קובץ מצורף 99156רכשתי ועכשיו חושב מה לעשות עם זה
Printable View
קובץ מצורף 99156רכשתי ועכשיו חושב מה לעשות עם זה
קובץ מצורף 99157גם זה נמצא בפנים 12.5 kv הכל עובד כמו שעון ועכשיו התלבטות מה עושים עם זה
תתחדש. זה היה כנראה רכב שיקוף נייד למעברי גבול.
אסף.
תעשה עם זה מסעדה ניידת
כמו בארץ הולדתו
יש התעוררות בארץ בנושא המסעדות הניידות שמגיעות לישובים בפרפריה
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
chef
1:53 והלאה
בסיס לקמפר לא נורמלי
חכול להיות שראיתי אותך גורר אותי עם טויוטה 75 בעליה ל 443 לפני כמה ימים???
בכל מקרה, גם את האקזמפלר וגם את הגנרטור אשמח לקנות.
אם רלוונטי נדבר בפרטי..
פתרון לבעיית הדיור והתחבורה, דירה ניידת בלי ארנונה
האמת שבראש כבר יש הרבה סרטים חבל רק שיש רק 7 ימים בשבוע
איזה מנוע?
מנוע 6500 טורבו דיזל
איך אתה מגיע לכל המציאות האלו?
מה המידות הפנימיות שלו ? מזל טוב.
לידיעה - אין וכנראה לא יהיה בזמן הקרוב שום שוק לFOOD-TRUCKS בערים בישראל.
באיזורי "הפריפריה" / מושבים / שטחים ציבוריים יכולים עוד להשיג אישורים פה ושם לנושא אבל בשום עיר אין אישור לזה. הנושא מוגדר "רוכלות" והסמכות לאישורים ניתנת לרשות המקומית ולא בחקיקה לאומית ומכאן שכולם ללא יוצא מן הכלל נמנעים מלאשר זאת, להוציא אירועים מיוחדים כמו חגיגות יום העצמאות וכד' ובמתחמים סגורים.
יש דיון בבג"צ בנושא הזה כבר כמה שנים וכמובן שלבג"צ יש נושאים יותר חשובים לעסוק בהם מאשר זה.
רק בישראל...
כלומר, כל אותם נגררי פלאפל/על-האש/בורקס/בתי קפה ניידים שרואים בצידי כבישים כאלה ואחרים (רובם במקומות קבועים כבר שנים, לפחות חלקם מוכרים אוכל משובח ממש וזוכים להמלצות גורפות כולל בתקשורת) הם למעשה לא חוקיים?
אתה שואל ברצינות ?
כן, אני שואל ברצינות.
כי החוק בישראל יודע לנשוך טוב מאוד - אבל רק את הקטנים והחלשים ואת אלה ששומרים עליו. לא את העבריינים הגדולים.
אם זה לא חוקי, כל מפעילי עגלות האוכל הללו כבר מזמן היו חווים ביקורים של פקחים/שוטרים ושאר קלגסים במדים שחורים/כחולים מטעם המדינה שהיו מפנים אותם, לא כך?...
ובכל זאת הם ממשיכים לעבוד (ואני אגב - לגמרי בעדם).
יש לא מעט שמתחככים בעולם התחתון. יש כאלה שכן סופגים צווי פינוי והריסה (היה אחד מול נתב"ג עד לא מזמן, מול איירפורט סיטי).
וכמו שאמרתי, יש מקומות ספציפיים שהרשות המוניציפאלית מאפשרת עם סייגים מפה ועד כוש.
לצורך ההמחשה - בת"א זה אסור באופן גורף תחת ההגדרה שהצגתי מעלה, "רוכלות".
נכון לשנת 2013-2014, יש היתר לחמישה (5) רכבים לממכר גלידה, בלבד. וכמובן שהמכרז הזה כבר תפוס.
כל השאר, ממתין לבג"ץ.
הבעיה היא, כאמור, שזה לא ברמת מדינה כי המדינה התנערה מלקחת על זה אחריות והורידה את זה לרמת הרשות המקומית, ואולי זה דווקא בסדר כי אז אפשר להגמיש את זה באיזורים מסויימים.
זה לא קשור למשרד התחבורה (שינוי מבנה?), לא משרד הבריאות (תברואה, פיקוח על איכות החומרים? ) ולא שום דבר אחר. פשוט מאד - העיריה רוצה, יש לך אישור, היא לא רוצה - אין לך אישור וכרגע אף עיריה לא רוצה ואני אשמח אם מישהו יבוא ויתקן את זה. בין האישורים האלה ועד שתבנה רכב וכד'.... כנראה שתהיה רכבת לאילת קודם.
* תבנה מזה ניידת שידור לטלביזיה ותשכיר.
* תצבע כמו ברינקס ותשדוד בנקים [emoji1]
כמה שזה רכב מכוער אבל מלא אופי
שאלת תם
נדרש רישיון ג' לזה?
כמה זה שוקל?
אני הייתי עושה ממנו קראוון מפנק..
הK30 לא כזה כבד כמו שהוא נראה, כמעט כולו מאלומניום ושוקל 8000 פאונד, להשואה הראם שלי(3רבעי טון קמינס 4X4) שוקל 7300
ולפני שמישהו ישאל, פאונד זה 0.453592 ק'ג.
לפי מה שאתה אומר זה רישיון ב'..
דבל ג'אנט מאחור....רשיון ג'.