צפייה בגרסה מלאה : בגי"ה - סרט הדבקה עמיד בחום
אני מחפש סרט הדבקה עמיד בחום ללפף סביב ארובה של קמין כדי לאטום אותה טוב יותר.
מדובר בחלק של הארובה שעובר בהנמכת תקרה בקומה שניה, כאשר הקמין בקומה ראשונה (כלומר כ-5 מטר אחרי היציאה).
הזזתי קצת את הארובה אחרי ההתקנה ועכשיו היא לא אטומה ב-100%, בנוסף, יחידת המיזוג נמצאת באותה הנמכה אז יש קצת ריח כאשר מפעילים את המזגן (הוא שואב את האויר מאותו איזור)
מישהו מכיר איזה סרט הדבקה שיעמוד בחום של הארובה בחלק הזה?
גם פתרון אחר בא בחשבון
תודה
ליאור
יש טייפ אלומיניום עמיד בחום.
http://catalog.layogev.co.il/shop/363-%d7%a1%d7%a8%d7%98-%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7% 99%d7%9d-%d7%97%d7%93-%d7%a6%d7%93%d7%93%d7%99-3m/
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
יש חומרים ייעודיים לדעתי. אתה צריך לברר במקומות שמוכרים ציוד לארובות וכדומה. אם אתה מהמרכז אולי, בספק רב, מינרליים ורפרקטורים מיהוד/מגשימים יוכלו לעזור
תנסה גם בדיקת אפשרות לבד asbest [ כמו לכפפות עבודה ] וחיזוק מכני ממתכת.
אם אתה יכול לפרק את החלקים יש סיליקונים עמידים.
Sent from my Android using Tapatalk ישוחרר ברנרד
תודה על התשובות.
אי אפשר לפרק אז סיליקון לא מתאים, אני מעדיף לא להתעסק עם סרט אזבסט אז גם זה יורד.
סרט הדבקה עם סיבי אלומניום (כמו בקישור של נמרוד) יש לי בבית אז אעשה לו מבחן קצר לבדוק עמידות בחום, בעיקר של הדבק, ואם יעבור בהצלחה אשתמש בו.
אם לא, אפנה לחברה ביהוד.
שוב תודה.
ליאור
בהצלחה בניסוי, רק שים לב שקישרתי לסרט אלומיניום מסויים שמוגדר לטמפרטורה גבוהה, לא כולם כאלה.
אם בוצעה התקנה ע"י בעל מקצוע אמין נראה לי שהבעיה היא אחרת ...
אני מבין שמדובר בתנור עצים .
בהדלקה של התנור נפלט ריח לבית , הריח הזה " רוכב " על אוויר חם שעולה למעלה ובמקרה מגיע בדיוק לפתח השאיבה של המזגן - ומשם ...
כעיקרון - בהתקנה טובה של תנור , גם אם תעשה חור 10מ"מ בארובה לא יצא משם עשן . אפקט היניקה אפילו ישאב עשן של סיגריה שתעשן ליד החור .
אבל כל זה ספקולציות ... ,
דבר ראשון - ההתקנה בוצעה כראוי ?
דבר שני - אתה בטוח שהארובה לא סתומה / סתומה חלקית ?
אם בוצעה התקנה ע"י בעל מקצוע אמין נראה לי שהבעיה היא אחרת ...
אני מבין שמדובר בתנור עצים .
בהדלקה של התנור נפלט ריח לבית , הריח הזה " רוכב " על אוויר חם שעולה למעלה ובמקרה מגיע בדיוק לפתח השאיבה של המזגן - ומשם ...
כעיקרון - בהתקנה טובה של תנור , גם אם תעשה חור 10מ"מ בארובה לא יצא משם עשן . אפקט היניקה אפילו ישאב עשן של סיגריה שתעשן ליד החור .
אבל כל זה ספקולציות ... ,
דבר ראשון - ההתקנה בוצעה כראוי ?
דבר שני - אתה בטוח שהארובה לא סתומה / סתומה חלקית ?
כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב...
הריח (החלש) קיים עכשיו, בקיץ, ולא כאשר מפעילים את הקמין.
אגב, יש את אותו ריח "של שרוף" על יד היציאה של הארובה בגג.
הארובה אכן נסתמה במהלך החורף, ככל הנראה בעקבות שימוש בעצים שלא היו יבשים לחלוטין (טעות שלי) ותוך כדי נסיונות שלי לפתוח אותה, החלקים זזו קצת כך שאם אכן יש בעיית איטום עכשיו אז כל האשמה עלי ולא על המתקין.
בסך הכל יש חיבור אחד, בין שני חלקי ארובה, בקטע של הנמכת התקרה, ואותו אני רוצה לאטום.
נמרוד, תודה על הדגש, גם אני חשבתי על זה ולכן אני רוצה לבחון את העמידות לפני שאני משתמש בסרט שיש לי, ובכל מקרה כאמור זהו חלק של הארובה שנמצא כ-5 אחרי היציאה מהקמין כך שהטמפ' שם לא מאוד גבוהה (2 מטר מתחת אפשר כמעט לגעת ביד גם כשהקמין על "פול גז")
ליאור
תדאג מראש שלא תסתם הארובה .
תטפל בחיבור הזה ובפעם הבאה שתסתם הארובה העשן יצא מהחיבור שמתחתיו ...
העשן תמיד ימצא דרך להשתחרר , אתה צריך לדאוג שהיניקה של הארובה תהיה תמיד טובה .
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.