צפייה בגרסה מלאה : דואר ישראל, ולמה אני מנסה לנתק מהם קשר
boaz avrahami
07-10-20, 14:01
מה דעתכם על חבילות אילנו למושב (בית חנניה) שמגיעות כל פעם לבית חנינא......
אבל היום הישג חדש - ולא מהדאר. משרד הבריאות החליף ביננו לבית חנינא. מהמועצה האזורית באו לבדוק איך מסתדרים עם כל 62 המבודדים במושב...
תגיד, זה קורה גם עם מיקוד מעודכן בשבע ספרות?
מעניין אם למיקוד החד ערכי יש משמעות במיון
תגיד, זה קורה גם עם מיקוד מעודכן בשבע ספרות?
מעניין אם למיקוד החד ערכי יש משמעות במיון
עם מיקוד 7 ספרות,
ואם נכתוב דאר נע חוף כרמל (למרות שהנכון זה מנשה) ואם נוסיף בסוגריים (ליד בנימינה) ועוד ועוד...
סליחה שאני מקלקל לכולם את השיימינג אבל חייב לשתף שבזמן האחרון חבילות מאליאקספרס מגיעות תוך 10 ימים, כולל מיילים (מהדואר!) שהחבילה בדרך, אח"כ הגיעה לארץ ואז הגיעה לסניף.
מקווה שלא עשיתי נאחס...
ליאור
כנ"ל אצלי, מלא מיילים ומלא סמסים מרגע שנרשם המשלוח.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
ימות המשיח ??
(אגב, לא קניתי כלום בעליאקספרס, אבל שאלו יהיו הצרות)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201011/8fd7310c475f7be22640111763a3dfd4.jpg
כנ"ל אצלי, מלא מיילים ומלא סמסים מרגע שנרשם המשלוח.
גם אצלי אבל בסוף החבילה מגיעה לעיר הלא נכונה... ועוד יש להם החוצפה להציע העברה בתשלום, ואז לא לאשר ״כי הכתובת רחוקה ממוקד האיסוף בו נמצאת החבילה״..
הם נורא גאים בתקשורת עם הלקוח אבל לא סגורים על התקשורת הפנים ארגונית..
גם אצלי אבל בסוף החבילה מגיעה לעיר הלא נכונה... ועוד יש להם החוצפה להציע העברה בתשלום, ואז לא לאשר ״כי הכתובת רחוקה ממוקד האיסוף בו נמצאת החבילה״..
הם נורא גאים בתקשורת עם הלקוח אבל לא סגורים על התקשורת הפנים ארגונית..
שתי חבילות הגיעו לעיר הלא נכונה
ניסיתי להפעיל "שליח עד הבית" כאופציה בתשלום
לדברי הדואר לא ניתן לעשות זאת לעיר שונה...
מכיוון שהם שולחים כל פעם לעיר אחרת - אני עוד לא סגור לאיזו עיר לעבור
אלי אקספרס באמת כעשרה ימים
אבל לזה צריך להוסיף חודש "ניתוב מחדש"
תרומתי הצנועה לדיון, היא דווקא בכיוון ההפוך. מסתבר כי עפ"י חוק הדואר, במקרה של אובדן חבילה הנשלחת באמצעות דואר ישראל, הלקוח זכאי לפיצוי קבוע וזניח כמובן במקרה של משלוח בעל ערך גבוה.
במקרה שלי, שלחתי טובין בערך של כ-900 ש"ח ולאחר מספר חודשים, כשהחבילה לא נמצאה, קיבלתי פיצוי של 127 ש"ח. בשורה התחתונה, אל תשלחו חבילות יקרות באמצעות דואר ישראל.
דן.
boaz avrahami
15-10-20, 22:49
בזמן האחרון קורה משהו לא סביר במשלוחים של עלי המהיר.
במקום חודש עד שלושה חודשים כמו פעם אני מתחיל לקבל חבילות- גם אלו של דולרים ספורים בתוך כשבוע שבועיים מהספק בסין ועד למזכירות בישוב המרוחק שלי.
זה חוזר על עצמו בעיקביות.
איפה מתלוננים?
https://www.ynet.co.il/economy/article/rysnC22DD
אני לא רוצה להישמע עגום, אבל בסניפי הדואר השירות לא ישתנה,
גם הבנאדם הכי שמח וטוב לבב אחרי שבוע של לתת שירות לאוכלוסיה שמגיעה לסניפי הדואר, הלב שלו יאטם.
אני לא רוצה להישמע עגום, אבל בסניפי הדואר השירות לא ישתנה,
גם הבנאדם הכי שמח וטוב לבב אחרי שבוע של לתת שירות לאוכלוסיה שמגיעה לסניפי הדואר, הלב שלו יאטם.
אתה אומר שאני בעצם אשם בשרות הלקוי של הדאר כי אני מזמין דברים מאלי אקספרס .... ההממ ... זאת אינטרפרציה מעניינת של תסמונת שטוקהולם ..
אתה אומר שאני בעצם אשם בשרות הלקוי של הדאר כי אני מזמין דברים מאלי אקספרס .... ההממ ... זאת אינטרפרציה מעניינת של תסמונת שטוקהולם ..
פרשנות נחמדה שלך לעניין.
אני חושב שעם העובדים הקיימים העסק תמיד ישאר בינוני ומטה לא משנה בידיים של מי הוא יהיה, פיטורים נרחבים לא יקרו פה.
אני רק מודה על העובדה שמישהו החליט להעביר חלק מהחבילות לחנויות טלפונים וירקות, ההחלטה הכי חכמה שהם עשו.
פרשנות נחמדה שלך לעניין.
אני חושב שעם העובדים הקיימים העסק תמיד ישאר בינוני ומטה לא משנה בידיים של מי הוא יהיה, פיטורים נרחבים לא יקרו פה.
אני רק מודה על העובדה שמישהו החליט להעביר חלק מהחבילות לחנויות טלפונים וירקות, ההחלטה הכי חכמה שהם עשו.
באופן אישי מכיר כמה עובדי דאר .. הם אנשים נורמליים לחלוטין. אין שום הבדל בינהם ובין אחרים שאני מכיר.
הארגון, חוקיו, נוהליו והכי בעיקר, מוצאו ותחילת דרכו .... כשעוד היה עם ציוד של צבי ולטלפון לקח 7 שנים להגיע ...
הם הבעיה.
וכן, מסכים, חלוקת חבילות אצל הירקן זה הכי אחי .. לצערי, אני מקבל את הדאר בסניף שנמצא 100 מטר מפה ובכל רגע נתון יש בו תור של 20 איש ואשה לפחות.
כשאתה לא נמדד לפי היכולות שלך אלא לפי הלקקנות שלך כלפי מנהל הסניף, משהו פה לא עובד נכון.
כשאתה לא נמדד לפי היכולות שלך אלא לפי הלקקנות שלך כלפי מנהל הסניף, משהו פה לא עובד נכון.
אמנם רוב הזמן הפקידה לא החברה הכי טובה שלי,
אבל מעולם לא קרה לי שעקפו אותי בתור, או שלא נתנו לי את השירות שלשמו הגעתי.
אז כנראה שהבעיה בסניף שלך ובמנהל המןשחת שלו.
אנ אוסף מסניף בצפון ת"א שמשרת אלפי אנשים. מזמין תור ומגיע, מחכה מקסימום 5 דקות.
תעברו דירה לאיזור :)
אגב, לכל מכורי אליאקספרס, יש עכשיו אפשרות לראות כמה סה"כ הוצאתם עד היום באתר, דרך האפליקציה בנייד Account -> Super prize
תחשבו טוב טוב לפני שאתם בודקים!
ליאור
מצבך טוב, כבר חודשים שאני לא מצליח להזמין תור לסניף שלי.. אין תורים פנויים ...
מצבך טוב, כבר חודשים שאני לא מצליח להזמין תור לסניף שלי.. אין תורים פנויים ...
גם אצלינו לא עובדת מערכת הזמנות תורים.
כשניסיתי לברר. אז התשובה היתה. ׳יש עומס׳ ...
איך יש עומס אם המערכת לא עובדת ?...
Sent from my iPhone using Tapatalk
עובדת, יש מספר מצומצם של תורים והאפליקציה נותנת לקבוע רק יומיים-שלושה קדימה. וכשהם נגמרים, אז אין ...
אמנם רוב הזמן הפקידה לא החברה הכי טובה שלי,
אבל מעולם לא קרה לי שעקפו אותי בתור, או שלא נתנו לי את השירות שלשמו הגעתי.
אז כנראה שהבעיה בסניף שלך ובמנהל המןשחת שלו.
קשה לי להאמין שאתה מקבל את השירות שאתה צריך לקבל ובזמן שאתה צריך לקבל אותו.
כל הגדלת ראש הכי קטנה נתקלת בחומה.
לשלם חשבון, לקבל חבילה כולם יודעים לתת, אבל כשאתה צריך משהו מעבר לפעולה הכי פשוטה שאפשר לקבל, שם מתחילות הבעיות.
כבר קרה שחזרתי לבית אחרי שלא "זרמו" עם הבקשה שלי, שהם צריכים לעשות אותה בכל מקרה.
למזלי הגדול, בפעם האחרונה שהייתי צריך פעולה שמצריכה יותר מחצי תא מוח מהפקידה, התלווה אלי מכר, שמסתבר שמכיר את המנהלת סניף משיעור פילאטיס במתנ"ס, אז רק אחרי שהפקידה דחתה את הבקשה שלי, המכר ראה את המנהלת סניף ברקע וקרא לה והיא לחצה על הפקידה שתעשה את הפעולה, ועם קצת תחכום וראש פתוח הפעולה התבצעה בהצלחה.
וזה לא עניין של לדעת איך לבקש, ברור לך שאני לא נכנס לסניף דואר ומתחיל לצעוק על כולם.
אגב, תך כדי ביצוע הפעולה נפלה הרשת, ובזכות המנהלת סניף לא עפנו החוצה כמו כל שאר עמך ישראל.
שתי חבילות הגיעו לעיר הלא נכונה
ניסיתי להפעיל "שליח עד הבית" כאופציה בתשלום
לדברי הדואר לא ניתן לעשות זאת לעיר שונה...
מכיוון שהם שולחים כל פעם לעיר אחרת - אני עוד לא סגור לאיזו עיר לעבור
אלי אקספרס באמת כעשרה ימים
אבל לזה צריך להוסיף חודש "ניתוב מחדש"חבילה הגיעה לחנות בעיר רחובות.
פניתי לדואר... יחזרו אליך בימים הקרובים...
פתחו בירור..מיון מחדש.
עבר חודש ואכן הדואר מיין מחדש והעביר את החבילה,
לחנות אחרת בעיר רחובות...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
חבילה הגיעה לחנות בעיר רחובות.
פניתי לדואר... יחזרו אליך בימים הקרובים...
פתחו בירור..מיון מחדש.
עבר חודש ואכן הדואר מיין מחדש והעביר את החבילה,
לחנות אחרת בעיר רחובות...
תגיד תודה שאתה עדיין יודע איפה היא.
כי אצלי החבילה אבדה בתוך הארץ בתהליך מיון מחדש.
הנציגה בשירות לקוחות הודתה שאין להם מושג איפה החבילה.
מסין, מהעיר שכוחת אל שייצרו את הפריט, למרכז החלוקה המדינתי של סין, דרך הונג-קונג עם תחנת ביניים באזרביג׳אן ואז לישראל זה עבר בהצלחה.
אבל ללאאא.. כאן בארץ בגודל של עיר ממוצעת בסין הדואר איבד את זה.
צריך לציין שמהמפעל שכוח האל עד לישראל דרך אזרביג׳אן זה לקח חמישה ימים. לדאר ישראל לקח לאבד את זה בערך חודש. כי מה לעשות. אנחנו הישראלים חייבים להמציא הכל מחדש. דאר שמגיע ליעד זה לחלשים.
מעטפה מבאר שבע לחיפה. שאשתי הזמינה. בדאר 24. יקר ומיותר. לקח למעטפה כמעט חודשיים.
מעטפה דחופה בתשלום מגה יקר מערד לחיפה. אנחנו מחכים כבר שבועיים. טרם נודע גורלה.
וזה לא שלא הצעתי לה לקפוץ שניה לערד לקנות שם. 6 שעות נסיעה כולל עצירת קפה על איזה ג׳בל. לדאר זה לוקח 6 שבועות ...
שיא נמוך חדש!
3 חבילות, ב-2 ערים נפרדות במרחק כשעה נסיעה מהכתובת התקינה על החבילה..
מוזר... אצלי הכל מגיע עד הסלון, אמא של אשתי עובדת במזכירות הקיבוץ.
אבל.... קטע מעניין, מכתב חצי חשוב מחברת ביטוח כלשהיא, רשום כתובת נוכחית מעורבבת עם כתובת ישנה.
וזה הגיע לת.ד. של ההורים. (כתובת ישנה)
לי הגיע מטח של חבילות קטנות היום. חלק מהדברים הוזמנו עוד לפני הקורונה וחלק מלפני שלושה שבועות.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
מה אמרנו על חבילות שלא מגיעות ליעדן?
איך זה הגיע לאשדוד????
שנשלח מחו"ל ממתין ברובע ט גיא אוני 10, מרכז מסחרי רובע ט` אשדוד.
לעמידה בהוראות צו ייבוא אישי לחץ כאן
למידע נוסף: לחץ כאן
(שעות פתיחה, זימון תור, ייפוי כח, פרטי שולח ומיסים )
תודה, דואר ישראל
למי פונים?
מנסיון עגום עם חבילות שמגיעות לערים מרוחקות, אם זה חבילה שבאמת חשובה לך,סע לשם או תבקש מחבר אשדודי לאסוף עבורך.
במקרה דומה ביקשתי שיעבירו לכתובת הנכונה הרשומה על החבילה, והיא אבדה בארץ.
התפניתי קצת ועברתי על השרשור הזה מההתחלה, כי זכרתי שיש פה הפנייה למישהו בכיר בדואר.
אז מצאתי פה מייל של דני מנכ"ל הדואר.
שלחתי לפני חצי שעה מייל, וכבר קבלתי מענה עם הפנייה למישהי אחרת בו הוא מבקש שיטפלו בנושא.
בינתיים, כל הכבוד על המענה המהיר.
התפניתי קצת ועברתי על השרשור הזה מההתחלה, כי זכרתי שיש פה הפנייה למישהו בכיר בדואר.
שלחתי לפני חצי שעה מייל, וכבר קבלתי מענה עם הפנייה למישהי אחרת בו הוא מבקש שיטפלו בנושא.
מקווה שיעבוד לך.
במקרה שלי קיבלתי מענה מאד מהיר מהאיש בסניף אליו זה הגיע בטעות.
שאר השרשרת היא זו שפשלה..
לא סוף העולם, כולה מדבקה, יכול להזמין שוב
US $1.33 31%OFF | EARLFAMILY Car Sticker Camel Trophy Decal Vinyl Rearview Mirror Decor Rear Windshield Stickers Waterproof Car Warp Accessories
https://a.aliexpress.com/_BTeZun
גם לי ענה מהר להודעה הראשונה והפנה למישהי שלא באמת עזרה
כמה חודשים אחרי פניתי שוב וכבר לא הייתה תגובה - כנראה נכנסתי לרשימת המסוננים.
עם יד על הלב - רוב החבילות מגיעות :-)
נו, הדואר הם לא הצדיקים היחידים בארץ...
שני משלוחים בגלובל שיפינג של איביי, שניהם אמורים להגיע עם DHL, עוברים מסלולים מעניינים בדרך מת"א לכפר-סבא ...
אבל זה dhl, אז אני אופטימי שלפחות זה יגיע בסוף ...https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201211/b207d803c4a37521225608c8b5c81f83.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20201211/7f1b2472fda310c09f889dc55ed58685.jpg
boaz avrahami
11-12-20, 21:10
בסוף זה יגיע עם החיסונים למרלוג של טבע
הזמנתי ספר לילדה לפני למעלה מחודש.
היום הגיע הדבר הזה:
132121
132122
132123
הכל ספוג מים.
נו, אל תהיה כבד, הם ביקשו סליחה.
boaz avrahami
28-12-20, 22:21
על המים לא חייבו אותך.
חוצמזה, תגיד תודה שהגיע אליך ולא לצד שני של המדינה
דרכון חדש נשלח אלי ביולי. מצא דרכו לסניף מרוחק ונמסר לגברת כלשהי. ההיא לא הבינה מדוע ולמה והחזירה לדואר. לפי רישום המעקב, מאז אוקטובר המעטפה בסניף בסטטוס של "לא נדרש ויוחזר לשולח" אך המנהלת שם טוענת (נסעתי לשם פיזית) שבפועל היא כבר לא אצלה. במענה הקולי אין מענה...
איפה המייל של מנכל הדואר?
boaz avrahami
28-12-20, 22:38
דרכון חדש נשלח אלי ביולי. מצא דרכו לסניף מרוחק ונמסר לגברת כלשהי. ההיא לא הבינה מדוע ולמה והחזירה לדואר. לפי רישום המעקב, מאז אוקטובר המעטפה בסניף בסטטוס של "לא נדרש ויוחזר לשולח" אך המנהלת שם טוענת (נסעתי לשם פיזית) שבפועל היא כבר לא אצלה. במענה הקולי אין מענה...
במקרה דומה משרד הפנים פתרו לי את הבעיה.
נסה דרכם
חבילה שנשלחה מגרמניה ב- 3.12 ולא הגיעה עד היום. פעמיים, בהפרש של שבוע (הפעם האחרונה היום) פנינו לסניף הדואר ומסרו לנו שהחבילה עדיין בתל אביב. שלחתי היום מייל למנכ״ל חברת הדואר (המקור ג׳ופוג) וקיבלתי העתק ממייל שנשלח למישהי לבירור. לתחושתי זה חוק של מייל פורוורדינג ולא משהו שקרא והעביר. בינתיים לא שבו אלי.
בחבילה גם עוגת חג המולד (שטולן) שמשתבחת עם הזמן (אבל לא לנצח http://www.jeepolog.com/forums/images/icons/icon8.png). נקווה שתגיע במצב אכיל.
בבקשה:
[email protected]
תמסור לו שאני לא מקבל את ההתנצלות.
הזמנתי ספר לילדה לפני למעלה מחודש.
היום הגיע הדבר הזה:
הכל ספוג מים.
גם אליי הגיעה חבילה ספוגה לאחרונה, בלי התנצלות.. למזלי זה היה משהו שלא מושפע ממים.
אבל זו לא פעם ראשונה.
לפחות הגיע הביתה.
השבוע שוב חבילה נותבה למרחק שעה נסיעה מהבית.
. שלחתי היום מייל למנכ״ל חברת הדואר (המקור ג׳ופוג) וקיבלתי העתק ממייל שנשלח למישהי לבירור. לתחושתי זה חוק של מייל פורוורדינג ולא משהו שקרא והעביר. בינתיים לא שבו אלי. .
תתפלא,
קורא ומעביר... יוצא דופן בהחלט בנוף הממשלתי הישראלי.
נשלח מהנייד
תתפלא,
נשלח מהנייד
לא חזרתי אחורה אבל לדעתי אני הוא זה שפרסם את המייל שלו, ואכן הוא באמת קורא ומעביר לגורם המתאים.
במיילים שלי שהוא העביר יש את החתימה של Sent from my iPhone. קשה לי להאמין שהוא הלך עד כדי כך רחוק עם mail forwarding
מה שכן, יש לי הרגשה שאת כל החבילות שהגיעו כתוצאה מ"חגי הקניות" תקעו באיזה מחסן ושמו איש אחד שיעבוד עליהם, והמשיכו עם השוטף.
חבילות שהזמנתי והגיעו לארץ לפני חודש עדיין לא הגיעו אלי, וחבילות אחרות שהזמנתי הרבה אחרי התקבלו.
הלוגיקה של הדואר נשגבת מבינתי
ליאור
סתם שאלה,
אתם רושמים מיקוד בכתובת?
סתם שאלה,
אתם רושמים מיקוד בכתובת?
כן.
תתפלא,
נשלח מהנייד
אז שלחתי מייל לכתובת שהעלתם לכאן, מה יש להפסיד?
אז הוא ענה, מאד מהר, והעביר למישהי להמשך טיפול, זה לא נוסח טקסט של רובוט.
חזרו אלי במייל נוסף וביקשו מזהי משלוח לבדיקה.
קודם כל, מאד מעניין ולפחות זמן התגובה מהיר מאד.
עכשיו נראה איך זה מתורגם למעשים, נעדכן מה מתפתח.
בינתיים הגיעה עוד חבילה ספוגת מים הביתה.
רגע, הגיע גם אליך חבילה ספוגת מים? זה כבר לא יכול להיות צירוף מקרים. אני עושה אחד ועוד אחד - מסתכל על לוח השנה... זה חייב להיות קשור לעובדה שבחורף יורד גשם!
רגע, הגיע גם אליך חבילה ספוגת מים? זה כבר לא יכול להיות צירוף מקרים. אני עושה אחד ועוד אחד - מסתכל על לוח השנה... זה חייב להיות קשור לעובדה שבחורף יורד גשם!
פשש.. זרקתי רמז ואתה היחיד שעלה על החידה.
בטח מהנדס, נכון?
או שהתשובה הנכונה היא שהדואר זורק עלינו זין בענק ומשאיר את החבילות שלנו בחצר בחוץ?
או....
שהם משתינים עליך, ונמרוד אומר שיורד גשם...
(רדוד, אבל היה מתבקש).
או....
שהם משתינים עליך, ונמרוד אומר שיורד גשם...
(רדוד, אבל היה מתבקש).
הלכתי על יבש (זורקים זין), פחות בקטע של מקלחות זהב.
Yaron.nahum
29-12-20, 22:11
לא חזרתי אחורה אבל לדעתי אני הוא זה שפרסם את המייל שלו, ואכן הוא באמת קורא ומעביר לגורם המתאים.
במיילים שלי שהוא העביר יש את החתימה של Sent from my iPhone. קשה לי להאמין שהוא הלך עד כדי כך רחוק עם mail forwarding
מה שכן, יש לי הרגשה שאת כל החבילות שהגיעו כתוצאה מ"חגי הקניות" תקעו באיזה מחסן ושמו איש אחד שיעבוד עליהם, והמשיכו עם השוטף.
חבילות שהזמנתי והגיעו לארץ לפני חודש עדיין לא הגיעו אלי, וחבילות אחרות שהזמנתי הרבה אחרי התקבלו.
הלוגיקה של הדואר נשגבת מבינתי
ליאורלמיטב הבנתי האלגוריתם של הדואר הוא מאוד פשוט.
החבילות עובדות fifo עם תעדופים.
כלומר כאשר למקורב כלשהו מגיעה חבילה , הוא מבקש ממי שצריך , אותו אחד שולף את השק שמכיל את החבילה להמשך מיון. כל החבילות באותו שק "זוכות מההפקר" ואז אתה מקבל את החבילה מוקדם.
במקרה שלרוע מזלך בשק שהחבילה שלך נמצאת אין חבילה של מקורב , היא ממתינה לתורה. (בתקווה שלא יעקפו אותה שוב ושוב)
Sent from my..
...כאשר למקורב כלשהו מגיעה חבילה, הוא מבקש ממי שצריך, אותו אחד שולף את השק שמכיל את החבילה להמשך מיון. כל החבילות באותו שק "זוכות מההפקר" ואז אתה מקבל את החבילה מוקדם.
Sent from my..
לא הבנתי איך יודעים איפה נמצאת החבילה לפני שפתחו את השק וסרקו את המעטפות.
Yaron.nahum
29-12-20, 23:18
לא הבנתי איך יודעים איפה נמצאת החבילה לפני שפתחו את השק וסרקו את המעטפות.מדובר על חבילות עם מספר מעקב. כאשר אורזים בשק. לדעתי (מדבר מניחוש מושכל ולא ידיעה ודאית) מצרפים לו מניפסט כלשהוא שאומר מה הוא מכיל. אני מניח שזה גם ממוחשב. כך שהקלדה תוכל להגיד את זה.
Sent from my..
יש משפט שאומר:
פעם אחת מקרה, פעם שניה צירוף מיקרים אבל פעם שלישית זו כבר שיטה.
אז מה זה 31 פעמים?
אחותי שלחה 31 חבילות בדואר 24 באותו יום.
עברו כמעט שלושה שבועות, אף חבילה לא הגיעה.
אם בפתגמים עסקינן-
לא שמים את כל הביצים באותו סל...
יש משפט שאומר:
פעם אחת מקרה, פעם שניה צירוף מיקרים אבל פעם שלישית זו כבר שיטה.
אצלנו המשפט אומר: "פעם שלישית, סכין".
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
הרי דילמה.
אנחנו בסגר ככידוע. אסור להתרחק יותר מ1000 מטר מהבית.
עטלף שהגיע אלי בדואר מסין, מחכה שאאסוף אותו - בנקודת חלוקת דואר שנמצאת על פי גוגל מפות במרחק 1500 מטר מהבית.
יש לי חשש שאם לא אאסוף אותו - יחזירו אותו לשולח. ואם כן - זוהי הפרה של תקנות הסגר.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אתה עובד חיוני לא ?
סע לעבודה דרך שם.
אז שלחתי מייל לכתובת שהעלתם לכאן, מה יש להפסיד?
אז הוא ענה, מאד מהר, והעביר למישהי להמשך טיפול, זה לא נוסח טקסט של רובוט.
חזרו אלי במייל נוסף וביקשו מזהי משלוח לבדיקה.
קודם כל, מאד מעניין ולפחות זמן התגובה מהיר מאד.
עכשיו נראה איך זה מתורגם למעשים, נעדכן מה מתפתח.
בינתיים הגיעה עוד חבילה ספוגת מים הביתה.
האופטימיות הייתה מוקדמת מידי.
ענה ונעלם..
ובינתיים עוד חבילה נותבה לישוב מרוחק.
אתה עובד חיוני לא ?
סע לעבודה דרך שם.ברור שהוצאת דואר שממתין לך בנקודת חלוקה מרוחקת הינה ספורט יחידני מאתגר (נוכחות יש בשרשור זה בשפע).
נשלח מהנייד
הרי דילמה.
אנחנו בסגר ככידוע. אסור להתרחק יותר מ1000 מטר מהבית.
עטלף שהגיע אלי בדואר מסין, מחכה שאאסוף אותו - בנקודת חלוקת דואר שנמצאת על פי גוגל מפות במרחק 1500 מטר מהבית.
יש לי חשש שאם לא אאסוף אותו - יחזירו אותו לשולח. ואם כן - זוהי הפרה של תקנות הסגר.
אסף.
קלללל.
תעבור לגור קרוב יותר לדואר (זה ישתלם יותר במגיפה הבאה)
ליאור
למרות שאני מעדיף לא לעבוד עם הדואר (ובגלל זה רוב הקניות שלי הן באמאזון), נשלחו שתי חבילות
מאמזון דרך הדואר, במקרה הזה הכל עבד חלק. קיבלתי לכל חבילה 3 סמסים, חבילה יצאה לארץ,
חבילה תמסר בימים הקרובים וחבילה נמסרה. הגיעה עם שליח עד הבית תוך 3 ימים מרגע שנחתה.
הייתי בטוח שאני הולך לאכול חצץ איתם. כנראה ואמאזון מחזיקים אותם קצר.
שבוע שעבר הגיע לי משלוח מאמזון ודיברתי קצת עם השליח של הדואר.
הוא אמר לי שמאז שאמזון שולחים דרך דואר ישראל ובמיוחד בשנה האחרונה, כמות העבודה עלתה משמעותית והיום רוב החבילות שעוברות דרך מוקדי השליחים של הדואר הן של אמזון.(הוא אף אמר שללא אמזון לא הייתה להם הרבה עבודה)
במצב כזה, לדעתי, אין מצב שהדואר ירשה לעצמו לפספס, כי אחרת הוא מפסיד הרבה מאוד כסף.
ואכן מהניסיון של חבריי ושלי, החבילות מאמזון שנשלחות דרך הדואר מגיעות מהר מאוד מרגע הנחיתה בארץ.
אסף, נפתרה התעלומה. אלו האחראים לתקיעת שרותי הדואר במרכז הארץ:
132477
היום נשלחה לי הודעה שהובילה מעוכבת במכס ,יממה שלמה לקח לי למצוא את המספר של המחסן עיכובים במחסן שלא נמצא בשום אתר אינטרנט!!!
חייב לציין שהתקשרתי למוקד הממשלתי ולציין לטובה שהם עזרו לי בתוך שתי דקות וגם המענה היה מהיר מאוד, מהון להון הגעתי לעיכוב במכס, שלא מובן למה החבילה נעצרה..
Sent from my Redmi 8A using Tapatalk
היום נשלחה לי הודעה שהובילה מעוכבת במכס ,יממה שלמה לקח לי למצוא את המספר של המחסן עיכובים במחסן שלא נמצא בשום אתר אינטרנט!!!
חייב לציין שהתקשרתי למוקד הממשלתי ולציין לטובה שהם עזרו לי בתוך שתי דקות וגם המענה היה מהיר מאוד, מהון להון הגעתי לעיכוב במכס, שלא מובן למה החבילה נעצרה..
Sent from my Redmi 8A using Tapatalkאז למה שלא תכתוב פה את המספר ?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
+972 74-761-1600
שלוחה 2 ולאחר מכן 1.
Sent from my Redmi 8A using Tapatalk
אסף, נפתרה התעלומה. אלו האחראים לתקיעת שרותי הדואר במרכז הארץ:
132477ידעתי.
כלומר היתה לי תחושה.
עכשיו יש סימוכין.
אסף.
הכותרת הייתה שיש ירידה בכמות החבילות.
לא הבנתי אם מזמינים פחות או שהדואר מוסר פחות....
הבעיה היא - כרגיל - פתח תקווה.
אסף.
דואר ישראל, הקורונה, פתח תקווה... זה הכל משחקים של ילדות עם קוקיות.
ראיתם את התמונות של הספינה שנכלבה בתעלת סואץ? אומרים שיכול לקחת שבועות עד שיפנו אותה. זה הולך להיות סתימת-המעיים הכי ארוכה בחור-התחת של העולם, והפעם אנחנו בכלל לא קשורים...
50 אוניות מצטרפות לתור, בכל צד, בכל יום. תתעזרו בסבלנות עם ההזמנות של הצעצועים הסיניים.
133243133244
שתי אוניות בגודל מלא מתחברות ומושכות רוורס .. והפקק נחלץ.
אבל מטעמי ביטוח. זה ייקח שנה.
שתי אוניות בגודל מלא מתחברות ומושכות רוורס .. והפקק נחלץ.
אבל מטעמי ביטוח. זה ייקח שנה.
בשביל זה צריך להיות חבר בקבוצת חילוץ, עכשיו מאוחר מדי הם יצטרכו לשלם לתואם המצרי של רפאל4X4.
boaz avrahami
25-03-21, 15:55
לפי חוקי הביטוח הימי, כל בעלי המטען באוניה נושאים בעלות החילוץ. מקווה שזו לא ספינה בדרך לישראל.
חוצמזה, בזמן האחרון, לפי המהירות משלוחים החיובית- רוב המשלוחים מגיעים באוויר.
יש את הקבוצה של דרור ..
זה מתרוצץ בקבוצות מאתמול...
הייתי חייב לשתף.
ברוח קבוצת החילוצים כמובן [emoji16]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210325/04383caccabf1e1f5818c09979d91a89.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210325/a04da2ea226240c5a99ebb00285aba0d.jpg
מעניין אם waze שולח עכשיו את שאר האוניות מסביב לאפריקה.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
אם כבר נגענו
למי שלא מכיר ממליץ לגלל על הצי הצהוב.
לא אתפלא עם המגה אוניה הזו בקיבולת יותר מכל הצי הצהוב ביחד...
וכאשר רוח צד של סופה תוקעת כלי כזה באלכסון וממשיכה לדחוף במשך יממה ויותר, צריך הרבה אנרגיה כדי לשחרר...
Asaf-a
אסף.א
או, כמו בכל תקיעה, לבדוק קודם אם לא כדאי לחפור כדי להוריד התנגדות מהמרכב התחתון.
אני חוזר בי מהכל.
דואר ישראל. כל הכבוד.
בזכותכם אני חוזר לכושר.
אחרי שנה קשה שבה הייתי מושבת בעקבות פציעה - אני מוצא עצמי יוצא להליכות של מספר קילומטרים. פעם חבילה בקיוסק בירמיהו, פעם אחרת בכוכב הצפון, וגם בחשמונאים. בזכותכם נעלתי נעלי קפיצ-קפוץ והלכתי. שעה.
ואז היה לי טוב. ואז אני יוצא והולך. ומתחיל לחזור לכושר. והגב משתקם.
אז תודה לכם דואר ישראל.
אסף.
נתנו לך לימונים ועשית לימונדה [emoji1787]
boaz avrahami
26-03-21, 23:36
יש לומר קורונדה
הגיעה לי חבילה שדורשת תשלום מכס, סבבה, נשלם מה שצריך.
מה שהזוי זה אפשרויות התשלום:
1. תשלום בטלפון = למסור כרטיס אשראי בטלפון, מי נותן פרטי כרטיסי אשראי בטלפון בימינו? מה, אין להם אפליקציה "מאובטחת" כלשהיא?
2. לנסוע לסניף הדואר בראשון לציון, למה רק שם? למה לא ניתן לשלם בכל סניף דואר אחר בארץ, נגיד זה שממש מעבר לכביש?
שלחתי מייל לדני (מנכ"ל הדואר? ) שמיד העביר את המייל לטיפול ע"י משה,
משה התקשר אליי אחרי 5 דקות והסביר לי שזה לא לתשלום "כרגע" רק פקדון, עוד יותר גרוע.
קיצר. אמרתי שאני לא מוכן לתת פרטי כרטיס אשראי בטלפון, ואני לא נוסע לראשון לציון לשלם.
הזוי.
מחכה לעדכון ממשה מה האפשרויות האחרות.
אעדכן....
שילמתי להם באשראי באתר בחבילה האחרונה
מלינק ישיר שהם שלחו
גם אם לא הגיע SMS עם לינק, אפשר להכנס אצלם באתר ל"מעקב משלוחים" ולהכניס את הקוד של החבילה.
לחבילות שזה רלוונטי - אמור להיפתח מסך תשלום מכס.
הרבה פעמים האתר מעקב שלהם לא מעודכן.
לעומת זאת האתר של המכס- כן.
תגידו ...
האתר של פניות הציבור של הדאר כמובן לא פעיל זמנית ..
אבל מה אפשר לעשות נגד העניין שמזמינים משהו בעיקר מאירופה והגרמנים הייקים שולחים במשלוח יקר עד הבית .. הכלב של הדאר, מגיע עם הברלינגו, אני רואה את האוטו הוא מגיע עד לבית, אבל במקום לעלות חצי קומה ולדפוק על הדלת, הוא רק משאיר בתיבה פתק שאומר שלא הייתי בבית. אני רץ החוצה .. הכלב כבר נסע ..
מה עושים עם זה ?
מותר לפרק לו את העצמות ? מותר לפרק את הברלינגו ? .. זה קביל בבית משפט ?
כל כך מרגיז
גיא,
אתה יכול לפנות למנכל הדואר במייל, הוא עונה מהר.
אני רק ממליץ להתנסח בצורה יותר מעודנת...
גיא,
יש לך את המייל שלו ?
אני מבטיח לשתות בקבוק ויסקי לפני שאני שולח.
תגידו ...
אבל מה אפשר לעשות נגד העניין שמזמינים משהו בעיקר מאירופה והגרמנים הייקים שולחים במשלוח יקר עד הבית .. הכלב של הדאר, מגיע עם הברלינגו, אני רואה את האוטו הוא מגיע עד לבית, אבל במקום לעלות חצי קומה ולדפוק על הדלת, הוא רק משאיר בתיבה פתק שאומר שלא הייתי בבית. אני רץ החוצה .. הכלב כבר נסע ..
מה עושים עם זה ?
כל כך מרגיז
גיא,
שמע סיפור.
אני מזמין חלק לרכב, השילוח במקור זה DHL Express, ומי שעושה להם את ההפצה בארץ, במקרה הזה, זה הדואר.
אני עוקב אחרי החבילה באתר של DHL, פתאום מופיעה הודעה, שנעשה ניסיון מסירה.
שנבין, באותו היום, היו אנשים בבית כל היום, ולא צריך אפילו לעלות חצי קומה.
מצלצלים ואנחנו יוצאים.
שלושה ימים אחרי, השליח צלצל בשער ומסר את החבילה.
אני מוכן להסתכן שיאשימו אותי בהוצאת דיבה, אבל ההשערה שלי, ההאפשרות ההגיונית היחידה -
דואר ישראל מחוייב ל SLA מול הספקים הזרים,
אז הוא מדווח "כאילו" הוא ניסה לבצע מסירה, ובפועל מבצע מסירה מאוחר יותר.
דבר אחד ברור, אצלי לא היה ניסיון מסירה, והדיווח שלהם ל DHL , שיקרי.
- - - Updated - - -
ותמיד עולה השאלה אם זה הכי גרוע, ומה עדיף?
אותה חנות חלקים, אותו שילוח של DHL Express, שתי חבילות אחרות , הגיעו לארץ עם fdex.
אחת הגיעה בלי בעיה, על השניה, ניסו לחייב באיזה אגרה לא ברורה, וויתרו (ששאלתי למה ועל מה).
לזכותו של דואר ישראל צריך להגיד שלפחות אין להם את תרבות השקר של החברות הפרטיות.
אין להם את תרבות השקר ??
כבר היו לי לא מעט הודעות על נסיון מסירה ב- 11-12 בלילה. אני עוף לילי והייתי ער ובבית בשעות האלו. אני צנצנת אם היה נסיון מסירה בשעות האלו.
מה שכן, מאז שעברתי למושב בסוף העולם שמאלה, החבילות מגיעות יפה מאוד, אני מקבל הודעה ממזכירת המושב שהגיעה חבילה ובא לאסוף. אם החבילה מספיק קטנה היא מחכה לי בתיבת הדואר. תענוג.
גם כאן יש להם קטע הזוי שהחבילה מופיעה כ"נמסרה" יום לפני שהיא מגיעה למושב. מרגע שהבנתי את הפטנט אני מתייחס לזה כהודעה מוקדמת שמחר בצהריים החבילה תהייה זמינה לאיסוף מהמזכירות.
כי הסניף שלך במושב לא ממוחשב, סתם שלוחת איסוף ומסירה ולא דואר אמיתי.
ככה זה גם אצלנו בקיבוץ, הסניף הממוחשב האחרון מדווח מסירה כשזה יוצא ממנו.
boaz avrahami
31-03-21, 22:16
דואר ישראל משרת אותי ברוב המשלוחים מאמזון ובעלי אקספרס.
בתקופה האחרונה (2-3 חודשים) הזמנתי המון משלוחים בעיקר מעלי.
חלק אני שולח לישוב בצפון השומרון וחלק למשרד ברמת החיל.
במשרד יש לנו דלפק קבלה מאויש 24/7.
חייב לציין לטובה את הדואר בכל מה שקשור לעלי. מוצרים מגיעים תוך שבוע עד שלושה.
סמס מסודרים לכל משלוח.
לישוב הדואר הנע מתעצל ולא מגיע בכל יום אבל בסך הכול לרוב החוויה טובה מאוד
גיא,
גם הוא מאכזב.
מעל 6 פעמים חבילות שלי מגיעות לסניף דואר בישוב מרוחק ממני עשרות קמ.
אין טעות בכתובת, כי האיש הנחמד מאד בסניף המרוחק הזה שכבר לא יודע כמה אפשר להתנצל, מאשר שוב ושוב שהכתובת נכונה.
עד כדי כך שנתן לי את הטלפון הפרטי שלו כדי שאוכל לבקש ממנו לעשות ניתוב מחדש אלי לישוב.
אז שלחתי מייל מנומס ומפורט למנכל הדואר שהגיב מאד מהר והעביר את המייל לטיפול עובדיו שהגיבו בחוסר תגובה משוועת שככ מאפיינת את הדואר..
אז יש לי חבר חדש בכפר-סבא שמנתב לי את החבילות מחדש.
הבעחה ש "ניתוב מחדש" שזה משלוח בתוך הארץ, לוקח כפול מהזמנה חדשה מדוד עלי.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
הבעחה ש "ניתוב מחדש" שזה משלוח בתוך הארץ, לוקח כפול מהזמנה חדשה מדוד עלי.
ידוע.. ופעמיים גם הלך לאיבוד בתוך הארץ.
בשביל דברים חשובים חברים באזור אספו כדי שלא יילך לאיבוד.
אז מה אתה מציע?
להזמין שוב מסין?
זימברו אותנו עם (עוד) מערכת שאין לה אלטרנטיבה לחבילות שלא שווה לשלם על משלוח דרך חברה רצינית.
תגידו ...
מה עושים עם זה ?
כל כך מרגיז
אאל"ט מה שאתה מתאר זה דואר שליחים, ה(חוסר) שירות שלהם שונה מהותית מהשירות הטוב שאני מקבל מהדואר.
הייתה לי בעיה דומה עם הפצה של משלוח מיושופס ואז ראיתי שאפשר לבחור בין 'דואר שליחים' לבין 'בר הפצה'.
מניסיון של שנים קודמות הייתי מוותר על המשלוח עד הבית, שהיה לוקח לפעמים יותר מהמשלוח לארץ, ונוסע לאסוף את החבילה ממוקד ההפצה שלהם. במקרה שלי זו נסיעה של 10 דקות, לא יודע איך זה באיזור שלך.
חוסך הרבה זמן והרבה עצבים.
ליאור
שלחתי לבחור מר מנהל מייל אדיב ורכרוכי. מנומס ומתרפס.
הוא לא טרח בכלל להגיב.
שימותו כולם שם ...
אני אגיד לך מה אני עושה.
באפליקציה של track17 שם התראות לכל סטטוס חדש.
ברגע שזה משוחרר מהמכס אני משיג את הסניף של דואר שליחים(זה בדרך כלל אותו אחד ואני פיזית יכול לקפוץ אליהם בכל רגע) וקובע איתם שאני בא לאסוף מתוך הסניף.
0 תקלות כבר שנים על גבי.
מסתבר שלא רק אנחנו חושבים שהשרות של הדואר גרוע -
https://www.inn.co.il/news/488778
שולחים אלי הודעות סמס לגבי חבילות שנמצאות בדרכן, עם אפשרות לבחור את מרכז המסירה, אחרת זה מגיע בד"כ לאותו מקום בתוך הקניון הקרוב ועכשיו נהיה עמוס מאז שפתחו אותו לקהל. אז בחרתי למקום אחר קרוב וקיבלתי הודעה שהצלחתי ... הייתי מבסוט עד שהגיעה ההודעה שהחבילה הגיעה ומחכה לי בקיבינימאט ...
בקיבינימאט אני יכול לאסוף לך [emoji846]
שולחים אלי הודעות סמס לגבי חבילות שנמצאות בדרכן, עם אפשרות לבחור את מרכז המסירה, אחרת זה מגיע בד"כ לאותו מקום בתוך הקניון הקרוב ועכשיו נהיה עמוס מאז שפתחו אותו לקהל. אז בחרתי למקום אחר קרוב וקיבלתי הודעה שהצלחתי ... הייתי מבסוט עד שהגיעה ההודעה שהחבילה הגיעה ומחכה לי בקיבינימאט ...
ועל זה נאמר "לא לגעת במה שעובד"
כי הסניף שלך במושב לא ממוחשב, סתם שלוחת איסוף ומסירה ולא דואר אמיתי.
ככה זה גם אצלנו בקיבוץ, הסניף הממוחשב האחרון מדווח מסירה כשזה יוצא ממנו.
כנ"ל אצלי במושב , הסניף לא ממוחשב אלא מקבל את החבילות מסניף דואר אחר,מבחינתם החבילה נמסרה מזמן.
הלכה לאיבוד חבילה על סך 20$. באסה.
מה עושים ? לומדים לקח ושולחים לכתובת של ההורים ושם זה מגיע למרכז מסירה יותר רציני ואיכותי .
אני בדיוק יושב ושובר את הראש- איך חבילה שלי הגיעה לישראל ב7 באפריל - ואז המריאה ב8 באפריל. לאן המריאה הבת יונה!?!?!? לא טוב לה בישראל?
<body id="cke_pastebin" style="position: absolute; top: 0px; width: 1px; height: 1px; overflow: hidden; right: -1000px;">
Apr 8, 2021
2:43pm
Flight Departure
Apr 7, 2021
10:38am
到达寄达地
特拉维夫
Apr 7, 2021
Arrival at Destination
IL
Apr 7, 2021
12:12am
Flight Departure
Mar 24, 2021
4:33am
已交承运商运输
广州市
Mar 24, 2021
Handed over to Forwarding Agent for Transit
Guangzhou
Mar 24, 2021
已交承运商运输
广州市
Mar 24, 2021
Guangzhou
Mar 23, 2021
9:23pm
离开【广州国际中心】,下一站【广州国际邮件交换站】(经转)
广州市
Mar 23, 2021
9:23pm
Departure from Regional Sorting Center
Guangzhou
Mar 23, 2021
9:21pm
到达【广州国际中心】(经转)
广州市
Mar 23, 2021
9:21pm
Arrival at Regional Sorting Center
Guangzhou
</body>
Apr 8, 2021
2:43pm
Flight Departure
Apr 7, 2021
到达寄达地
特拉维夫
Apr 7, 2021
Arrival at Destination
IL
Apr 7, 2021
12:12am
Flight Departure
Mar 24, 2021
已交承运商运输
广州市
Mar 24, 2021
Guangzhou
Mar 24, 2021
已交承运商运输
חזרה לחו״ל כי ״לא אותר הנמען״.. גם זה קרה.
למרות כתובת ברורה ומדוייקת.
הדאר זה ילדה עם קוקיות ליד הבורדל שהולך בפדקס.
וזה למרות שמשלמים המון על שילוח מהיר וכל מיני עמלות שקר כאלו ואחרות כיד הדימיון הטובה ( ויש דמיון ) שלהם. אחרי זה ירדשו כל מיני אישורים שלא קיימים ( זה מעולה לדמי אחסנה ) אחרי זה לא ימצאו את הניירת ו/או את החבילה או את שניהם.
אחרי זה סתם לא יענו כמה ימים או שבועות.
אחרי זה אולי תקבל את החבילה. אולי לא ...
רק שנראה לי שבדואר זה נובע מחוסר יכולת, ואצל פדקס זה מאינטרס מכוון.
רק שנראה לי שבדואר זה נובע מחוסר יכולת, ואצל פדקס זה מאינטרס מכוון.
לגמרי. וחטפתי את כל הצינור מהם הפעם.
ביי דה בוק.
boaz avrahami
03-05-21, 14:51
מידע לגולשים-
חבילה שהזמנתי מארהב ונשלחה דרך uspsהגיע לארץ ודווחה בערוצי המעקב ששוחררה מהמלסוהועברה הלאה למיון ב 19 לאפריל.
משחלפו הימים ודבר לא התקדם בדקתי באתר המכס וראיתי שקיים חוב כלפי המכס, גורם מטפל דואר ואין הוראת שחרור.
לא קיבלתי כל פניה מהדואר לתשלום. בשום ערוץ.
הבוקר פיניתי זמן והתקשרתי ל 171 שענו לאחר כחצי שעה.
הסבירו לי שצריך לשלם דרך My Post באתר או באפליקציה. כרטיס אשראי.
אכן כשהזרמתי את מס החבילה הופיע החול ( ללא פירוט). שילמתי ובאתר המכס כבר התעדכן שיש הוראת שחרור.
רק שתדעו מה לעשות להבא
boaz avrahami
06-05-21, 08:10
עוד נקודה שעשויה להשפיע על תשלום מיסים.
עם השיפור המרשים של עלי אקספרס במהירות המשלוח הם התחילו לאחד בסין חבילות ממוכרים שונים לפי מספר הלקוח.
מדובר על יכולת מאוד מרשימה מבחינה לוגיסטית אבל לא ברור לי עדיין אם הם יודעים להיזהר לא לחצות את רף ה 75$ למשלוח מאוחד.
אני עושה רכישות של מוצרים זולים אז לא הצלחתי לאמת.
במידה והם לא אז עלול להיות מצב שאינו בשליטתנו ויגרור ארוע מיסוי.
לתשומת לבכם
boaz avrahami
22-06-21, 18:13
טוב, סופסוף הגיע תורי לקבל פינוק מהדואר.
חבילה קטנה ולא יקרה או דחופה הגיעה כלאחר כבוד לאיזה מרכז חלוקה בקרית ביאליק.
מה דרך הפעולה הנכונה מנסיונכם?
אם היא לא דחופה או חשובה.... שהדואר ינתב מחדש
יכול לקחת שלושה שבועות.
יש לך מה לחפש בקריית ביאליק?
טוב, סופסוף הגיע תורי לקבל פינוק מהדואר.
חבילה קטנה ולא יקרה או דחופה הגיעה כלאחר כבוד לאיזה מרכז חלוקה בקרית ביאליק.
מה דרך הפעולה הנכונה מנסיונכם?
מנסיון מתמשך עם המחדל הזה, הכי יעיל ומבטיח שהחבילה אכן תגיע אליך, הוא ליצור קשר ישירות עם הסניף הנ״ל ולבקש מהם לבדוק מה רשום על החבילה כדי לוודא שאכן הכתובת ברורה, ורק אז לבקש לנתב מחדש.
boaz avrahami
22-06-21, 22:04
לא עונים בחנות והפריט סומן כמעט מייד שנמסר וששלחו sms שלא קיבלתי מן הסתם.
זה מוזר…
תבקש ממישהו פה ללכת לקחת, אם אתם מגיעים למפגש בסופ"ש הרווחת
boaz avrahami
24-06-21, 06:41
לא עונים בחנות והפריט סומן כמעט מייד שנמסר וששלחו sms שלא קיבלתי מן הסתם.
זה מוזר…
אחרי בירור מול 171 שענו תוך עשרים דקות והיו יעילים באופן מפתיע, מסתבר שהחבילה בקריות בכלל לא עבורי אלא ממוענת למישהו אחר.
עלי זיכו מיידית בתוך שעות.
דולרים בודדים
מזכיר לי תיק שקניתי לא מזמן באלי. נשלח לפריז צרפת. זוכיתי מיד בהחזר מלא.
GodsFather
29-08-21, 13:06
מנצלש -
משלוח מסין /איביי - לפי התיעוד החבילה לכאורה בארץ ואפילו היה נסיון להגיע אליי.
זה לא באמת קרה...
איך אני בודק איפה היא תקועה?
אתר הדואר - אין כלום.
אתרי חבילות בגוגל כמו זיפי ואחרים - כמו שכתבתי בתחילת דבריי.
מה עושים?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
נסיון מסירה באתר חיצוני לא אומר כלום.אם אין שורה של פריט נקלט במרכז דואר מודיעין משמע הדואר עוד לא סרק אותו פיזית
boaz avrahami
29-08-21, 13:13
שלב ראשון כאן.
https://shaarolami-query.customs.mof.gov.il/CustomspilotWeb/he/UrlHash/CargoSearch?hash=6roLkcE6tHfUvs64cxRRjmD kYQCMtYDJpf8of~28QGBBrJdUfnJfWDYQ7GQy%2B unjHB2iVcKlF4zn%2BVPwu%2BvC7lKozbMHtfLOn dZ~yAxKIdC12jqnvqFaA4QSDL%2BXzwjk
אם זה השתחרר אז חפש לפי מספר המעקב אצל חברת ההפצה המקומית.
לו היית נותן יותר מידע היה ניתן לענות יותר ממוקד
חייב לציין לטובה משלוח שהגיע מרוסיה.
הזמנתי משהו ישירות מהמפעל - אחרי שנפל לי האסימון בשביל מכניקה רוסית לא צריך לעבור דרך מוכרים באיביי, שילמתי (זה החלק המפחיד), ב 12 לחודש ייצרו את מה שהזמנתי, ב 13 יצא לדרך. שבועיים מקצה לקצה, החבילה אצלי. היום הלכתי לאסוף אותה.
נראה לי שבדואר ישראל לא רוצים להסתבך עם רוסים.....
אסף.
לא... משהו לגמרי אוף-טופיק.
אסף.
GodsFather
31-08-21, 08:49
שלב ראשון כאן.
https://shaarolami-query.customs.mof.gov.il/CustomspilotWeb/he/UrlHash/CargoSearch?hash=6roLkcE6tHfUvs64cxRRjmD kYQCMtYDJpf8of~28QGBBrJdUfnJfWDYQ7GQy%2B unjHB2iVcKlF4zn%2BVPwu%2BvC7lKozbMHtfLOn dZ~yAxKIdC12jqnvqFaA4QSDL%2BXzwjk
אם זה השתחרר אז חפש לפי מספר המעקב אצל חברת ההפצה המקומית.
לו היית נותן יותר מידע היה ניתן לענות יותר ממוקדקיבלתי מספר מעקב מהאתר ממנו הזמנתי, זה לא נמצא בחיפוש של רשות המיסים, בועז.
הנה איך שזה נראה באתרי איתור חבילות הגנריים
איזה מידע חסר לך? ולי...
135027
לפי הצילום החבילה נמסרה...
לפעמים מוכרים מצרפים מספר מעקב שאינו אמיתי, למשל של חבילה אחרת שנשלחה ארצה.
זה הזמן לנסות לפתוח מחלוקת ולציין שאולי בטעות קיבלת מספר מעקב של חבילה אחרת...
אתה יכול לנסות קודם לשאול את המוכר אם יש מספר מעקב מעודכן.
מה דירוג החנות שלו? מעל 90%?
דרך אגב, אתרי מקרה גנריים, ניסית ב-17track? לפעמים מציינים באיזה עיר החברה החבילה.
נשלח מהנייד
boaz avrahami
01-09-21, 07:54
חסר מספר המעקב וחברות השילוח.
התחנות בדרך מספקות מעט מידי מידע.
בנוסף- פעם לפי ההמלצה של ארז.
כבר קרה לי שקיבלתי מספר מעקב שגוי מעלי. המספר הגיע למוצקין על שם לקוח אחר.
GodsFather
01-09-21, 11:06
שלחתי לו הודעה, אעדכן. תודה
תוך כדי שדואר ישראל מפיצים חבילות ביעילות,
Dhl
מתקלקלים ונותנים לי לבחור בין נקודת החלוקה הבודדת שהיא המרכז שלהם באיירפורט סיטי.
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220107/4ac19d26a70fa49ede59bb46641d9ec0.jpg
הייתי עושה איתם עסקית חליפין לחבילה שלי שבאזזר החליטו לשים בנקודת חלוקה באבן גבירול...
אבל בעקבות פנייה שלי אליהם הם סימנו את החבילה כ "נמסרה" ואבדו עקבותיה...
נשלח מהנייד
boaz avrahami
07-01-22, 14:38
תוך כדי שדואר ישראל מפיצים חבילות ביעילות,
Dhl
מתקלקלים ונותנים לי לבחור בין נקודת החלוקה הבודדת שהיא המרכז שלהם באיירפורט סיטי.
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220107/4ac19d26a70fa49ede59bb46641d9ec0.jpg
אם לא תיגע זה יופץ לכתובת הרשומה בהזמנה.
יש כמה חברות שבכוונה מטעות על מנת שתבחר תחנת שרות ותחסוך להן כסף. DHL היא אחת מהן.
מאמזון הכול אמור להגיע לדלת הבית אלא אם זה לא בטיפול ואחריות אמזון.
מצד שני יש כמה חברות שמפיצות את עלי שאם לא תבחר ישימו לך איפה שבא להן גם אם זה לא הקרוב ביותר לכתובת שסיפקת.
אלי אמזון דרך הדואר, מגיע למזכירות היישוב.
שמנהלת קבלת דואר.
הייתי מעדיף ליד הדלת...
בינתיים אני לא נוגע. לא עובד אצלם ולא מתכוון לחסוך להם את ההפצה.
אסף.
boaz avrahami
07-01-22, 16:06
אלי אמזון דרך הדואר, מגיע למזכירות היישוב.
שמנהלת קבלת דואר.
הייתי מעדיף ליד הדלת...
זה קיצור דרך פרטי של השליח בהרבה ישובים קטנים. מזכירות/צרכניה וככה הוא חוסך לעצמו טרחה.
אם במזכירות היו מסרבים לקבל הוא היה נאלץ להתאמץ.
אגב, אם תנסו לשנות ב DHL וכו את נקודת המסירה המקומית, אפילו נניח מהבית לתיבת מסירה, ההפצה תדחה בין 1-3 ימים בממוצע.
אם אתם לא חייבים פשוט אל תגעו במה שלא מגיע מסין ומופץ עם כל מיני חברות שלרוב לא שמעתם עליהם לפני.
אל תשברו גם עם סמס שמזכירים לכם שטרם בחרתם. זו נוכלות נטו
זה לא מדוייק במקרה של הדואר.
הם ישר ממענים למרכז הדואר/מזכירות.
המזכירות שלנו מקבלת וממינת דואר לתיבות ומוסרת חבילות של דואר ישראל.
אותו פריט שהזמנתי כפול אחד לי ואחד לחבר במודיעין.
שלי הגיע למרכז דואר, לחבר שמו ליד הדלת.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220107/c7fe56c91170e887f9dcfd7a7008976b.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
boaz avrahami
07-01-22, 17:33
זה לא מדוייק במקרה של הדואר.
הם ישר ממענים למרכז הדואר/מזכירות.
המזכירות שלנו מקבלת וממינת דואר לתיבות ומוסרת חבילות של דואר ישראל.
אותו פריט שהזמנתי כפול אחד לי ואחד לחבר במודיעין.
שלי הגיע למרכז דואר, לחבר שמו ליד הדלת.
רבים מבלבלים בין הדואר לבין דואר שליחים.
אין לי הרבה נסיון עם דואר שליחים לפריפריה וגם הפריפריה שלי היא כזו שחלק לא מבוטל מהשרותים שיש בשטחי 48 לא מסופקים בשטחי 67.
בעיקרון את ההפצה בארץ של אמזון/דואר אמור לבצע דואר שליחים ולא הדואר אבל האמת לא אהיה מופתע מכלום.
בכל מקרה, מבין כלל המשלחים של אמזון, כמה מפתיע אבל דווקא הדואר עבורי מספק את השרות המוצלח ביותר. אחריו ups ובסוף dhl, Aramex
זה קיצור דרך פרטי של השליח בהרבה ישובים קטנים. מזכירות/צרכניה וככה הוא חוסך לעצמו טרחה.
אם במזכירות היו מסרבים לקבל הוא היה נאלץ להתאמץ.
אגב, אם תנסו לשנות ב DHL וכו את נקודת המסירה המקומית, אפילו נניח מהבית לתיבת מסירה, ההפצה תדחה בין 1-3 ימים בממוצע.
אם אתם לא חייבים פשוט אל תגעו במה שלא מגיע מסין ומופץ עם כל מיני חברות שלרוב לא שמעתם עליהם לפני.
אל תשברו גם עם סמס שמזכירים לכם שטרם בחרתם. זו נוכלות נטו
לי זה דווקא ממש נוח, לך תסביר לשליח התורן :
סע ישר
לא לא להרחבה, תחזור
עכשיו שמאלה
אז כן להרחבה ?
לא, שמאלה כשאתה בא מההרחבה לשער, סע עד לצומת גדולה ותפנה למעלה,לא-למטה זה ימינה, עכשיו תיסע עד שתראה.... סעמק אין שום דבר בולט ליד הבית שלי....
זרוק בכולבו ...שחרר אותי.
אשתי אלופת העולם בהכוונת שליחים.
במושב הקודם זה היה "בדיוק בבאמפר השלישי ימינה לשביל עפר, תעצור ליד הפגר של המסחרית הלבנה".
עכשיו זה יותר מורכב, אבל סככת ברזנט ירוקה בחוץ סוגרת את ההכוונה הסופית.
בכל מקרה, אם השליח לא מקשיב להוראת משלוח הכתובה של "להתקשר לפני שער המושב", ההכוונה תתחיל ב: "דבר ראשון, תחזור לשער".
boaz avrahami
09-01-22, 13:24
עשיתי נסיון עם משלוחה של הדואר מאמזון למודב בית שערים בעמק יזרעאל.
לא שליח ולא נעליים אלא לסניף הדואר המקומי…
חוסכים עלינו.
מצד שני החבילה הקדימה בהרבה. התאריך מסירה המקורי היה ל 18 לינואר.
אגב, כל המשלוחים שלי מקדימים כרגע בהרבה אבל בעיקר בגלל שהתאריך המקורי דחוי מאוד.
** אגב, מי כאן עם אמזון פריים ויכול להעיד שזה נותן לו יתרון כלשהו לישראל?
פריים לא נותן כלום בישראל. תמיד המשלוחים מגיעים לפני הזמן באמאזון (לפחות לי). הפעמיים היחידות (איחור ומשלוח שהגיע בקבוק מפוצץ) היו עם דואר ישראל.
בחבילות שאני פיצלתי בין עיר למושב היה פער של יום.
שליח מול המזכירות.
זה עוד לא היה לי.
חבילה לא זולה מאלי אקספרס.
נדדה המון זמן בדרכים.
לפי המעקב בדואר הגיעה לארץ סוף סוף בשבוע שעבר- ביום ראשון נשלח sms ובאותו יום נמסר לנמען (אני).
אבל.... לא הגיע אלי sms.
ולא אספתי את החבילה.
אני לא רוצה זיכוי אני רוצה את מה שהיה בחבילה. אני חושש שאם מתלונן למוכר אני אקבל זיכוי ובזה העניין ייגמר.
בדואר - יש עם מי לדבר כדי להבין מי גנב לי את החבילה?
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220309/d8c45b743df004348a10fbbcec3863c7.jpg
יכול להיות שהמספר שקיבלת שגוי.
וההזצנה של מישהו אחר.
זה המספר מהמעקב של עלי.
אסף.
גם המוכרים שם טועים או לא טועים...
כתוב שנאסף ע"י אסף..
אצלינו במושב כשאני מקבל את הסטטוס הזה, אז למחרת אני מקבל ווטסאפ מהמזכירות שהגיעה חבילה עבורי. גש למרכז החלוקה ותראה אם היא שם.
מבחינת הדיווח של הדואר, זה לכאורה נמסר כאשר החבילה עולה על הרכב שמעביר את השק לנקודת החלוקה. טריק מעצבן. זה עדיין לא אומר שהחבילה אבדה ...
לי קרה כמה פעמים שחבילה מעלי "נאספה" על ידי. כשתבקש מהם פתרון הם יבקשו הוכחה שלא קיבל את החבילה (אימוג'י מרים ידיים בייאוש, או לחילופין תופס ת'ראש).
מזל שאני לא מזמין שום דבר במחיר מעל דולרים בודדים.
זה עוד לא היה לי.
נדדה המון זמן בדרכים.
לפי המעקב בדואר הגיעה לארץ סוף סוף בשבוע שעבר- ביום ראשון נשלח sms ובאותו יום נמסר לנמען (אני).
אבל.... לא הגיע אלי sms.
ולא אספתי את החבילה.
אני לא רוצה זיכוי אני רוצה את מה שהיה בחבילה. אני חושש שאם מתלונן למוכר אני אקבל זיכוי ובזה העניין ייגמר.
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220309/d8c45b743df004348a10fbbcec3863c7.jpg
תמיד שווה לבדוק גם באתר המכס.
לפעמים מסתבר שהחבילה בכלל לא בארץ, או שמעטכבת וזה לא מופיע באתר הדואר.
שאילתת חיפוש מטען אתר המכס (https://shaarolami-query.customs.mof.gov.il/CustomspilotWeb/he/UrlHash/CargoSearch?hash=RxmjVOSUXgw0MLvzwCVTEeb NGQV3O1Zl~0HviyUvjIyZ0D%2B5KLXQ2h6ldUq5D pvN0UabrRkkGS3K%2BjJhttAbPHoXh9JY8mHpcGx vbV6392YqMvztu03Gj5CkY9B3LXIY)
כן,
הטריק של לדווח שנמסר למרות שלא נמסר מוכר..
לא דואר ישראל אלא צ'יטה שליחויות. נראה שגם עלי אקספרס וגם אמאזון עברו לעבוד איתם והמצב הרבה יותר גרוע.
חבילה אחת של סוללה עבור מכשיר קשר באופנג נעצרה בעמילות המכס של געש. ניסיונותיי להסביר שהזמנתי סוללה ולא מכשיר קשר, לכן אין לי אישור משרד התקשורת וכזה גם לא נידרש לא צלחו. אגב - האם ישנה בעיה ליבא סוללה?
חבילה אחרת בוששה לבוא. אין פרטי טלפון שאפשר לטלפן לצ'יטה וניתן רק להשאיר הודעות מכוונות. השארתי כמה הודעות כאלו וקיבלתי רק תשובות לקוניות ללא אינפורמציה. הבוקר טלפן אלי בעל חנות שמשמש כמפיץ שלהם ואמר לי שמחכה עבורי חבילה אצלו כבר יותר משבועיים (ולא קיבלתי שום הודעה). כששאלתי את כתובתו התברר שהוא נמצא בקריית מוצקין ואני מתגורר בראש העין! (ביקשתי ממנו לבדוק את הכתובת הרשומה על החבילה והכתובת נכונה).
מה ניתן לעשות? יש דרך תקשורת ישירה עם צ'יטה?
צ’יטה מגדילים לעשות.. הודיעו בשמחה ששלחו את החבילה עבורי לנקודת איסוף שלא בחרתי והיא ממתינה שם..
הגיעו לרמת התעלמות מהלקוח עד כדי דילוג על שלב בחירת נקודת האיסוף (על החובה להביא עד אליך הביתה בכלל אין מה לדבר).
הציפיות שלי מהם נמוכות, לפחות שיביאו לעיר שלי ולא במרחק שעתיים ממני.
אחרי ששלחתי להם הודעה נזעמת התגובה שלהם היתה שאני אודיע למוכר שהחבילה נאבדה.
בתגובה שלחתי להם שהחבילה לא נאבדה אלא נמצאת במרכז חלוקה שלהם בקריית מוצקין. הם ענו שישתדלו לשלוח אלי את החבילה. נקווה לטוב...
הציפיות שלי מהם נמוכות, לפחות שיביאו לעיר שלי ולא במרחק שעתיים ממני.
אחרי ששלחתי להם הודעה נזעמת התגובה שלהם היתה שאני אודיע למוכר שהחבילה נאבדה.
בתגובה שלחתי להם שהחבילה לא נאבדה אלא נמצאת במרכז חלוקה שלהם בקריית מוצקין. הם ענו שישתדלו לשלוח אלי את החבילה. נקווה לטוב...
הבעיה עם עלי שמבחינתם, ברגע שזה הגיע לארץ, לך תשבור את הראש לבד מול החברת שליחות המקומית.
אני הזמנתי חבילה מאמאזון. ביום רביעי הקודם היא הגיעה לסטטוס של נמצא במרכז הדוורים. לפי אמאזון היא תגיע אלי עד ה 20 לחודש. כלומר שבוע חבילה יושבת אצלם במרחק 200 מטר מהבית שלי, אבל אין להם שום בעיה להחזיק בחבילה. בשביל מה למסור לפני הזמן? חוסר היעילות שלהם פשוט מבהיל.
יש שיטה חדשה "נמסר בתיבה"
או בתרגום לעברית, שמנו בשק ועוד יומיים יגיע למרכז חלוקה שלך.
הסטטוס "נמסר" ....
זה די מדהים שגם מה שעובד ביי דיפולט- הם הורסים.
יש לי 2 חבילות מאמאזון שכאמור הגיעו לפני 10 ימים. ניגשתי לסניף הדואר השכונתי וקיבלתי תשובה - החבילות בדואר שליחים בני ברק.
התקשרתי לדואר שליחים בני ברק - ענתה לי בחורה באמת נחמדה שאמרה שהם ממש ישמחו אם אני אקפוץ ואקח את חבילותי. איזה יופי.
עליתי על האופניים- שהרי אי אפשר להתקרב לדואר בני ברק בגלל לוויית קנייבסקי - והגעתי לדואר. שם חיכה לי בחור שאמר לי שכן, יש מלא חבילות מאמאזון והם לא מספיקים לטפל בהן - ולא, הוא לא יכול להביא לי את החבילה כי הוא לא זה שמביא את החבילות (ציטוט מדויק). הוא אמר שזה יקח זמן עד שיטפלו, כמה ימים. בנתיים אתמול חלף מועד הגעת החבילות - ואני פתחתי באמאזון תלונה. אמאזון ביקשו שאחכה עד תום השבוע הנוכחי ואז הם יראו מה לעשות. זה די מדהים שניתן להתנהל כך, אני רק מתפלל שעל החבילה שאמאזון ישלחו לי פעם נוספת הם יבקשו מדואר ישראל פיצוי, אם כי זו בטח רק משאלת לב.
זה עוד לא היה לי.
נדדה המון זמן בדרכים.
אבל.... לא הגיע אלי sms.
ולא אספתי את החבילה.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalkפתחתי תלונה. המוכר הציע שאני אדווח כאילו שהמוצר הגיע, אבטל את התלונה והם יחזירו לי כסף בלי לערב את הבוררות של אלי.
סירבתי בצורה רשמית וכתבתי שאני לא מוכן לדווח לא אמת.
דקות אחרי כן אלי התערבו הודיעו לי שאקבל זיכוי מלא.
אסף.
לא יודע מה הסטטיסטיקה הכללית של אמזון ודואר ישראל, אצלי מאז שעברתי לדרום הכל עובד כמו שעון שוויצרי עם תוכנה ישראלית - מגיע מהר ובזמן המיועד, אני מקבל סטטוס שהחבילה כבר אצלי וביום העבודה הבא אני מקבל ווטסאפ מהמזכירה של המושב שיש לי חבילה. הדיווחים השקריים מעצבנים אבל בגדול זה עובד לא רע
עד החבילה הנוכחית. לא יודע מה האלגוריתם שהביא אותה לכפ"ס, אבל זו לא הכתובת הישנה שלי שהשתרבבה בטעות להזמנה, וגם לא הכתובת של דורון שנוהג לקבל חבילות בכפ"ס.
אין לי לחץ על החבילה הזו, יש עוד שבוע למועד המסירה שהובטח ע"י אמזון, נראה מה יהיה ..
אז שעברתי לדרום הכל עובד כמו שעון שוויצרי עם תוכנה ישראלית - מגיע מהר ובזמן המיועד, אני מקבל סטטוס שהחבילה כבר אצלי וביום העבודה הבא אני מקבל ווטסאפ מהמזכירה של המושב שיש לי חבילה..
לנוכח יעילות הדואר- שוקל לעבור לאילת
בישובים קטנים המזכירות באמת חותמים ואחר כך מחלקים, למיטב זכרוני אסף לא גר בישוב קטן, אפילו לא בקנה מידה עולמי.
בישובים קטנים המזכירות באמת חותמים ואחר כך מחלקים, למיטב זכרוני אסף לא גר בישוב קטן, אפילו לא בקנה מידה עולמי.
זה אולי נכון לדואר רשום, אבל בוודאות לא לחבילות.
שינוי הסטטוס ל-"נמסר" קורה יום עבודה אחד לפני שהחבילה מגיעה בכלל למזכירות, בדקתי את זה מספר פעמים בחבילות שהיו לי דחופות ...
שינוי הסטטוס ל-"נמסר" קורה יום עבודה אחד לפני שהחבילה מגיעה בכלל למזכירות, בדקתי את זה מספר פעמים בחבילות שהיו לי דחופות ...בכל החבילות או רק אלו שמתחילות ב mb?
לנוכח יעילות הדואר- שוקל לעבור לאילתלא לאילת, אלא ליישוב שמקבל דואר באמצעות "דואר נע". או לכפר-סבא, כי לשם מגיע כל מה שמתפספס ככל הנראה ...
ובנתיים - אמאזון כנראה הבינה שבדואר ישראל עסקינן והחבילה עברה לסטטוס "מתעכבת". אם הם רק היו יודעים שהיא יושבת במחסן בבני ברק מאחורי בחור שלא מסוגל פשוט לקום ולהוריד אותה ממדף.
נ"ב- הבובה היא של הבת שלי.
137662
נ"ב- הבובה היא של הבת שלי.
137662
זה מה שאתם תמיד אומרים.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
מילא הבובה... אבל להזמין הלוגן.. מאמאזון... ב2022. פאדיחה.
נ.ב הקומט 500 של הלה מהפנסים הכי טובים שהתקנתי בגיפ.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
מילא הבובה... אבל להזמין הלוגן.. מאמאזון... ב2022. פאדיחה.
זה רק כדי להשלים את הסכום למשלוח חינם
נשלח מהנייד
אני חולק עליך. יש מקרים בהם הלוגנים הם הדבר המדוייק והנכון.
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220322/50643d047db97d6b309b1ae7f7340978.jpg
You aux said yes...but your eyes said LED.. wtf?!
מה עם אחידות תקנים.. תחזור גם בראשי להלוגן... או להפך. ולאלטרנטור הקשיש... אולי עדיף באמת להתקדם לled (יש גם בצהוב).
137664
שינוי הסטטוס ל-"נמסר" קורה יום עבודה אחד לפני שהחבילה מגיעה בכלל למזכירות, בדקתי את זה מספר פעמים בחבילות שהיו לי דחופות ...
++
עד כדי כך שהסיני שולח הודעה למה לא לקחתי את החבילה, כי מבחינתו ״החבילה מחכה לי״ כשהיא כלל לא הגיעה ליישוב.
ממה שבדקתי עם הדוור המקומי, כנראה שברגע שהחבילה משויכת למסלול חלוקה, מבחינת הדואר ״היא כבר שם״ גם אם לא זזה בכלל.
זה יכול להיות משעשע/זניח אבל מבחינת עלי, ההודעה הזו מעבירה אליך את האחריות ויש בעיה לפתוח תלונה על אי-קבלת החבילה.
מדויק.
גם אצלי החבילה "נמסרה" יום יומיים לפני שמגיעה למזכירות.
You aux said yes...but your eyes said LED.. wtf?!
מה עם אחידות תקנים.. תחזור גם בראשי להלוגן... או להפך. ולאלטרנטור הקשיש... אולי עדיף באמת להתקדם לled (יש גם בצהוב).
137664
Sent from my SM-G781B using Tapatalkמה הקשר לאלטרנטור? הם בכלל לא מח ברים לחשמל.....
אסף.
אה.. אז נשמע שפתרת הכל.
הדואר מטפל באלטרנטורים?
לא לאילת, אלא ליישוב שמקבל דואר באמצעות "דואר נע". או לכפר-סבא, כי לשם מגיע כל מה שמתפספס ככל הנראה ...החבילה שלי חזרה מכפ"ס למודיעין ...
תגידו ...
חבילה שהזמנתי מאליאקספרס ( מספר מעקב סיני JNTCU2000493925YQ מכילה ערכת חיישני רברס )
נמסרה למישהו בישראל ..
בקשתי דיספיוט אבל זה נפסל כי החבילה נמסרה .. שלחו אותי לריב עם הדאר.
הדאר לא מכיר במספר מעקב הזה ..
( ראיתי פה מייל של מנהל אבל למיטב הבנתי - החליפו מנהל שם )
מה עושים ?
137822
Jnet שולחים לנקודת משלוח ולא לדואר
עובדים עם "המעגל הגדול" שמעבירים לבאזר...
תנסה לבדוק כאן
[email protected]
Jnet שולחים לנקודת משלוח ולא לדואר
עובדים עם "המעגל הגדול" שמעבירים לבאזר...
תנסה לבדוק כאן
[email protected]
Sent from my SM-N986B using Tapatalkמצטער .. לא הבנתי מילה ממה שרשמת.
Sent from my DN2103 using Tapatalk
מצטער .. לא הבנתי מילה ממה שרשמת.
הבנת בדיוק - בלאגן ומשלחי משנה
לפי המספר הוא לא של דואר ישראל
החברה
JNET
שולחת לנקודות חלוקה.
ממש שראיתי בעבר החברה המקומית היא חברת "המעגל הגדול"
מהיותי מנומס אני לא אביע את דעתי עליהם ועל השירות שלהם
המייל של "השירות" שלהם
[email protected]
הם מעבירים למשלחים אחרים כמו באזר
מומחי הסטטיסטיקה יחשבו בתוך הכאוס הזה מה ההסתברות של החבילה והמזמין להיפגש מרצון
הבנתי. תודה..
זה אומר שהחבילה באיזו פיצוציה ..
עד היום לא שמעתי על החברה הזאת.
באופן מפתיע .. או שלא ... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220407/62462f34a2c62380bde9faebf6dacf50.jpg
Jnet דווקא חברה לא קטנה, קיבלתי מספר משלוחים מהם ואחד שהם החליטו להשאיר בפיצוציה באבן גבירול בתל אביב.
לאחר שלושה שבועות שבהם הבהרתי שזה לא קרוב אלי ואני לא אגיע לשם, הם אספו החברה את החבילה וכמובן הםיצוציה (כנראה) ביממה אותה כ"נמסר"...
בנגגוד היו בסדר והחזירו לי התשלום.... לאחר עוד שלושה שבועות הגיעה אלי הביתה ושילמתי מחדש.
נשלח מהנייד
שלחתי להם כבר שניי מיילים - הם לא מגיבים
אבל מתברר שיש להם אתר מעקב
https://track24.net/service/jnet/tracking/JNTCU2000493925YQ
שאין בו משהו מעניין.
ארז, לאיזה מספר צלצלת ?
באופן מפתיע .. או שלא ... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220407/62462f34a2c62380bde9faebf6dacf50.jpg
Sent from my DN2103 using Tapatalkיש להם מייל שירות - :
[email protected]
נשלח מהנייד
כן .. כבר כמה ימים שלא עונים שם.
חשבתי שיש לך מספר טלפון
שלח לעלי את התכתובת כהוכחה.
אח שלי פתח תלונה בעלי על חבילה שלא הגיעה.
ביקשו הוכחה.
צילם שולחן ריק ושלח להם להראות שאין לו חבילה.
זה עבד..
שלחתי שולחן ריק לפני כמה ימים ...
לא עזר
הכוכב היום הם ציטה
הדקה האחרונה העבירו משלוח מאלי אקספרס לעיר אחרת בשעות שאני לא מסוגל להגיע אליהן....
אפשר ליצור איתם קשר
כמו לדבר לקיר
זה לפי ההסכם עם השולח...
שיזכו לקבל שירות דומה
אני עם ציטה באותו סיפור.
שלחתי להם ולמוכר בעלי אקספרס שאני לא מעוניין בחבילה.
שזה מצחיק (not) כי במקביל מגיעות אלי חבילות מאישטח דרך ציטה, עד הדלת של הבית.
איש שטח זה כנראה שירות של הביוקר שאינו מובן מאליו ע"י ציטה.
אחרי כל הסיבות למה להתנתק מהדואר, הנה עוד אחת.
לפני חצי שעה קיבלתי חבילה, מאז,כ ל 5 דקות מגיע SMS :-(
חוגגים מסירה בהצלחה... זה אירוע
גם אצלי. 80 הודעות בין 11 בלילה (שעת המסירה) ל 0130.
נראה לי מישהו נרדם על המקלדת.
אסף.
גם אצלי. 80 הודעות בין 11 בלילה (שעת המסירה) ל 0130.
נראה לי מישהו נרדם על המקלדת.
אסף.
למה ככה?
אתה יודע כמה מעייף זה להעביר חבילה אחת ליעדה?
האיש רק הניח את הראש רצת לנוח עד שניגש לחבילה הבאה.
עד שמסרו חבילה ..
הם והמחשבים שלהם בהלם ..
משלוח (מאמזון) מעוכב כבר שבוע וחצי ע"י משרד התחבורה בגלל קסדת אופניים (!) שיש בו.
הנציג של GCX אומר שהבדיקה מבוצעת פעם בשבוע וצריך לחכות עוד שבוע - זה אמיתי?
משלוח (מאמזון) מעוכב כבר שבוע וחצי ע"י משרד התחבורה בגלל קסדת אופניים (!) שיש בו.
הנציג של GCX אומר שהבדיקה מבוצעת פעם בשבוע וצריך לחכות עוד שבוע - זה אמיתי?
יש מצב שסיווגו (בארץ) בטעות כקסדת אופנוע.
קרה לי עם צמיג שטח לאופניים במידה רחבה במיוחד שהם החליטו שזה צמיג אופנוע.
ד״א, להבנתי הגורם במקרה הזה הוא לא הדואר.
נגמר במייל למכס לפניות הציבור עם צילום מסך המוצר להוכיח מה יש בחבילה.
חייב לומר
עדיף לי דואר ישראל
על חברות המשלוחים ההסויות שזורקות לי את החבילות בכל מיני חנויות הזויות.
אני גר במושב.
והעיר הקרובה, איך נגיד, לא חביבה עליי והכל מעיק.
להביא חבילה זה לבזבז ברוטו כמעט שעה.
אז הדואר תכלס- לי- עדיף.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
יש מצב שסיווגו (בארץ) בטעות כקסדת אופנוע.
קרה לי עם צמיג שטח לאופניים במידה רחבה במיוחד שהם החליטו שזה צמיג אופנוע.
ד״א, להבנתי הגורם במקרה הזה הוא לא הדואר.
נגמר במייל למכס לפניות הציבור עם צילום מסך המוצר להוכיח מה יש בחבילה.
https://apps.economy.gov.il/Apps/PersonalImport/Product/Index/311
בהצלחה.
כן שלחתי להם כבר הצהרת יבוא, משעשע לראות מה יראה עם זה.
במקרה הכי גרוע אתה פונה לאמזון והם מטפלים בנושא. אצלי הטיפול שלהם היה החזרת כלל המשלוח (או לא, לא אכפת לי מה עשו העיקר שזה ירד ממני) אבל לא ידעו להפריד בין המוצר ה"בעייתי" לשאר תכולת המשלוח.
https://apps.economy.gov.il/Apps/PersonalImport/Product/Index/311
בהצלחה.
באסה.
אבל קסדה סינית עלומה ב-30שקל בחנות אין בעיה לקנות.
לא כזה בעסה. אם אני מבין נכון נדרש רק לראות שהמוצר עומד באחד התקנים הבינלאומיים ( אני יודע, אני יודע, הבחור עם גבס בבית או משהו כזה). אם אני זוכר טוב לפני כן היה צורך באישור משרד התקנים ואז באמת בעסה.
יש המון בעיות עם דואר-ישראל לאחרונה. :(
אסף, אני מזדהה איתך...
תנשמו עמוק ..
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=5482805951762771&id=100001002621048&set=a.117658808277539&source=57
תנשמו עמוק ..
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=5482805951762771&id=100001002621048&set=a.117658808277539&source=57
אני לא בטוח שהפרטה היא הפתרון הנכון לדואר.
תראה את הבלגן בעודף בירוקרטיה וחיוב מיסי עננים של חברות שילוח כתחזית פסימית של התנהלות גורם פרטי שיהיה צוואר-בקבוק לחבילות של כולם.
אני לא קשור לדאר ולא עובד בדאר ובטח לא מומחה ...
אבל נראה לי שכיום, החברות הפרטיות הן רק שלב בשרשרת וממילא הדאר הוא המוביל.
אחרי הפרטה הכל יהיה פרטי ואם לא יהיה כיף עם חברה אחת, כנראה תוכל להצביע ברגליים .. ( זה לפחות הרעיון ) ויכאב להן בכיס .. לחברות הרעות.
ימים יגידו.
אני לא קשור לדאר ולא עובד בדאר ובטח לא מומחה ...
אבל נראה לי שכיום, החברות הפרטיות הן רק שלב בשרשרת וממילא הדאר הוא המוביל.
אחרי הפרטה הכל יהיה פרטי ואם לא יהיה כיף עם חברה אחת, כנראה תוכל להצביע ברגליים .. ( זה לפחות הרעיון ) ויכאב להן בכיס .. לחברות הרעות.
ימים יגידו.
להצביע ברגליים? איך?
היום יש חבילות שמועברות מהדואר לצ'יטה. אלו האחרונים לא מביאים לי את החבילה הביתה, אלא למכולת ללא כתובת (אלא אם "שכונה דרומית", טייבה נחשב כתובת), באחד מכפרי המשולש. כשאני מנסה לדבר עם השולח שאני לא מוכן לקבל את החבילה אני מקבל התעלמות (עליאקספרס) או תשובה שאין להם שום יכולת להשפיע על המשלח.
שינוי קבלת החבילה לא מתאפשר בקישור שהם שולחים, ורק אחרי המתנות ארוכות לשירות טלפוני מצליחים (לא תמיד) להזיז את מקום קבלת החבילה למקום אחר, שגם אליו אני צריך להטריח את עצמי.
כל זאת במקום לקבל את הדואר הביתה או למזכירות המושב.
וזה רק מקרה של צ'יטה. עם משלחים אחרים הסיפור די דומה.
כשזה בדואר,זה מגיע. לפעמים אחרי הרבה זמן, אבל לרוב די מהר.
אז לא.
אני לא בטוח שהפרטה היא טובה, ואין לי יכולת להצביע ברגליים (אני לא שולח חבילות, רק מקבל).
בדקתי בדפים האחרונים של השרשור לא ראיתי התיחחסות...
הפסקתי לקבל SMS מדואר ישראל, רק מיילים. עוד מישהו נתקל בזה?
boaz avrahami
13-09-22, 05:54
נכון ל 30 לאוגוסט, משלוח אחרון שלי הגיע סמס טרום הגעה לארץ וכן בכל התחנות כולל איסוף.
בדוק אם הטלפון מופיע בפרטים שלך באתר ממנו הזמנת.
בדקתי בדפים האחרונים של השרשור לא ראיתי התיחחסות...
הפסקתי לקבל SMS מדואר ישראל, רק מיילים. עוד מישהו נתקל בזה?
מגיע
מגיע.
בדוק אם מספר הטלפון רשום נכון, כפי שהוצע למעלה.
בדוק באתר MYPOST (או בכל יישום / אתר מעקב משלוחים החביב עליך) לגבי סטטוס החבילות שלך ואם רשום שנשלחו הודעות. ישנן חבילות הנשלחות בצורה "רגילה", כלומר לא בהסדר של עלי-אקספרס עם דואר ישראל. במקרים אלו באמת אין סמסים והחבילה משייטת לאיטה עד שמגיעה לתיבת הדואר שלך / מרכז החלוקה שבו התחשק לדואר לשמור את החבילות אליך...
מוזר... בדקתי בפייפאל ואלי אקספרס, הכל כרגיל עם המספר הנכון.
אז כנראה מדובר בשילוח רגיל ולא השילוח שבהסדר עם דואר ישראל
(בדוק אם זה akiexpress standard shipping או באמצעות cainiao, שאצלם זה מגיע בד"כ מהר עם הסדר מול דואר ישראל ועם סמסים, או צורת משלוח אחרת).
boaz avrahami
13-09-22, 12:00
מוזר... בדקתי בפייפאל ואלי אקספרס, הכל כרגיל עם המספר הנכון.
עכשיו זה ברור..,
זה לא אלי אלא עלי.
הוא במקור מוסלמי.
כפי שארז הציע, באפליקצית הדואר, תחת mypost תוכל לעקוב אחרי החבילות שלך שבהם הדואר מטפל. הן מסווגות לפי ת.ז שמסרת לצורך הצהרת היבוא.
שם תוכל גם לבדוק לצד ״משוייך לנייד״ מה רשום ותוכל לעקוב אחרי מקור הבעיה.
אם הכול מוגדר נכון, כבה והדלק את הטלפון. לעיתים שרות הסמסים יוצא מאיפוס.
קרה לי כמה פעמים ושמתי לזה לב כשלא קיבלתי סמס לאימות.
כמיטב המסורת שתוארה כאן בשירשור, גם אני נפלתי עם חבילה שנשלחה לאיזו מכולת בישוב אחר.
לא אמרתי נואש והתקשרתי לדואר ישראל אחרי דקות ארוכות של המתנה (בערך 20) ענתה לי בחורה נחמדה בשם הגר (או הדר?) ואישרה את שכבר ידעתי.
הייתה באמת שירותית וניסתה לעזור. אפילו לא שמה אותי בהמתנה עם המוזיקה המעצבנת ויכולתי לשמוע איך היא ממלמלת את המילים שהיא מקלידה (היה אפילו נחמד להקשיב). אחרי דקה או שתיים חזרה אליי ואמרה לי ששלחה בקשת ניתוב מחדש לחבילה, וכי החבילה תגיע אליי תוך שבעה ימי עסקים מהרגע שתיאסף מהנקודה הלא נכונה אליה נשלחה.
אכן תוך כמעט חודש (שזה שבעה ימי עסקים בתרגום לישראלית), החבילה נחתה בתיבת הדואר שלי.
אולי גם בלילות הכי אפלים יש מעט אור?
בעבר, אחרי בקשת ניתוב מחדש, זה פשוט לא הגיע.
המסקנה הייתה שאם זו חבילה יקרה/חשובה, לכתת גלגלי למקום בו היא נמצאת, או להיעזר בחבר שגר ליד.
לרשימת הגרועים בחבילות מחו״ל תוסיפו את צ’יטה.
פשוט גרועים.
מראש מנתבים ליישוב אחר, ומצהירים לעלי שזה אצלי ביישוב.
geva dover
18-11-22, 09:02
נפלת על צדיקה איל. יצא לי חבילה שנשלחה לעיר שהיא כמעט שעה נסיעה מהבית שלי, לסניף דואר ( יותר גרוע ממכולת- שעות מצומצמות, חובת הזמנת תור, שירות פח אשפה). שהתקשרתי לנציגה אמרה לי שזה מה שיש ושאם לא אגיע לאסוף בעוד 3-4 ימים היא תוחזר לשולח.
לקחתי את עצמי, מצאתי יום ויצאתי מוקדם מהעבודה כדי להספיק לאסוף את החבילה בשעות המצומצות של הדואר, רק כדי לגלות שלפני שיצאתי לדרך אין אפשרות הזמנת תורים לשבוע וחצי הקרובים.
יצאתי לדרך בכל זאת, בטלפון מנסה לתפוס את הדואר, התשובות היו מזעזעות בסנגון של:" למה לא דאגת לזה קודם?, בעיה שלך וכו'..)
הגעתי לסניף, כמובן לא הכניסו אותי, אחרי הרבה ריבים יצאה אלי פקידה ואמרה לי שאם התור יגמר לפני השעה 18( שהיא סוגרת) היא תקבל אותי.
קיבלה אותי ב18:15 אחרי שוב בלאגן..
Yaron.nahum
19-11-22, 18:26
אם זה לא היה עצוב , זה היה כנראה מצחיק
אני לא חושב שאפילו קישון לא היה יכול לחשוב על דבר כזה
יש לך 3-4 ימים לאסוף חבילה מסניף הדואר אחרת תוחזר לשולח.
אתה חייב להזמין תור לסניף הדואר
התור הקרוב בעוד שבוע וחצי ...
אי אפשר לאסוף חבילה בלי תור?
אסף.
geva dover
19-11-22, 19:49
לא. הם אימצו את השיטה מהקורונה ולא משחררים. ככה יש להם שליטה של כמות אנשים פר זמן נתון.
מקרה עצוב, לא האמנתי לזה גם אחרי שזה קרה
יש לך 3-4 ימים לאסוף חבילה מסניף הדואר אחרת תוחזר לשולח.
קורה כל הזמן.. מה גם שההודעה מגיעה לתיבת דואר שאני מרוקן פעם בשבוע אם לא שבועיים כי היא נמצאת בשכונה אחרת.
לא הצלחתי להבין עדיין מתי מקבלים סמס ומתי הודעה פיזית בדואר, זה לפעמים ככה ולפעמים ככה.
ואני עדיין מעדיף לשלם טיפה יותר ושיגיע אליי שליח הביתה.
הפעם היחידה שעשו לי קטע היה בדואר ישראל שהשליח דיווח שלא היה אף אחד בבית.
רק מה, יש שומר בבנין 24/7. זה גם גרם לשבוע עיכוב כי לקח לו זמן להחזיר ואז זה היה צריך
לצאת שוב להפצה. כל הצעקות והעצבים שמישהו יעניש את החלאה וישלח אותו חזרה לא עזרו.
יכול להיות שזה בכלל שאני במדינת תל אביב.
אבל כן, המשלוח מתחלק לשני חלקים 1/3 להגיע לארץ ו 2/3 להגיע הביתה שזה בדואר ישראל.
חבילה שפוצלה, מחציתה הגיעה עם חברה אחת והשניה הגיעה עם דואר ישראל נחתו בהפרש
של יום. הראשונה נמסרה, התגלה בה בקבוק שהתפוצץ, נפתחה קריאה, התחליפי נשלח למחרת
והגיע אליי הביתה לפני שהגיעה החבילה השניה עם דואר ישראל. אבל, אני מעדיף שזה יגיע גם
אם בתוספת כמה ימים הביתה ולא אצטרך לרדוף אחרי החבילה בחצי מדינה.
boaz avrahami
19-11-22, 23:39
איזה משלח סיפק לכם חוויה טובה מזו של דואר ישראל?
אני חושב שיש לי טיפה פרספקטיבה. גם בהיותי צרכן מעל הממוצע מבחינה כמותית וגם יוצא לי לסיע לחברים בעניני יבוא ואני פוגש תקריות עם כל המשלחים למעט הדואר.
עם כל החוסר מושלמות הם הכי פחות רעים כרגע וזה לא שאין מקום רחב לשיפור גם אצלם
זה כנראה מאוד תלוי איפה אתה גר..
במושב בסוף העולם הדואר עובד יותר טוב מהאחרים כי החבילה בסופו של דבר מחכה במזכירות 3 דקות ברגל מהבית.
פדקס ו- dhl מגיעים עד הבית עם רכב שלהם
כל האחרים - לך תדע, יש כל מיני נקודות חלוקה וכולן במושבים אחרים.
מה שכן, איך יודעים שהחבילה תגיע בדואר של מחר ? מקבלים סמס או הודעה מאפליקציית המעקב שהחבילה נמסרה ללקוח [emoji1751]
אם זה לא היה עצוב , זה היה כנראה מצחיק
אני לא חושב שאפילו קישון לא היה יכול לחשוב על דבר כזה
יש לך 3-4 ימים לאסוף חבילה מסניף הדואר אחרת תוחזר לשולח
זה עדיף על חברות השילוח ששולחות הודעה שיש לך יומיים לאיסוף לפני שמושכים את החבילה.
וההודעה מגיעה בערב של היום שהחבילה הגיעה לנקודת חלוקה בישוב אחר.. הפסדת יום עוד לפני שידעת שהחבילה בנק חלוקה.
אני בספק אם הדואר כאלו יעילים למשוך את החבילות חזרה ככ מהר.
נכון שהשרות בדואר לא טוב, אבל השרות שקבלתי השבוע ב FEDEX היה זוועה שכלל שקרים ואי יכולת לקבל תשובות לאומת זאת ב DHL קבלתי השבוע שרות ניפלא האם זה אומר משהוא?
שבוע שעבר הגיע חבילה לארץ ב UPS
"ונעלמה"
אחרי בירור מול UPS מסתבר שהם נותנים "שירות לדואר ישראל" ובארץ החבילה עוברת לדואר רגיל
וכמובן משנה למספר מעקב אחר מאמזון..
שבוע שעבר הגיע חבילה לארץ ב UPS
"ונעלמה"
אחרי בירור מול UPS מסתבר שהם נותנים "שירות לדואר ישראל" ובארץ החבילה עוברת לדואר רגיל
וכמובן משנה למספר מעקב אחר מאמזון..
האתר בא:
https://parcelsapp.com/en/tracking/
הוא אתר מעולה למעקב אחרי חבילות שמחליפות חברת לואגיסטיקה.
ציטה ובר הפצה במגזר הכפרי בדרום, קטסטרופה.
חוץ מאיבודי חבילה פה ושם כמו כולם, פשוט יש להם נקודות איסוף מגעילות ביותר.
מאלו שזורקים את השק של החבילות על הרצפה ואומרים לך - בבקשה תחפש את שלך. נשבע לכם.
ברגע שאמזון עברו אליהם גם, נואשתי.
כמו שאמרתי, אני קונה בעיקר באמאזון וכמעט ולא יוצא לי להביא חלקים לרכב (מעדיף מזוודה).
בכל החברות שילוח של אמאזון מעולם לא היו בעיות. השליח היחידי שתחמן אותי היה מהדואר.
לעומת זאת כל החבילות שהאישה/ילדים מזמינים מעלי, SHEIN וכו' שלא זכאיות למשלוח עד הבית
הם אוכלים איתן קש (אני לא קשור ולא מעניין אותי כי הם מתעקשים לקנות שם), דרום ת"א,
שכונת התקווה, אבן גבירול. תמיד בלי חניה ופקקים. משום מה לעמדת החלוקה של דואר ישראל
בשכונה שום דבר לא מגיע.
פתחתי בדיון הזה עם מסקנה ברורה שאני צריך לנתק קשר עם דואר ישראל.
אופרטיבית - זה אמר להתחיל להזמין מאמזון ולהפסיק עם האחרים.
אבל אמזון זה דואר ישראל וזה רע. בזמן האחרון יש יותר פשלות מהצלחות. קבעתי להמשך השבוע תור כדי לקחת שתי חבילות מסניף הדואר אי שם אחרי שהשקרנים האלה דיווחו שניסו 3 פעמים ולא הצליחו למסור לי את החבילה (אחרי שהנחיתי אותם באתר שלהם להשאיר ליד הדלת. אבל איך ישאירו ליד הדלת אם הם לא מגיעים לדלת). או חבילה שדווח שנמסרה אבל לא. או חבילה שנמצאה בתוך שיח בחצר של השכנים.
אז מה זה עוזר לי? חזרתי לנקודת הפתיחה.
משלוחים מעלי ומאיביי לעומת זאת מגיעים עם חברות שילוח שונות - בזמן, לנקודות חלוקה שמתאימות לי ושאפשר לאסוף את החבילה כשמתאים לי. אמנם לא עד הבית אבל תענוג.
אז אמזון הופך לברירה האחרונה.
אסף.
boaz avrahami
20-11-22, 21:02
אסף, אתה רוצה לומר שבלב תל אביב אמזון/דואר לא מסופק עם דואר שליחים?
זה מוזר כי בצפון תל אביב זה כן. מוקד השליחים ברכבת בני ברק והם ממש לא רעים. לפעמים אפילו שני סיבובי הפצה ביום.
שקלת להזמין לכתובת עבודה של אחד מבני הזוג?
שם יהיה מי שיקבל את המשלוח מהשליח
מסופק לכאורה. בפועל הם משקרים שניסו למסור אבל לא הצליחו. ואז תזדיין ותבוא לקחת מהסניף.
כתובת העבודה של אחת מבני הזוג היא ממש בכתובת המגורים. ככה אני יודע שיש מישהו בבית..... אם הם רק היו באמת באים.
אסף.
boaz avrahami
20-11-22, 21:43
לפחות בבני ברק הם עונים לטלפון ואפילו מהר ויש עם מי לדבר שם.
מציע לך לנסות לדבר שם עם אחד המנהלים ואני די משוכנע שזה יפתר.
דואר ישראל ודואר שליחים הם אחים אבל זה עובד בשליחים הרבה יותר טוב מהדואר ולדעתי, למעט אולי ups הם חברת השליחויות הטובה בגוש דן
בועז,
הם שולחים הודעה שהחבילה יצאה אליך ומיד אחרי הודעה שניסו להשיג אותך ולא היה אף אחד בבית.. ואז מופיע באמזון ההודעה של הדואר שבוצע ניסיון ללא איתור הלקוח.. לפעמים יותר מפעם אחת, כשאני בפועל בבית ורואה את האירוע מתרחש מולי במחשב.
boaz avrahami
20-11-22, 22:15
דורון,
אחרי הרבה עשרות חבילות בתל אביב עם דואר שליחים, לא קיבלתי מעולם הודעה לפני מסירה בפועל. קרה כמה פעמים שקיבלתי יום אחרי ( אני יודע מפני שמעדכנים אותי במייל מהלובי שהגיעה חבילה).
לא פעם היה מתקשר השליח כמה דקות לפני בשביל שארד ללובי.
מבחינתי יש לי בעיקר תשבוחות על השרות שקיבלתי.
יעיל ומדוייק ומדובר לאורך השנים בהרבה שליחים. למעשה גם שנים לפני כשעבדתי בפארק אפק קיבלתי שרות מצויין.
בפריפריה אני מניח שזה סיפור אחר ממה שקורה בגוש דן.
אסף מתאר לך את אותה התופעה באמצע תל אביב..
אני ממש לא בפריפריה.
זה לא מקרה. זו שיטה.
שרפתי חצי שעה יקרה ברכיבה הלוך חזור כדי להגיע בשעה לא נוחה לסניף לאסוף שתי חבילות שונות שהם "לא הצליחו" למסור - שתיהן מאמזון כלומר שילמתי על משלוח עד הבית ונסעתי לאסוף אותו מהסניף. אני מוסיף את זה לעוד משלוחים שדווח שנמסרו אך לא נמסרו - והמסקנה שלי היא שמדובר בשקרנים.
לפחות הפעם חיכיתי לשני משלוחים שישקרו לגביהם ולא אחד אחד וגם באתי בדו גלגלי אז לא הייתי צריך למצוא חניה.
אסף.
מסופק לכאורה. בפועל הם משקרים שניסו למסור אבל לא הצליחו. ואז תזדיין ותבוא לקחת מהסניף.
כתובת העבודה של אחת מבני הזוג היא ממש בכתובת המגורים. ככה אני יודע שיש מישהו בבית..... אם הם רק היו באמת באים.
אסף.
+1 תופעה מוכרת גם לי
תתלוננו לאמזון
בזמנו שדיברתי עם השליח המקומי הוא טען (מי יודע אם זה נכון) שהדואר מתעדף משמעותית את המשלוחים מאמזון, כי אם יש הרבה תלונות מגיעות מההנהלה תלונות למוקד השליחים המקומי שיתקנו את השירות.
GodsFather
24-11-22, 07:07
גם מבקר המדינה מסכים אתכם... הקישור לynet שם.
Yaron.nahum
24-11-22, 15:14
זה לא מקרה. זו שיטה.
שרפתי חצי שעה יקרה ברכיבה הלוך חזור כדי להגיע בשעה לא נוחה לסניף לאסוף שתי חבילות שונות שהם "לא הצליחו" למסור - שתיהן מאמזון כלומר שילמתי על משלוח עד הבית ונסעתי לאסוף אותו מהסניף. אני מוסיף את זה לעוד משלוחים שדווח שנמסרו אך לא נמסרו - והמסקנה שלי היא שמדובר בשקרנים.
לפחות הפעם חיכיתי לשני משלוחים שישקרו לגביהם ולא אחד אחד וגם באתי בדו גלגלי אז לא הייתי צריך למצוא חניה.
אסף.
אני במקרה כזה אם זה לא משהו דחוף פשוט פותח תלונה באמאזון, כבר כאשר "לא הצליחו" למסור. ומודיע שאני לא יכול להגיע לעיר אחרת לקחת את החבילה.
לרוב הם יפתרו את הבעיה. או שיוציאו חבילה נוספת בשליחות מהירה או שיפנו לדואר שיזיזו את עצמם. וכאשר אמאזון מבקשים , הדואר מקשיב.
הבסיס הוא שאמאזון הוא הלקוח של הדואר, לא אנחנו. לכן אם אמאזון תבוא בתלונה , הדואר יקשיב. אם אתה בא בתלונה , הוא פשוט מתעלם.
אני לעומת זאת לא מנהל אותם ולא עובד אצלם. לא פותח תלונות ולא שום דבר.
זה השירות שלכם? תודה שלום ואל תבואו לי בחלום.
אסף.
אתה רק לא יכול לדעת מתי תקבל אותם, בין אם ביקשת או לא ...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.