לצערי הרב היום עברתי תאונה לא נעימהעם ההיילקס , גברת נחמדה שלא נתנה זכות קדימה נכנסה בי בצד ושיפדה אותי על עמוד תאורת רחוב , הרכב ניזוק מהמכה בצד שמאל דלתות וקצת בקורת בודי תחתונה. וקיבל פצצה חזיתית מהעמוד תאורה שנכנס ממש בין קורת האורך הימינית ובין הכנף הימינית כלומר חזית ימין. הלך מדחס מזגן, הלך ראדיאטור, מעבה מזגן, גריל קדמי, פנסים, טמבון, כל מוטות ההגה, מכסה מנוע, כנף קדמית, קופסאת פיוזים, מצבר, ועוד שאר ירקות .
לענין : הרכב עומד לפני השבת נשמתו למשרד הרישוי השבתה, אבל עם קצת לחץ פיזי מתון אני יכול לקבל תיקון .
בנוסף נותנים לי אפשרות במידה והרכב יושבת לקנות את השרידים ב10 אחוז ממחירון שזה אומר חמשת אלפים ש"ח.
הרכב שנת 95 נעילה אחורית מקורית , מוסב לטורבו .(הסבה מוצלחת ) צמיגים MTR31.10.5.15 ווזהו מבחינת תוספות ושיפורים.
מתלבט קשות מה לעשות , הלב אומר לתקן את הגמל ולהישאר איתו , ההגיון והצד הפיננסי אומר להשבית ולקחת את מחיר המחירון ולקנות את השרידים .
ברור לי שיהיה קשה למצוא גמל חדש , אבל אם אמצא אז יש לי מצבור של חלקים במחיר משתלם , גם אם לא אמצא גמל חדש אז אני מאמין שאוכל למכור אותו לחלקים ולקבל הרבה יותר ממחיר הקניה של השרידים 5000 ש"ח .
אנא יעצו לי ותנו חוות דעתכם.
ומי ששומע על גמל עד 97 למכירה שיצעק לי את זה לאוזן.
תודה ,שחר