צפייה בגרסה מלאה : המלצה על אפליקציה לניווט (בדגש על הקלטת מסלול) לאייפון
שלום לכולם,
אני מחפש אפליקציה לניווט המכילה מסלולים וכ"ו ומאפשרת הקלטה של מסלול משלי. ניסיתי את עמוד ענן אבל אומנם היא מציגה מסלול באזור שלי אבל אין לי שם שום יכולות להקליט מסלול משלי.
אפשרויות נוספות?
שלום,
יש לנו תת-פורום יעודי לנושא ניווט (ומכשירי קשר) - אני ממליץ לך לחפש קצת התייחסויות לנושא, בכל מקרה - היה עדיף להעביר את הדיון לאותו פורום.
איני מכיר את המכשיר שלך, אבל לפחות באנדרואיד יישום עמוד ענן מאפשר גם הקלטה של הנסיעה, אתה משוכנע שזה לא קיים באייפון?
תוכל לבדוק גם יישומים כמו topomap ו- twonav.
וגם off-road
Sent from my iPhone using Tapatalk
לאייפון זה או offroad או twonav
יש לי את שתיהן ואני משתמש בראשונה.
אופרוד נראית ממש אחלה.
תודה!
תוריד את המפות לזיכרון. לפחות חלק מהן. כדי שיעבוד לך גם ללא קליטה.
שלום לכולם,
אני מחפש אפליקציה לניווט המכילה מסלולים וכ"ו ומאפשרת הקלטה של מסלול משלי. ניסיתי את עמוד ענן אבל אומנם היא מציגה מסלול באזור שלי אבל אין לי שם שום יכולות להקליט מסלול משלי.
אפשרויות נוספות?
עמוד-ענן בהחלט מאפשרת הקלטה, שמירה ושימוש במסלול שהוקלט.
אני לא הבנתי איך
וואלה בחדש לא מוצא איך מפעילים את ההקלטה..
אני משתמש באפליקציה Galileo maps עם המפה Israel hiking maps
המפה חינמית, האפליקציה עולה כמה דולרים בודדים.
החיסרון הוא שאתה צריך ליצור מסלולים בעצמך או להוריד מוכנים, אבל אי אפשר לעשות את זה דרך האפליקציה.
אני ממש מרוצה מה setup הזה כי בכל מקרה אני תמיד מכין את המסלול מראש
יש אפשרות כמובן להקליט את המסלול שאתה עושה
החיסרון הוא שאתה צריך ליצור מסלולים בעצמך או להוריד מוכנים
אני בזמן האחרון מתכנן מסלולים באתר של https://israelhiking.osm.org.il
החסרון הוא שאין את הנקודות עניין של עמוד ענן
הייתרון שהאתר יודע להצמיד את הציר המתוכנן לציר הקיים בשטח ואז אין את הקוים שחותכים בזוית חדה.
השילוב של Israel Hiking וOff Road כמעט מושלם מבחינתי. צריך רק להבין מה עושים עם הנקודות עניין מהעמוד
הייתרון שהאתר יודע להצמיד את הציר המתוכנן לציר הקיים בשטח ואז אין את הקוים שחותכים בזוית חדה.
השילוב של Israel Hiking וOff Road כמעט מושלם מבחינתי. צריך רק להבין מה עושים עם הנקודות עניין מהעמוד
כן, גם אני משתמש ב israelhiking. אתר מדהים
אגב יש שם גם אפשרות להציג מסלולי טיול מכל מיני מקורות, בין השאר מג׳יפולוג.
אחרי שאני מסיים לתכנן את המסלול אני עובר עליו מול עמוד ענן, ואם יש דברים מיוחדים - צל טוב, נקודת עבירות, מעקף וכו׳ אני פשוט מוסיף את זה כנקודה למסלול שלי. ככה אני יכול לראות את הדברים הרלוונטיים גם כשאני בשטח
אני עובד עם TOPOMAP באייפון
עובד טוב סה"כ חוץ משלא באמת ניתן לשמור הקלטות ומסלולים על המכשיר, כלומר, ניתן אבל הם נעלמות מעצמן אחרי זמן מה, הפיתרון זה אחרי כל הקלטה, אני שולח את המסלול לעצמי במייל
אני מצייר את המסלול באתר של עמוד ענן, שומר למחשב ופותח ב israelihiking מיישר ומסדר .. ומשתף לעצמי ל offroad
דרך קצת ארוכה אבל לא ממש מכבידה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.