ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...9C%D7%95%D7%92
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...9C%D7%95%D7%92
מה לגבי רכבי ליווי?
אני מעוניין להצטרף עם סובארו פורסטר.
ניתן להירשם לא אלקטרונית?
יעני מזומנית...
לתת כסף תמורת הרשמה רחמנה ליצלן...
אני בא עם הסובארו 4X4 של אשתי... בתנאי שסביון מתחייב לקנות אותה בסוף המסע ב7,500 שקלים :rolleyes:
איזה סובארו יש לה? אם באמת תרצה למכור אני מכיר כמה חולים.....
מדליק!!!
אלפנט מאן, אולי נתאם משהו
מעבר לתשלום, איך נרשמים?
התשלום הוא ההרשמה,
דברים פשוטים לאנשים פשוטים במסע פשוט...
עדיין מחפשים רכב (אנשים עם דרישות, רוצים מנוע גדול והנעה אחורית), מקסימום נבוא על קטנוע.
מעולה, אנחנו בפנים!
במקרה לגמרי התגלה אתמול מאגר מעניין של רכבים, אפרופו הנעה אחורית...
בכניסה לעין העמק, יש מקום שנקרא "פונדק האש". באגטים וכולי. טעים. יש לבעל הבית פרשנות מעניינת על הנושא של סנדוויץ' טוניסאי. אבל זה לא העניין.
יש לו מסתבר עשר יחידות וולוו מודל 98', שנשארו מתוך 58 שהוא קנה בזמנו כחבילה אחת ממכרז של מנהל הרכב - מכוניות של שרים וסגני שרים לשעבר. "כחדשות! - תכניס מצבר וסע!" - טוב, חדשות כמו שהסנדוויץ הטוניסאי היה טוניסאי...
בכל מקרה, המחיר, לפני דין ודברים, הוא 2 ב10. שתי חתיכות בעשרת אלפים שקל. מניח שיש פה הזדמנות ל"קבוצת רכישה" כמו שאוהבים פה בפורום. תתקשרו אליו, מה אכפת לכם...
http://www.d.co.il/80092782/30420/
אישית אני חושב שכולכם משוגעים.
5000 זה בערך כל התקציב ככה שזה לא ממש בא בחשבון. אני באופן אישי שמתי מטרה לסגור את קניית הרכב ב-2000 ש"ח לרכב עם טסט. ותתפלאו, יש כאלו דברים אפילו מפתיעים.
וולוו שנות ה 90 זה הרכב לדברים האלו. למרות שסוף שנות ה 70 תחילת 80 עדיפות בתכלס.
מה שאני עוללתי לוולוו 245 סטיישן שנת 79 בשנות הרשיון הראשונות שלי... והרכב קיבל הכל בהבנה ובחיוך!
חברים,
שימו לב שאני לא מפרסם את האירוע הזה בפייסבוק כדי שיהיו בו, בעיקר גולשי ג'יפולוג, ג'יפאים אמיתיים שאת רובם אנחנו מכירים ותמיד נשמח להכיר את אלה שאנחנו לא מכירים
אז שלחו קישור של הכתבה הזו לחברים שאתם יודעים שזה יכול לעניין אותם והם נמצאים באתר קצת פחות.
החלק החשוב במסע הזה, למעט הסבל שבו, הוא החברותא
סביון
אנחנו טיפלנו בנתיים בעיקר בתחזוקה, בשבועיים הקרובים נתקין הכל חזרה והרכב יישלח לטסט.
לאחר הטסט נכין אותו למסלול כמו שצריך.
יש מצב לארגן נקודת עצירה ביום שישי אחר הצהריים לטובת דתיים שרוצים להשתתף?
שואל גם פה וממתין בציפייה...
האם ניתן לשלם עבור ההשתתפות במזומן, למי? מתי ? איפה?
אני בפנים ברצון רב, אפילו יש כבר רכב...
רק לא מקבל תשובות לשאלותי......
תודה מראש על ההתייחסות.
יש לי קאיה מנטור שנת 1999 עם 270000 ק"מ. נוסעת חלק עם טסט. מצב מכאני פיקס.(מינוס שמשות שלא עובדות חשמלית :-) ) מי שרוצה לקנות אותה עבור המסע הזה שיצור קשר.
אם לא תימכר ... תצא למסע איתי. :-)
"מי רשאי להשתתף? כל מי שירשם מראש, ישלם ויהיה בעלים של רכב שיעמוד בקריטריונים."
בהתיחס להגדרה בעלים של רכב, אני מגיע עם רכב שרשום ע"ש ביתי שבהחלט עומד בקריטריונים, אני מקווה שאין עם זה בעיה.
נוסעים גם על הכביש ?
כן. לא הרבה - אבל נוסעים.
אסף.
ניתן לקבל מספר חשבון בנק על מנת לבצע לכם העברה בנקאית של דמי הרישום ?
אנחנו כבר עם רכב 80% מוכן ורק מחפשים דרך לשלם על ההשתתפות בצורה פרימיטיבית...
זהו... גרוטאה בחניה, צוות רייסר ורכב המירוץ המהולל של דייהו יוצאים להרפתקאה.
הדייהו ידנית, יד שניה, 20 שנה אצל אותו בעלים וכמעט הכל עובד פרט למזגן.
יהיה מעניין 😜
קובץ מצורף 109567
קובץ מצורף 109568
הרגע ראיתי את ספר הרכב המקורי
ניסיון שני לתמונות:
קובץ מצורף 109571
קובץ מצורף 109572
שחררו קצת פרטים.... באיזה איזור כללי יהיה המסע ?
מדבר יהודה ? נגב ? ערבה ?
יש לי מיצובישי סופר לנסר, שנת 93, גיר ידני, 20 שנה אצלנו, עם טסט עד 15.8 בלבד, אוהבת לקבל תוספת שמן מדי פעם, חלק מחלונות החשמל עייפים אבל בסה"כ נוסעת (ועם מזגן).
החלטנו לא לחדש לה את הטסט ולמכור אותה לפירוק / לברזל.
אם היא יכולה לעזור למישהו עם ידיים ימניות שרוצה לצאת עימה למסע לאחר העברת בעלות - אפשר לשלוח לי ה"פ, רצוי בימים הקרובים.