הודעה חשובה למטיילים בערבה בחוה"מ
לאחרונה ישנה התעוררות לא שגרתית בגבול, מסתננים רבים חוצים את הגבול באזור אילת ומעט צפונה.
לא מדובר במחפשי מקלט, כל הסימנים מעידים על חצית גבול מאורגנת ומתואמת.
מערכת הביטחון מתקשה להתמודד עם התופעה ובאוויר ישנה הרגשה שמדובר בהכנת תשתית למגה-פיגוע באילת בחג הקרוב.
למי ששם לב, החשש נרמז בעדינות בחדשות לאחרונה.
פיקחו עינים ואוזניים.
תגובה: הודעה חשובה למטיילים בערבה בחוה"מ
אני לא מבסס את דבריי על ציטוטים מאתרי החדשות (כדוגמת זו המצורפת בקישור למטה) אבל חשבתי לנכון להביא דוגמא זו.
זה צף לאחרונה בתדירות גבוהה, וכן, יש התרעות שאינן מגיעות לכלל הציבור מסיבות מובנות.
אין כוונה לזרוע פחד בקרב המטיילים, פקיחת עינים לא הזיקה לאיש.
http://news.walla.co.il/item/2841689?m=1
זה לא חדש.
מאז סגירת גבול מצרים בגדר רצינית וירידה רצינית בהיקף הההסתננות וההברחות דרכו עד כדי כמעט הפסקה מוחלטת, המבריחים עברו לעבוד בגבול ירדן.
הכי טוב ״גורמים עלומים בפיקוד דרום״.
סלח לי אבל זה נשמע ומנוסח כמו ניסוחים של ״אתר דבקה״
תשאל את הפקחים. תשמע מהם סיפורים מאוד מעניינים.
הודעה חשובה למטיילים בערבה בחוה"מ
תעשה חיפוש בגוגל.
הגבול הירדני מעולם לא היה שקט באמת.
הברחות סמים תמיד היו.
גם המשטרה כבר אמרה שהביקוש לסמים עבר לירדן.
לא קונה את אווירת הקונספירציה של יודעי דבר שמסתירים מהציבור.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kobiarava
ועם כל הביטחון שיש לי במה שכתבתי, אני מקווה שלא אצטרך לאכול את הכובע בעוד כמה ימים...
חג שמח ובטוח-קובי
ניסחתי תגובה זהה לשלך הבוקר, ואחרי המשפט הזה בדיוק, מחקתי אותה לפני השליחה, מתוך החשש שמה יהיה אם...
אם הגדר חכמה ובכל זאת עברו בחודש אחד 7 מסתננים והגיעו עד כביש הערבה ונעלמו אז או שהגדר לא מספיק חכמה או שהצבא לא...
מצד שני, איפה כן בטוח בארץ?
אני מקסימום מגביר עירנות אבל לא משנה תוכניות בגלל סיכונים בטחוניים
אולי גם תפרט באיזה שעה עובר הסיור, מיקום הקשתות, אות קריאה בקשר וכו'?
נכון שלא ממש בעיה למי שרוצה מהצד השני לברר פרטים שונים וגם אני יכול לספר סיפורים מסמרי שיער, גם מנסיון אישי בגיזרה ההיא על חדירות, אבל טיפל'ה ביטחון שדה, למה להוסיף מקורות גלויים לאנשי האיסוף מהצד השני?!
תודה, אזהרה חשובה שמקבלת חיזוק מחקלאים באיזור.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tamir128
אולי גם תפרט באיזה שעה עובר הסיור, מיקום הקשתות, אות קריאה בקשר וכו'?
נכון שלא ממש בעיה למי שרוצה מהצד השני לברר פרטים שונים וגם אני יכול לספר סיפורים מסמרי שיער, גם מנסיון אישי בגיזרה ההיא על חדירות, אבל טיפל'ה ביטחון שדה, למה להוסיף מקורות גלויים לאנשי האיסוף מהצד השני?!
איזו הגזמה. את הגדר כולם רואים, ומי שרוצה לדעת איפה הסיור, יודע טוב יותר מהנהג ברכב.
הנה עוד "מקורות גלויים לאנשי איסוף":
המדים של צה"ל ירוקים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
OFF-RoaD
איזו הגזמה. את הגדר כולם רואים, ומי שרוצה לדעת איפה הסיור, יודע טוב יותר מהנהג ברכב.
הנה עוד "מקורות גלויים לאנשי איסוף":
המדים של צה"ל ירוקים.
אולי הגזמה, אבל אם מתחילים ככה, הדחף הראשוני שלי לפחות היה להתחיל לשחרר סיפורים מהגיזרה, ואיפה בדיוק הגבול (של הסיפורים), לך תדע.
אחד מספר משהו מבולמ"ס, השני מוסיף קצת יותר פרטים וכו' וכו' ובסוף אתה מקבל סיפור שלא מוגזם בכלל לצנזר אותו.
סמוך על האנשים פה, במיוחד על אלה שכבר נכוו בדרך כואבת מאודדדד, שיפרידו וידעו מה לומר ומה לא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kobiarava
כל מי שאי פעם עבר בסביבה ראה איזה סוג גדר מגוכח יש לנו בתור גדר ביטחון, מי שלא מכיר לא מאמין כמה בגדר עלובה ויש כאלה שעברו אותה לצד ירדן בטעות, כשטיילו וחשבו שזו גדר חקלאית ישנה או סימון חלקות כלשהו.
זה בדיוק המידע הסודי ביותר! :mad:
למה לגלות?!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
תעשה חיפוש בגוגל.
הגבול הירדני מעולם לא היה שקט באמת.
הברחות סמים תמיד היו.
גם המשטרה כבר אמרה שהביקוש לסמים עבר לירדן.
לא קונה את אווירת הקונספירציה של יודעי דבר שמסתירים מהציבור.
דורון
זה לא קונספירציה. בשנים האחרונות המדיניות של הרשויות היא לא ליידע את הציבור על הרבה אירועים בטחוניים .
ומשום מה בעיתונים הגדולים ברדיו ובטלויזיה הם לא מתפרסמים או שבמידה וכן , אז ההודעה עוברת מיתון ריכוך וקיצוץ
ואם תקרא באתרים שחלקם נקראים הזויים כאן
כמו : דבקה , 0404 ועוד . אתה תקרא על זה בזמן אמת ואמיתי .
ובעוד מקום שאתה יכול למצוא על אירועים שכאלה זה במקומונים
לדוגמא : פורסם במקומון ולא באף עיתון גדול או טלויזיה או רדיו , וכשפורסם לבסוף בגדולים , זה היה אחרי חודשיים בערך ושונה בעליל.
האמת בזמן אמת מאומת עם אנשי משטרה ומשמר הגבול .
http://www.karmel.co.il/index.php?option=com_content&task=view&i d=32281
מקוצץ ממותן ומשינוי סיפור ואחרי חודש וחצי או יותר מזממן האירוע .http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4600485,00.html
ממש כמו השריפה בכרמל . שוב הפילו את האשמה על שלושה נערים . כדי להרדים את הציבור. ילדים פושטקים שובבים זה לא רציני , דפדפו הלאה
והנה העיתון ידיעות אחרונות רוצה לדווח אמת למרות שהרשויות כיוונו אחרת http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4589962,00.html
תקרא את הסיפור הבא , עוד שריפה בכרמל
האנשים מספרים , מצלמים ומדווחים .
הכבאים פועלים בודקים וטוענים אותם טיעונים כמו האנשים,
המשטרה : שום דבר. שריפה תמימה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4266378,00.html
אני חושב שעשית סלט מדברים שלא קשורים אחד לשני.
חלק נכבד מחיי העברתי בדרום, זה לא שונה ממה שהיה לפני 30 שנה.
השמות משתנים, השיטה משתכללת אבל מזה אלפי שנים הנתיבים האלו פעלו, וכנראה ששום גבול מדיני מלאכותי לא יעצור את זה אף פעם.