשום מה אני מקבל עידכונים מכל "חברי"...
פשוט הגדרתי את הודעות הפייסבוק כ"ספאם" וכמעט שלא מטרידים אותי מאז - מלבד הצעות לחברויות, מידי פעם..
בקיצור דרור.
תפסיק להיות פולני (ולהיעלב כשמטיפים לך, לטובתך, להצטרף למאה העשרים ואחת) או שיותר נכון, תן לפולניות שבתוכך "דרור" ותסבול בשקט - יש טעויות שמשלמים עליהם כל החיים...
אין מה לעשות..:rolleyes:
-
ציטוט:
יש טעויות שמשלמים עליהם כל החיים...
אין מה לעשות..:rolleyes:
את הלקח הזה הוא כבר למד... אבל מי שנדפק פעם אחת וגו'...
בכל מקרה, כל עניין הפייסבוק הזה... זה לא יתפוס. אתם תראו.
ובינתיים, באמת, בלי להכיר את הדבר הזה -מה הבעיה להתחבר, לעשות שכחתי ססמא, להתחבר שוב, ולסגור את החשבון?
לא נראה לי מורכב מדי, אפילו בשבילך, דרור.
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אם מהות חייך לשבת בפייסבוק, להתלהב מתמונה של חתול מפליץ ב-"חחח גדול אחי אתה תותח", שיבושם לך. תהנה.
הפייסבוק הזה לא שואל אותי אם אני מעוניין לקבל את העדכונים על מעלליך. הוא דוחף לי אותם בכוח!
יש לי חיים - והם שלי בלבד.
מתנצל אם גרמתי לך לאי-נחת. זה מרגיז כשמעבירים ביקורת על סגנון החיים שלך, נכון?
המשפטים המצוטטים לעיל מראים עד כמה אנחנו מדברים בשפות שונות. כנראה שבאיזשהי נקודה בהיסטוריה הזמינו אותך לפייסבוק אבל שכחו לתת לך את ה-manual, אחרת היית יודע שאת כל המטרדים הנ"ל אפשר לנטרל בלחיצה קלה, כמו שאני ורבים אחרים עשינו לפני שנים. אני מסכים עם כל מה שכתבת ולא חולק על הבחירה שלך שלא להיכנס לתחום הזה, פשוט חושב שאתה מאבד יותר ממה שאתה מרוויח. אתה יודע - פורום, דעות שונות, נקודות למחשבה... איך הסקת מזה שאני גורר אותך לאנשהו לא ברור לי, אבל זו לא הייתה הכוונה.
תאר לעצמך שמישהו היה כותב "אין לי ג'יפ - אני אדם שפוי", איך זה היה גורם לך להרגיש? וכמה אנשים אתה מכיר שיש להם ג'יפ אבל אין להם מושג איך להשתמש בו? כמו שאמרתי, נקודות למחשבה. בלי התנצחות ובלי חתולים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
...
בכל מקרה, כל עניין הפייסבוק הזה... זה לא יתפוס. אתם תראו.
...
אסף.
גדול!!!
זה גם מה שאני אומר "בסוף זה לא יילך" רק כולם ... לא יודע מה יש להם... לא מחכים לסוף.
בסוף יראו שאנחנו צודקים... סתם אופנה חולפת... כבר נגמר:)
-
חס וחלילה, אתה לא גורם לי אי נחת או חוסר נוחות בכלל.
זה הפייסבוק שפולש לי לחיים, מציק לי ומפריע לי.
יש לי מספיק חברים אמיתיים, בשר ודם. עשרות רבות אם לא מאות.
אני ממש לא רוצה ולא צריך את ה"חברים" הוירטואליים משם.
החוג החברתי שלי עשיר לפי כל קנה מידה, איכותי מעבר לכל ויכוח ומספק אותי לחלוטין.
אני גם לא מחפש למצוא שם זיונים. יש לי מזה די הצורך ובאיכות שאני מאחל לכולכם.
החיים שלי הרבה יותר יפים, נעימים, קלים ורגועים בלי הפייסבוק. מצטער, כזה אני. ככה טוב לי.
תקרא לי "בדלן"? אז אני בדלן. תאמין לי, בחיי כבר קראו לי "אשכנזי מניאק", "ערס חולוני", "אינטיליגנט", "אינדיבידואל", "פאשיסט", "גזען" ושאר ברכות מלבבות. תמיד זה עניין לי ת'ביצה השמאלית. "בדלן" זה בדיוק המקרה. אז שיהיה בדלן.
תגיד שמי שאין לו ג'יפ הוא בנאדם שפוי או לחילופין מי שיש לו ג'יפ הוא לא שפוי? אסכים איתך לגמרי. אנשים שמפתחים יחסי אהבת אמת עם ערימת ברזלים חלודים בת עשרים שנה הם לא בדיוק מוברגים עד הסוף. גם אני כזה וגאה בזה לגמרי. בעיני זה עדיף אלפי מונים על פני כל תחביב אחר.
ואם הכל היה כל כך קל כפי שאתם מתארים, השרשור הזה לא היה נפתח בכלל.
שום דבר שם לא קל כמו שנדמה. זה הגיע למצב שאני ממש חושש לשחזר סיסמה ולהכנס לשם, כי חוץ מטונות של אשפה מילולית, מאות ואלפי סלפי'ז וסרטונים של חתולים מפליצים ותינוקות שהופכים קערות של דייסה שכולם זורמים אלי משם ישר לסלולרי, אולי זה יעיר את המתים ושוב יתחיל המבול הזה גם בתיבת הדוא"ל?...
בקיצור - אני יותר מאשמח אם למישהו יהיה קצת זמן להיפגש, לשחק בטלפון או במחשב הנייד שלי ולהסיר את הקללה מחיי. קפה/בירה ותשובות לכל שאלה שעניינה ג'יפים, מכוניות או סתם איזה אוטו לקנות - עלי.
-
ברור שזה מתי שהוא יגמר. אני יודע את זה, אתם יודעים את זה וגם צוקרברג יודע את זה. השאלה היא כמה כסף יכנס לו לחשבון בנק עד שזה יקרה.
כל האפליקציות האלה והאתרים האלה (כולל ג'יפולוג) חיים לזמן קצוב. מתישהו תהיה אופנה/שיטה/אפליקציה אחרת.