לא, אני לא טרול, אני גם לא שתול.
מסיבותי שלי, אני מעדיף לכתוב בעילום שם. מישהו מהמנהלים יוכל בקלות לאמת את זהותי והם יודעים איך. גם אם מישהו מגיע למסקנה מי אני – שישמור את המידע הזה לעצמו.
ולמה אני כותב עכשיו?
בשבועות האחרונים אני קורא את הררי המילים שנכתבות, את התגובות, את התחמושת שאנחנו מספקים כנגדנו, קורא ומתרגז, קורא ולא מאמין, קורא ובוכה.
אני גם רואה, את טופס ההורדה מהכביש מהשבוע שהתפרסם והועבר בוואטסאפ, את תמונות הג'יפים המוגזמים והלא מוגזמים ועוד תמונות. ההורדה מהכביש מהשבוע היא לא עקב מדיניות חדשה. בדקו מיהו הבוחן המוריד ומה ההסטוריה שלו. ומי שלא יודע ולא ראה – שלא יבקש את זה כאן.
אני גם יודע, באופן ברור וודאי כי אנחנו, רק אנחנו אשמים במה שמתרחש כאן. אנחנו מביאים זאת על עצמנו. פעם, דברים היו נעשים במחשכים, והידיעה היתה נחלת מעטים. היום, כשכולם מוציאים החוצה הכל, כל אחד יכול לדעת. תמונה בפייסבוק תהפוך בסופן של דבר לנחלת הכלל, גם אם הוגדרה בתחילה לחברים בלבד, כי כל אחד יכול להעתיק ולהפיץ. תמונה בוואטסאפ יכולה גם היא בקלות להיות מופצת לכל עבר, וגם כיתוב כאן בגי'פולוג פתוח לכל דיכפין. הוא גם נשאר, לדראון עולם ופתוח לכל חיפש עתידי.
למה אנחנו?
מצד אחד, אתם צועקים שיניב גולן או אורן גל כן מייצגים או לא מייצגים, או מי הם בכלל, ומצד שני טוחנים מים, על מה יהיה הנזק, וכמה זה ישנה, ואיך היה נהדר קודם, ולמה הגבינה בכלל זזה. אז זהו, שהגבינה זזה. בכי או נהי תמרורים לא יחזירו אותה, וגם לא מילים, כיין או לא, שיישפכו כאן.
אני בכלל לא רוצה להכנס לדיון אם נכון או לא, כמה מותר וכמה לא, האם צריך נוהל אישור אחר או לא. כל מה שיהיה אחר יהיה מפורט יותר ולכן טוב פחות. אבל זה לא משנה, הרכבת יצאה, תנו לה לנסוע בשקט.
המילים האלו רק עוזרות למי שנמצא בפורומים האלו כעיניים בולשות, ויש כאלו, האמינו לי.
חלק ממכוני הטסטים בהיסטריה אבל לא בגלל מדיניות חדשה, אלא בעקבות מבצע נקודתי על משתיני מקפצה, יחד עם היסטריה נוראית שנוצרה כאן, ב-CF ואולי גם בצהוב ובמקומות נוספים. הייתי השבוע במכון טסטים, גדול, איפשהו בין חדרה לגדרה. עברו שם טסט ג'ימני מוגבה עם צמיגים אגרסיביים ועם טמבון מתכת, וקאיה ספורטז' מוגבהת. הגבהות. סבירות, לו מוגזמות בטירוף ולא משהו שנוסע עכשיו לכמריר. והן עברו טסט, ללא תועמלנים.
תרגיעו ואיתכם תרגע גם המערכת.
אם תמשיכו להעביר ביקורת, לכתוב ללא הפסקה ולהוציא אויר – זה לא יעזור, זה ימשיך להפריע. אז עם כל הכבוד לתוצאות תעבורת הנתונים באתר – תפסיקו.
בדקתי לאחור בשרשור הזה – מבין החברים הוותיקים שאינם מנהלים, בעיקר בועז וברנרד מגיבים. אל תעלבו, בועז וברנרד, זה לא אישי, ואת שניכם אני אוהב. תשאירו את הויכוחים לפגישה בסמה. לא כאן. גם למנהלים ארשה לעצמי לומר - כן אפוקליפסה, לא אפוקליפסה – תנו לענן לשקוע.
גם אם אורן גל, יניב גולן ודומיהם גורמים נזק, (ולגישתי הם גורמים) ממילא לא אכפת להם מה אנחנו כאן אומרים וממילא לא ישנו דרכיהם בעקבות הנכתב פה. אז די, אתם (אנחנו) רק מוסיפים ומזיקים במו פינו, או מקלדותינו.
אז מה אני רוצה בעצם (חוץ מזה שהוצאתי קיטור בעצמי)?
שתפסיקו לכתוב. תרגעו, הזעם יעבור. יש מי שאומר את כבר שבועות.
ומי שיודע או מגיע למסקנה מי אני – שישמור את המידע הזה לעצמו, או ישתף אותי, ורק אותי במידע הזה.![]()
שמרו על קשר