כל הכבוד על ההתמדה ואיכות הביצוע!
כל הכבוד על ההתמדה ואיכות הביצוע!
ההנאה שבאיטיות..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
שכחתי, אחת מבוכנות הברקס זו במקרה האחורית אבל גם הקדמיות כבר לא נראות טוב, הציפוי מתקלף במספר נקודות ולא בא לי להגיע לנזילות מסיבה הברורה, 330 אלף ק"מ ב25 שנה.
אז מה בתפריט: צלחות, רפידות, בוכנות קליפרים וסט גומיות, כולל גומיות חדשות לפיני ההחלקה, כל הגומיות LR מקורי.
הפינים נוקו מכל הדראק שהצטבר שם במשך השנים
וצלחת שמפתיע מגיעה עם ציפוי מיוחד ולא משומנת בכלל![]()
כבוד על ההתמדה!
אם הבוכנה כבר מתחילה להאכל...
למה לא להחליף כבר את הפינים, איך הם ניראים אחרי ניקוי?
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
"רגעים מאושרים, רגעים נוראיים. אין יותר מטאפורות אזלו הדימויים.
אתה יכול הפה לפתוח, יכול הפה לסגור. את הסיבוב של הכדור אף אחד לא יעצור..."
פינים נראים בסדר גמור.
התפנה לי זמן לבדוק את פנל לחצני החלונות
אז החורים למתגי החלונות בול, אבל לא לקחתי בחשבון במדידה את הזיזים האלה ולכן הם הוסרו עם סכין יפנית, והמתג יושב עכשיו בול חזק ולא זז
מתג אחד איבד את הלשונית באמצע, היא שם אבל לא מתפקדת ולכן הודבק עם סיליקון, וגם המתג ביטול חלונות מאחור יושב קצת חופשי מדיי, נתתי לו גם חיזוק עם נגיעה סיליקון
הלוחית הפנימית העליונה הודבקה למקומה עם מעט סיליקון וסגרתי את 2 הברגים שיחזיקו אותה במקום עד מחר שהסיליקונים ייתיבשו, התחתונה יושבת בלחץ בין הספוג לקונסולה ולא זזה אז אין צורך להדביק, הרעיון שהתבריגים יישארו תמיד שם גם כמפרקים את הפנל אחרת אין אומים ואין גישה.
בינתיים זה נראה ככה אבל לא מורכב במקום.
מבטיח מחר תמונות מורכב סופית
תופים.....(זה לא הברגים הסופיים, הם לא הגיעו עדיין)
![]()
מקסים. עכשיו רק תמצא פטנט איך לא להתבלבל בין החלונות הקדמיים לאחוריים..
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit (Harry Truman)
מתבלבל מתבלבל, אבל קדמי זה למטה קדימה, איפה שהלחצן שחוק. חחחח
וגם הגיעו הפתעות עם שליח![]()
נסענו לדרום הפעם עם הקודיאק (מסלול רגלי, זול יותר ושקט יותר) והדיסקו נשאר בבית, אבל יש דברים שצריך לקחת איתנו והכל מזווד בדיסקו בדרך קבע, הזוי כמה דברים יש שם ויש עדיין מקום, הייתי צריך לברור מה חשוב לקחת ומה לא, לא חשבתי שיש הבדל של כמעט פי 2 בנפח ההטענה בין הקודיאק לדיסקו , העומק בערך זהה אבל ההבדל הגדול הוא בגובה וגם קצת ברוחב.
מזל טוב, הכננת רשומה ברשיון הרכב
מזל"ט![]()
סמוראי->סמוראי ארוך->גראנד ויטרה->פאג'רו Q->האנטר->Quigley 4x4 Chevy Van
התנדבנו (דיסקו ואני) להיות צוות סיוע לוגיסטי באירוע של הבן טיול מצוות, משהו בגזרת הבית לא רחוק לנקודה שבה התיישבו מקימי הקיבוץ לפני הקמת היישוב הרשמי, קצת להעביר ציוד שינה, אבטחה בלילה, להוביל שיירת הורים בשבילי שדות וכו משימות רגילות כאלה.
וגם הייתי צריך לטוס מהר להביא צלחות וסכום ששכחו, האוטו מגהץ יפה, נוסע נעים וכיף, עוצר נהדר עם סט ברקסים חדש מקצה לקצה, הגיע הזמן להרכיב מפסק מנתק ABS.
ואפילו קיבל דגל כיאה למוביל השיירה
![]()
שמרו על קשר