יש לאוויס באתר, לדעתי יש גם באלדן.
השאלה אם יש במלאי, מראש מחזיקים מעט מאוד ועכשיו יש מצב שזה בכלל מגיוס.
לא הייתי עושה עם זה שום טיול עם פוטנציאל נזק גבוה, הם בודקים טוב טוב ומחייבים היטב.
חוקר את הרעיון לשכור רכב לטיול בחול המועד פסח. זה קיים בארץ? 3-4 ימים משהו ללא הגבלת ק"מ דרקונית. מישהו יודע להמליץ
יש לאוויס באתר, לדעתי יש גם באלדן.
השאלה אם יש במלאי, מראש מחזיקים מעט מאוד ועכשיו יש מצב שזה בכלל מגיוס.
לא הייתי עושה עם זה שום טיול עם פוטנציאל נזק גבוה, הם בודקים טוב טוב ומחייבים היטב.
אלוהים נותן אגוזים למי שצריך לשבור לו את השיניים
כשאני חיפשתי טנדר לחבר האלדן אמרו לי שמינימום השכרה זה לחודש.
https://4x4motorhome.co.il/
לא יודע מחירים אבל זה בדיוק העסק
סמוראי->סמוראי ארוך->גראנד ויטרה->פאג'רו Q->האנטר->Quigley 4x4 Chevy Van
תודה לעונים,
אלדן אין במלאי.
הקישור של צחי מעניין, חברה שירותיים ונחמדים, מחיר סביר, אין זמינות לחול המועד ובכל מקרה המגרש שלהם בחיפה...
עשיתי הזמנה באתר של אוויס, בינתיים אישרו אותה ולקחו ממני כסף, מקווה שלא אקבל ביטול אחרי שייבדקו זמינות.
מתבקש...
Men don't quit playing because they grow old, They grow old because they quit playing
אני(מוסדי) שכרתי לפחות שלוש מפריזבי אשדוד. תבדוק גם שם. היה טרטונים ודימקס. אם זה יוצא דימקס אפורה אז תדאג שירשמו שהרסיסים בכנף זה לא באשמתך.
סוגר את הפינה למתענינים בעתיד.
לבסוף הוזמן רכב מאוויס (באר שבע) קיבלתי טויוטה היילקס חדשה (25,000 ק"מ). 680 ש"ח ליום כולל מע"מ, הגבלה ל 250 ק"מ ליום.
בוצע טיול נהדר 4 ימים 3 לילות בבקעת צין, גבי שרף, ציר דרב אל סולטן לראש מעלה נוח וצפונה לאזור פתחת ניצנה.
טנדר משובח, נעילה אחורית נשלטת, נעים, עביר מאוד ומרווח.
חזר ללא מכות או שריטות נראות לעין. התלונה היחידה שקיבלתי מאוויס שבפנים מלא אבק ויכול להיות שייחיבו אקסרא על השטיפה, אבל זה לא קרה.
![]()
השתתפות עצמית עד 4000 ש״ח. הציעו לי ביטול השתתפות עצמית בעלות 100 ש״ח ליום. אבל זה לא כולל מרכב תחתון וצמיגים אז זה לא ממש רלוונטי לסוג כזה של השכרה….
מעבר לזה.. שיקול דעת שלך כנהג וניהול סיכונים
אה ו… לא אמרתי להם שאני הולך לטייל
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
"...האבק מגיע משקי החול שסחבתי מאחור, או מהמשאיות באתר הבניה..."
על מה החפירה?
הבנאדם חיפש להשכיר רכב לטייל איתו בפסח.
מצא.
טייל.
לא דפק אותו.
אין אותיות קטנות.
שילם כמה שסוכם.
לא חייבו אותו טקסטרה על כלום.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Men don't quit playing because they grow old, They grow old because they quit playing
אנשים מסרבים להשלים עם זה שאין על מה להתלונן
אלוהים נותן אגוזים למי שצריך לשבור לו את השיניים
שמרו על קשר