ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...96%D7%99%D7%9F
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...96%D7%99%D7%9F
לאחרונה אני לא מרבה לקרוא מבחני דרך ארוכים אבל הפעם דרור הצליח לרתק אותי ו-10 דקות של זמן עבודה בוזבזו להן. אחלה כתבה!
הדאסטר מסתמן כרכב שטח בסיסי וזול, כרטיס כניסה נהדר לעולם ה-4X4 היקר. חבל שאין לו גיר אוטומטי מלא, זה היה מוסיף כמה נקודות. גם סימני השאלה בנוגע להזדקנות הרכב הם לא משהו שאפשר להתעלם ממנו. העובדה שמדובר במכלולים ותיקים של רנו לא מוסיפה (לדעתי) אף לא נקודה. העובדה שכבר ברכבי ההדגמה ה"מתוקתקים" של היבואן צצות בעיות קטנות שמעידות על איכות הרכבה נמוכה כבר מתחילות להוריד נקודות. תוסיפו לזה את מוניטין שמירת הערך הירוד ממילא של רכבים אירופאיים ו... לא יודע אם הייתי מוציא 100-130 אלף ש"ח משקלי על רכב כזה.
איזו כתבה, ואיזו כתיבה, תענוג.
פוגע בול במה שמעניין אותנו.
ככה צריך לבחון רכב.
בגיליון "אוטו" אני אשכרה קורא מבחני שטח של קרוס-אוברים 4X2
דניאל
שווה את הכסף למתפשרים למיניהם
בחו"ל קיימת גירסה "אוטומטית", כנראה רובוטית עם מצמד אחד, למנוע הבנזין.
גירסה זו פותחה והחלה להימכר מאוחר יותר, ונראה שבשלב כלשהו היא תגיע לארץ.
זה יכול להיות מתאים לחובבי האוטומטים (בתקוה שהגיר מתפקד טוב).
ברור ששילוב של הדיזל עם אוטומט יכול להיות אפילו יותר טוב.
אני הייתי שמח לראות את גרסת הטנדר...
אסף.
מערכת המולטימדיה של LG הידועה בשם MediaNav היא ממש לא התקנה מקומית, הרכב יוצא ככה מהמפעל.
http://www.topgear.com/car-news/firs...-we-need-it-uk
מסתבר שגם האנגלים רוצים כזה...
יכול להיות אחלה תחליף לטנדר סובארו
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk
אני חושב שנתקלתי בכם בנ.ג. בחורשן ובאמת העפתי מבט מסקרן ברכב. אח"כ מתחת לנ.ג. ראיתי עוד דאסטר שחור ופה חשדתי :)
אחלה כתבה, נשמע מעניין לעשות בו איזה נסיעת מבחן.
יופי של כתיבה , כיף לקרוא,
אם משהוא במקרה שואל על הגבהות אז כבר ראיתי בשטח 2 רכבים שהגביהו אותם באיזה 5 ס"מ
וואלה דרור. אחלה כתבה. מעלה מחשבות להחליף את הפלואנס דיזל ידני שלי בדאסטר חדש. מצד שני, קשה להפרד מהפינוק של הפלואנס. למרות שהדיזל מטרטר (דבר שמורגש בעיקר כשהרכב עומד), הרבה יותר נעים לנהוג בה מאשר למשל בייטי (הרכב השני בבית). נסיעות ארוכות קלות הרבה יותר.
דרור, אחלה כתיבה!
אחלה כתבה.
שמעו, 99,990 בשביל רכב עם 125 כ"ס, 4X4 ויכולת שטח של ממש, זה באמת מציאה פרועה, והדרך שרוב האנשים יקנו אותה זה הדרך שמנטרלת את אי הוודאות לגבי אמינות, וגם חוסכת שקלים בכיס בשווי שימוש - ליסינג ממקום העבודה. עסקה שקשה יהיה לסרב לה.
יופי של כתבה.
אני עוקב מרחוק אחר הרכב מאז שעשינו טיול ג'יפים ברומניה, שבוע עם דאסטר דיזל - מצד אחד נהנו מהרכב בנסיעת הכביש ומצד שני הופתענו לטובה מיכולות השטח שלו.
ארז גור
יופי של כתבה
כתבה ענינית אהבתי
האם יש לדאסטר קיט הגבהה
כן. יש כמה ...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
כתיבה משובחת. מסתבר שיש לדגם הזה גם נעילה אוטומטית סטייל לוקרייט. חיפוש בגיפולוג ישלח אתכם הישר לקישור לאי ביי.
הדאסטר פופולרי מאוד באירופה ויש לו שוק אפרטמרקט לא רע בכלל - מיגונים ומנשאי גלגל (של רסטה, מיוצאים לאירופה) קיטי הגבהה, נעילות אוטומטיות, אבזרים מיניהם וכו'. פה ושם רואים שם גם צמיגי שטח מעט יותר גדולים מהמקוריים.
תוהה אם אפשר להמיר את מידת הגלגל ל205/70/15 או 75...
למה לעשות את זה?...
זו מידה של ג'ימני סטנדרטי והקוטר קטן באינץ' מהגלגל המקורי של הדאסטר.
השוואה מתבקשת לסוזוקי ג'ימני שנהנה במשך שנים ארוכות מחוסר תחרות.
מבחן דאסטר - ג'ימני
ניר, אל תיפול בפח המחיר - אין שום דבר משותף לדאסטר ולג'ימני מלבד הנעה 4X4.
הם לא מתחרים זה בזה - לא באותה קטגוריה ולא על אותם לקוחות.
במבחן כזה לא יהיו מנצחים ולא מפסידים ואין בו שום תועלת מבחינת הצרכן. רק כיף לבוחנים (אנחנו) שייצאו ליום שטח מהנה.
אלה שני כלי רכב שאין להם היום שום מתחרה.