קובץ מצורף 97019 מצאתי בהזדמנות בארצות הברית יד ראשונה .צבע מקורי. שנת 84 קניתי וכרגע בדרך לארץ הקודש
מה דעתכם :cool:
Printable View
קובץ מצורף 97019 מצאתי בהזדמנות בארצות הברית יד ראשונה .צבע מקורי. שנת 84 קניתי וכרגע בדרך לארץ הקודש
מה דעתכם :cool:
החיים דבש...
קובץ מצורף 97022קובץ מצורף 97021 בנמל במיאמי לפני הכניסה לקונטנר
מזל טוב
מה העלויות להביא רכב לארץ ,יש לי הזדמנות להביא רכב אספנות .
בודק כדאיות .
DANI 1
קניית הרכב
שילוח
עמיל מכס
מיסים
רישום רכב חדש פלוס טסט
ועוד כל מיני עמלות מסביב בסוף יוצא שהרכב זה הדבר הזול בכל הסיפור:mad:
.תתחדש, אתה תהנה מהקורבט בטוח יש לי 73 כזו.
טל
מכול השנים הייתה חייב ליפול על 84.....(יש סיבה טובה שהיה בהזדמנות)
למה לא עשיתה שעורי בית קודם?
אז הנה למה
84 הייתה שנת מעבר והיחידה שהגיעה עם הזרקת דלק CROSS FIRE
וזה בעיה, לקחו 2 יחידות של TBI מ4 צילינדר והכליאו אותם עם סעפת קטנה מדי למנוע, התכנון לא היה מוצלח בלשון המעטה וכמו כן אין הרבה אנשים שיודעים ומכירים את המערכת הזאת.
למרות זאת, יש פתרונות יצירתיים להפטר מהמערכת הזאת., הכי זול וקל בישראל- לעבור לTBI סטנדרטי.
יגיע האוטו ונראה .ואם צריך לשנות נשנה... הרי זה סיפור חיינו
מדהים איך זה עובד 30 שנה.?.. הרכב נוסע מצויין !
נסעת עליו?
או שככה היה כתוב במודעה?
בכול מקרה חכה שתקבל, תגייר ואז דווח.
אם תוכל ללמד משהו על עלויות גם אשמח.
Sent from my XJ
למזלי בן משפחה היה שם לבדוק את הרכב. נסע איתו ובדק במוסך בנוסף קיבל היסטורית טיפולים במוסך שבו טופל הרכב. הוא יד ראשונה
והכי חשוב.... אני מטבעי אופטימי:)
תתחדש ותהנה רכב מגניב
נישרוף את הגשר כשנגיע אליו.
מה זה האבקה הלבנה לפני האוטו במגרש חניה [emoji23]
קובץ מצורף 98306סוף סוף האוניה בנמל ומחר נצטרך לשבור תכנית . נקווה שהרכב יגיע כפי שנכנס לקונטנר
בהצלחה!
קובץ מצורף 98474סוף סוף הגיע האוטו בשעה טובה.אחרי כל הבירוקרטיה בנמל פשוט נכנסתי לרכב הנעתי בעזרת בוסטר ונסעתי הביתה .כמובן אחרי תדלוק של 400 שח אבל למי אכפת. אין על וי 8. בהתחלה אכן חששתי קצת. אחרי הכל רכב בן 30 אבל אחרי גדרה לכיוון מודיעין ראיתי שהכל תקין. חום לחץ שמן וכדומה וכמו כן כל השעונים עובדים. אז נתתי בגז ואת השאר אני משאיר לדמיון.:cool:ככה בערך ירדתי בבית סליחה במוסך
קובץ מצורף 98475כמובן שהאוטו קיבל שטיפה ובחינה ראשונית.בסך הכל סביר לחלוטין.בסיס נהדר לשיגעונות שלי
- - - Updated - - -
קובץ מצורף 98476הרכב קיבל חדר במוסך ובשבוע הבא עלינו לטובה נגייר אותו
כמה עלה התענוג?
איזה מסמכים היית צריך לספק?
קובץ מצורף 98478לגבי מסמכים כבר כתבתי בהתחלה ובקשר למחיר זה תלוי במצב הרכב ראיתי באיביי מבחר רכבים בין 3000 דולר ועד30000 דולר ועל זה תוסיף בערך120 אחוז מיסים הובלה ביטוח עמילות מכס ועוד כל מיני שטויות שאתה מרגיש ששודדים אותך
מה העלויות? של ההובלה, עמיל מכס וכל זה.
אוקי תודה.
איזה יופי!!!
תתחדש!
מהרעיון לחזור?
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
"קצת יקר"??
זה אדם חולה נפש