Web Analytics
 
ניוזלטרצור קשרפירסום בג'יפולוגאודותדף הבית
שלום אורח  
וידאומתחיליםקישוריםהספריהטיולי ג'יפיםפיצ'ריםמבחני דרכיםפורומיםחדשותדעה אישית
NMO

          


עמותתעמותת העבירות הוקמה
מאת : מערכת ג'יפולוג
01/12/2006

בימים אלו מתארגנים כל העוסקים בספורט מוטורי בעמותות ומתגבשים לרגל השלב הסופי של תיקון חוק הספורט המוטורי. אנשי ענף העבירות מצטרפים גם הם, ובימים אלו הוקמה עמותת העבירות (שם זמני) בראשות מיקי יוחאי.



בשבועות האחרונים רוחש וגועש תחום הספורט המוטורי. תאריך היעד להגשת התקנות לתחומים השונים ולהעברת חוק הספורט המוטורי מהנייר אל הפועל הולך ומתקרב. החברה העוסקים בענף העבירות בדרך כלל מעדיפים לסוע הכי לאט שאפשר,  אבל גם הם מבינים שהגיע הזמן להוציא כננת, לעגן לרכב שלפנים, לעבור את המכשול ולהקים עמותה.

מזה זמן, מופעל על מיקי יוחאי, האיש שמארגן ומוציא אל הפועל אירועים ומסעות בתחום ענף העבירות לחץ מסיבי לארגן את העוסקים בתחום לקראת מימוש החוק. עד לפני זמן קצר, היה מיקי רחוק מהקמת עמותה, כמרחק מזרח ממערב. אבל..... כנראה שהלחץ וההבנה לאן אנחנו הולכים ברגע שהחוק יכנס לתוקפו, הביאו אותו להרים את הכפפה. בעזרת מספר אנשים אשר העבירות והשטח בנשמתם, הולכת וקורמת עור וגידים "עמותת העבירות".

"כוחנו במספרנו וזו מליצה בלבד" אומר מיקי יוחאי. ככל שיהיו חברים רבים יותר בעמותה, כך יהיה כוחה והשפעתה גדולים יותר אל מול הגופים הממשלתיים. מצורף טופס הרשמה לעמותה. בשלב זה, הצטרפות לעמותה הינה ללא תשלום. אנא מלאו את כל הפרטים בטופס המצורף ושילחו אותו במייל או בפקס המצורפים בתחתית העמוד. ועוד בקשה, אנו מחפשים שם לעמותה. שם שיהיה קליט ויובן גם באנגלית. אתם מוזמנים להעלות את הצעותיכם בפורום, בשרשור אשר נפתח במיוחד לשם כך. 

  הורד טופס הרשמה לעמותת העבירות (שם זמני)

הזמן קצר והמלאכה מרובה, אל תשאירו את היוזמים לבד בשטח, תנו לרוח הטרופי להוביל והצטרפו עוד היום כחברים לעמותה.



מערכת ג'יפולוג






 
חפש
גיל גורדון צמיגים
ליגת קרוס קאונטרי
    מדריכים
    בנייה ומסגרות
    הנדסת רכב
    מילון מונחים
 
    ג'יפ
    לנדרובר
    סוזוקי
    טויוטה
    Fullsize
    מיצובישי
    איסוזו
    קאיה
    רכב צבאי
    באגים ובנייה עצמית




 
 

לוח רכב יד שניה | ביטוח רכב | ביטוח רכב | מבחני דרכים | מסלולי טיולים

 
 
© 2001-2008 כל הזכויות שמורות לאתר ג'יפולוג. סימני מסחר ושמות מסחריים המופיעים בטקסט שייכים לבעליהם החוקיים. אין להעתיק, לשכפל, לשכתב או להפיץ כל עמוד באתר זה, כולו או כל חלק ממנו, בכל מדיה ואמצעי, אלקטרוני או אחר, ללא אישור מראש ובכתב של מערכת האתר ג'יפולוג.