Web Analytics
 
ניוזלטרצור קשרפירסום בג'יפולוגאודותדף הבית
שלום אורח  
וידאומתחיליםקישוריםהספריהטיולי ג'יפיםפיצ'ריםמבחני דרכיםפורומיםחדשותדעה אישית

          


ג'יפאיג'יפאי משלנו זקוק לתרומה דחופה
מאת : מערכת ג'יפולוג
06/11/2008

חבר הפורום עומר, "הדיפנדר פיליפ" נדרש להשתלת כליה דחופה להצלת חייו. ביום שישי הקרוב יתקיים מופע התרמה עם מיטב האמנים בתל-אביב. עומר זקוק לעזרתכם.



עומר תלמי, בן 28 ממרכז הארץ, חבר וותיק בפורום תחת שם המשתמש הדיפנדר פיליפ חולה. מאד. לנו נודע על כך רק לאחרונה, ואנו ממהרים להביא לתשומת לבכם את הבקשה הדחופה לעזרה. להלן מכתבו של יחיאל לנדמן, יושב ראש ארגון "חברים לרפואה":

 "עומר, בן 28 ממרכז הארץ,  נולד עם מחלה קשה אשר במשך השנים פגעה בכליותיו וגרמה לו לאי ספיקת כליות סופנית. עומר עבר ניתוחים שונים בכל חלקי הגוף, ואף עבר השתלת כליה בגיל 15 מתרומת כליה של אמו. לאחרונה חלה התדרדרות חמורה במצבו והוא נתון בסכנת חיים ממשית. עומר נאלץ לעבור טיפולי דיאליזה בביה"ח "ברזילי" באשקלון 3 פעמים בשבוע במשך 4 שעות כל טיפול. על פי אבחנות רופאיו הסיכוי היחידי להצלתו הינו ע"י ניתוח המלווה בהשתלת כליה במהירות האפשרית, אחרת נגזר דינו.

עלות הניתוח הכולל השתלה והטיפול הרפואי הנלווה מסתכם בכ95,000 יורו.

תרומתך המהירה והמוכרת לצורכי מס הינה הסיכוי היחידי להעניק לעומר תלמי חיים. וחיים חדשים כדי לאפשר לו להקים משפחה ולהמשיך לתרום מכישוריו לחברה בישראל. את תרומתך ניתן להעביר לקרן מיוחדת שהוקמה לצורך כך בעמותת "חברים לרפואה".  ניתן להפקיד את התרומה על שם "חברים", עבור עומר תלמי בבנק לאומי, סניף אחיעזר 856, מס ח-ן .30495/26 בכל מקרה של העברה/הפקדה ישירה לחשבון נא לפקסס העתק ל03-5792223 לצורך משלוח קבלה.

ניתן לתרום בכרטיס אשראי בטלפון: 03-5792220 או לשלוח צ'ק לת.ד. 6782 רמת-גן 52167. כל תרומה תתקבל בברכה ותשלח קבלה, התרומות מוכרות לצורכי מס לפי סעיף 46. דף ההתרמה של עומר באתר ארגון חברים.

משפחתו של עומר מבקשת: "עזרו לנו להציל את עומר, אנו ומשפחתנו נודה ונברך אתכם על כל תרומה – קטנה כגדולה, ונאחל לכם ולבני משפחתכם בריאות ואריכות ימים".                                    

מי ייתן ותמיד תהיה בצד הנותן, בתודה מראש ובכבוד רב,

יחיאל לנדמן

יו"ר ארגון "חברים" - www.haverim.org.il"

מופע החיים של עומר

עומדת לרשותכם הזדמנות לתרום לעומר ישירות בעוד יומיים, ביום שישי ה7/11 ב"מופע החיים של עומר" בגני התערוכה בתל-אביב. בואו נפגין את נוכחות הג'יפאים.



מערכת ג'יפולוג






 
חפש
גיל גורדון צמיגים
    מדריכים
    בנייה ומסגרות
    הנדסת רכב
    מילון מונחים
 
    ג'יפ
    לנדרובר
    סוזוקי
    טויוטה
    Fullsize
    מיצובישי
    איסוזו
    קאיה
    רכב צבאי
    באגים ובנייה עצמית




 
 

לוח רכב יד שניה | ביטוח רכב | ביטוח רכב | ביטוח רכב | מבחני דרכים | מסלולי טיולים