-
1 קבצים מצורפים
קבוצת Discovery Owners Israel (בעלי דיסקברי ישראל)
ערב טוב לכולם,
לאחר חיפושים רבים התפלאתי שלא קיימת קבוצת תמיכה לבעלי הדיסקברי בארץ.
אז החלטתי שנמאס לי לשלם לפסיכולוג (אומרים שלנדרובר זו מחלת נפש) ולמוסכניק ואשמח אם תוכלו לתת אוזן וכתף לבכות עליה כשצריך, לעזור ולייעץ ואולי אף למכור לי פריט או שניים.
תעזרו לנו להפיץ את השמועה ולהגיע לכמה שיותר בעלי דיסקברי בארץ.
ככל שנהיה קבוצה גדולה יותר, ככה נוכל להפרות אחד את השני, לתת רעיונות, לעזור ולתמוך.
אשמח אם תעשו לייק, תשתפו, תגיבו, תעלו והעיקר החברות.
https://www.facebook.com/groups/1702969233272937/
נתראה בקרוב...
קובץ מצורף 105297
-
תגובה: קבוצת Discovery Owners Israel (בעלי דיסקברי ישראל)
רעיון מבורך, ולמי שאין פיחסבוק?
אפשר גם קבוצה בווטסאפ.
-
נדב, לא בטוח שהוא הבין את הציניות שלך...
אלון, המטרה היא ליצר כאן באתר את מרכז הכובד לכל הג׳יפאים.
מה התועלת אם כל חבורה קטנה תתפזר לה לחדרון?
פה יש לך קהילה גדולה ומגוונת עם תת פורום ספציפי שגם שומר היסטורית את המידע שנאגר בו.
דבר שאין במדיות האחרות.
וזה מבלי שדיברנו על חוסר הנימוס שלך להשתמש באתר בכדי ״להתחרות״ בו.
-
חבל לי שאתה רואה את המודעה כתחרות וניסיון "לגנוב" חברים.
אני בטוח שאף אחד לא מחפש מידע במקור אחד כשהוא רוצה עזרה וראיתי שאין מקום אחד ספציפי לבעלי דיסקברי לעניין.
אין כאן שום תחרות.
מתנצל אם זה נתפס בעיינך כלא מנומס, זה נעשה בתום לב מלא בניסיון ליצור מאגר חברים בעלי עיניין משותף ולא מעבר.
כמובן שאין תחליף לאתר הזה מבחינת מאגר מידע והיסטורייה.
כמו כן, אם הפוסט הזה לא במקום, אני אבין אם מנהלי הפורום ימחקו אותו. הכל בחברות ואהבה.
שבת שלום.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alon666
כמובן שאין תחליף לאתר הזה מבחינת מאגר מידע והיסטורייה.
זה מה שאתה מייצר עכשיו.
ניתוק של בסיס המידע.
-
תהנו ...
לכל המתנגדים ...יש דברים / שיחות שהפורום לא מתאים להן / להם...
תיהיו חכמים ותעלו פתרונות לבעיות / נושאים חשובים לפורום לטובת שימור הידע
sent from my WJ
-
אין לי פייסבוק, והאמת היא שהפלטפורמה של ג'יפולוג מתאימה לי בול (ריכוז ושיתוף של ידע שימושי בלי יותר מדי בבל"ת).אבל כמו שנאמר, שיהיה בהצלחה. מקווה שאם יעלו אצלכם דברים חשובים תמשיכו לעדכן גם כאן.
-
אני חושב שחלק מהעניין איל זה הרצון של אנשים, מצד אחד כן בבבל״ת, מצד שני, שלא יהיה באתר פה.
מה, עדיף באתר הצהוב?!
אני חושב שזה מבורך, מצד שני גם רואה וצופה שחלק מהמידע הטכני, כן יזלוג לפייסבוק ולכן יש אחריות לחברים, כן להתאמץ ולהמשיך לשמור על מידע טכני באתר.
אני חושב שג׳יפולוג היה מצליח אולי כן להשאיר את העניינים באתר, אם היה מחלק את הפורום של לנדרובר לתתי- קבוצות כמו בפורומים בחו״ל, אולי כמו שעשה עם פורום jeep
-
אני רואה שפסטר נמצא פה מ-2004 ופותח השירשור מ-2008 ו.. עדיין אין קבוצת תמיכה?
כן מתחרה, לא מתחרה, איזה שטויות.
זה כמו שדיברתי עם מישהו פה, שעבר/נרשם/יזם קבוצת פייסבוק/וואטס-אפ.
הוא התלונן/קיטר ש"פה", זה כבר לא "מה שהיה פעם"...
ועדיין כל פעם נכנס וכל פעם שיש שאלה/בעיה בוואטס-אמו, הבחור התורן נכנס לפה, לברר מה ניתן לעשות ואיך לפתור...
והוא דווקא אחד התורמים הגדולים ביותר ליידע פה.
אין תמיכה אעלק..
אפילו על מנת לפתוח קבוצת תמיכה, מחפשים פה את.. התמיכה.
ככה אנחנו, הישראלים.. הכל לא טוב לנו..
-
כמו שאמרתי, אין סתירה בין הקבוצה בפייסבוק לבין האתר פה.
אלה שתי פלטפורמות שונות וכל אחת עם הייתרון שלה.
אף אחת לא באה על חשבון השנייה.
-
לדעתי יש צורך בסניף של גיפולוג
האתר קשה לתפעול בעידן של היום :)
-
יש בהחלט סתירה עבור אנשים שאלרגיים לפייסבוק (כמוני).
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מיכה100
יש בהחלט סתירה עבור אנשים שאלרגיים לפייסבוק (כמוני).
סבתא רבה שלי הייתה אלרגית לטלפונים ואמרה שהכל אפשר לעשות עם הדואר.
היא לא הכירה את הדואר של היום.
סבתא שלי אלרגית למחשבים.
ההורים שלי אלרגיים לאפליקציות בסמארטפון.
החיים מתקדמים - קח אנטי היסטמינים :)
ועכשיו ברצינות, למי שאלרגי יש פלטפורמות אחרות ומגוונות. החיים עם טעם אחד היו משעממים מאוד...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alon666
כמו שאמרתי, אין סתירה בין הקבוצה בפייסבוק לבין האתר פה.
אלה שתי פלטפורמות שונות וכל אחת עם הייתרון שלה.
אף אחת לא באה על חשבון השנייה.
אז זהו, שלמרות שפה ושם פיחסבוק הוא אחלה כלי-עזר ושלא מעט גולשים מגיעים לג'יפולוג ממנו - בסופו של דבר יש סתירה, ופיכסבוק כן בא בהכרח על חשבון ג'יפולוג, נוגס בו וממנו, הורס ומחרב אותו, ממש כפי שהוא הורס ומחרב כל חלקה טובה גם באתרים אחרים.
וכל "קבוצת תמיכה חד-מותגית" שכזו בשורה התחתונה תורמת את שלה למה שחלק מהגולשים מתלוננים עליו - ש"ג'יפולוג הוא כבר לא מה שהיה פעם". אתם קולטים מה אתם מעוללים בכל פעם שאתם פותחים לעצמכם קבוצה פרטית של מותג/דגם אחד שכזו בפיכסבוק?... במקום שמוקד המידע והידע יישאר כאן לטובת כולם, ואולי גם לטובת מי שהיום אין לו לנדרובר ומחר אולי כן - כל הידע הזה בוודאות יילך לאיבוד אי שם בביוב של הפיכסבוק.
כמובן שאם זה מה שאתם רוצים - זו זכותכם. כמו שאומרים - תהנו עם זה ובהצלחה. כל אחד והמקום שמגיע לו.
אבל לפתוח כאן שרשור כדי לשכנע אנשים לעבור מכאן לשם? לטעמי חוצפה ועזות מצח - וזה בעדינות ובלשון המעטה. זו כמובן דעתי בלבד.
-
דרור,
קודם כל אני לא מנסה לשכנע אף אחד לעבור לשום מקום.
עצם זה שאתה קורא לפייסבוק פיכסבוק, מראה על בורות בעניין.
אני מציע לך להתעדכן וללמוד קצת על הפלטפורמה הזו ואחרות דומות לפני שאתה קוטל אותן.
אם וכאשר תלמד ותבין בעניין, תראה שכל תענותייך אינן מחזיקות מים.
וזו דעתי בלבד.
-
הידע בפייסבוק שמור וניתן לבצע חיפוש בתוך קבוצה מסויימת.
כבר היום כשאני נתקל בבעיה ברכב שלי סדר הסיכוי שלי לקבל פיתרון הוא לרוב כזה:
1.קבוצה אוסטרלית
2. קבוצה ישראלית (יש לפחות שתי קבוצות)
3. פה.
וזה המצב הנתון כבר היום. אל תקחו את זה אישית זה המצב.
"התפקיד שלכם " הוא לשמור "אותנו" פה.
אני כותב לא מעט (שטויות) ומאמרים. אני יודע שאנשים מרגישים שקשה להם להרגיש שייך פה חדשים לעומת וותיקים וגם רואים את זה במפגשים - במעגלים השונים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alon666
דרור,
אני מציע לך להתעדכן וללמוד קצת על הפלטפורמה הזו ואחרות דומות לפני שאתה קוטל אותן.
וזו דעתי בלבד.
אתה קשקשן לא קטן... עם כל הכבוד.
בוא תגיד לי מה פתיחת פייסבוק מיוחד לדיסקברי, טובה יותר מפה, לצורך התמיכה?
ובאותה הזדמנות, בוא תסביר איך פתיחה של פייסבוק (כשאתה אומר שפה כביכול לא מצאת תמיכה), לא נוגסת באתר?
ואח"כ תסביר איך הטענות של דרור לא מחזיקות מים..
ובכלל לא נכנסתי לעניין של "לאחר חיפושים רבים התפלאתי שלא קיימת קבוצת תמיכה לבעלי הדיסקברי בארץ".. אז מה אתה בדיוק עושה פה מ-2008?
ועוד הייתי רוצה להבין, למה לפתוח בפייסבוק (אחרי שלא מצאת תמיכה) ולא לבקש לפתוח פה תת-פורום (אם הפורום של לנדרובר לא מספיק...)..
והכי חשוב, בגלל שאני באמת לא מבין את ה"פלטפורמה", מה היתרון של הפייסבוק על האתר... כשאני מבין שלאתר יש גם ..אתר בפייסבוק (או איך שלא קוראים לזה).
תאיר את עיני... במילים פשוטות, משום ש"תענותיך אינן מחזיקות מים", לא ממש מסבירות..
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
הידע בפייסבוק שמור וניתן לבצע חיפוש בתוך קבוצה מסויימת.
כבר היום כשאני נתקל בבעיה ברכב שלי סדר הסיכוי שלי לקבל פיתרון הוא לרוב כזה:
1.קבוצה אוסטרלית
2. קבוצה ישראלית (יש לפחות שתי קבוצות)
3. פה.
וזה המצב הנתון כבר היום. אל תקחו את זה אישית זה המצב.
"התפקיד שלכם " הוא לשמור "אותנו" פה.
אני כותב לא מעט (שטויות) ומאמרים. אני יודע שאנשים מרגישים שקשה להם להרגיש שייך פה חדשים לעומת וותיקים וגם רואים את זה במפגשים - במעגלים השונים.
וזה ממשיך, מצעד האמירות החלולות...
ובפייסבוק, אם אני מבין נכון, כולם שווים מההתחלה, ומי שנכנס בפעם הראשונה היום, נחשב מיד מומחה ומבין ומקבלים את דבריו כתורה מסיני והוא אינו נחשד כ"מרגל" ו.. כולם חברים טובים והידע מופלג ואמין והפייסבוק "הוא המקום הנכון"...
אולי אני "כלב זקן" אבל כשאני נתקל בבעייה (שלי או שמישהו העלה פה), אני מריץ חיפוש בגוגל ובודק כל מה שעולה וכשמוצא פתרון, אני משתף פה..
כל אחד והשיטה שלו - אבל אל תהפוך את זה לאמירה חלולה של "אנשים מרגישים..." וכו'.
עובדה שאתה אומר בעצמך שאתה "כותב לא מעט.." גם פה - אז כנראה שהפייסבוק "שלך" לא ממש ממלא לך את כל הצרכים ואם אני רואה/זוכר נכון, אתה לא בדיוק חדש פה..
אז למה אתה נשאר? מי מחזיק אותך פה? מה כל כך חסר לך בפייסבוק "שלך"?
לפי הנוכחות שלך פה, נראה לי שאתה לא כ"כ מוצא ב"קבוצה האוסטרלית" או "בקבוצה/ות הישראלית/יות" את מה שאתה צריך ושורץ/כותב/שואל/עונה פה די הרבה...
עדר.
נגררים ומנסים למצוא כל מיני תירוצים ריקים.
רוצה (גם) פייסבוק - בבקשה. מדינה חופשית (ואתר חינם).
אתה לא צריך לתרץ לאף אחד את העדפות שלך ובטח לא על ידי "השחרת" האתר ("אנשים מרגישים שקשה להם להרגיש שייך.." אעלק).
-
לשאלתך ברנרד, אני ב2008 הייתי עם סוזוקי ג'ימני ולא הייתי פעיל שנים רבות כאן.
גם אני לרוב כשמחפש תשובה לשאלה פונה לקבוצות באנגליה, אוסטרליה וישראל.
הפלטפורמה בפייסבוק נותן גישה זמינה יותר לתשובות מהירות יותר בפריסה גדולה יותר שכן יותר נוח לאנשים לגלוש במכשיר באפליקציה כגון פייסבוק מאשר (עם כל הכבוד) בג'יפולוג.
כמובן שכשאני מול המחשב, שזה נדיר לאחרונה ומתמעט משנה לשנה, אני פונה לאפשרויות כגון פורומים בארץ ובעולם.
ניסיתי לעשות משהו מועיל אך אני רואה שזה לא מתקבל בעיין יפה פה באתר.
***למנהל העמוד/הפורום: אודה באם תוכל להסיר את המודעה הזו שכן היא יורדת לפסים אישיים ולא לשם כך המודעה נפתחה***.
-
אלון, למרות שהאתר לוקה בחסר בהיבט הטכנולוגי אני כן מעדיף להסתכל לתוך הקנקן....
לדעתי גיפולוג הוא אתר מעולה שמשמר בהצלחה ולאורך זמן רמה גבוהה של תוכן בתחום התמחותו.
גם אם לעיתים אני מרגיש נזוף ע"י חבורת "מנהלים" אסרטיבית למדי יש לומר :) , אני עדיין מעדיף להתכתב עם קהילה שבהרבה מקרים יוצא לי להשכיל ממנה ידע חדש נכון, מדויק ומועיל.
לא מכיר הרבה אתרים בהם תוכל למצוא מצד אחד את התיאורים האמיתיים והחושניים של דרור ומצד שני נתונים הנדסיים מדויקים מהמוהנדס אסף.
לכן בשורה התחתונה, עדיף לכולנו לחזק את גיפולוג ולשמר את התעבורה בנושא דרכו.
-
אתה ממש פגוע, תתאשת...
כן, אנשים מרגישים לא שייכים, אני יודע את זה כי בדרך כלל לפי כל מפגש אנשים כותבים לי (בעיקר בפייסבוק) שהם לא יודעים אם לבוא או לא, איך לחבור לקהילה, מה לעשות... זה טיב האדם. וכבר היה חבר אחד לפחות שעזב מפגש שתכנן לישון בו כי הרגיש זר בו ( המפגש בבקעה), גם אתם עם עצמכם יושבים במעגלים כמעט קבועים...
פייסבוק נגס לגיפולוג ווואטסאפ נגס לפייסבוק, והדבר הבא מנגוס גם לזה. ככה זה.
אישית אני בפייסבוק ופה כי כיף לי, וואטסאפ לא עושה לי את זה אז אני לא שם.
אל תתרגזו, אף אחד לא חייב לאף אחד כלום.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alon666
הפלטפורמה בפייסבוק נותן גישה זמינה יותר לתשובות מהירות יותר בפריסה גדולה יותר שכן יותר נוח לאנשים לגלוש במכשיר באפליקציה כגון פייסבוק מאשר (עם כל הכבוד) בג'יפולוג.
כמובן שכשאני מול המחשב, שזה נדיר לאחרונה ומתמעט משנה לשנה, אני פונה לאפשרויות כגון פורומים בארץ ובעולם.
***.
ממליץ לך לנסות את Tapatalk
בעקבותיה אכן ירד השימוש במחשב.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
אתה ממש פגוע, תתאשת...
כן, אנשים מרגישים לא שייכים, אני יודע את זה כי בדרך כלל לפי כל מפגש אנשים כותבים לי (בעיקר בפייסבוק) שהם לא יודעים אם לבוא או לא, איך לחבור לקהילה, מה לעשות... זה טיב האדם. וכבר היה חבר אחד לפחות שעזב מפגש שתכנן לישון בו כי הרגיש זר בו ( המפגש בבקעה), גם אתם עם עצמכם יושבים במעגלים כמעט קבועים...
פייסבוק נגס לגיפולוג ווואטסאפ נגס לפייסבוק, והדבר הבא מנגוס גם לזה. ככה זה.
אישית אני בפייסבוק ופה כי כיף לי, וואטסאפ לא עושה לי את זה אז אני לא שם.
אל תתרגזו, אף אחד לא חייב לאף אחד כלום.
נכון.
פייסבוק נוגס באתרים - אז למה להטיף ל"אלה שלא מודרניים" שאלה שתי פלטפורמות שונות ולא באות אחת על חשבון האחרת?
מה ההיתממות הזו של אלון?
ואם זה כך, נראה לך יאה לקרוא לעבור לפלטפורמה אחת, תוך שימוש בפלטפורמה המתחרה?
לפחות אל "תשחקו אותה תמימים (מטומטמים?)" שלא מבינים על מה הטענה...
ולא חשבתי שזה לא קיים ולא זילזלתי באלה שמרגישים לא שייכים - שאלתי מה שונה מעמדם בפייסבוק?
שם, נדמה לי, ניתן "לחסום" את מי שלא/רוצים - זה הרבה יותר "נחמד".. ברור - נישאר רק עם אלה שדומים לי ומדברים כמוני ורק על הדברים שאני רוצה לדבר עליהם.. ונעיף את כל היתר.
נדמה לי שהיה פה איזה חיים רכס אחד שהציע את זה גם פה.
אותו חבר פה באתר (שכמו שאמרתי - אחד תורמים הגדולים למאגר הידע) אמר לי שדי נמאס כל הדיבורים "שלא שייכים לנושא" ושב"קהילה" בפייסבוק/וואטס-אפ הדברים יותר ממוקדים - כן בטח. כולל בדיחות גסות ותמונות "נחמדות" והכל כ"כ נוח וביחד ובשיתוף ומכנה משותף טוב יותר - רק הפלוצים והגרפצים והגירבוץ, חסרים ובכלל זו חברותה...
ועדיין הוא (וגם אתה) נמצאים "פה" ונכנסים לפה ולוקחים חלק ב.."פה".
אם היית זוכר (ואני בטוח שאתה זוכר - והאמיר שלך נועדה רק להגחיך ולפגוע.. אבל זה בסדר גמור - חלק מכללי "המשחק") את מה שאני אומר על האינטרנט - רק לא לההעלב.. כולה אינטרנט.
ולכן אני לא נעלב ולא נפגע וממש לא צריך להתאשת... פשוט הצביעות וההיתממות וה"לא התכוונתי ככה", מעצבנת וממש מחייבת תגובה - שלא ישאר רק מה שאתם אמרתם..
וגם ההתנשאות הזו של "אתה לא מבין את המידיה" או " אתה מקובע" או "זה לא בא אחד על חשבון השני" ו.."תתקדם", די מחייבת תגובה...
גם לי יש כל מיני טענות ומענות ותלונות לגבי האתר (מה עם צבע שונה ללינקים!!!) אבל לפחות פה, בד"כ, אדם/חבר יכול להגיד מה הוא חושב, ולזכות בתגובות ולשמוע דעות קצת יותר מעמיקות מאיזו "בוהן למעלה" או "לייק" כזה או אחר ולא לחשוש מאיזו "חסימה" שלא איזה מגלומן כמו חיים.
לא מתאים לי פייסבוק (באופן עקרוני, למרות שאני מבין את הרעיון ואת הפלטפורמה) דווקא בגלל סוגי האנשים שמוצאים בו "מסתור"/"במה", בלי שלמישהו (חוץ ממנגנון אוטומטי או משחקי כבוד ופופולריות) יש שליטה על החור שהם מעלים...
לדעתי, למרות מה שאתם אומרים (תמיכה והרגשת שייכות - בניגוד לג'יפולוג, כפי שמשתמע), הפלטפורמה הזו היא המונית וצעקנית ומושכת אנשים רדודים (לא כולם.. שלא יובן לא נכון) והיא זמינה לכל דביל רפה שיכלו להעלות כל קישקוש, דווקא בגלל הפשטות והזמינות - מישהו אמר "מכנה משותף נמוך ביותר"?
ה"מאמץ"(??) הכרוך בלקחת חלק באתר, מהווה מסננת כלשהי.
חוסר הנוחות בפתיחת "ערוץ אישי", שסוגר "בחוץ" חברים אחרים (כן - ממש מרגיש שייכות) מאלץ אותך/אותנו לקיים דו-שיח ולשמוע דברים אחרים (בלי לחסום) ומתישהו, אולי, גם גורם לך להבין שאולי טעית ואולי יש גם דברים אחרים..
ונראה לי, גם לפי מה שאתה אומר, שזה יותר קוסם (לך?) ולכן נשארים פה וחוזים לפה ולא מתנתקים מפה... למרות שיש פלטפורמה "טובה יותר".
ואלון.
כלום לא אישי - אתה (ואני) בסך הכל דמות וירטואלית, עם שם משתמש שבטוח לא כתוב בתעודת הזהות שלך (שלי דווקא רשום שם ..ותגיד 666, זה לא סמל של משהו?) שמתלונן/מציין באופן "לא אישי" שאין לך תמיכה פה..
אז מה אתה נפגע מהתגובות?
בסך הכל מה עשית - ניסית לקרוא לאחרים, לתמוך בך...
כמו שאמרתי - מחפש תמיכה, דווקא במקום שאתה אומר ש.. אין בו תמיכה..
אבל לא באופן אישי..
איך אומרים - "הנייר" סובל הכל.
כולה אינטרנט.
-
הגזמתם. ממש הגזמתם.
ג׳יפולוג היה קיים לפני פייסבוק וישאר כנראה גם אחריו, כמו הרבה טרנדים אחרים שבאים והולכים.
קצת פחות נוח, קצת פחות ידידותי, בלי לנסות להרוויח עליכם, עם מנהלים אמיתיים (שבחרו עד רגע זה לא להגיב בדיון הזה) וגולשים אמיתיים, ואולי זה מה שגורם לו להישאר כאן למרות הכל.
שיהיה בהצלחה עם הקבוצת דיסקברי בפייסבוק. ממה שראיתי בקבוצות דומות מהר מאוד זה יהפוך לפורום קידום מכירות של שני גורואים ומכירת חלקי חילוף משומשים במחיר מופקע. אם לא הרווחתם נטו. אל תשכחו לתעד את השיח הטכני גם כאן, שאחרי שמה שכתבתם שם ילך לאיבוד, לפחות למען הדורות הבאים יישאר משהו.
הכל טוב. לא על זה צריך לריב.
אסף.
-
איזה דביל אני...
רק עכשיו הבנתי שכל הקבוצות הסגורות האלו זה קידום מכירות של איזה שתלטן או שניים.
חשבתי עד עכשיו שזה היה יחודי ל wj ...
-
מבחינה טכנית נטו התוכן בפייסבוק רובו לא נגיש לגוגל, וכאן כן נגיש ועולה בחיפוש. אפילו רק מסיבה זו אני מעדיף לחלוק את מעט הידע שלי פה
Sent from my Elephone P8000 using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
elibaba
מבחינה טכנית נטו התוכן בפייסבוק רובו לא נגיש לגוגל, וכאן כן נגיש ועולה בחיפוש. אפילו רק מסיבה זו אני מעדיף לחלוק את מעט הידע שלי פה
Sent from my Elephone P8000 using Tapatalk
וזו בדיוק הסיבה שחלק מהאנשים רוצים את פייסבוק - כי שם זה לא נגיש לגוגל, ככה יש להם מן אשליה של פרטיות ושרק אנשים רצויים ומוכרים יראו את שיפורי הרכב שלהם (מה שכמובן מוכיח את עצמו כלא נכון, אבל זה סיפור אחר)
מצד שני, מה שלא נגיש היום לא בהכרח יהיה חסום שם מחר.
באופן אישי, אני לא חושב שקיבלתי איזהשהו מידע מועיל מקבוצת פייסבוק למעט פג'רו לחלקים כשהייתי צריך עבור חבר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alon666
דרור,
וזו דעתי בלבד.
כ"לקוח" עבר של פיחסבוק לתקופה ממש קצרה(ניסיון) אני יכול להגיד לך שזה הפח זבל הכי גדול שיש לדעתי ברשת, ממש לא מעניין אותי מה ההוא לבש, ולאן ההוא הלך, ומה ההוא עשה או חושב, 99.9% מה"מידע" שיש שם מעניין את הת%/$.
ומניסיון עבר ממועדון אחר שגם היו בו כל מיני התפצלויות שקשורות יותר בהנהלה אבל זה לא משנה כרגע, הניסיון מלמד שזה כן נוגס ובגדול, והקטע הוא שבפיחסבוק זה דווקא לא מחזיק, למה? כי תחלופת האנשים גדולה פי 1000 , אנשים באים והולכים, אז נכון שקבצים שמעלים לקבוצה "נישמרים", אבל פוסטים לא, והם יורדים למטה עמוק לניבכי העמוד וזה לא שווה כלום.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
הגזמתם. ממש הגזמתם.
ג׳יפולוג היה קיים לפני פייסבוק וישאר כנראה גם אחריו, כמו הרבה טרנדים אחרים שבאים והולכים.
קצת פחות נוח, קצת פחות ידידותי, בלי לנסות להרוויח עליכם, עם מנהלים אמיתיים (שבחרו עד רגע זה לא להגיב בדיון הזה) וגולשים אמיתיים, ואולי זה מה שגורם לו להישאר כאן למרות הכל.
שיהיה בהצלחה עם הקבוצת דיסקברי בפייסבוק. ממה שראיתי בקבוצות דומות מהר מאוד זה יהפוך לפורום קידום מכירות של שני גורואים ומכירת חלקי חילוף משומשים במחיר מופקע. אם לא הרווחתם נטו. אל תשכחו לתעד את השיח הטכני גם כאן, שאחרי שמה שכתבתם שם ילך לאיבוד, לפחות למען הדורות הבאים יישאר משהו.
הכל טוב. לא על זה צריך לריב.
אסף.
+++1
גורואים, שתלטנים, ועוד כל מיני ניגררים.
-
פייסבוק הוא מה שאתה עושה ממנו...אם מישהו מלכלך לך את הקיר קליק וחצי ולא תשמע ממנו כל החיים. אבל בסדר... זה איכסה פיכסה ואיזה עוד כינוי ילדותי שתבחרו. פרסומות יש שם כמו פה.
בגדול כל החברים שאני מכיר משם נמצאים גם פה. קוראים וכמעט ולא כותבים.