אחרי שהמשפטנים יסיימו יהיה מותר לחלץ אנשים רק מבריכות בהן גובה המים מתחת ל-20 ס"מ![]()
רק לזכור לכסות את המספרים ולתת פרטים כוזבים, כשמצטרפים - שלא יחכו לכם נציגי "הרשויות"בבית כשתחזרו..
אחרי שהמשפטנים יסיימו יהיה מותר לחלץ אנשים רק מבריכות בהן גובה המים מתחת ל-20 ס"מ![]()
שורה תחתונה מה הוא עשה?
"גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע כי אתה עמדי" (תהלים כ"ג)
"חייה את חייך כאילו אתה עומד למות מחר ולמד כל דבר כאילו תחייה לנצח" (מהטמה גנדי)
רענן,
קרעת אותי מצחוק.
טוב לדעת שגם שרשור מעצבן כזה יכול להעלות חיוך...
נקודה להבהרה.
אם היו אומרים לי זה לא בטיחותי נקודה. הייתי מבין ורץ להחליף.
אבל כשאומרים לי שים כננת ואז זה מקובל עלינו זה אומר שהבטיחות ממש לא בראש מעייניהם.
ועדיין לא דיברנו על ההיבטים של חילוץ אחרים ללא הסמכה.
כמו שכתבתי לך קודם - פגוש מתכת מוגדר כ"התקן לכננת", ואם אין בו כננת, הוא לא יעבור. נקודה.
פעם היה עובר , היום, אחרי המכתב האומלל של הבנצ'רמאכר, כבר לא.
עכשיו אתה תחליט - פגוש עם כננת, או חזרה לפגוש המקורי. אגב - בלי פגוש בכלל, בוודאות לא עובר טסט....
אם כבר היה לך אישור ברשיון, לא היתה בעיה. היית אומר שהכננת בתיקון וזהו. אבל כדי לאשר כננת, אני יודע שהם בודקים שהיא מותקנת כראוי (קיבוע לשילדה) ועובדת.
כן בטיחות, לא בטיחות, מתי להשתמש ומתי לא - באמת לא מעניין אותם. הם עושים את תפקידם ותו לא. תאמין לי שעדיף ככה.
לא עונה בפורום
לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ
זה פשוט מדהים בעיניי התופעה של הבנאדם הזה
כמעט שנתיים לא טיילתי באתר ומסתבר שהמלשין הבת ימי עדיין אקטואלי
קורע מצחוק
שנתיים שהוא מקבל אחלה במה רק משרשורים בנושאי מוצא הפה או המקלדת שלו
לדעתי להקשיב לעצתו של אסף ופשוט להתעלם ואולי גם הוא ידעך
לפחות הפסקנו לראות אותו מצלם כלים בפלמחים כך שיצא משהו טוב מאיסור הנסיעה בחוף![]()
הגלגלים אמורים לנסוע לאותו כיוון?
יש חובה לעזור בתנאים מסויימים, זה כבר בחוק אבל עם סייגים
http://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%9...A8%D7%A2%D7%9A
Sent from my iPhone using Tapatalk
נעול, ולפעמים במגפיים
https://youtu.be/d9pP4Jnk6H4
דרור, אני נכשלתי בטסט על זה בדיוק ונדרשתי להגיע לעמדה 1, על מנת להוריד את הכננת מהרשיון (עם הדיפנדר, אז פגוש המתכת המקורי לא היה בעיה לכשעצמו), וכך עשיתי, בלית ברירה.
חיים - אם אתה מרוצה מהאוטו שלך ונראה לך שתחזיק כו עוד פרק זמן לא קצר, הייתי מציע לך כן להתקין כננת. אפשר למצוא חדשות במחיר סביר,
ואפשר לסגור ב 3.5-4K הכל, כולל התקנה. לא חסרים שיפורים יקרים בהרבה.
אז, תוכל להגיע לאספיר ולקבל אישור לרשיון, גם אם הכננת ו/או ההתקנה לא בוצעו אצלם (ובהנחה כמובן שהפגוש מתוצרתם).
אם אתה לא הולך על זה, תצטרך לוותר על פגוש המתכת ולהחליפו במקורי. הענין הוא שעלות פגוש מקורי (פלסטיק מצ'וקמק), יביא לך מהר חשק להתקין כננת.
אפשרות שלישית היא למצוא חברים וקשרים...
הרעיון של להרכיב פגר כננת ולפרקו כל שנה הוא כאב ראש שאינו כ"כ ישים, כפי שהוסבר קודם.
ובאשר למציאות העגומה/אומללה בה אנו חיים, פשוט מוציא את החשק לחיות פה, חוצ מהמחירים הזולים בברלין...
שמרו על קשר