ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...%91-26-11-2015
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...%91-26-11-2015
בתקנה מצויין בפירוש ״הגבהות״ ללא התייחסות לדרך בה בוצעה ההגבהה. התביעות מול משרד התחבורה לא בגלל שלא מנעו התקנות (כך לפי דעתי) אלא כי הביטוח התנער מאותם אנשים והפנה אותם למשרד התחבורה והתקנות המעורפלות שלו.
תענוג לקרוא.
כל מילה ומילה פנינה [emoji1]
נראה שסוף סוף התעורר מבוגר אחראי. מועדון המיליון זכה בצדק שמשרד התחבורה יכנס באם אמא שלהם וישים לזה סוף.
אני מסכים עם כל מילה שאלפי רכבי שטח שמשודרגים קלות, כדי לעבור את שבילי הנגב התובעניים, אין מצב שיסתובבו ללא רישוי שנתי, בסוף בית הדין יקרוס מזימון בעלי רכבים שנוסעים ללא רישוי שלא באשמתם.
יתכבד משרד התחבורה להסדיר את העניין, יש לתת חופש כלשהו לבעלי רכבי 4X4 שרוצים לשפר את הרכבים שלהם בצורה בטוחה, סבירה ובמיטב כספם.
אם יש מישהו בעל חזון במשרד התחבורה, הם גם יכולים למצוא דרך שתרצה את כולם וגם אפילו לעשות מזה קצת כסף לטובת המדינה, עדיף לשלם כחוק מאשר למאכר כזה או אחר.
אבל יש דרך כזו.
המבדקה לרכב בטכניון.
זהו הגורם המוסמך שהחוק מדבר עליו.
כמה תעלה הבדיקה הזו ?! והאם תעבור בהצלחה ?
זה כבר סיפור אחר.
אבל זה בדיוק הקטע - הם לא חייבים כלום ואנחנו בבעיה.
כמה יעלה לaverage joe להעביר את הרכב שלו בדיקת טכניון ואישור בעמדה 1? וכמה זמן זה יקח לו? והאם יש הבטחה שיאושר?
גם אם תגיע עם אישור המבדקה של הטכניון כי אתה יכול להגדיל את הצמיגים יאמר לך הבחור במשרד: או אישור יצרן/יבואן או אוטודאטא. ובזה נגמר העניין
התהליך שיש היום שווה לכלום.
התהליך הרצוי הוא שבכל עיר יש סמכות אליה ניתן לגשת, היא תאשר שהרכב בטוח לנסיעה בכביש הציבורי, יש צורך במהנדס רכב, על השירות לעלות כסף לטובת המדינה, ברגע שיש לך אישור אתה ניגש למכון ועובר טסט. זה קיים ועובד בעולם, אין סיבה שלא אצלנו.
אסור שיבואני הרכב יהיו מעורבים בתהליך, או מכוני הרישוי, זה רק פתח לבעיות. יש צורך כאן בהפרדת רשויות אחרת אנחנו יודעים מה יקרה.
הזמין פלוני קפיצים מ- Oldman, יגש עם הקטלוג של Oldman לרשות המוסמכת, יראה לו שהזמין והתקין את המתאים לרכב שלו, יקבל אישור ויסע למכון הרישוי למעבר רישוי שנתי.
אתר הבית כבר לא בבית. חשבתי שבמקום שמועות והסברים בסיסיים של ג'יפאים ושאר לוחמי ה4על4 בקבוצות ווטסאפ...יהיה מי שיקח אחריות ויביע באופן מסודר ובLIVER את שמתרחש, להציג את הבעיה, להציע פתרונות, אולי לרכז מאמץ בעד/נגד ...זה מה חשבתי. לבוא ככה מקץ כ3 שבועות לצייץ עם תמונה...- מעט מידי ולצערי גם מאוחר מידי. אבל אודה לכם גם על זה. בסדר. זה מה יש ועם זה ננצח. סופשבוע נעים.
הסיפור על תקנות , מזכיר לי את ההוא שפתח בית יונות ולא הלך ,החליף מזרונים- לא הלך, החליף מראות/וילונות - לא הלך וכו..... בסוף פנו אליו ואמרו- תחליף את היונות , או, אז התחיל ללכת.
לגופו של עניין היום בטסט בקשו ממני להוריד את "מגן החזירים" , למרות שהוא מורכב כבר 11 שנים
לא חבר במועדון המליון ולא חבר במועדון המאה אלף אבל חייב להגיד שהכתבה הזו מיותרת לגמרי ורק גורמת להשנאה של התחביב שלנו. לא מתאים לאתר שחרט על דיגלו שהוא הבית של הג׳יפאים.
לצערי צריך לתקן כמה דברים בכתבה הגלגל סביב הגיפאים החל להסתובב משנה שעברה לאחר שקומץ של אנשים לקח שליטה והעלה סרטונים וקבוצות אם שמות מפוצצים והראה שהחוק במדינה לא נוגע לו והוא יכול לעשות הכל וגם להתגאות בזה ולהשויץ להדליק את כל הגורמים שמורות הטבע יבואנים ועוד משטרה ועוד ולכן החלו ללחוץ שיש צורך לנקוט איזו שהיא פעולה אפילו אם היא לא מוסדרת . ולדעתי האנשים הגזימו . ולידיעתכם בחול אם משהו עושה תאונה אם גלגל 40 ויש נפגעים הוא נכנס לכלא.
איפה שתי תאונות נוספות בחודש האחרון עם ביגפוטים דמיקולו?
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
עובדות, פחחחחח,,,,, הכתבה הזו נראית יותר כמו ציד מכשפות מתובל בקצת שמחה לאיד....
הכתבה רצופה חצאי אמיתות וכל כולה מתמקדת במסקנה אחת ברורה וחד משמעית - מועדון המיליון או הג׳יפים המשופרים בקיצוניות הם אלו שגרמו לאפוקליפסה וכולם חוטפים בגללם.....
עם כל הכבוד ויש לי הרבה כבוד לאתר הזה הכתבה הזו שהיא לכאורה נייר העמדה הרשמי של האתר הורידה בעיני את מניות האתר אל מתחת לאפס.
אין בכתבה שום עובדה אחת ברורה וודאית או מקור מידע מהימן שיצביע על הגורם הממשי ל״אפוקליפסה״....
גילוי נאות... אני לא מחשיב את עצמי כשייך למועדון המיליון אבל בהחלט הבעלים הגאה של רוביקון משופר קלות - כמעט סטנדרטי.
בקיצור במקום להביא עובדות הבאתם אותה בהשתלחות והבעת עמדה חד צדדית שאינה בהכרח משקפת את המציאות.
שלמה,
ציפיתי ממך ליותר...
זה שאתה בעל רוביקון, לא אומר שאתה שייך למועדון! לא בצורה, לא במבנה ולא באופי
יש לך רכב, בהתאם לרצון/תשוקה ויכולת כלכלית שלך והוא, כמו הדיסקברי וכמו הסופה שהיו לפניו משופרים קלות (גם לא חוקי, אבל זה כמו לעשות פיפי בתוך המים, לא מהמקפצה) כדי לטייל בכל שביל טיול בארץ, זהו.
סביון,
תקרא שוב איך מנוסח המאמר/ הבעת הדיעה כולל ההחלטה האפריורית לגרש את מי שהעז לשים צמיג 40 .... לא נסחפתם בעליהום? לא נסחפתם ומיהרתם מדיי למצוא את האשמים ולגזור את דינם בכיכר המרשתת?
עכשיו שוב יכעסו עלי ויפציצו אותי בוואטס-אפפים...
אז אחרי שכבר החליטו שדרור (שוב!!) צדק (ואף אחד לא אכל כובע, משום מה), אין ממש שינוי ואנשים ממשיכים לשפוך פה שטויות (ויסלחו לי הנעלבים).
כאילו אומרים "אז דרור צדק..אז מה. זה לא אומר שהוא ממש צודק... הוא רק "צדק""..
יש פה שינוי גישה ויש פה שינוי מגמה ואנשים ממשיכים להתנהל כמו "קודם" אומרים שדרור צדק וממשיכים באותם טיעונים ורעיונות...
"הדב בסך הכל נהם קלות, וזה מספיק בשביל לפגוע לכולנו בתחביב וברכוש, על לא עוול בכפנו."
וואללה?
אני בכלל לא נכנס ל-"מי אשם" ו"בגלל מי הכל קרה/התחיל".
זה לא רלוונטי ולא אינטיליגנטי ו... לא נכון לעשות.
מיד כששמתי לב למהומה (לא יודע בכלל מתי בדיוק התחילה - רק הרבה לפני "מועדון המליון" כבר עלו פוסטים על כל מיני בקשות לסיוע ועיצה ל"איך לעבור טסטס שכשל") אמרתי שמה שדרור אומר נשמע לי הגיוני ומספק על מנת שנתחיל... לדאוג.
אני גם מזכיר (פולני... לא יכול בלי, מצטער) שאמרתי שלא צריך פעולות חקיקה ולא "מהפכות" ולא נעלייים, על מנת "לטפל" ב...כולנו.
ובהמשך הפולניות, גם אמרתי שלנעול ו"לא לדבר ברשת" זה מיותר ולא חכם ולא יעיל - כאילו שאם לא נדבר על זה... זה לא יקרה. כאילו שהמפגרים שם, שמחליטים - הפקידונים, לא מבינים כלום ורק מחכים "שנגלה להם מה לא בסדר איתנו" אחרת אין להם כלום..
והנה.
דרור צדק.
והנה מטפלים לא רק במועדון המליון.
והנה האנשים השפויים (אלה עם ה"ללא עוול בכפם") מתקשים לעבור טסט.. או אפילו לעבור בשערי מכון הטסטים.
והנה, אפילו האתר "השפוי" לא זו בלבד שלא משקיט את "הרעש", אלא מפרסם משהו בשער.
והנה... והנה והנה.
ואין שום שינוי חקיקה ושום מהפכה ו.. עדיין אפילו לא הגיע האחד בינואר, שדרור ציין, לפי מודיעין שקיבל.
והנה עדיין יש כאלה שמדבריםם מה הפקידים צריכים לעשות..
ראבק - הם לא צריכים ולא רוצים ולא כלום - יש חוק ואנחנו, כולנו עבריינים ואף אחד לא חייב לנו כלום.
תפנימו.
והסברתי בקצרה (משום שזה לא ממש עניין אף אחד, משום ש"במערכת" כולם מפגרים ולא יודעים כלום) איך דברים עובדים במערכת (לא מתוך עליונות - מתוך "המערכת") ועדיין יש כל מיני כאלה ש"בונים על זה" שעודף העבריינים (=הורדות) יגרום למישהו להפסיק לטפל בזה..
איזו נאיביות.
משרד התחבורה לא אחראי על השפיטה.
לא מעניין אותם שיהיה "פקק" בתור למשפט.
להיפך - אם יהיה פקק ומערכת המשפט תקרוס, המנהל רק יוכל להצביע על "כמה הזניחו את המצב ואיפשרו לכל כך הרבה עבריינים לחמוק" והנה הוא הגיע ומתקן את המצב.
ואם משרד אחר (המשפטים) לא מסוגל להתמודד אם שטף העבריינים שהוא, משרד התחבורה, תפס... אולי יש בעייה שצריך לטפל בה במשרד המשפטים... אולי יתנו לו לנהל גם את זה והוא יראה איך עושים זאת נכון...
תפנימו - כמה שיהיו יותר הורדות, כך הוא, משרד התחבורה, יהיה מצליח יותר.
אז אולי משרד המשפטים (ואולי המשטרה) יבקשו להוריד הילוך, משום שהוא תוקע אותם אבל זה לא יקרה מיד ולא באופן שאתם מאמינים (אף אחד לא יבטל הורדות/תיקים שכבר נפתחו) - פשוט לא תוכלו לנסוע ברכב עוד יותר זמן, כשאתם מחכים להכרעה...
זה לא יפריע לאף אחד שלברנרד (עם גלגלי "33) או למושיקו (עם הגבהה של "2.5) או למוריס (עם קפיץ אדום - כל השמות בדויים, כמובן.. וגם המידות והצבעים) יהיה רכב מושבת במשך שנתיים, עד שעניינו יתברר...
תוציאו לכם את זה מהראש.
אנחנו לא יוצרים עומס בזה שאתם מושבתי ומחכים לשימוע/טסט חוזר/משפט/עמדה אחת....
זה שאנחנו "מחברים גבות" וקופצים שפתיים ומסובבים את הראש ב70 מעלות הצידה ו40 מעלות למטה ומשרבבים שפה תחתונה וממלמלים "זה לא פייר"... לא כואב לאף אחד.
משרד התחבורה "יוריד מהכביש" ומשרד המשפטים יגיש כתבי אישום והמשטרה תגיע לכל התפרעות(ולשנייה, זה יהיה יותר חשוב מחקירת רצח.. כן.ממש כך - קוראים לזה "תיגבור") ו... כלם יעשו את זה בזמן החופשי ולפי לו"ז שלהם ו... אנחנו נחכה.
הפקידונים התעוררו.
אין להם שום סיבה לחזור לישון.
ואין פה "על לא עוול בכפם" - דיןדין... נדמה לי שההנחייה לגבי "מגן חזירים" נדונה פה לפני שנים... שנים. למה הוא עדיין היה מותקן אצלך?
ולמה לא התווכחת איתם וטענת "שנים זה מותקן! מה התעוררת עכשיו?? לא מוריד!!! מה תעשו!!".
אתם יודעים למה - משום שברור לו שהוא לא צודק ו...אין לו קייס ואין לו כוח לריב.
ולא מעניין אותו אם בעוד 1/2 שנה, שוב לא התייחסו לזה.
עכשיו היו מורידים אותו מהכביש ו.. זהו.
אז חוץ מלתת בראש ולספר כמה אני צודק ולתבוע את עלבונו של דרור (כן. עלבון. הוא לא רק צדק - הוא גם חטף השמצות וזילזול והאשמות שהוא זורע פניקה מיותרת ותכף גם הוא היה אשם ב(כמה בנאלי..)רצח ארלוזורוב והעלמות המטוס המאלזי.. מה "דרור צדק" ו.. זהו? סליחה לא שמעתי..מעצבן), אני חוזר על הצעתי.
לארגן "משלחת" שפוייה וייצוגית ומייצגת ולדבר עם מי שצריך.
ולדבר, זה לא אומר להצביע על הבבונים ועל "מועדון המליון" כעל "בגללם" או "הם לא איתנו" או "בהם.. כנסו באימש'להם אבל אותנו תעזבו"... זה לא הולך כך.
יש פה, בארה"ב, את המקבילה של המשפט בגולני (ואל תתחילו עם מקור אחר... כל הדברים החכמים הם מגולני!) על מה קורה למי שלא תלוי באחר - פה אומרים United we stand, divided we fall... תפנימו.
אנחנו, הבבונים, "מועדון המליון", "ג'יפי מדרכה"...כולנו באותה סירה. את ההבדלים, רק אנחנו רואים.. הסנובים.
מצטער עידו ובועז.. עיצבנו אותי.
ברנרד, מאחר ואין כאן לייק..... אז קבל ממני נשיקה במצח על מילים כדורבנות ונכונות אחת אחת....
ימתין כבודו 2-4 חודשים ואז יסכם.
מאחר וכל מה שנאמר כאן הוא בבחינת עוד שמן למדורה אני עוצר בזה.
ברנרד, סחטין. כל מילה בסלע.
אהה סליחה, מי אמר סלע, סלע זה פסול.
בועז.
זה העניין עם השירות הציבורי... אין סיכום.
מגיע "מטאטא חדש" ומתחיל לטאטא... עד שמתקדם/עובר למקום אחר.
מגיע זה שמחליף את "המטאטא החדש" הקודם (רמז - קוראים לו ..."מאטאטא חדש") ומתחיל לטאטא.. עד שגם הוא מתקדם/עובר...וכו' ו.. חוזר חלילה.
וכל אחד מנסה להראות ש"עשה משהו" ושהוא מוכשר.. כמו כל אחד.
לאיזה סיכום אתה מחכה/מצפה?
הנה, במשך כמה שנים חשבנו שיש סיכום לנושא מגן החזירים - איך פתאום הוא חזר?
אני "עם דרור"... אני חושב, עם חוש הריח הציני/סקפטי/שלילי שלי ש... יש רוח אחרת.
יש משהו שאפשר לטפל בו במינימום השקעה (תחשבו על זה.. כולה יצא מכתב לפני שנה ומזכר, שמזכיר לכולם שיש מכתב מלפני שנה וכדאי מאוד שיתחילו לפעול לפיו... כולה מזכרצ'יק) ועם המון יחסי ציבור (אני חושב שניתן לפנות לגינס, לבדוק לגבי מזכר שהפיק כל כך הרבה תוצאות מדידות) ו..תוצאות בשטח (=ג'יפים משונמכים והורדות ומסה של אנשים שמתחילים להכות על חטא ולחפש איך מחזירים את הרכב למצבו המקורי)...
וברור שאפשר להילחם.
עילות לתביעה אפשר למצוא - זו לא הבעייה.
ואפילו יש מקרים (ואפילו, אולי, הרבה) שהתובע יזכה.
ואני מתחייב שיהיו עורכי דין שיקבלו תיקים כאלה השימחה וישקיעו את כל יכולתם וכשרונם... ואפילו יעשו מחיר מיוחד..
אבל כמו שאהבתי להגיד לחכמולוגים הכי גדולים ולאלה ששכרו את עורכי הדין הכי טובים - מי משלם ומי יישב בכלא, אתה או עורך הדין?
אתה חכם גדול בלקרוא "לתבוע" - יש לך כסף לשלם לעו"ד (ולו למשך ההליך... אם תזכה יחזירו לך חלק מההוצאות.. אבל בנתיים צריך לשלם)? יש לך את הפריבילגיה להשבית את הרכב (שלא עבר טסט) עד סיום ההליך המשפטי? ואם הרכב משמש גם לעבודה" ואם "רק" לקחת את הגמדים לביה"ס? ואם... תפסיד (זוכר את דימוי הרולטה?)?
אני מבין את תחושת הכעס וחוסר האונים והרצון והצורך להתמרד מול רשות לא הוגנת ... אבל אתה מבוגר אחראי... באמת בא לך להיות הדון קישוט... ויהיו התוצאות/הוצאות אשר יהיו?
יאללה... תגדלו.
מלחמה... זה לא הדבר הנכון פה. בטח לא מלחמה כמו שאתם מתארים פה - אתה רוצה את עזרת/הגנת החוק, תבוא "נקי".. אל תנסה להסביר שהחריגונת שלך מהאמור בחוק היא ממש מינורית... תהיה זך כשלג.. אחרת אתה מתחיל בעמדת נחיתות משמעותית, מול כל טענה שתבוא נגדך.
ולשנמך את הרכב, לצורך ההליך, ולהגיד "אני בסדר" זה דומה בעיניי לאלה שלכבוד המשפט "חוזרים בתשובה" וממלמלים פסוקים עדלהכרעת הדין... מה יש להפסיד... מכסימום "יישבו" באגף שומרי תורה..
ואני חייב מילה על יניב גולן (ששוב, אני לא מכיר אלא "מפה" ואני לא מביע דעה אם הוא האדם המתאים או לא, לייצג "אותי".. פשוט לא מכיר).
פשוט נעלו את השירשור ההוא...
התנפלו עליו ש"הנה יצא המרצע מהשק" ומתברר שהוא מנסה לטפל/לייצג רק את המליונרים, כמוהו.
נראה לי, מהצד, שההתנפלות מיותרת ושהוא לגמרי הובן שלא נכון.
נראה לי שהוא, בשל התוקפנות בדברים, כשל בלשונו וניסה להרגיע ו... "לא יצא לו טוב" מה שאמר.
נראה לי שפתאום הבין שהדיעות (של מה שאמור להיות "גוף אחד" ולמען "מטרה אחת") כל כך שונות ומפולגות והפרשנויות של "מה מותר ומה צריך" כל כך מקוטבות... שכשאמרו לו "היי!!! אתה לא מייצג אותי!!! דיר באלק להגיד שאתה מייצג אותי!!!", הוא באופן אוטומטי ענה "לא. אני מייצג רק את אלה שהסכימו שאייצג אותם... " וישר קפצו עליו "נצלן" ו"ידענו!!!".
ברור שהוא מייצג רק את מי שרוצה שייצג אותו - אתה לא רוצה? לא צריך. אז אני אמנם אמשיך לפעול אבל אייצג רק את מי שמסכים...
זה כמו להגיד לביבי (ולצעוק)שנואם באו"מ "אתה לא מייצג אותי" והוא יענה לי "OK חביבי.. אבל אני עדיין אנאם באו"מ"..
אבל בסופו של דבר, באו"מ הוא יוכרז "נציג ישראל".... תרצה או לא תרצה.
אז אולי, במקום להתחיל עם "ידענו שהוא רק רוצה לקדם את עצמו", תתחילו לחשוב "כמו גדולים" (נדמה לי שסיפרתי לכם על אותו שופט שאמר לחבר שלי...) ו.. או למצוא תחליף ליניב או לצוות לו מישהו , "שישמור" שלא ידאג רק לעצמו או...לסבול..
משום שנראה לי שיניב "לא הולך לשום מקום" (=משנמך את הרכב לתמיד ובוכה בצד).. לא יניב ולא כל יתר "מועדון המליון".
ברנרד,
בתוך עמי אני יושב...
אם השירות הציבורי היה כזה יעיל הייתי מוחל לו על ההתעללות הזו אבל כולנו יודעים איך העסק עובד.
עזוב את משרד התחבורה, בוא נדבר על מנהל מקרקעי ישראל-
כמה ניסו בעלי כח והשפעה לנקות שם את השחיתות ולהחליף dna,
משהו השתנה בראייה ארוכת טווח?
קל להיתפס למרה שחורה אבל אני מבטיח לך שתהיה מלחמת עולם אמיתית לפני שכל הגיפים יתכווצו.
אתה בוודאי יודע שאי אפשר לגזור גזירות שהציבור אינו יכול לעמוד בהם ולא פשוט להחזיר סוסים לארווה לאחר שהיו באחו.
אתה פשוט מנסה לעשות סטטיסטיקה על מדגם לא מיצג.
הפקידים רגילים לנמנם והבוס יכנס לשיגרה אחרי שיגמור לעשות את הסיבוב דאווין שלו על גבנו.
שום מערכת לא מתפרדת על מתח גבוה אם אין לה תמריצים גדולים.
בחיאת, אתה לא ילד ואתה פנסיונר של השרות הציבורי.
חייב לציין ששני הפוסטים האחרונים שלך ברנרד סיכמו את הנושא, הבנת המציאות ודרכי הפעולה בצורה הטובה ביותר.
יאללה... עלה על מטוס וניפגש בכניסה למשרד התחבורה :)
אז כמו שאני מבין האתר שחרט על דגלו הבית של הגרעין הקשה של הגיפאים הוא לא בדיוק מה שהוא מייצג
אני מנסה להבין לקחת תמונה של גייפ שנראה ומושקע מדהים ודי מוכר לאנשים לפרסם אותו
ולציין שבגללו הכול התחיל
או שפשוט הצרות עין אצלכם במערכת גייפולוג הורגת אותם שממש אתם נהנים להאשים כי כואב לכם שאתם יכולים רק לפנטז על כלי כזה
והתגובות של חלק מהוותיקים פה בהחלט תגובות מלאות שמחה שבעל הגייפ המושקע שבחיים לא יהיה לכם אז איזה כיף הוא אכל אותה בעצם סליחה כול מועדון המיליון אכל אותה
שמעו כתבה ממש לא לענין תגובות שמציגות צרות עין וקנאה וזה כבר לא מתאים למקום שאמור להיות הבית שלנו ואולי הוא כבר לא
אמרתי את דעתי ועומד מאחוריה לדעתי תורידו את הביזוי הזה ונמשיך האלה
אז חדשות לי אליכם
כמו שהעברנו את הגייפים שלנו עד היום אז לא תהיה לנו בעיה להמשיך להעביר
כי אנחנו מועדון המיליון
בועז,
כשאני קורא את תגובתו של ברנרד ואח"כ את התייחסותך אני נזכר בסיפור על הפר הזקן והפר הצעיר שעומדים יחדיו על ראש הגבעה......
חוכמת החיים שברנרד פירט באריכות (יתר לטעמי) מוכרת היטב לכל מי שצבר קצת נסיון בהתנהלות מול מוסדות וגופים ממשלתיים.
המחשבה שכל הפקידות הממשלתית עצלה, מושחתת, מנמנמת, לא יעילה, טיפשה...היא במקרה הטוב ילדותית ..... (ראה לדוגמא את ברנרד, פקיד ציבור בדימוס שאולי הוא לא אינשטיין :) אבל בטוח טיפש הוא לא ובוודאות עושה מכולנו צחוק עם הפנסיה התקציבית....).
האם אתה באמת חושב שציבור "הגיפאים" יכול להילחם? מי זה ציבור הגיפאים? האם יש כאן מישהו שבאמת מוכן להשקיע מכספו ומזמנו במלחמות?
האם לא הפנמת את העובדה שכולנו עבריינים! כולנו! באיזה גזירות הציבור לא יכול לעמוד? איזה ציבור? ציבור גיפאים שכבר היום נתפס כסרח עודף? רבאק אתה חי בסרט.
לכן, ההצעה שהעליתי בעבר והיא לתת ליניב (שיש לו אינטרס ומוטיבציה ורצון לקדם את הנושא) מנדט לרכז סביבו מספר דמויות עם ידע, נסיון והופעה מכובדת כדי לגבש תוכנית פעולה במסדרונות משרד התחבורה, היא דרך הפעולה היחידה שקיימת בשלב זה.
בהצלחה.
חשבתי אם לכתוב... ואחרי שכתבתי חשבתי אם להעלות אבל... בועז שוב "שיכנע" אותי...
אז ככה.. תקראו ושכל אחד יחליט לעצמו אם הוא רוצה להיות זה "שירים את דגל המאבק המשפטי ויגבש לעצמו דעה "כמה שווה למערכת ללכת עד הסוף" ותראו על אילו דברים קטנים נלחמים שם...
או כמו שאמרו פעם - "אין תיקים קטנים..." וגם אמרו "אין נצחון קטן..." ועוד אמרו "אין דבר כזה ניצחון חסר משמעות.." ואם לא אמרו את כל זה... זה לא ממש משנה למי "שנופל בגורל"...
תחשוב תמיד - למי יש יותר "אויר" למלחמה... ויותר כסף.
ואם זה בכלל כדאי.. ומתי.
אז ממש לפני שאנחנו, אני והגמדות.. היתר ביפן, הולכים לחברה לארוחת "תודה על מה נתנו לי/קבלתי"..
סיפורון.
יש לי חבר, דייל באיזו חברת תעופה, שלפני כמה שנים הביא איתו קורקינט חשמלי.
הגאון נסע בקורקינט מהמטוס החוצה, וחלף על פני המוכסים... שכמובן קראו לו (לא בפעם הראשונה.. הוא עשה את זה כמה פעמים... לעניין השהויי באכיפה:cool:)
הקורקינט הוחרם (זמנית – קיבל אותו ליד דת המטוס בדרכו החוצה), הוא קיבל "אזהרה" ושוחרר לדרכו.
אחרי מספר חודשים, איזה מוכס ערני קרא לו לבדיקה ומצא במזוודה.. קורקינט.
איתרע מזלו וזה היה בתקופה שהחליטו, בעקבות תאונה באבן גבירול, להיכנס באביאביהם של כל הקורקינטים.
טענו שהוא "ייבא"/הכניס קורקינט באופן לא חוקי, שהקורקינט לא עומד בתנאי התקן (שעדיין לא הוחלט לגביהם) ובכלל אסור בנסיעה,
לא עזרו לו כל התחנונים ואמירות שקנה את הקורקינט בישראל, כחוק, בחנות ברח' ארלוזורוב בת"א. הוא אמר שהקורקינט היה במזוודה רק משום שבפעם הקודמת "תפס אותוו" - הקורקינט הוחרם והוא קיבל קנס.
למזלי (שלי) הרע, באותה מזוודה היה גם דרייב-שאפט (של טום וויטס – בהזמנה מיוחדת) שיועד לריינג' רובר שלי – חוקי לגמרי, עם קבלה עליו :(.
אבל זה לא הנושא.
החבר זעם והחליט לתבוע את המכס, שישיבו לו את הקורקינט. הוא הלך לעו"ד שרצה קצת יותר מ-K15 ₪, למכתב ושתי ישיבות..
אמרתי לו שלא שווה כל הסיפור ושרק ידאג לדרייב-שאפט שלי.
ההוא התעקש ואמר לי שלא איכפת לו כלום ושזה לא פייר ובכלל והוא צודק והמכס סתם מתעמר בו ובכלל... עו"ד לא עולה לו כסף...:(.
הגשתי תביעה.
נקבע דיון לכמה חודשים אח"כ.
הגשתי בקשה להשבת תפוס, עד לדיון.
הבקשה הוגשה לעיון הפרקליטות (כבר לא המכס – פמת"א אזרחי. הסברתי לכם.. כל אחד והתפקיד שלו) שהשיבה בשלילה ונקבע דיון לדון בבקשה הזו לגופה.
אחרי זמן קצר (לא זוכר בדיוק... שלושה שבועות נדמה לי), התקיים דיון – בקשתי נדחתה... לא אלאה אותכם, טובת הציבור עמדה לנגד עיני השופטת (התאונה באבן גבירול עדיין היתה בכותרות).
בקשתי לקבוע דיון בגוף התביעה, כמה שיותר מוקדם (עמדנו לטוס לאמריקה לכמה שנים...) נקבע דיון כמה שיותר מהר... כמעט שנה קדימה..
בנתיים, לקדם את העניינים, הייתי בקשר עם התובע (בחור נחמד שלא הבין מה כל כך חשוב בקורקינט – את הדרייב-שאפט הסכים להחזיר אם נסיר את עניין הקורקינט) – ביקש הוכחה שהקורקינט נקנה בישראל (לעניין עבירת הייבוא) ושהוא עומד בתנאי התקן (שעדיין לא גובש - משרד התחבורה... מישהו הבין את עניין השירות הציבורי ושכל אחד עושה את תפקידו)..
כך חלפו להם כמה חודשים, בחילופי מיילים ביני לבינו לבין המכס לבין משרד התחבורה.
כולה קורקינט!!
דיון.
הגעתי מחו"ל.
מי שצריך להוכיח הוא... התובע. משום שהוא תובע החזרת תפוס ולא המדינה (היא לא מקיימת הליך נגד החבר שלי.. להיפך הוא זה שמקיים ולכן ההוכחה עליו) – דיון שלם מי צריך להוכיח את חוקיות הקורקינט (לפרקליט היה מסמך ממשרד התחבורה שמציין שקורקינט זה.. מסוכן).. ועוד לא דיברנו על עבירת הייבוא.
סוכם שלדיון הבא נביא את כל המסמכים ונקבל פס"ד (אני מכיר את השופטת והיא שמחה לשמוע שאני בחו"ל... רק חבל שלא נשארתי בשירות המדינה, משום שעשיתי עבודה יפה.. תודה באמת אבל את הדרייב-שאפט לא הסכימה להחזיר... תיק אחד, פס"ד אחד.. בסוף).
זוכרים על מה הדיון - פאקינג קורקינט!!!
אחרי כמה חודשים, דיון נוסף.
באתי מחו"ל (אמא שלי שמחה שיש דיונים).
הבאתי מסמכים = קבלה מהחנות ואישור שהקורקינט פחות מ-1000MAH (או משהו כזה) ו... אז התברר שבין לבין, היתה פשיטה על החנות והיא נסגרה ואין לסמוך על שום מסמך או חוו"ד שיצא ממנה (דרך אגב – זו אותה חנות שממנה לקחו שתי שוטרות קורקינט ורדפו אחרי גנב ותפסו אותו...).
ובין לבין אנחנו בקשר עם המכס (מנהל המחלקה, שלא הבין למה תפסו ולמה החרימו ולמה בכלל נכנסו לזה ושמצידו אפשר להחזיר אבל... אם כבר יש הליך, כולנו גוף אחד...).
ובכלל, משרד התחבורה עסוק ולא היה לו זמן לבדוק את מנוע הקורקינט, אם הוא תואם את התקן.. שעדיין לא גובש!!
מישהו זוכר על מה הדיון?
והיתה פגישה עם פרקליטת המחוז (על קורקינט!!! איזו בושה...אבל חברים..), שאמרה שאנחנו מבזבזים כספי ציבור וזמן יקר ושלפרקליט שלה יש דברים חשובים יותר לעשות ואם לא אני, היא כבר מזמן היתה זורקת אותי מכל המדרגות וכל ההליך הזה מיותר וטפשי ומי הדביל שהחרים את הקורקינט ו... היא בטח לא יכולה לוותר ולהחזיר את הדברים משום שכולם מסתכלים מה יהיה – כולה קורקינט!!!!
עוד דיון.
הגעתי מחו"ל – אמא שמחה.
החליטו להוריד כפפות ולשים סוף להליך (הבחור אמר שהוא לא מבין למה המכס כל כך מתעקשים אבל היתה ישיבה והוחלט שלא מוותרים – קורקינט!!!) – או שנגיע להסכם או שמעמידים אותו לדין גם על הברחה... ותשלום על אחסנה של הקורקינט...
השופטת חשבה שאנחנו לא נורמלים ואיימה שתכף מבטלת את כל ההליך וכדאי שנצא ונסתדר..
סיכמנו שהקורקינט לא יוחזר. לא יהיה תיק פלילי. לא יהיה קנס. לא יהיו הוצאות לאף צד... וגם לא יהיה דרייב-שאפט..
דיונים של שנתיים כמעט על.. כלום.
מישהו זוכר על מה היה הדיון/העסק הזה - קורקינט!!!
אז זהו שלא.
זה היה דיון על התעמרות באזרח, על תפיסה של הרכוש שלו, שלא כדין ועל כוחה של הרשות.
ואני אומר לכם... הייתי/היינו מנצחים. בכל התביעה והיו מחזירים לו את הקורקינט ולי את הדרייב-שאפט ו.. לא מבקשים סליחה.
וזה היה אורך עוד כמה שנים והייתי מביא מומחה שיספר שהקורקינט עומד בכל תקן (אם היו מגבשים כזה ובכל מקרה, בזמן "העבירה", בכלל לא היה תקן - מישהו אמר משהו על אכיפה בדיעבד?) והייתי מפעיל בלש פרטי שמאתר את בעל החנות, שנעלם אחרי הפשיטה המשטרתית ומכריח אותו להעיד (אולי...) והייתי מוכיח שגם אם היה משהו לא בסדר בקורקינט, הרי לחבר שלי אין כל אחריות פלילית ושהוא קנה את הקורקינט בתום לב ובגלוי ומבית עסק חוקי, שעוסק בממכר שכזה (יש לזה הגדרה משפטית, למי שמתעניין...) והשופטת מכירה אותי ואני אמין בעיניה וכל הצידוקים המשפטיים לצידי (היא אפילו "חשבה בקול" אם אין פה עילה לפנות לבית המשפט המנהלי ולערב את פרקליטות המדינה!! שהרי עולות פה שאלות עקרוניות של הרשות מול האזרח)...
בקיצור, יש את כל הסיכויים שהייתי זוכה והסוף, ארי כמה שנים ועשרות אלפי שקלים, חבר שלי היה זוכה לרכב על הקורקינט שלו ולהראות לפקידון במכס ש.."איתו לא מתעסקים".
קורקינט.
סיפור אמיתי!!!
מי רוצה לנסות?
טוב. אין לי כוח לתקן את כל השגיאות... זה מה יש - דיסלקט והקלדה מהירה ומקלדת בת מאתיים,לא הולכים ביחד...
זה מה יש.:(
לא יודע אם לשמחתי או לצערי , אני היום עם רכב סטנדרטי שלא אמור להיתקל בבעיה לעבור טסט או כל מבדק אחר...
הסיבה העיקרית היא שכבר מזמן נמאס לי לנסוע עם חשש תמידי מבוחני תנועה למיניהם ולא להעיז לגשת לבד לטסט, וויתרתי / נוצחתי.
למרות שקצת קשה לי להאמין, יכול להיות שנוצרה כאן הזדמנות להתארגן כנגד המערכת ולהילחם בה בכלים שלה.
כל מי שנמצא כאן מתבאס מהעובדה שבמדינת ישראל אין שום זכויות קניין, שהממסד מתייחס לכל האזרחים כאל מפגרים שצריך להכניס לתוך מסגרות מובנות ולכתוב נוהל לכל שטות.
רובנו היינו רוצים שיתנו לנו לעשות כרצוננו ברכושנו, עם מינימום הגבלות ומאידך יטילו עלינו גם אחריות למעשים שלנו, נראה שהשיטה האמריקאית היא הכי קרובה למה שאנחנו רוצים.
יש דרך להילחם על הזכויות האלו - דרך יקרה ארוכה ולא יעילה דרך בתי משפט או דרך קצרה ויעילה דרך מוסד המחוקקים.
אפשר למצוא מכנה משותף עם לא מעט קבוצות אינטרסים אחרות, כל מיני בעלי תחביבים אחרים שגם להם לא נותנים לחיות וליצור קבוצת לחץ משמעותית.
למה אמרתי שקשה לי להאמין ?
כי יש לנו הישראלים החילוניים מן אופי כזה של כל אחד לעצמו, כל אחד מסתכל רק על האינטרס האישי ועל הרצון האישי שלו וכל השאר יכולים/ צריכים להישרף.
אם לי מספיק צמיג 31 והגבהה של 2.5״ , אז מעבר לזה זה לא נורמאלי... מי שנוסע עם 40״ בכלל צריך להרוג אותו...
אם אני לא רוכב אופנוע - אז רוכבי האופנועים הם מטורפים שבגללם אני משלם פרמיית ביטוח גבוהה יותר
אם לי מתאים לטייל ברגל, אז רוכבי אופניים ונהגי שטח הם חוליגנים ...
אה, יש כמובן רבים וטובים שקונים את הלוקש הזה על האיום האיראני או כל הפלצה אחרת והם לא יעיזו בחיים להצביע לטובת מפלגה חברתית שמתאימה להשקפת עולמם - אבל זה פתיר.
מציע לכל אחד לקחת כמה דקות ולהסתכל על עצמו במראה. כולנו כבשים וכולנו משלמים את המחיר ... אם שטיפת המוח הזו באמת מנוהלת מלמעלה ביד מכוון - אז הוא רק יכול לחכך ידיים בהנאה לנוכח כל מה שנאמר כאן בנושא הזה.
מה שאני אוהב מכל התגובות ,אנשים לא מתבישים מדברים גלגל 33= גלגל 40 שיפור קל= שיפור 11 אינץ .לכל דבר יש את הגבולות שלו .יש עברינים קטנים ,ויש עברינים גדולים ,ופורעי חוק שיורקים לכולם בפנים .וגם מפרסמים כמה הם גדולים ,כמו הגייפ שהתהפך גלגל 42 לא פחות. כל הכבוד למגיבים .אתם צודקים האנשים הנורמלים ,הנורמטיבים, שמנסים לשמור על המסגרת הם לא בסדר. השוטר שבסופו של דבר שומר שהחוקים ישמרו כי זה לטובתה של החברה ,החייל ששומר ויורה במחבל אם סכין מנסה לשמור על השקט, אלה הם הלא בסדר .הפורעים בסדר.
למי שרוצה לשנות חוקים ולהסדירם יש שיטה ,שילך לכנסת .אבל שלא יפגע ,יהרוס ,וישתלח ,באלה שסובלים בגללו.
אין שום הצדקה שרכב אם גלגל 40 רוביקון יסע על הכביש לא בישראל הוא לא בטיחותי אין מנגנונים בארץ שמסוגלים לבדוק זאת.שישכמה שרוצים ומוכנים לדרוס את כל המדינה בשביל הרצון האישי שלהם זאת טעות . וכולנו נפגעים. והטעות הכי גדולה ,שאנשים תומכים בכאלה ,מכל מיני סיבות אישיות.