התלות של האורות ערפל באורות הראשיים, מתבצע על ההזנה או רק על פיקוד (דרך ריליי)?
התלות של האורות ערפל באורות הראשיים, מתבצע על ההזנה או רק על פיקוד (דרך ריליי)?
כל מערכת החשמל מקורית של הערפל.
זה מתג וממסרים נפרדים מהיצרן
אבל לדעתי היה עדיך פנס צהוב כמו שיש לצחי
2 פלטות נגדיות משטוח 6 מ"מ על 60 מ"מ רוחב מתייבשות, מחר יורכבו, תודה על ההארה![]()
למעלה דלוק למטה כבוי, אחלה אור
באותו מיקום, זום, ונקודת ייחוס מכסה המנוע זהה.![]()
I just found this on AliExpress:
NLpearl 2pcs 12V 24V Led Work Light Offroad 4 Inch Round Spotlights Fog Light For Car ATV Dirt Bike Pickup Truck Boat Motorcycle
https://a.aliexpress.com/_c3K9Ici7
אחרי שיירגעו רוחות המלחמה אטפל בהסדרה של הכננת ברישיון
הלכתי עם הילדים להפריח עפיפונים בגבעה ליד הקיבוץ![]()
הורכבו, כולל החלפת ברגי 10ממ ב 1/2"
רציתי אומי ניילוק אבל לא מצאתי, אז בינתיים שייבה קפיץ.
3 ברגים נכנסים מהצד של הפגוש לתוך השלדה ומהצד השני יש פלטה עבה ואומים, למעט בורג אחד שלא ניתן להכניס כי המיכל המתזים מפריע ושם האום בצד הפגוש והבורג נכנס מצד השלדה. (זה הצד שרואים בתמונה)![]()
צהוב ישן יורד, אלומיניום הדפסת לייזר עולה
![]()
ועוד אחד שהורכב על התיק של הבן שלי
![]()
מגניב, איפה עושים?
סמוראי->סמוראי ארוך->גראנד ויטרה->פאג'רו Q->האנטר->Quigley 4x4 Chevy Van
הזמנתי כמות קטנה לקבוצת לנד רובר בוואטסאפ,
גם אוטומטיים וגם עם הunderdrive( 2 טרנספרים) היה קשה, זה מטרד לעוסקים בתחום, הכמות קטנה מדי הייתי קרוב לוותר.
יצאנו להתאוורר![]()
ובשחור לבן שאני מאוד אוהב![]()
היום יצאנו לפיקניק יום הולדת![]()
פרויקט חדש שגורם לי לגרד המון חלודה מהראש, לא נגעתי בסוליד ודומיו קרוב ל20 שנה וגם אז זה היה חד פעמי לתכנון כנפיים של הטרקטור.
לקח לי יומיים ללמוד לעבוד עם on shaped כי חינמי ולא דורש התקנה על המחשב,
כמובן שעשיתי את כל הטעויות שאפשר וזה אילץ אותי להתחיל מההתחלה 3 פעמים, אבל בפעם השלישית זה לקח לי 5 דקות, אז משהו עדיין עובד בראש.
הפלסטיק בדיסקו זה חרא אחד גדול, תושבת כפתורי החלונות מתפרקת לחלקים, יש כל מני תושבות ברזל ברשת, ערבבתי את כל מה שמצאתי לקונספט שנאחז במקומות חזקים יותר בקונסולה ומבטל את נקודות הריתום המקוריות וגם את המגש המקורי שהכפתורים יושבים בו.
הרעיון לעשות סנדביץ עם פלטה פנימית מתוברגת או פאמים, ובחוץ בורג m4 ראש כיפה נמוך.
חשבתי על קוני, אבל אין לי מספיק עובי פלטה לשקע את הקוני, וירדתי מזה.
התחלתי עם הדפסה על דף בקנה מידה 1:1, אח"כ פלסטיק והעתיד הוא אלומיניום ,2ממ אולי עם אנודייז אולי רסטאולאום. נראה....
ע"ב הטיוטת פלסטיק שיניתי כמה דברים והשלב הבא להכין טיוטת ברזל /אלומיניום ופלטות פנימיות.
בערך ככה, כמובן שאני צריך לוודא שהפלטה הפנימית נכנסת במאחור /פנים של הקונסולה.![]()
טיוטה 2 מונחת במקומה, מרגיש יותר נכון, מעט הגדלתי כלפי מעלה.
אפילו הלחצנים נכנסים, החורים מעט גדולים עדכנתי את השרטוט בהתאם, הגדלתי גם את הפלטה האחורית שתהיה מעט יותר "בריאה"
וגם עוד טיפה מתחת לידית בלם להרגיש מעט שלם יותר.
בקשתי מהשכן להכין עוד טיוטה של הפלטה הפנימית העליונה, ואם זה נכנס אז יאללה לייצר אחד מאלומיניום
מנצלים רגע אביבי
![]()
שמרו על קשר