שלום,
אני חושב לקנות היילקס (כנראה ידני) ואשמח לקצת עצות
הצרכים הם כאלו: טיולים קלים עם המשפחה (זוג ילד בן 3 תינוקת - אני מבין שעד גיל שנה פחות רלוונטי), בהמשך נראה כמה המשפחה תתחבר ואולי יהיו טיולים מאתגרים יותר, לינה בשטח וכו'.
בנוסף - סחיבת אופנוע שטח פעם בשבוע, פעמיים בחודש 2 זוגות אופניים ומידי פעם ניוד כלב גדול (ושעיר) לשטח ליד הבית/ בתוך היישוב.
באמצע שבוע סידורים, ילדים לגן וכו'. פעמיים בשבוע כביש 6 (ללא פקקים כמעט) -150 ק"מ הלוך חזור.
היום אני עם אוקטביה, שם קרוז קונטרול אדפטיבי בכביש 6 על 130-140 קמ"ש ומגיע לעבודה. זה לא טסלה אבל לא מעייף יותר מידי.
ניסיון - לא הרבה. היה לי גימיני בעבר למשך שנתיים, סופה וכאלה בצבא וגם קצת היילקס ויגו ודימקס (זה היה מזמן).
בהתחלה חשבתי לקנות ויגו ולהשאיר את האוקטביה, אח"כ עברה לי מחשבה לקנות ריבו (מהשנים הראשונות 2015-2018 נניח) ולהיפטר מהאוקטביה.
כמובן שאני לא מתלהב מהכפל ביטוחים ואחזקה אבל אני תוהה כמה נוח להתנייד בכביש מהיר עם טנדר (הגבהה, צמיגים, וכו'... קרוז קונטרול?).
דברים נוספים שתהיתי לגביהם -
אני רואה שהרוב מטיילים עם ארגז סגור, אבל אני צריך ארגז פתוח בשביל האופנוע (והאופניים). מה לעשות? סגירת בד (כמו תריס כזה)? בניית קונסטרוקציה מתפרקת לסגירת בד גבוהה? אולי נדרש רק לטיולים ארוכים יותר(?) שבטווח זמן הקרוב פחות רלוונטיים.
למי שמטייל עם כלב - כלוב בארגז? רק בתוך סגירה? הוא לא יוכל לשבת בתא נוסעים עם ילדים.
אני כרגע לא נעול על כלום, אבל כל פעם שאני בודק אופציות אחרות אני בסוף חוזר להיילקס, בקיצור אם למישהו יש רעיון אחר אשמח לשמוע.
תקציב: נניח עד 120K אם זה ריבו.
ק"מ שנתי: כ 20K
תודה רבה!





ציטוט ההודעה בתגובה




שמרו על קשר