קובץ מצורף 103855
Printable View
חתיכת אינקונל, מתכת חזקה וקלה במיוחד.... נראית פגועה, חלק ממטוס?... מטוס שהתרסק היכן שהוא?
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sho...E8%E5%F1%E9%ED
דרור , קח רשימה של כל המטוסים בארץ, בהצלחה :)
(כמובן שלא כולל מטווחים)
ההנחות שלך דרור לא נכונות.
נשל של דיפנדר?
אני מניח שזה תווית "אריזה" או משהו בסגנון, ושמדובר על שני אלמנטים שזורים או מחוברים.
גליל של כבל, אריזה של צנרת מיוחדת....
אינקונל זה נתך תעופתי האמור לעבוד בטמפרטורות גבוהות מאוד. פריט חדש העשוי מנתך כזה, שווה הרבה מאוד כסף. אמור להיות קשור לחלקי מנוע. להב טורבינה אולי?
תוית של מוצר שעשוי מאינקונל אשר פני השטח שלו הוקשו ע"י סטליט. מה המוצר? אולי כבל??
יש גם שסתומים בהרכב המתכתי הזה.
Chevrolet small-block engine
טוב קצת רמזים... זו כאמור לוחית זיהוי שמוצמדת למשהו. אני יכול להגיד שהמשהו עשוי ברובו מACIER וככל הנראה חלקים ממנו עשויים מאותן מתכות אקזוטיות - אינקונל X750 וסטלייט. אילו חלקים עשויים ממה? מי מחק את ההדפסה המקורית שעל הלוחית? זה פתרון החידה.
ההדפסה המקורית הייתה בערבית? רוסית? זה ציוד שלל שקיבל סיווג מחדש?
אין לי מושג מה הייתה השפה בשדות השחורים שנמחקו. אני משער שאנגלית או צרפתית.
ציפיתי שהחידה תהיה קלה יותר - למרות שחולות הזמן מחקו את הכתוב... :rolleyes:
יופי באמת...
אסף.
משאבה?
באיזה מטווח ח"א בדרום .
משרידי חימוש או כלי טייס.
רענן
אם יורשה לי לצטט בכירים ממני:
"לֹא תֹאכְלוּ עַל הַדָּם לֹא תְנַחֲשׁוּ וְלֹא תְעוֹנֵנוּ"
לכן את רוב חידות הבכיר לא פותרים, ואם לא נשאל איך נלמד? לפי הרמזים אני הולך ללמוד קצת על משאבות מים ותחנות רכבת.
Sent from Um Melabes
חלק של מסוק? צרפתי?
אולי היה מוצמד לאחד הכלים הצרפתיים הקשורים לתחילת חורף 1969...
קופסא שחורה של איזו גרוטאה?
נמרוד, אני חייב לומר שלא האמנתי שזה יהיה כל כך קשה.
אסף.
הנתונים ברשת לוקחים לכיוון צינור/ מגוף?
אם אני מחבר את זה למרחב ולזמן זה אמור להיות באזור מפגש גיפולוג בטח הרחק לאחור לכיוון מבצע סיני או מלחמת העולם הראשונה.
יש קשר לקו הרכבת לניצנה?
נמרוד אמר ״חולות הזמן״, ואני מניח שזה חלק מהרמז, ונמרוד יודע מה ההבדל בין חול ואדמה.. ולא היה מפגש גיפולוג באזור חולי, פחות לפי מה שאני זוכר.
היו סגסוגות כאלו בזמן מלחמת העולם הראשונה/שנייה?
יש שרידי לחימה מהתקופה הזו שפוגשים אזורים חוליים ברמת חובב וכמובן ניצנה.
התכוונתי למפגש הקרב ובא.
נראה שגם אסף נחשף לפריט ואסף כתב לפני זמן מה שהם עשו סיור מקדים באזור
בועז אתה לוקח את הקונספירציות יותר מדי רחוק. אין קשר למפגש ג'יפולוג.
רמז שאמור להיות סופי - המיקום נידח אך אינו סודי ואין לי ספק שרבים מהמנחשים עברו ליד הפריט ואף עצרו לצידו, ואולי אפילו בישלו פינג'אן קפה והניחו את הכוסות עליו - די מתבקש מצורתו. רק שלא שמו לב לפרטים.
בוא נגיד שאם הדבר הזה לא היה קבוע כ"כ חזק לאדמה הוא בשמחה היה פורש כנפיים ומצטרף אל עשרות אלפי חבריו בנדידה הגדולה...
מתקן הקידוח בעגור?
אכן זהו ראש הבאר בקידוח הנטוש בלב חולות עגור. הפחית המבריקה מורכבת על שסתום בצד. מי שמעוניין בהרחבה טכנית יתחיל מהמושג well head בגוגל.
מי יודע לספר את ההיסטוריה של קידוחי הנפט בחולות עגור? אין כמעט כלום ברשת.
קובץ מצורף 104273
קובץ מצורף 104272
קובץ מצורף 104271