PDA

צפייה בגרסה מלאה : שירשור האוהלים הגדול של ג'יפולוג

עמודים : 1 [2]

איל מ
29-01-25, 10:22
אם זה לקיץ, אז יש בעלי אקספרס מספר אוהלים דומים. אצלי יושב בעגלה וממתין להורדת מחיר אחד של דזרט פוקס.
הדרישות- כמה שיותר רשת, מוטות הקלקה ולא השחלה, וכן, גם כיסוי גשם (מנסיוני, כשהכיסוי הוא חלק נפרד מהאוהל, האטימות שלו יותר טובה, ונשמרת יותר שנים).
מוטות אלומיניום- יתרון, אך לא הכרח. בשיקולים של עלות תועלת זה בד"כ מקפיץ יותר מדי את המחיר.

Udim
29-01-25, 10:57
אם זה לקיץ, אז יש בעלי אקספרס מספר אוהלים דומים. אצלי יושב בעגלה וממתין להורדת מחיר אחד של דזרט פוקס.
הדרישות- כמה שיותר רשת, מוטות הקלקה ולא השחלה, וכן, גם כיסוי גשם (מנסיוני, כשהכיסוי הוא חלק נפרד מהאוהל, האטימות שלו יותר טובה, ונשמרת יותר שנים).
מוטות אלומיניום- יתרון, אך לא הכרח. בשיקולים של עלות תועלת זה בד"כ מקפיץ יותר מדי את המחיר.תכבד אותנו בלינק בבקשה

Sent from my SM-S711B using Tapatalk

Juv
29-01-25, 11:23
אני הזמנתי כזה, הדגם לשלושה אנשים, מפתיע לטובה בשביל המחיר -

https://a.co/d/5Q6Z2mx

asafk
29-01-25, 13:59
נראה אחלה לקיץ.

אם יש למישהו חוות דעת אשמח לשמוע

Sent from my SM-S901E using Tapatalkזה אוהל 3 עונות.
המבנה של אוהל רשת ומעליו שכבה אטומה למים מרווחת ומאווררת עובד מעולה מבחינת עיבוי גם בגשם. ונכון שאפשר לפתוח רק את השכבות רשת וזה נהדר לקיץ.
אני מחפש אוהל שיעמוד ב25 - 30 לילות רצופים חלקם הגדול בגובה די רב - בקיץ אמנם אבל קיץ בהרים זה לא קיץ אצלנו.
אז חשוב לי הנוחות וחשוב לי עמידות וזה צריך להיות אוהל 3 עונות מאוורר מצד אחד ועמיד ברוח וגשם לפחות קל ואולי קרח מצד שני.

אסף.

ishc
01-02-25, 09:52
זה אוהל 3 עונות.
המבנה של אוהל רשת ומעליו שכבה אטומה למים מרווחת ומאווררת עובד מעולה מבחינת עיבוי גם בגשם. ונכון שאפשר לפתוח רק את השכבות רשת וזה נהדר לקיץ.
אני מחפש אוהל שיעמוד ב25 - 30 לילות רצופים חלקם הגדול בגובה די רב - בקיץ אמנם אבל קיץ בהרים זה לא קיץ אצלנו.
אז חשוב לי הנוחות וחשוב לי עמידות וזה צריך להיות אוהל 3 עונות מאוורר מצד אחד ועמיד ברוח וגשם לפחות קל ואולי קרח מצד שני.

אסף.

אסף.סיקרנת

Sent from my CPH2465 using Tapatalk

אבי ביטר
03-02-25, 11:57
תתביישו לכם.

נראה טוב הקטן הזה ל 3 .
אפילו כאוהל שני למשפחות מרובות.

asafk
18-04-25, 17:21
אחרי שחיפשתי הזדמנויות ודילים.....
אני מזהיר זה לא הולך להיות קל לחלקכם מה שאני אכתוב כאן.... אז מי שקניה אימפולסיבית במחיר מלא קשה לו, בבקשה לצאת.

בטיול הקודם לפני מספר שבועות הצהרתי שזה היה הטיול האחרון עם האוהל פתיחה מהירה שקניתי כשיותם היה בן שנה.
נזכרתי בזה בבוקר של טיול פסח הזה. זה רק אני ונרי ולכן הטורבו לא מתאים, ואת 'האוהל הכי זול בארץ ' יותם לקח לשביל הגולן.
אז הלכתי לחנות.
של TNF.
נכנסתי וקניתי אוהל. בלי הנחות ובלי מבצעים פשוט במחיר של החנות הראשית בתל אביב של מישהו שנכנס על הבוקר ומבקש לקנות אוהל.
את הכי זול אמנם אבל מה שהיה עולה 230$ כולל משלוח מאמזון עולה כאן 1150 שח (ו5% מזה זיכוי לקניה הבאה אבל קשה לי לראות בעתיד הקרוב עוד קניה אימפולסיבית של המותג)
.
https://amzn.to/3EfksdD

חוות דעת - אוהל מצויין, בנוי היטב, השכבה המאווררת די מאווררת והכיסוי מכסה.
האוהל עומד לבד בלי יתדות (תנאי בסיסי עבורי), והכיסוי למרות שאפשר להניח אותו ככה על האוהל, עדיף להשתמש ביתדות. והיתדות המקוריות לא שונותממה שמגיע עם האוהל מדבקה הכי זול. מה יש לכם עם יתדות? וואלה אוהל של 200 דולר אפשר להשקיע כמה סנטים יותר ביתדות חצי נורמליות.
המחשבה שעברה לי בראש ביום שני בבוקר היא שכמות הלילות בשנה שאני ישן באוהל והזמן שהציוד אצלי בדרך כלל מחזיק מעמד מצדיקה בעיני אוהל לא זול - במיוחד שבקיץ הזה אני אבלה בו חודש רצוף בגבהים של אלפי מטרים וכנראה גם תחת שלג. גם ההפרש במחיר לעומת אמזון לא דרמטי ובפרט אם תידרש אחריות.

אסף.

חנן-ג'יפולוג
18-04-25, 19:24
יש לי שלושה אוהלים מהדגם הזה, כבר לא מעט שנים. שניים מהם של שלושה אנשים. אחד לשני אנשים שזה די צפוף לזוג.

מודה שלא קראתי את הוראות ההפעלה, אבל אף פעם לא עבר לי בראש שהכיסוי צריך להתחבר ליתדות ולא לקצות המוטות שהאוהל מחובר אליהן. הוא מתחבר לכל הקצוות של המוטות, גם המוטות הקצרים.

היתדות, כן, מעפנות. קניתי יתדות טיטאניום (לכאורה) מעליאקספרס להשלים את הקונסטרוקציה כשיש רוחות.

אוהלים נהדרים. תתחדש.

asafk
18-04-25, 19:55
תודה. זה ההמלצה שלך (ביום הולדת של יעל) שכיוונה אותי לאוהל הזה.
הכיסוי לפי ההוראות מתחבר לקצות המוטות, ומתיחה חיצונית ליתדות.

אסף.

ד ו ר ו ן
24-04-25, 11:14
יותר טיולים בהרכב מצומצם עם הבן, והקולמן 6 גדול מידי.
חיפשתי אוהל ל-3 שיהיה מרווח לשני אנשים ונותן מענה גם ל-3 בצוק העיתים.
דרישת בסיס אוורור מירבי.
הקמה מהירה בלי השחלות.
שיתאים גם לקיץ/עונות המעבר כשמתחיל להתחמם.

מצאתי את זה:
הנה משהו שמצאתי עכשיו ב-AliExpress: ₪564.26 | אוהל קמפינג אוטומטי חדש 3-4 אנשים בחוץ מרחב גדול טיולים בחוף אוהל עמיד למים ושמש 3 עונות אוהל גב
https://a.aliexpress.com/_onqb8z7

מאד מאוורר, 2 דלתות רשת גדולות, וחלונות כנ״ל.
הרמה מהירה.
בד כסוף בפנים, השמש לא שרפה אותנו ישר על הבוקר.
מידות על הס״מ.

לביא
29-04-25, 19:59
מאחת הקבוצות בטלגרם....

בעוד שנמכר בחנויות במעל 900 שקלים אתם מקבלים אותו.......

רק ב- 699₪ רק 699₪ רק 699₪ רק 699₪ [emoji554]️
כולל משלוח עד הבית [emoji50] יבואן רשמי כן ?!

אוהל פצצה [emoji95] מיועד עד - 6 נפשות חלל גבוה ונוח עם מרחב פנימי מרווח ופתיחה מהירה באמצעות מוטות טלסקופיים המושחלים מראש לפתיחה וקיפול מהירים וקלים.

הדגם הזה כולל מערכת להגנה מפני גשם ורוחות WatherTec -פינות מרותכות ותפרים הפוכים שומרים על הציוד יבש

מידות אוהל :3.05 מ’ על 2.74 מ’ גובה מרכז 1.89 מטר

דלת רחבה, 4 חלונות פתח ייעודי להכנסת כבל חשמל לאוהל E-port’ כיסים פנימיים לאחסון

מצמצתם, פספסתם, תפסתם? ניצחתם! כי לא יהיה עוד בקרוב [emoji2089][emoji2089][emoji2089][emoji2089]

https://dlz.co.il/coleman-sky-lodge-6/

[emoji187] לדיון בפוסט:
https://www.facebook.com/share/p/1A4Zk331sk/

Sent from my SM-S921B using Tapatalk

-->