נכתב במקור על ידי
Tzvika-Pick
חמשת הסנט שלי, בתור אחד שקנה ג'ימיני אוטומטי לא מזמן -
הגיר האוטומטי קצת מבאס, זה נכון. מרגישים ממש שהוא "אוכל" כוח מהמנוע שגם ככה חסר ממנו. אבל הידני נדיר מאוד ולכן יקר מאוד. מצחיק שכחדש הידני זול ב-20 אלף ש"ח מהאוטומט אבל כמשומש המצב ממש מתהפך.
בכל מקרה, אני קניתי את הג'ימיני האוטומטי שלי מתחת למחיר המחירון ותתפלאו לשמוע - הוא אפילו די תקין. ברור לי שהגיר האוטומטי אצלי הוא סיכון, שנגיע לגשר נעבור אותו. בינתיים יש קולר גיר שהתקין אחד מהבעלים הקודמים וכשילך הגיר - נתמודד. תמיד אפשר להתאים גיר מג'ימיני חדש יותר, להסב לידני או סתם להתקין גיר אחר מפירוק. בערך אחת לחודש מתפרסמות תמונות של עוד ג'ימיני שירד מהכביש בגלל תאונה, חלפים כנראה לא יחסרו בקרוב.
הדגם החדש אכן צפוי להגיע לאולמות תצוגה בקרוב, רכבים ראשונים כבר עלו לכביש לתקינה. אבל עם מחיר של 120 אלף ש"ח לדגם האוטומטי קשה לי להאמין שהוא יהיה הצלחה גדולה. בשנת 1999 או 2002 לא היו הרבה ג'יפים קטנים עם הגה כוח וכריות אוויר, אז הג'ימיני היה אלטרנטיבה מגניבה לכל בחור צעיר עם קצת כסף בכיס. היום, ב-2015, ב-120 אלף ש"ח אתה קונה מיצובישי אאוטלנדר. או סוזוקי קרוסאובר אוטומטי. או ניסאן ג'וק. או דאצ'יה דאסטר דיזל ידני ברמת אבזור גבוהה (יחסית לדאצ'יה, כן?). יש אלטרנטיבות, ורובן מספיק ג'יפ בשביל 99 אחוז מהאנשים שקונים ג'ימיני חדש.