ΰπι διιϊι μεχη ΰϊ δθαεψ μαιϊ ξμΰλδ μϊιχεο ψΰωιν. δπριεπεϊ ωμκ ςμεμιν μδωΰιψ ΰεϊκ ςν ηεμυ ωαεψ ατπιν εΰζ λαψ αΰξϊ μΰ ιδιδ πιϊο μδφιμ ΰϊ δθαεψ.
בסך הכל רציתי להחליף רפידות לבלמים ...
כשהורדתי את הגלגל , שמתי לב פתאום שחסר אחד מתוך 5 הברגים שמחברים את הכאפה של הציריה לנאבה
אחרי שסיימתי עם הרפידות של הבלמים - קניתי בורג כזה וניסיתי להבריג - כמובן הבורג לא ניכנס עד הסוף...והבנתי שתקוע שם שארית מהבורג הקודם של איזה שני סמ
לפי חוק מרפי - ניגזר הבורג הכי חזק , עם לוקטיט ...שמהודק במומנט סגירה מאוד גדול.
כניראה שמישהו הידק את הבורג הזה מתישהו חזק מידי - כניראה יד לפני - כי אני לא נגעתי בגלגל הזה \ גם לא במוסך.
יש לי סט גרמני של חליצת ברגים ...ויש לי מקדחי HSS
הבורג עמוק בפנים , משהו כמו 2 סמ - ככה שאי אפשר לרתך אליו ...
מקדח HSS יקדח בבורג פלדה 10.9 ?
איזה קוטר של מקדח כדאי לי לקדוח בבורג ? ( הקוטר של הבורג 10 ממ)
גילו לי שלוקטיט מאבד את האחיזה אם מחממים את האיזור עם מבער , האם זה ישים במקרה הזה - שמדובר באיזור שליד הציריה , מסבי גלגל וכו
הצעות ועיצות יתקבלו בברכה ...
תודה, אמיר.
I must not fear. Fear is the mind-killer.
ΰπι διιϊι μεχη ΰϊ δθαεψ μαιϊ ξμΰλδ μϊιχεο ψΰωιν. δπριεπεϊ ωμκ ςμεμιν μδωΰιψ ΰεϊκ ςν ηεμυ ωαεψ ατπιν εΰζ λαψ αΰξϊ μΰ ιδιδ πιϊο μδφιμ ΰϊ δθαεψ.
γαψ ψΰωεο, ξηζχ ΰϊ γαψι ηπο,πριεο ημιφδ ωμ δαεψβ λωδθαεψ ξεψλα ςμ δρψο ιλεμ μδβξψ ψς.
γαψ ωπι, αεψβ μμΰ ψΰω ΰιπε πξφΰ αξϊιηδ εμλο μΰ ΰξεψ μδιεϊ ϊχες (λξεαο ηευ ξμεχθιιθ,ημεγδ εμλμεκ).
γαψ ωμιωι, ξδ ςεξχ δϊαψιβ ωπωΰψ αθαεψ ςγ ωπϊχμιν ααεψβ δωαεψ?
ΰν ιω ιεϊψ ξ 10 ξξ διιϊι ςεζα ΰϊ δβγν ατπιν εωεϊμ αεψβ χφψ ιεϊψ ξΰψαςϊ δΰηψιν.ηαμ μδϊςρχ ςν ζδ.
εγαψ ΰηψεο, αγεχ ΰϊ ωΰψ ΰψαςϊ δαψβιν,ωμΰ ιδιε μκ δτϊςεϊ αωθη.
ααψλδ,θεωι
μγςϊι αξιχψδ ωμκ ξΰηψ ειω μκ ΰϊ ξψλζ δχγη τπει ΰιο μκ αςιδ μωξεψ ςμ δΰξφς .
ΰπι ξωϊξω ψχ αξεφψ δζδ .
http://www.youtube.com/watch?v=uP2Up_hG7rc
ΰϊ δχιγεη λγΰι μςωεϊ αξχγηιν ωξΰμιιν . λιεο δριαεα δεΰ μλιεεο τϊιηϊ δαεψβ .
αϊπΰι αιϊ ιδιδ χωδ ειω ριλει μδρϊακ :shock:
ατεψεξιν ΰερθψμιιν ιω δψαδ ηεξψ ςμ δαψβιν δΰμδ ( δν πωαψιν )
μεχθιθ ζδ δγαψ δΰηψεο ωδαεψβ δζδ φψικ μψΰεϊ .
ωιξεω αμεχθιθ ςωει μβψεν πζχ .
ΰιφιχ
ωιξεω αμεχθιιθ ςμεμ μβψεν μπζχ? ΰιζδ πζχ? μξδ?
ξερκ ξψλαϊ δξωπδ - δραϊ ψλαιν μδπςδ αβτ"ξ
ξεζξπιν μιφεψ ΰιϊι χωψ γψκ δξερκ.
תודה על העיצות!
איציק - הלוקטיט שם הוא לפי הוראת WORKSHOP MANUAL - וגם מוסכים שמים אותו ...כניראה בגלל הסיבוב של הגלגל
טושי - היה שם יותר מ10 ממ עומק - אבל זה צוואר בלי הברגה , ככה שלא יכולתי להשתמש בעיצה שלך.
בסוף יצר ההרפתקנות התגבר על ההגיון הבריא...
להשכלה כללית אם מישהו יתקל באותה בעיה :
קדחתי עם מקדח HSS בחוץ בבורג ספיר 10.9 שהבאתי - מסתבר שקודח בלי בעיה.
חיממתי את הקדח עם מבער כמה דקות לשרוף את הלוקטיט,
קדחתי בהדרגה עם 4 ממ 5 ממ ו 6 ממ -קוטר הבורג הוא 10, ואחרי זה ניכנס החולץ הכי גדול - מס 5
סובבתי את החולץ ביד עם שפיץ פלייר ולא עם ראצ'ט - אמרתי לעצמי שהכוח שאני יכול להפעיל ביד עם שפיץ פלייר לא מספיק חזק בשביל לשבור את החולץ - מקסימום לא יצא.
בסוף יצא הממזר...
אמיר.
I must not fear. Fear is the mind-killer.
ξζμ θεα :-)
ιτδ λμ δλαεγ
αξηωαδ ωπιδ δμεχθιθ ζδ ξχεξε ?
ΰαμ ϊημισ ΰϊ λμ δαψβιν ( βν ωμ δφγ δωπι )
ζδ ωδ λϊεα αρτψ ιετι . ΰαμ ζδ λϊεα λι δξχεν ξεςγ μτεψςπεϊ
ΰιφιχ
διιϊι μεχη ΰϊ δδφςδ ωμ ΰιφιχ αψφιπεϊ. ΰν λαψ μΰ ςωιϊ ΰϊ ζδ ΰζ ϊςωδ. ϊημισ ΰϊ λμ δαψβιν αηγωιν.
ξερκ ξψλαϊ δξωπδ - δραϊ ψλαιν μδπςδ αβτ"ξ
ξεζξπιν μιφεψ ΰιϊι χωψ γψκ δξερκ.
ωξψε ςμ χωψ